Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
τσιριγώτης

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

fidel έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Μπιελσα, σοβαρός ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Μεγάλος Προπονητής........άλλα ο μεγάλος προπονητής θέλει και μεγάλο μπάτζετ..............Ο μεγάλος Ιβάν ειναι διατεθειμένος να τα χώσει?
Αυτό είναι ένα ερώτημα
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

riegel έγραψε:
Στη Μαρσείγ οπου δούλεψε τελευταία δεν πέτυχε... Είναι 60αρης και έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του...
Πιστεύεις θα έπιανε σε εμάς; Αν έβλεπε σε τι ομάδα ήρθε πιστεύεις θα πείσμωνε και θα δούλευε η θα έβγαινε ένας νέος Χουμπ;
Με αυτόν θα είχαμε υπομονή αν δεν ερχόντουσαν τα αποτελέσματα;
Θα άρεσε ο τρόπος που κάνει προπόνηση και το στήσιμο της ομάδας στον Κόλκα ή θα έγραφε ότι δεν κάνει τακτική και πρέπει να αλλάξει σύστημα;
Θα ηρεμούσε ο Ιβάν η θα έκανε συσκέψεις μετά από κάθε Χ ;

Την καλύτερη ομάδα που είχαμε τα τελευταία χρόνια την κάναμε επι εποχής Σάντος..Δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος σαν προπονητης που είχαμε πριν η μετα από αυτόν ξέρω όμως ότι ήταν αυτός που στηρίχθηκε όσο κανένας άλλος και είχε την σιγουριά που του προσέφερε τότε ο Ζαγοράκης ότι ό,τι και να γίνει ό,τι αποτελέσματα και να έρθουν αυτός θα τον αφήσει ήσυχο να κάνει τη δουλειά του. Και αυτό το είχε περάσει και στους ΑΡΔ και στον κόσμο.

Πρωτού λοιπόν αλλάξουμε για ακόμα μια φορα προπονητή καλό θα ήταν επιτέλους να διορθωθεί επιτέλους αυτή η κατάσταση γύρω από την ομάδα..
Ας σταματήσουν οι συσκέψεις μετα τα Χ, τα συμβουλια των μεταγραφων, οι προεδροι α, β, γ αντιπροεδροι δ, οι συμβουλοι και όλα αυτά τα ωραια και ας υπάρξει για μια φορά μια πλήρης στήριξη σε κάποιον.
Αν όλα γύρω από την ομάδα λειτουργούν ρολόι και δεν έρχονται τα αποτελέσματα τότε μπορούμε να δούμε αν φταίει ο προπονητης.
Ο σαντος σε αντίθεση με τον Τούντορ, ήταν φτασμενος προπονητής, με έργο στην αεκουλα, σοβαρός και ολιγομιλητος. Σε αντίθεση με το τωρινό στοίχημα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:
fidel έγραψε:

Μεγάλος Προπονητής........άλλα ο μεγάλος προπονητής θέλει και μεγάλο μπάτζετ..............Ο μεγάλος Ιβάν ειναι διατεθειμένος να τα χώσει?
Αυτό είναι ένα ερώτημα
θα ηταν μεγαλο κοροιδο αν πετουσε τωρα πολλα εκατομμυρια με το υπαρχον καθεστως .....μετα τις εκλογες της επο και αναλογα με το αποτελεσμα να αλλαξει στρατηγικη.....ο πουστογαβρος τωρα δεν αφηνει τιποτε σε κανεναν ......οτι παραπανω βαζεις ειναι σαν να το πετας στα σκουπίδια
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

τσιριγώτης έγραψε: Ο σαντος σε αντίθεση με τον Τούντορ, ήταν φτασμενος προπονητής, με έργο στην αεκουλα, σοβαρός και ολιγομιλητος. Σε αντίθεση με το τωρινό στοίχημα
Και ο Στεφενς ήταν φτασμένος προπονητής και μεγαλύτερο όνομα, δούλεψε σε καλύτερες οικονομικα συνθήκες, δεν είχε ομως την στήριξη που είχε ο Σαντος και όχι μόνο απέτυχε παταγωδός αλλά κόντεψε να γίνει και ανέκδοτο..
Δεν λέω ότι η απόλυτη στήριξη σε έναν προπονητή θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα, προφανώς θα πρέπει και να το έχει, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο προπονητής σου είναι κακός όταν οι συνθήκες μέσα στις οποίες δουλεύει είναι ένα μπάχαλο!
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

τσιριγώτης έγραψε: Ο σαντος σε αντίθεση με τον Τούντορ, ήταν φτασμενος προπονητής, με έργο στην αεκουλα, σοβαρός και ολιγομιλητος. Σε αντίθεση με το τωρινό στοίχημα
Εννοεις δηλαδή ότι το τωρινό στοίχημα ο Τούντορ είναι αστείος και φαφλατάς?
Πάντως μιας και αποδέχεσαι την αυθεντία και το βιογραφικό του Σάντος (και πολύ καλά κάνείς), να σου υπενθυμίσω ότι το τωρινό στοίχημα είναι επιλογή ενός φτασμένου ΑΔ με πολύ μεγάλο βιογραφικό και επιτυχίες στην καριέρα του. Το όποιο βέβαια μάλλον δεν σε πολυενδιαφέρει όσο τα αποτελέσματα δεν έρχονται.

Και ο Σάντος άχρηστος ήταν μέχρι να αρχίσει να ρολάρει ομάδα του και τώρα εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς τον επικαλούμαστε κατά το δοκούν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

α καλα...

να ξαναβάλω το βίντεο με το γκολ του Ίβιτς με τις γριές; ή δεν χρειάζεται;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Άσε είδες πώς πανυγηριζε ο σαντος στο τέλος; πρώτη φορά τον είδα έτσι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Το έχω βάλει κι εγώ σ'αυτό το τόπικ νομίζω αρκετά πιο πίσω. Αλλά στο τέλος πάλι γραφικοί χειροκροτητές θα είμαστε. Λες και εμας δεν μας νοιάζει όταν δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ και δεν χάνουμε τον ύπνο μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και ο μπιελσα να έρθει ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΆΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΎΧΤΑ ΘΑ ΦΎΓΕΙ. ....ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΛΟΓΙΚΌ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΈΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω θεωρω ολη αυτη τη συζήτηση άσκοπη και άκαιρη.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Σάντος ήρθε το 2007...μέχρι το Φεβρουάριο του 2010 και το 2-1 με τον βάζελο, πόσες φορές είχες φτάσει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να φύγει νύχτα, κλωτσηδόν κιόλας?Για απάντησε μου σε παρακαλώ.
Χωρίς να υπερασπίζομαι τον Τούντορ προσωπικά, απλά έτσι να καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται, ποιος λέει τι και πότε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

πραγματικά
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

K_geo έγραψε:εγω θεωρω ολη αυτη τη συζήτηση άσκοπη και άκαιρη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν εισαι ΠΑΟΚ αν δε μνημόνευεις αυτους που φύγανε ενώ τους εκραζεςι ΟΤΑν ήταν εδω
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτός ο Vivian ρε παιδί μου..τι παιχτάρα ήταν... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”