Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από vs40 »

Αποκλείω τα χαζά του στιλ ο τουϊτάκιας απέριψε πρόταση 7εκ για Μπερκ και 5εκ για Καρέλη. Ο βάζελος στα 3 χαρτιά πάντα πουλάει. ίσως να έκανε εξαίρεση στον Μπεργκ και Καρέλη. Δηλ στον Μπεργκ δεν πουλάει στα 3-4εκ αλλά θέλει πάνω από 5 και στον Καρέλη δεν πουλάει στα 3εκ (που λένε ότι εκεί έγινε η πραγματική πρόταση) αλλά στα 5εκ σου τον φέρνει σε συσκευασία. Μακάρι να μείνει ο Λούκας, αλλά αν φύγει, καλό είναι να εξεταστούν πιθανά έμψυχα ανταλλάγματα, αν βέβαια πληρούν τις προϋποθέσεις μας. Η δική μου αίσθηση είναι ότι ο Ισνούα είναι για μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Τον Σεπτέμβριο θα έχει κλείσει τα 22 --> Άρα φέτος 22 λογίζεται. Γενικά παίκτες που παίζουν σε αυτό το επίπεδο πρωταθλήματος έχουν να δώσουν πολλά αν είναι σε καλή ηλικία. Μη συγκρίνουμε μόνο με βάσει τον Λόπεθ. Φυσικά ο παίκτης όντως μπορεί να μην κάνει για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε όμως Άρνεσεν - Τούντορ που ξέρουν να κρίνουν αν ένας παίκτης κάνει για τον ΠΑΟΚ. Εμένα με ενδιαφέρει αν ο Λούκας πωληθεί, να πάρουμε τα μέγιστα δυνατά οφέλη.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Φίλε μου εσύ που ξέρεις ότι πουλήθηκε ο Λούκας?Είσαι εν δυνάμει και αυτοδίδακτος δημοσιογράφος?
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Αλλο καταλαβα εγω! :lol: :lol: :lol: :lol:
Μαλλον τον εχει ψησει ο Αρνεσεν και ο Τουντορ τον Λουκας αλλα η Πριμερα ειναι
μεγαλο δελεαρ αλλα ρε Λουκας στην Ντεπορ θες να πας?? Φτωχαδακια ειναι εκει.
Πανε σε καμια ομαδα χωρις οικονομικα προβληματα να παρουμε κι εμεις τα χρηματα
να πας κι εσυ να ζεις το ονειρο σου στην πατριδα σου!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι. Απο τη στιγμη που ο λουκας εχει συμβολαιο και εχει και ρητρα για ποιο λογο να τον πουλησουμε..δν θελεις κυριε λουκας να παιξεις αλλο εδω..???φερε προταση που θελουμε..δεν εχεις προταση..μενεις εδω κ τελος..και αν δν εχεις ορεξη καρφιτσωμα το δελτιο στον τοιχο για τα χρονια του συμβολαιου σου..εσυ θα χασεις..
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

paoktzis έγραψε:ενα μονο θα σας πω
η λιστα του αρνεσεν κατηφοριζει επικινδυνα
Δεν το εχω πει για κανεναν αλλα σε αηιζει μπαν για τα ΨΕΜΜΑΤΑ που λες!!!
Παπατζη!
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Dimitris_L4 συμφώνω απόλυτα με το σκεπτικό σου και πιστεύω και ελπίζω ότι ο Άρνενσεν δεν είναι μπούφοςε
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Ε ρε φιλε ετσι ειναι...ενα μηνα τωρα ασχολουμαστε με τον λουκας. Ενας αδερφος εγραψε οτι επισημη προταση δν εχει κανει η κορουνια. Κ τα δικα μας αρδ μας εχουν ζαλισει τα μεζεα οτι φευγει. Μηπως δν ξερουν τπτ τελικα.??
Το μονο σιγουρο ειναι οτι κουρασε η κατασταση. Κ εχω εμπιστοσυνη στον φρανκ. Ο λουκας περυσι οταν εφυγε δεν ειχε πει οτι ειχε καποιο οικογενειακο προβλημα η εγω δν θυμαμαι καλα???
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Κάνω μία επανάληψη του πραγματικού ρόστερ του ΠΑΟΚ όπως χρησιμοποιείται από τον κόουτς:
1.GK: Olsen, Glykos, Mellisas
2.DC(L): αρνούμαι να τον γράψω αλλά τον καταμετρώ στο σύνολο
3.DC: R.Kosta, Papajon
4.DC(R):Vitor, Skondras
5.WB(R): Kitsiou, Konstadinidis
6.ML: Mak, Korovesi
7.DMC: Tziolis, Harisis
8.MC: Kace, Savvidis
9.AMC: Pelkas
10.FC: Lucas, Mystakidis
11.SC: Klaus, Koulouris

Σύνολο παικτών = 21 (μαζί με Λούκας, Παπατζών και Τέρματα).

Χρειαζόμαστε αν δεν γίνουν αποχωρήσεις από τους παραπάνω τουλάχιστον:
2 DC βασικούς, 1 AMC ή MC, 1 SC, 1 WB(L) γιατί μπορεί να χρειαστεί και σε άλλα συστήματα. Άρα μίνιμουμ 5 παίκτες.

Αν είναι να φύγει ο Παπατζόν θέλουμε 1 ακόμη DC (σαν τον Μαλεζά). Αν ο Τζιώλης δεν τραβάει, χρειαζόμαστε ένα πολύ καλό Αμ.Χαφ. Αν ο Λουκάς πωληθεί έναν 2ο επιθετικό. Άρα οι μεταγραφές μπορεί να πρέπει να φτάσουν τις 8. Το Γενάρη μπορεί να προστεθεί και το όνομα του παίκτη που αρνούμαι να προφέρω στους αποχωρήσαντες, οπότε ίσως εκεί να γίνει και μία επιπλέον προσθήκη.

Ο προπονητής δήλωσε ότι του αρέσει να έχει σε μία ομάδα με 15 παίκτες εντεκαδάτους (ώριμους) και 5 νεαρούς ταλαντούχους (πλην των τερματοφυλάκων). Άρα στο μέλλον περιμένω να έχουμε στο περίπου:
4DC βασικότατους + 1 νεαρό, 3 Φουλ μπακ +1 νεαρό, 4-5 Κεντρικά Χαφ + 1 νεαρό, 2-3 Επιθετικούς + 1 νεαρό, 1 εξτρέμ + 1 νεαρό. Αριθμητικά ίσως χρειαστούν και 2 παίκτες σε ρόλο back-up, αλλά ο κόουτς αυτά δήλωσε προς το παρών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 31 Ιούλ 2015, 17:50, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

με εκεινη την ψυχη τον γκαρι ροντριγκεζ τι γινεται?ζει? :lol:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

καθε μερα γραφονται 7-10 παρομοια ποστ μονο σε αυτο το τοπικ!!! αλλα τοσα και στα υπολοιπα, γιατι ρε παιδια κουραζετε τζαμπα τον ευατο σας και εμας που μας αναγκαζετε να διαβαζουμε καθε 10 λεπτα τα ιδια πραγματα???

κοφτε το να ηρμησουμε ολοι λιγο!

:pano:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

ron-swanson έγραψε:Kostomanolis φιλικα τελειως εξηγησε μου τι εννοεις αν θελεις.

Και το ειπα 2-3 φορες, στο περιπου τα υπολογιζω. Δεν ειμαι ο λογιστης της ΠΑΕ. Πανω κατω τα λεφτα που εχει Αρνεσεν στα χερια του θελω να υπολογισω ετσι για να γινεται κουβεντα.
Οπως εγραψα ενα βασικο λαθος ειναι τα ετη. Ρατς πχ εχει 2 χρονια συμβολαιο, αρα 2*600.000=1.200.000 συν την εφορια *45%(στο ποσοστο δεν ειμαι σιγουρος). Εστω οτι συμφωνει στα μισα μιλαμε 1 μυριο μειον απο το μπατζετ. Τωρα αν πουλησουμε καποιους οπως Νομποα και μπορεσουμε να καλυψουμε τα ποσα των αποδεαμευσεων τοτε εισαι σωστος

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

@Kostomanolis δικιο εχεις, απλα το πηγα με την λογικη οτι δεν θα τους πληρωσουμε ολοκληρα τα χρονια συμβολαιου που τους απομενουν. Ενταξει ισως το ειδα ετσι γιατι ετσι βολευει τον ΠΑΟΚ :mrgreen: , αλλα δεν θυμαμαι περιπτωση ομαδα να πληρωσε τοσο μεγαλη αποζημιωση, δηλαδη να πληρωσει ολοκληρο το συμβολαιο ενος παιχτη για να τον διωξει.

Για τον Γκαρι Ροντριγκες:
Απ οτι διαβαζω τωρα, η Ελτσε πληρωσε τα χρεη της (δεν μπορω να καταλαβω αν τα πληρωσε ολα ή μερικα) και τελικα θα παιξει στην δευτερη κατηγορια. Αυτο δεν ξερω πως επηρεαζει την μεταγραφη του Ροντριγκες.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

θελουμε σιγουρα 2 παιχτες στον αξονα ενα βασικο 6αρι και ενα 8-10αρι μπροστα απο τον πελκα...αυτες οι 2 προσθηκες θα πρεπει να ειναι οι μινιμουμ γιατι κανονικα ισως χρειαστει και τριτος παιχτης εκει...

στα σεντερ μπακ θελουμε 2 (αν και βλεπω εναν να παιρνουμε δυστυχως)...

αριστερο μπακ γιατι δεν υπαρχει στο ροστερ πλεον (μην ξεχναμε μπορει να χρειαστει να παιξουμε 4αδα πισω)...

τελος για μπροστα εναν πασπαρτου και αν φυγει ο λουκας εναν βαρβατο δευτερο φορ...

αυτες για μενα ειναι οι μινιμουμ κινησεις...

οταν ακουω για 4 προσθηκες με πιανει πανικος καθως δεν βγαινουν τα κουκια με τιποτα και θα εχουμε μεγαλα θεματα κατα τη διαρκεια της χρονιας....
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

ron-swanson έγραψε:@Kostomanolis δικιο εχεις, απλα το πηγα με την λογικη οτι δεν θα τους πληρωσουμε ολοκληρα τα χρονια συμβολαιου που τους απομενουν. Ενταξει ισως το ειδα ετσι γιατι ετσι βολευει τον ΠΑΟΚ :mrgreen: , αλλα δεν θυμαμαι περιπτωση ομαδα να πληρωσε τοσο μεγαλη αποζημιωση, δηλαδη να πληρωσει ολοκληρο το συμβολαιο ενος παιχτη για να τον διωξει.

Για τον Γκαρι Ροντριγκες:
Απ οτι διαβαζω τωρα, η Ελτσε πληρωσε τα χρεη της (δεν μπορω να καταλαβω αν τα πληρωσε ολα ή μερικα) και τελικα θα παιξει στην δευτερη κατηγορια. Αυτο δεν ξερω πως επηρεαζει την μεταγραφη του Ροντριγκες.
Αυτο για την ελτσε που το διαβασες?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ron-swanson έγραψε: Για τον Γκαρι Ροντριγκες:
https://diariofranjiverde.com/el-elche- ... el-abismo/
Οντως, οι ιδιοκτητες πληρωσαν μερος του χρεους και με εγγυησεις για την αποπληρωμη του υπολοιπου καταφεραν να αναβαλλουν την πτωση..Παντως τον Αυγουστο πρεπει να βρουν και να πληρωσουν αρκετα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”