33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Σαν τη κόμπρα λαίμαι! Τσακ! Δάγκωματάκι στο Σηφάκη και στο Σκουλικάκη! Τέζα οι χαλκηδοναίοι!
Κλάους βασικότατος και αρχηγότατος! Ένα προπονητή αληθινό φέρτε να του δουλέψει λίγο κράτημα και πλαινό παιχνίδι και ένα περιφερειακό ανακατωσούρα και θα γελάμε όταν θα μας προσφέρουν 8 και 10 τούβλα για αυτόν του χρόνου.
Κλάους βασικότατος και αρχηγότατος! Ένα προπονητή αληθινό φέρτε να του δουλέψει λίγο κράτημα και πλαινό παιχνίδι και ένα περιφερειακό ανακατωσούρα και θα γελάμε όταν θα μας προσφέρουν 8 και 10 τούβλα για αυτόν του χρόνου.
- kataramenos5
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
All time classic.Κι ακολουθεί κι άλλος.moican4 έγραψε:Σημερα ο Κλαους απεδειξε αυτο που φωναζουμε εγω και λιγοι ακομα εδω μεσα..Οτι το γκολ ,"το εχει"..Το μυριζει ,δεν το κουραζει ,δεν κανει μλακιες..
Δεν ειναι σακης, δεν ειναι βασιλακης αλλα τα "τελειωματα" του τα ζηλευει ακομα και ο κοντος..
Μπηκε και με κρυο αιμα σουταρε και σκοραρε. Το θεμα ειναι οτι το εχει ξανακανει. Αν του ερθει η μπαλα κοντα στην περιοχη ,"εκτελει"..
Αν ηταν καμια μεταγραφη ξενου παικτη ,αποψε θα ουρλιαζαμε για τον παικταρα που πηραμε και εμεις τον εχουμε στην ομαδα...
Δωσ του 5-6 παιχνιδια και τα λεμε...
Bασικα εναν ακομα Λινο φερτε του απο τα δεξια να βγαζει τετοιες σεντρες κ μην φοβαστε τιποτα ουτε να βγαινει στα πλαγια ουτε να κραταει μπαλα ουτε να κανει τριπλες ουτε τιποτα,συνεργασιες τυπου Λινο/Στοχ να εχουμε σε καθε ματς κ να κανουμε το ιδιο πραγμα με την απεναντι πλευρα κ αυτος θα βρει τον τροπο να το παστελωσει
- SePuLtUrA_4_
Καποτε ενας τρελος προπονητης του ΠΑΟΚ ειχε πει:
Η μπαλα θα παει στον μπανε και μετα εσυ μπουμ μπουμ μπανε...
Φονιας ο μπανε...φονιας και ο κλαους!!!!
Για αυτο απο εσενα στα παιχνιδια με τριπολιτσα και λαγο θα ζητησω κατι πολυ πολυ απλο. Παρε την μπαλα παιχταρα μου μεσα στην περιοχη και μπουμ μπουμ μπουμ....
Η μπαλα θα παει στον μπανε και μετα εσυ μπουμ μπουμ μπανε...
Φονιας ο μπανε...φονιας και ο κλαους!!!!
Για αυτο απο εσενα στα παιχνιδια με τριπολιτσα και λαγο θα ζητησω κατι πολυ πολυ απλο. Παρε την μπαλα παιχταρα μου μεσα στην περιοχη και μπουμ μπουμ μπουμ....
- desperando
- Επικοινωνία:
εχω δει κομπλεξικους και κομπλεξικους αλλα σαν τον σαντος δεν εχω ξαναδει
- thanos-xanthi
αν ισχυει η λιστα που εβγαλαν οι ιταλοι, απλα ειναι για κλαματα ο Σαντος
εχει εξω τον κλαους κι εχει παρει το γατι τον Νινη, που δεν επαιζε καν
τι να πει κανεις
εχει εξω τον κλαους κι εχει παρει το γατι τον Νινη, που δεν επαιζε καν
τι να πει κανεις
Γνωστο το κομπλεξ του Σαντος μαζι σου! Μη μασας πηγαινε στη Χαλκιδικη για κανενα μπανιο και γραψτους ολους στα @ @ σου!
- ΑποστόληςΑ
Δεν υπάρχει complex. Υπάρχει η ανάγκη να ξεκινήσει έγκαιρα την προετοιμασία του εν όψει Ch.L.
Συμφωνώ, αλλά εάν μας κάτσει κανάς καρπουζάς για του χρόνου και δεις πωλητήριο στον Κλάους (και χωρίς μουντιάλ) ή πάγκο και δεκάλεπτα, τότε ο θεσμός του προπονητή θα έχει δίκιο και πάνω από όλα ο προπονητής και οι επιλογές του και για το καλό του ΠΑΟΚ κλπ κλπ...
Ο άνθρωπος πέρα από προπονητικές ικανότητες κλπ έχει εμμονές .-
Εάν όχι και ισχύει η προεπιλογή, τότε παίρνει χαρτάκι ή είναι μέρος κλίκας.
Δεν πειράζει Κλάους, τελειώνει ο 0,001 - 0 από την εθνική, οπότε εάν καίγεσαι να παίξεις σοβαρά εκεί, θα έχει ευκαιρίες. Συνέχισε να παστελώνεις και να τον εκθέτεις, εάν όντως δεν κληθείς.
Ο άνθρωπος πέρα από προπονητικές ικανότητες κλπ έχει εμμονές .-
Εάν όχι και ισχύει η προεπιλογή, τότε παίρνει χαρτάκι ή είναι μέρος κλίκας.
Δεν πειράζει Κλάους, τελειώνει ο 0,001 - 0 από την εθνική, οπότε εάν καίγεσαι να παίξεις σοβαρά εκεί, θα έχει ευκαιρίες. Συνέχισε να παστελώνεις και να τον εκθέτεις, εάν όντως δεν κληθείς.
Ελπιζω να μην επηρεαστει ο παιχτης απο τον πιθανο αποκλεισμο του απο την εθνικη.
Οσο για τον καρπουζα απο το εστοριλ ελπιζω ο προορισμος του μετα απο τη βραζιλια να ειναι μακρια απο την τουμπα.
Οσο για τον καρπουζα απο το εστοριλ ελπιζω ο προορισμος του μετα απο τη βραζιλια να ειναι μακρια απο την τουμπα.
- ΑποστόληςΑ
Τα ΠΑΟΚτσάκια δεν φεύγουν από τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι αυτή είναι και η πρόθεση του Ιβάν.
Και εγω το ιδιο πιστευω,γιαυτο ο Σαντος δεν προκειτε να ξανααναλαβει την ομαδα.
Μακάρι.
Εάν όμως νομίζει οτι τα ΠΑΟΚτσάκια θα έχουν καλή μοίρα στον ΠΑΟΚ με καρπουζά στον πάγκο, πάλι παπά τρώει.
Ον τόπικ: Κλάους, το ριπλέη θα πρέπει να δουν Ζησόπουλος και Σανκαρέ για να καταλάβουν από που τους βγήκες και το κάρφωσες. Έχε το νου σου οτι θα θέλουμε 2 τεμάχια λογικά, γιατί με την άμυνα που θα κατέβει, το ένα θα το φάμε σταντέ.
Εάν όμως νομίζει οτι τα ΠΑΟΚτσάκια θα έχουν καλή μοίρα στον ΠΑΟΚ με καρπουζά στον πάγκο, πάλι παπά τρώει.
Ον τόπικ: Κλάους, το ριπλέη θα πρέπει να δουν Ζησόπουλος και Σανκαρέ για να καταλάβουν από που τους βγήκες και το κάρφωσες. Έχε το νου σου οτι θα θέλουμε 2 τεμάχια λογικά, γιατί με την άμυνα που θα κατέβει, το ένα θα το φάμε σταντέ.
Μακάρι να ΜΗΝ τον πάρει.
Τον θέλω ξεκούραστο, υγειή και ... φθηνό.
Ο καρπουζάς έχει τον μίστερ γκολ της Φούλαμ. Τι να μασήσει;
Τον θέλω ξεκούραστο, υγειή και ... φθηνό.
Ο καρπουζάς έχει τον μίστερ γκολ της Φούλαμ. Τι να μασήσει;