Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

«Περιμένω τον ΠΑΟΚ κολλημένος στο youtube!»
Εικόνα
Ένας από τους βασικούς αλλά όχι ο μοναδικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ αφού κάθε στιγμή τα δεδομένα αλλάζουν.Ο ποδοσφαιριστής που έκανε την Αργεντινή να «παραμιλάει» και κέρδισε ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Ευρώπη αναγκάζοντας την πάμπλουτη Σάλτσμπουργκ να πληρώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.Ένα πραγματικό θηρίο. Από τους καλύτερους σκόρερ στο Αργεντίνικο πρωτάθλημα. Ένας σέντερ φορ 1.97 μέτρων. Ο Χοακίν Μπογκοσιάν!Ο Ουρουγουανός μέσα σε μία σεζόν «χάθηκε» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και νοιώθει… εγκλωβισμένος μέσα σε μία χώρα που μάλλον δε τον συγκινεί ποδοσφαιρικά και μία πανέμορφη ρομαντική, ερωτική πόλη, αλλά ξενέρωτη ποδοσφαιρικά!Με την ποδοσφαιρική της ομάδα να αλλάζει χρώματα, φανέλα, σήμα τα πάντα μέσα σε μία στιγμή για χάρη των χρημάτων της Ρεντ Μπουλ!
Πώς να… συγκινηθεί άλλωστε ένας θερμόαιμος Ουρουγουανός που μάλιστα έχει παίξει μπροστά στις καυτές εξέδρες της Αργεντινής; Σκεφτείτε πως θα ένοιωθε ο Πάμπλο Γκαρσία να φοράει φανέλα με σήμα την… Ρεντ Μπουλ σε μία πόλη που ο κόσμος ασχολείται περισσότερο με το σκι, το χόκεϊ επί χόρτου και… άλλα τέτοια βαρετά σπορ.Ο Μπογκοσιάν ήρθε στην Σάλτσμπουργκ με όνειρα . Με στόχο να κάνει την… δουλειά του, δηλαδή να πετύχει πολλά γκολ και να γίνει γνωστός στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Έπαιξε μόλις 11 παιχνίδια με τον ίδιο να περιμένει τώρα την νέα πρόκληση στην καριέρα του.Ελπίζει στα 24 του μόλις χρόνια, να «απεμπλακεί» από την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ και να παίξει κάπου μπάλα που… να γουστάρει όπως λέει ο ίδιος αποκλειστικά στο transfernews.Αν αυτός θα είναι ο ΠΑΟΚ ή όχι θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Το σίγουρο είναι ένα: Στην Αργεντινή η μεταγραφική αγορά κλείνει σε μία εβδομάδα και την δεδομένη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο να προλάβουν κάποιες από τις ομάδες που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν να τον αποκτήσουν. Ευρώπη λοιπόν ξανά; Ή μήπως τελικά Ουρουγουάη;Η παρέα του transfernews, ο «τρελός του χωριού», η «γυναίκα του προέδρου» και το «λαγωνικό» βρέθηκαν στο Σάλτσμπουργκ μίλησαν με τον Χοακίν Μπογκοσιάν το πρωί του Σαββάτου λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση της Σαλτσμπουργκ και σας μεταφέρουν αποκλειστικά κάποια από αυτά που ειπώθηκαν. Κάποια…- Έχεις κάποιο νέο από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ;
«Όχι δεν έχω κάτι. Περιμένω να δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον άλλωστε το παραδέχτηκαν οι άνθρωποι της Σάλτσμπουργκ».- Σε πρόσφατη συνέντευξη σου μίλησες με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ. Που έμαθες για την ομάδα και τι ξέρεις για αυτήν;
«Φρόντισα να μάθω αρκετά γι’ αυτήν. Αυτό που μου έκανε εντύπωση περισσότερο είναι οι οπαδοί του. Έχω για συμπαίκτη τον Βάλνερ που έχει παίξει στην Ελλάδα.Μου είπε ότι είναι τρελοί και κάποια στιγμή που έδειξε βίντεο από το youtube. Είναι όντως τρελοί. Είδα ένα βίντεο με το γήπεδο κατάμεστο από κόσμο, παντού φωτιές και τραγούδια. Ακριβώς όπως στην Αργεντινή!»-Έχεις δει την ομάδα να παίζει; Ξέρεις τις δυνατότητες της;
«Δεν έχω δει ολόκληρους αγώνες. Φάσεις από τα περσινά παιχνίδια στην Ευρώπη. Όμως ο συμπαίκτης μου εδώ στην Σάλτσμπουργκ ο Λάρσμους Λίντγκρεν που έπαιξε πέρσι εναντίον του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ μου είπε ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα.«Μου είπε για τις δύο ισοπαλίες στο Άμστερνταμ και στην Θεσσαλονίκη, την απίστευτη ατμόσφαιρα του γηπέδου και για τα γκολ και το τρελό σκορ που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά. Για τον ΠΑΟΚ μίλησα και με τον συμπατριώτη μου τον Ντάντομο που παίζει επίσης στην Ελλάδα.»-Τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ τον γνωρίζεις;
«Φυσικά! Ο Ζαγοράκης! Mvp του Euro 2004. Στην μεσαία γραμμή δεν έπαιζε; Ξέρω και τον Βρύζα που έπαιζε στην ίδια θέση με μένα. Πραγματικά απίστευτο εκείνο του τουρνουά και το τι πέτυχε η Εθνική Ελλάδας!»- Στην Ελλάδα το όνομα σου δεν είναι πολύ γνωστό. Βλέποντας το βιογραφικό σου απορούν πολλοί τι έγινε στην Αυστρία και δεν έκανες στο γήπεδο ότι και πριν όταν βγήκες τρίτος σκόρερ στην Απερτούρα…

«Με τον προηγούμενο προπονητή το σύστημα που παίζαμε δεν με βοηθούσε πολύ. Παίζαμε καθαρό 4-5-1 με μένα να αναγκάζομαι να παίζω πολύ έξω από την περιοχή και κυρίως να δίνω χώρους στους ακραίους. Καμία σχέση με τις ομάδες και τον τρόπο παιχνιδιού που είχαν αυτές»Με τον Πάμπλο Γκαρσία έχεις μιλήσει καθόλου;«Όχι δεν έχω μιλήσει. Ο Μπιζέρα δεν έπαιζε τον ΠΑΟΚ; Είναι πολύ καλός παίχτης. Δυνατός»- Ο Μπιζέρα δεν τα κατάφερε να καταξιωθεί στην ομάδα. Ο Γκαρσία όμως είναι ήρωας των οπαδών του ΠΑΟΚ…«Με ποιον πλακώθηκε; (χαμόγελα). Ρωτάω γιατί είδα ένα βίντεο που του χουν κάνει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είναι απίστευτος παίχτης και έχει παίξει σε κορυφαίους συλλόγους.Αν τυχόν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή μου στον Δικέφαλο ένας από τους λόγους που θα χαρώ θα είναι ότι θα παίζω δίπλα στον Γκαρσία. Είναι ίνδαλμα στην Ουρουγουάη».- Η ζωή σου στο Σάλτσμπουργκ πως είναι; Το ποδόσφαιρο;» Δυστυχώς δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω εδώ όπως θα ήθελα. Έκανα μόλις έντεκα αγώνες και σε αυτούς χωρίς να είμαι στην καλύτερη κατάσταση μου και αγωνιστικά δεν με βόλευε το στιλ παιχνιδιού της ομάδας.Γι’ αυτό τώρα θέλω να φύγω. Νιώθω σαν «θηρίο στο κλουβί. Στην Θεσσαλονίκη έμαθα ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα παθιασμένοι και ζουν για την ομάδα. Ακριβώς αυτό συνέβαινε και στην Αργεντινή. Οι ρυθμοί μιας πόλης να σχετίζονται με την πορεία της ομάδας. Αυτό είναι πραγματικά που δίνει σε έναν παίκτη έξτρα κίνητρο».

http://transfernews.gr/news/greece/paok ... r-for.html
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

το έχει ξεφτιλίσει το εν λόγω σάϊτ με τον ουρουγουανό.τρελό πρόμο μιλάμε ...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Το θέμα είναι ένα. Αξίζει ή όχι αυτός ο Μπογκοσιάν; Αυτή είναι η δικιά μου απορία.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

με το ζορι να δικαιωθει...οχι ρε δεν γουσταρουμε τον Μποκοσιαν, πως να το κανουμε? αλλον Μποκα γουσταρουμε.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Αυτές είναι οι ανάγκες

06 Αυγ 2011 21:20, Από Σταύρος Κόλκας

Τη Δευτέρα θα γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ αν όλα όσα συμφωνήθηκαν με τους Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργο Σαχπατζίδη, θα γίνουν πραγματικότητα. Και εφόσον συμβεί αυτό, θα πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Μετά το πέρας δύο επίσημων αγώνων, στον ΠΑΟΚ έχουν θέσει τις προτεραιότητές τους, οι οποίες μπορούν να κινηθούν εφόσον βρεθούν τα χρήματα. Μέρος των οποίων θα πάνε πρώτα στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα οι προτεραιότητες είναι τρεις. Κατά σειρά στις παρουσιάζουμε.

Σέντερ φορ: Με Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Παπάζογλου η χρονιά δεν βγαίνει και αυτό φάνηκε με το καλημέρα όταν και ο πρώτος ήταν ο μοναδικός διαθέσιμος την περασμένη Πέμπτη. Άρα το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται φορ. Εδώ όμως υπάρχει το εξής ερώτημα. Να αποκτηθεί μεγάλο όνομα που θα εντυπωσιάσει ή καλός παίκτης μεταξύ 21 και 24 ετών που θα έχει στοιχεία να βοηθήσει, να εξελιχθεί, αλλά να μη κλείσει τον δρόμο στον Κλάους; Το ερώτημα αυτό βασανίζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και θα τους βασανίσει ακόμη περισσότερο αν εμφανιστούν χρήματα. Γιατί με τη σημερινή κατάσταση, δεν υπάρχει κανένας λόγος προβληματισμού.

Στόπερ: Η δεύτερη σοβαρή ανάγκη του ρόστερ η οποία θα συνδυαστεί με την αποχώρηση ενός παίκτης που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν πολύ καλό στόπερ, που δεν θα φοβάται να παίξει ένας με έναν και θα δίνει την δυνατότητα στον Κοντρέρας να παίζει πιο ψηλά την άμυνα. Αυτός ο στόπερ δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ρόστερ και ένας από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν έχει τα μέτρα που θέλει στο γήπεδο είναι αυτός. Η παρουσία του συγκεκριμένου στόπερ, θα λύσει τα χέρια του Λάσλο Μπόλονι ο οποίος δεν θα χρειάζεται πλέον έναν παίκτη καθαρό κόφτη στη μεσαία γραμμή και θα αρκεί η παρουσία του όχι και τόσο καλού ανασταλτικά Ντιέγκο Αρίας.

Αριστερό μπακ: Ο Λίνο μεγάλωσε, βρίσκεται στη τελευταία του σεζόν στον ΠΑΟΚ και από πίσω του, βρίσκεται μόνο ο μεγάλος επίσης σε ηλικία Μίρο Σνάουτσνερ. Και στους δύο φαίνεται το βάρος των χρόνων πλέον και στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να ποντάρουν στην διαδοχή τους. Ο Κώστας Σταφυλίδης έχει εξαιρετικά στοιχεία αλλά από το καλοκαίρι του 2010, βγάζει συνεχώς τραυματισμούς και φαίνεται πως δεν μπορούν να ποντάρουν σε αυτόν. Ο Λευτέρης Σακελλαρίου βρίσκεται στη πόρτα εξόδου, ο Βαγγέλης Γεωργίου την άνοιξε, άρα το αριστερό μπακ είναι μία λογική ανάγκη του ρόστερ.

Από εδώ και πέρα, θα περιμένουμε να δούμε τα χρήματα, για να εμφανιστεί και ο τρόπος που θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά. Στα οποία σημειωτέον, δεν υπάρχει η διάθεση σπατάλης χρημάτων, αλλά ορθολογικής κάλυψης των κενών που υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

κ ενα 8-10 αγορι μου.... ;)
H_gynaika_tou_Proedrou

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

bane1980 έγραψε:Θα τρελαθούμε ωρέ καλοκαιριάτικο;;; τι και λεφτά και μισθό 700; τόσο καλός είναι; τι να πω...εάν τον θέλει ο Μπόλονι, αλλά μην ακούμε οτι η 500άρα δεν μπήκε κλπ κλπ και δεν έχουμε κλπ κλπ και μετά να βλέπουμε τέτοιες άπλες!
350.000 δίνει ο ΠΑΟΚ, από τα 700.000. αυτό είναι απλά.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

«Ανοιχτοί για Μπογκοσιάν»
Από Πολύδωρος Παπαδόπουλος | Σάββατο, 06 August 2011 21:26

Ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη λίστα τον Μπογκοσιάν, οι άνθρωποι της Σάλτσμπουργκ επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του «δικέφαλου», ωστόσο το θέμα έχει... κολλήσει στην αμοιβή του Ουρουγουανού :o :o :o :o :o . Νέο ραντεβού τις επόμενες ημέρες.

Οι Ουρουγουανοί μιλούν για 350.000, ωστόσο οι Αυστριακοί κάνουν λόγο πως το κόστος για τον δανεισμό του Χοακίν Μπογκοσιάν θα ξεπεράσει τις 650.000, αφού τόσα είναι τα χρήματα με τα οποία αμείβεται ο παίκτης και θέλει να... ξεφορτωθεί η Σάλτσμπουργκ! Ο ΠΑΟΚ έχει πλησιάσει τους «ταύρους» κάτι άλλωστε που επιβεβαίωσε και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χάιντς Χοτσάουσερ «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μπογκοσιάν, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε επίσημη κρούση. Είμαστε ανοιχτοί για την παραχώρηση του παίκτη. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις για το θέμα του παίκτη» τόνισε σε Αυστριακούς. Μάλιστα, οι νέοι επενδυτές στον ΠΑΟΚ είναι σύμφωνα με τον αυστριακό Τύπο και το «μυστικό» για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων, αφού το θέμα έχει κολλήσει τις τελευταίες ημέρες.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

παλι παζαρια κανουν για μια θεση που δε θελει ρισκα και απο εναν παιχτη που ειχε μια ασχημη χρονια.....και ειναι 2 μετρα βαρυ φορ εντελως,,,,,,,,,

μονο αν ειναι επιλογη μπολονι να ερθει....

και καλυτερα να παρεις εναν παιχτη ελευθερο παρα δανεικο ....κ οψιον ποσο θα ειναι αν τον πηραν 3.5????

με 3-4 χαρτια παιρνεις κ τον μποκανι ....που ειναι κ εγγυηση
H_gynaika_tou_Proedrou

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

Φίλε αν είχε καλή χρονιά δεν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ ούτε να τον ακουμπήσει. Αυτό θέλει ο ΠΑΟΚ... Δες τις προηγούμενες χρονιές του και θα καταλάβεις.

Ο Μουσλιμοβιτς που για μέναπροσωπικά ήταν σπουδαίος φορ οι προηγούμενη χρονιά του και οι προηγούμενες χρονιές του ήταν χάλια...

Όλα είναι σχετικά . Δεν θα μας πιάσει όμως και κορόιδο η Σάλτσμπουργκ... Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

γιατι μετα ο μουσλι ειχε καλη χρονια????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: χαχααχαχχχαχχαχαχα
ΧΑ
ΧΑ
ΑΧαχαχχαχααχχαχααχ

ρισκο ..............

αν τον θελει ο μπολονι ας τον παρουμε....

εγω βασικα θελω μποκανι ειναι ευκαιρια τωρα που πεφτει η μονακο να τον παρουμε κ αυτον οπως λες κ εσυ που ειχε ασχημη χρονια :D
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Εικόνα :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ουτε ΜΠΟ..κανι ουτε ΜΠΟ...γκοσιαν

εγω θελω ΜΠΟ..ΜΠΟ