Ναι, έχεις δίκιο. Δεν το ήξερα ότι δεν έγινε ο περσινός τελικός.left back έγραψε:Νομίζω είναι ο περσινός τελικός που γίνεται τωρα
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, έχεις δίκιο. Δεν το ήξερα ότι δεν έγινε ο περσινός τελικός.left back έγραψε:Νομίζω είναι ο περσινός τελικός που γίνεται τωρα
Το πέναλντι ήταν πεντακάθαρο.Mitsospaoki4 έγραψε:Ίσως το μεγαλύτερο αποτέλεσμα της εθνικής τα τελευταία χρόνια
Παρόλα αυτά ήμασταν τυχεροί που πήραμε ένα πεναλντι που μάλλον δεν ήταν
Για να δούμε τι θα δούμε στην συνέχεια
poutsos έγραψε:Οι 2 που έπεφταν ήταν οι Τσιμίκας (που έχει να παίξει ολόκληρο παιχνίδι μήνες) και ο Μπακάκης που μόλις γύρισε από τραυματισμό μετά από 45+ μέρες. Δεν είναι και τοσο παράλογο.Grigorios_PAOK έγραψε: Αυτη η ξεφτιλα που την βλεπουμε στα τοπικα απο το 65 να πεφτουν και να τραβανε τα ποδια τους προσβαλλει πρωτα τους ιδιους που δειχνουν ποσο μα ποσο απροπονητοι ειναι.
Το πεναλτι ανυπαρκτο, αλλα μετα για 10 λεπτα δεν εδωσε καμια ανασα στους δικους μας.
Όσο για το πέναλτι, θεωρώ πως ήταν καθαρότατο. Αν γινόταν στο κέντρο, δεν θα ζήταγες φάουλ; Πάει με τις τάπες στον Θεό.
Με όλη την ομάδα μέσα στην περιοχή που έπρεπε μόνο να διώχνει μια χαρά ήταν. Για ομάδες που παίζουν άμυνα στο κέντρο πλέον δε κάνει ούτε για αστείοxrisitsapa έγραψε:Μου άρεσε ο Κ. Παπαδόπουλος
Χατσεριδης;;;sn0ufel4 έγραψε:Με όλη την ομάδα μέσα στην περιοχή που έπρεπε μόνο να διώχνει μια χαρά ήταν. Για ομάδες που παίζουν άμυνα στο κέντρο πλέον δε κάνει ούτε για αστείοxrisitsapa έγραψε:Μου άρεσε ο Κ. Παπαδόπουλος