Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Το χαρτί γράφουν οι οπαδοί του ότι βρίσκεται κοντά σε αριστερό μπακ από Ισπανία και έχουν ως εναλλακτική τον Σάμουελ Νταλ της ρομα, Σουηδός.
Το γράφω εδώ γιατί λογικά θα έχει προταθεί κ σε μας. Μου φαίνεται λαχείο
Το γράφω εδώ γιατί λογικά θα έχει προταθεί κ σε μας. Μου φαίνεται λαχείο
1η φορά που μιλας χωρίς γρίφους...prist64 έγραψε:τελευταια νεα απο το κοντρολ
μπακ θα ερθει,αριστερα ή αν βρεθει και δεξι αξιολογο με μετατοπιση Οττο
για φορ τρια ονοματα με προυποθεση αποχωρησης
ο ενας θελει Δουβικα
ο αλλος θελει Ακπομ
ο αλλος δεν χαλιεται και με Μπακαμπου
Προσπαθω να ερμηνευσω το ¨ενας¨ κ ο ¨αλλος"
Ε ναι διότι θα χάσουμε το κατά ριπάς σκοράρισμα στην Ευρώπη άμα φύγουν και δεν αντικατασταθούν για το ένα επιπλέον ματς που θα παίξουμε.Psagmenos4 έγραψε:Προτάσεις έφερε η μάνατζερικη ομάδα του Τισουνταλι, με τον παίχτη σύμφωνο και τον ΠΑΟΚ να ψήνεται.
Σε περίπτωση όμως που φύγουν αυτοί οι 2 υπάρχει πρόβλημα με τα φορ στην Ευρώπη. Ας ελπίσουμε να προχωρήσει του Τισουνταλι και για μπραντον βλεπουμε
- john4serres
paok24tonipap801 έγραψε:απο που προεκυψε το Τοροντο - Μπραντον ???
- kataramenos5
Ψαχνουν οι Ραπτορς center καταλληλο για small balltonipap801 έγραψε:απο που προεκυψε το Τοροντο - Μπραντον ???
-
-
Δηλαδή ειλικρινά, ποιος μπακαμπου; Αν είναι δυνατόν, 34 χρονών παίκτης που εδώ και 2 χρόνια είναι παγκιτης.
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα και μια ζωή τα ίδια λάθη, πάλι παίκτη που η καριέρα του είναι σε ελεύθερη πτώση. Χίλιες φορές Τσαλοφ και Μπράντον
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα και μια ζωή τα ίδια λάθη, πάλι παίκτη που η καριέρα του είναι σε ελεύθερη πτώση. Χίλιες φορές Τσαλοφ και Μπράντον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 27 Ιαν 2025, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απορώ πως γίνεται να προτιμάει κάποιος οποιονδήποτε από τους τωρινούς φορ του ΠΑΟΚ σε σχέση με κάποιον που ανήκει σε ομάδα της LaLiga και οκ ναι δεν είναι βασικός (αν ήταν σιγά μην έρχονταν).
Ο τύπος πριν 1.5 σεζόν έκανε χαβαλέ στην Ελλάδα. Έρχεται για να δώσει ώθηση στη χειρότερη (σήμερα) γραμμή μας.
Σίγουρα θα πάρει ένα συμβόλαιο για 1.5 χρόνο. Του Τζίμα ακόμα δεν ξεκαθάρισε. Αν πουληθεί, με 25 στη τσέπη, θες να βρεις το καλοκαίρι τον βασικό και να μείνει ως δεύτερος ο Μπακαμπού.
Αν δεν πουληθεί, θα έρθει εκείνος για βασικός και πάλι θα μείνει ως δεύτερος ο Μπακαμπού.
Δεν βλέπω τίποτα αρνητικό σε αυτά τα σενάρια. Ίσα ίσα προβλέπω πως από τους υπάρχοντες, αποκλείεται να πάει χειρότερα.
Ο τύπος πριν 1.5 σεζόν έκανε χαβαλέ στην Ελλάδα. Έρχεται για να δώσει ώθηση στη χειρότερη (σήμερα) γραμμή μας.
Σίγουρα θα πάρει ένα συμβόλαιο για 1.5 χρόνο. Του Τζίμα ακόμα δεν ξεκαθάρισε. Αν πουληθεί, με 25 στη τσέπη, θες να βρεις το καλοκαίρι τον βασικό και να μείνει ως δεύτερος ο Μπακαμπού.
Αν δεν πουληθεί, θα έρθει εκείνος για βασικός και πάλι θα μείνει ως δεύτερος ο Μπακαμπού.
Δεν βλέπω τίποτα αρνητικό σε αυτά τα σενάρια. Ίσα ίσα προβλέπω πως από τους υπάρχοντες, αποκλείεται να πάει χειρότερα.
είσαι νεαρός ακόμα μετά τα 31 θα έχεις ελπίδεςchri5ti9 έγραψε: Εγώ εξτρεμοφορ 1.92 στυλ Τζορτζι Σάμαρας Α1 Θεσσαλονίκης . Να προταθώ; Τον Σεπτέμβρη γίνομαι 30 , είμαι ελεύθερος και έχω χιαστό (που έπαθα το 2016).
- Σουριναμέζος
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει για ποιόν λόγο όλη η αρνητικότητα που υπάρχει για Μπακαμπού εκτός από το κόλλημα που έχουμε φάει με τις ηλικίες λες και βγάζουμε Miss Young?
Εντωμεταξυ λέμε και λέμε για τις ηλικίες, από τους 17+ 30χρονους που έχουμε ζήτημα είναι να μείνουν του χρόνου οι 7-8
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι τελευταίες μέτριες χρονιές του στην Ισπανία δεν με προβληματίζουν...και ο Μορόν πριν πάει στον άρη δεν έκανε καλές τελευταίες χρονιές στην Ισπανία.
Αυτό που με προβληματίζει εμένα όπως και πολλούς άλλους στον Μπακαμπού είναι η ηλικία του. Δεν πρέπει να κοιτάμε και νεότερους παίκτες ?
Αυτό που με προβληματίζει εμένα όπως και πολλούς άλλους στον Μπακαμπού είναι η ηλικία του. Δεν πρέπει να κοιτάμε και νεότερους παίκτες ?
-
Ο Ineacho που ήταν από τις πρώτες κάψουρες του Ιβάν θα μας έκανε ? Είχε ψάχτει ο βαζελος να τον πάρει ,η Σεβίλλη πήρε και άλλον επιθετικό.
Ο ιχεανατσο δεν θέλει Ελλάδα
ΠΑΟΚ είσαι και ποτέ δεν ξέρεις.Jim_Chatz έγραψε:Εντωμεταξυ λέμε και λέμε για τις ηλικίες, από τους 17+ 30χρονους που έχουμε ζήτημα είναι να μείνουν του χρόνου οι 7-8