Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Eνταξει τωρα αυτο που γινεται με Τσολακ και Ναρει κατανταει αστειο και η μπαλα παιρνει προφανως και τον Μποτο...
Ναι ο Μποτο φταιει που εμεις δινουμε μεχρι 400.000 συμβολαιο και απαιτουμε να βρουμε καλυτερο φορ απο τον Τσολακ μ αυτα τα λεφτα και καλυτερο εξτρεμ απο τον Ναρει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PaokPatraG4
Νομίζω αυτή είναι κ η αλήθεια του φετινού σχεδιασμού....Τα μικρότερα συμβόλαια σε σχέση με άλλες χρονιές...Gospi έγραψε:Ναι ο Μποτο φταιει που εμεις δινουμε μεχρι 400.000 συμβολαιο και απαιτουμε να βρουμε καλυτερο φορ απο τον Τσολακ μ αυτα τα λεφτα και καλυτερο εξτρεμ απο τον Ναρει...
Υποτιθεται δινουμε και 1 μυριο για Ναρει.Δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε ολο τον κοσμο ειτε για αγορα ειτε για δανεισμο? Οσον αφορα τον Τσολακ υπαρχει και ενα ποσο αγορας που ανεβαζει το διαθεσιμο ποσο συμβολαιου.
Καλά όλοι θέλουμε να κλέισουν οι μεταγραφές σύντομα και πρώτοι από όλους αυτοί που τις τρέχουν. Αλλά δε βλέπω κάτι αστειο ... Είναι 5 Ιουλίου και όλοι έχουν αέρα να βγάλουν το κάτι παραπάνω και το προσπαθούν. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο...
Μα δεν θεωρω πως δεν υπαρχουν λεφτα. Απλα θεωρω πως τεθηκε ταβανι στα συμβολαια στις 400.000 με 500.000 ευρω. Το βαθυτερο σκεπτικο κατ εμε ειναι πως αν φερεις παιχτες με 400.000 συμβολαιο εχεις μετα την ανεση στην ανανεωση να ανεβεις στα 700.000 ή 800.000, ενω αν ξεκιναει ενα συμβολαιο στα 800.000 ή 1.000.000 η ανανεωση θα δυσκολευει γτ θα ξεφευγουν τα ποσα.
Δεν λεω, εχει βαση η λογικη αυτη, αλλα καλο ειναι να αντιλαμβανομαστε πως ειδικα σε καποιες θεσεις και για καποιους παιχτες χρειάζεται μια υπερβαση ακομη κι αν δεν ειναι απολυτα συμφερουσα για μας, με σκοπο την διασφάλιση της απαραιτητης ποιοτητας και την περαιτερω διασφαλιση, οσο ειναι δυνατον, της κατακτησης των στοχων μας.
Και επαναλαμβάνω ο σχεδιασμος μεχρι τωρα δειχνει πλανο τουλαχιστον διετιας, τη στιγμη που η επόμενη χρονια ειναι υπερπολυτιμη.
Περσι επρεπε να ειχαν γινει ολα αυτα οχι φετος. Φετος αναγκαστικα πρεπει να ρθουν και 2-3 παιχταραδες γτ αλλιως σφιξαμε.
Δεν λεω, εχει βαση η λογικη αυτη, αλλα καλο ειναι να αντιλαμβανομαστε πως ειδικα σε καποιες θεσεις και για καποιους παιχτες χρειάζεται μια υπερβαση ακομη κι αν δεν ειναι απολυτα συμφερουσα για μας, με σκοπο την διασφάλιση της απαραιτητης ποιοτητας και την περαιτερω διασφαλιση, οσο ειναι δυνατον, της κατακτησης των στοχων μας.
Και επαναλαμβάνω ο σχεδιασμος μεχρι τωρα δειχνει πλανο τουλαχιστον διετιας, τη στιγμη που η επόμενη χρονια ειναι υπερπολυτιμη.
Περσι επρεπε να ειχαν γινει ολα αυτα οχι φετος. Φετος αναγκαστικα πρεπει να ρθουν και 2-3 παιχταραδες γτ αλλιως σφιξαμε.
Καθε χρονο εχουμε αερα και στο τελος φτανουμε να τρωμε τα νυχια μας την τελευταια μερα...Ο Τσολακ δεν επρεπε να υπολογιζεται απο τη πρωτη μερα της προετοιμασιας ,ο επιθετικος θα επρεπε να ειναι απο τους πρωτους στοχους. Επεσε χτες ο Ολιβειρα και παθαμε εμφραγμα.
Σε αυτην την ηλικια, με αυτα τα νουμερα, με αυτα τα χαρακτηριστικα και με αυτο το μισθολογικο κοστος μαλλον δεν υπαρχει. Εγω χαιρομαι που επιμενουν γιατι μου δινει την εντυπωση οτι ειναι τεφαρικι. Σε αντιθεση με τα προηγουμενα χρονια, φετος επιμενουμε σε παικτες που εχουν αναλυθει καιρο απο ανθρωπους που ειναι γνωστες και με μεγαλο ποσοστο επιτυχιας στις μεταγραφες. Νομιζω οτι η ελευση του θα δικαιωσει την αναμονη.
Επισης, εφοσον η καθυστερηση οφειλεται σε τεχνοκρατικα κριτηρια, εμενα με βρισκει 100% συμφωνο. Εαν ο ΠΑΟΚ νομιζει οτι ο παικτης στην αγορα αξιζει ενα χ ποσο, καλα κανει και δεν παρεκλινει. Τα λαρτζιλικια μας εφεραν FFP, αλλα και ενα ονομα στην αγορα οτι πληρωνουμε αερα σε ολους και σε ολα. Προτιμω το πορτογαλικο στυλ. Σφιχτοι και δυσκολοι.
Επισης, εφοσον η καθυστερηση οφειλεται σε τεχνοκρατικα κριτηρια, εμενα με βρισκει 100% συμφωνο. Εαν ο ΠΑΟΚ νομιζει οτι ο παικτης στην αγορα αξιζει ενα χ ποσο, καλα κανει και δεν παρεκλινει. Τα λαρτζιλικια μας εφεραν FFP, αλλα και ενα ονομα στην αγορα οτι πληρωνουμε αερα σε ολους και σε ολα. Προτιμω το πορτογαλικο στυλ. Σφιχτοι και δυσκολοι.
Εγω παλι βλεπω τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια.
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ο ΠΑΟΚ στις 15/9 δεν θα εχει καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ τον σημερινο 5/7.
Η ομαδα επρεπε να γεμισει αμεσα το ροστερ οσο πιο ποιοτικα γινοταν για Ιουνιο μηνα γιατι το ελλειμμα ποιοτητας και το αδειο ροστερ εβγαζε ματι περυσι. Τηρουμενων των αναλογιων αυτο και εκανε.
Το πραγματικο μεταγραφικο παζαρι ομως σε ολο τον κοσμο τωρα ξεκιναει. Ιουλιο και Αυγουστο. Θα ηταν πραγματικα παραλογο να εχουμε κλεισει τις μεταγραφες μας αρχες Ιουλιου γιατι αυτο θα σημαινε οτι θα ειχαμε γυρισει την πλατη σε ολο και περισοτερες ευκαιριες που θα ερχοντουσαν αργοτερα.
Παρα τα οσα λεγονται περι 2-3 προσθηκων εγω πιστευω οτι μεχρι 15/9 θα ειναι πολυ περισοτερες (συμπεριλαμβανομενων και των αντικαταστασεων απο πωλησεις).
Συμπερασματικα, θεωρω οτι το πλανο δεν εχει παρεκλινει της πορειας του. Ηταν εξ αρχης αυτο. Ποιοτικη και ποσοτικη ενισχυση με εφικτες περιπτωσεις Ιουνιο μηνα για να βγει ο σκοπελος των προκριματικων και στοχευση σε τοπ περιπτωσεις στο υπολοιπο διαστημα των μεταγραφων.
Φυσικα μεσα στην πορεια του πλανου υπηρχαν και ανορθογραφιες που ισως δεν υπολογιστηκαν. Περιπτωση Νασμπεργκ και αρνησης Βαλερενγκα για αποδεσμευση και το σιριαλ Ναρει.
Με αυτους τους 2 θεωρω οτι ο Μποτο θα ειχε εκλπηρωσει 100% την πρωτη φαση του σχεδιασμου του.
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ο ΠΑΟΚ στις 15/9 δεν θα εχει καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ τον σημερινο 5/7.
Η ομαδα επρεπε να γεμισει αμεσα το ροστερ οσο πιο ποιοτικα γινοταν για Ιουνιο μηνα γιατι το ελλειμμα ποιοτητας και το αδειο ροστερ εβγαζε ματι περυσι. Τηρουμενων των αναλογιων αυτο και εκανε.
Το πραγματικο μεταγραφικο παζαρι ομως σε ολο τον κοσμο τωρα ξεκιναει. Ιουλιο και Αυγουστο. Θα ηταν πραγματικα παραλογο να εχουμε κλεισει τις μεταγραφες μας αρχες Ιουλιου γιατι αυτο θα σημαινε οτι θα ειχαμε γυρισει την πλατη σε ολο και περισοτερες ευκαιριες που θα ερχοντουσαν αργοτερα.
Παρα τα οσα λεγονται περι 2-3 προσθηκων εγω πιστευω οτι μεχρι 15/9 θα ειναι πολυ περισοτερες (συμπεριλαμβανομενων και των αντικαταστασεων απο πωλησεις).
Συμπερασματικα, θεωρω οτι το πλανο δεν εχει παρεκλινει της πορειας του. Ηταν εξ αρχης αυτο. Ποιοτικη και ποσοτικη ενισχυση με εφικτες περιπτωσεις Ιουνιο μηνα για να βγει ο σκοπελος των προκριματικων και στοχευση σε τοπ περιπτωσεις στο υπολοιπο διαστημα των μεταγραφων.
Φυσικα μεσα στην πορεια του πλανου υπηρχαν και ανορθογραφιες που ισως δεν υπολογιστηκαν. Περιπτωση Νασμπεργκ και αρνησης Βαλερενγκα για αποδεσμευση και το σιριαλ Ναρει.
Με αυτους τους 2 θεωρω οτι ο Μποτο θα ειχε εκλπηρωσει 100% την πρωτη φαση του σχεδιασμου του.
-
Dimg4
-
john4serres
Πραγματικα ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ επιλογη η παραμονη του απο την στιγμη που λενε οτι επι της ουσιας ακομα και η ομαδα εχει συμφωνησει με την Ρειντζερς.joshua έγραψε:Καθε χρονο εχουμε αερα και στο τελος φτανουμε να τρωμε τα νυχια μας την τελευταια μερα...Ο Τσολακ δεν επρεπε να υπολογιζεται απο τη πρωτη μερα της προετοιμασιας ,ο επιθετικος θα επρεπε να ειναι απο τους πρωτους στοχους. Επεσε χτες ο Ολιβειρα και παθαμε εμφραγμα.
Εγω παω στο υποθετικο σεναριο οτι του εχουν πει οτι μετα την Λεφσκι θα γινει η μεταγραφη. Πραγματικα τι ακριβως προσδοκουν για τα ματς με την Λεφσκι; Οτι αν χρειαστει θα μπει μεσα και θα βαλει τα ποδια του στην φωτια; Οταν θα ξερει οτι σε 5 μερες φευγει για την ευκαιρια της ζωης του (οπως το βλεπει αυτος); Οχι απλα θα φυλαγεται, οχι απλα δεν θα μπαινει δυνατα στις φασεις αλλα ουτε καν ορεξη να συμμετεχει δεν θα εχει.
- sourmenetes
- Moderator
Το να τραβάει μια υπόθεση πολύ προφανώς και κουράζει και προφανώς ο κόσμος αρχίζει και τσιναει. Κι αν χάσει και κάνα κοντρόλ ξέρουμε τις αντιδράσεις.
Από την άλλη μεριά δείχνει μια σταθερότητα και μια επιμονή που δείχνει τον τρόπο που δουλεύει ο Τδ.
Δεν πανικό βάλλεται ούτε ξεπουλαει παίκτες βλ. Γκαρυ, τσιμι και ένα σωρο αλλούς.
Στο δεύτερο σκέλος αναφορικά με τις πωλήσεις με βρίσκει σύμφωνο. Δεν μπορεί να σε κάνει ότι θελει ο κάθε παίκτης. Είσαι το ένα σκέλος των διαπραγματεύσεων και έχεις λόγο.
Στο σκέλος της αναμονής σίγουρα θα ήθελα να μην έχουμε τέτοια αναμονή στη συγκεκριμένη θέση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από την άλλη μεριά δείχνει μια σταθερότητα και μια επιμονή που δείχνει τον τρόπο που δουλεύει ο Τδ.
Δεν πανικό βάλλεται ούτε ξεπουλαει παίκτες βλ. Γκαρυ, τσιμι και ένα σωρο αλλούς.
Στο δεύτερο σκέλος αναφορικά με τις πωλήσεις με βρίσκει σύμφωνο. Δεν μπορεί να σε κάνει ότι θελει ο κάθε παίκτης. Είσαι το ένα σκέλος των διαπραγματεύσεων και έχεις λόγο.
Στο σκέλος της αναμονής σίγουρα θα ήθελα να μην έχουμε τέτοια αναμονή στη συγκεκριμένη θέση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαι μετα τη Λεφσκι οταν ο επομενος αντιπαλος θα ειναι πιο δυνατος τι θα πουμε παλι? Δεν υπαρχει καλυτερη χρονικη στιγμη αποχωρησης απο τωρα, εκτος βεβαια και αν δεν μπορουμε να βρουμε με τιποτα εναν επιθετικο της προκοπης ,αλλα ρε φιλε για αυτο εφερα τον Μποτο οχι για τον Καργα. Επιπλεον ο επιθετικος ειναι η θεση με τις μικροτερες απαιτησεις προσαρμογης.Το δυσκολο ειναι να φτασει η μπαλα στην επιθεση.Αν φτασει εκει μιλαει η ποιοτητα.
Παντως αν οντως χρειαζομαστε χωρο στο ροστερ και στο μπατζετ, ας βρουν τροπο να ξεφορτωθουν τα λαθη που μας φορτωσαν οι "ειδημονες" του παρελθοντος, και οχι να ψαχνονται να απαλλαγουν απο Αουγκουστο και Κουρτιτς.
Δεν μπορεις να εχεις στο ροστερ τον Μουργκ τον Ζαμπα και τον Τειλορ με συνολικο συμβολαιο 1.5 μυρια και να σκεφτεσαι να δωσεις Κουρτιτς ή Αουγκουστο για να εξοικονομησεις χρηματα.
Δεν μπορεις να εχεις στο ροστερ τον Μουργκ τον Ζαμπα και τον Τειλορ με συνολικο συμβολαιο 1.5 μυρια και να σκεφτεσαι να δωσεις Κουρτιτς ή Αουγκουστο για να εξοικονομησεις χρηματα.