Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από black_star_ninja »

invincible έγραψε:Κανέναν τερματοφύλακα δεν έχει ο ΠΑΟΚ, η Βέροια έχει καλύτερους τερματοφύλακες τώρα από εσένα, εκτός αν μιλάς για τον ΠΑΟΚ Β. Κανέναν δεν έχει. Αυτή την στιγμή με την Ληβαδια αν παίξεις ο Κομπότης θα σε νικήσει. Τέτοιο ρόστερ έχεις. Ο βαζελος είδη έκανε μεταγραφές και ανανεώσεις ουσίας χωρίς να ξοδέψει τίποτα. Αν μας περάσει του χρόνου μην βγείτε να κράξετε τον Μπότο. You trust θα σας πω. Εσείς τον εμπιστεύεστε. Εγώ με τόσες αλλαγές ΤΔ δεν εμπιστεύομαι καθόλου κανέναν γιατί βλέπω ότι έχει αποτύχει είδη να κάνει αυτά που υποσχέθηκε. Εκτός αν πιστεύεις ότι θα έρθουν 7-8 παίχτες μέσα σε μία βδομάδα. NO TRUST AT ALL. Αν έρθουν θα μπω εδώ μέσα και θα πω έκανα λάθος τα άφησε όλα για τελευταία στιγμή. Αλλά δεν βλέπω....
Το καταλαβαίνεις οτι υπερβάλεις φανταζομαι; Εκτός αν τρολαρεις και δε το επιασα. Στην περίπτωση αυτή ζητάω συγνώμη. Έχουμε ταλιχμανιδη, μπαλωμένο κ έχουμε κλείσει κοταρσκι. Τουλάχιστον απο όσα εγραψαν μεσα στην εβδομάδα. Νομίζω οτι αυτοί αρκούν για να ξεκινήσει η προετοιμασία. Στην πορεία υποθετω οτι θα κλείσουμε έναν ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Επομένως δύσκολος ο επόμενος αγώνας της Κυριακής χωρίς ρόστερ .Ουπςςς....
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο ΠΑΟΚτσης που εχει δει να κλεινει παιχτης αλλου μεσα απο τα γραφεια της Τουμπας, απαγορευεται να μιλαει για κλεισμενους παιχτες αν δεν εχει δει επισημη ανακοινωση.
Αυτα τα "εχουμε ηδη Κοταρσκι" τα θεωρω παρακινδυνευμενα και εκτος πραγματικοτητας.
Αυτη τη στιγμη εχουμε μολις 2 τερματοφυλακες της Κ19.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Η κουβέντα στερείται λογικής έστω εποχιακού παπά που θα έπρεπε να είναι στο πικ του και έχει μετατραπεί σε ένα ανευ προηγουμένου κλάψιμο για τα κενά της 12ης Ιουνίου συγκρινόμενοι ξανά και ξανά με τους δίπλα και τους παραδίπλα.

Μπορώ να διαβάσω τα πάντα χωρίς καμία ενόχληση αρκεί να στέκεται σε πραγματικά γεγονότα. Θεωρίες κι εκτιμήσεις που πάντα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε καταστροφή όμως δεν μπορώ.

Τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί. Ένας πληρώνει, ένας βρίσκει και ένας διαλέγει. Επειδή και οι τρεις είναι καλοί σε ότι κάνουν δεν υπάρχει περίπτωση ούτε Λεβαδειακός να γίνει ξαφνικά ο ΠΑΟΚ ούτε Βάζελος της τελευταίας δεκαετίας. Ούτε καν ΑΕΚ - που υπο προυποθέσεις λόγω γηπέδου θα μπορουσε να βρει καποιος κοινη οικονομικη πολιτικη - πόσο δε μάλλον Ρουλης.

Ας επικεντροθούμε στους παππάδες και τις φήμες καθώς όλοι μας ξέρουμε να χρησιμοποιούμε ικανοποιητικά το διαδίκτυο και ας αφήσουμε τις ανησυχίες μας κατά μέρος.

Αυτά τα ολίγα από μένα.

ΥΓ: Το πιο ωραίο πλέον είναι πως σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει τίποτα. Το ακόμη πιο ωραίο είναι πως οι λίγοι που ξέρουν δεν μιλάνε.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Οκ το δέχομαι. Έχεις δίκιο σε αυτο. Έχουμε δυο μικρούς λοιπόν. Έχουμε κι μια εβδομάδα για να κλείσουμε τουλάχιστον έναν τερματοφύλακα ή να ολοκληρωθεί το ντιλ με κοταρσκι. Συμφωνούμε; Αυτο δε σημαίνει οτι θα μας κερδιζε η Βέροια και ο Λεβαδειακός. Ούτε οτι ο βαζελος με την ανανέωση χουανκαρ κ το κλείσιμο λοντιγκιν.. αλοιμονο!!
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

black_star_ninja έγραψε:
invincible έγραψε:Κανέναν τερματοφύλακα δεν έχει ο ΠΑΟΚ, η Βέροια έχει καλύτερους τερματοφύλακες τώρα από εσένα, εκτός αν μιλάς για τον ΠΑΟΚ Β. Κανέναν δεν έχει. Αυτή την στιγμή με την Ληβαδια αν παίξεις ο Κομπότης θα σε νικήσει. Τέτοιο ρόστερ έχεις. Ο βαζελος είδη έκανε μεταγραφές και ανανεώσεις ουσίας χωρίς να ξοδέψει τίποτα. Αν μας περάσει του χρόνου μην βγείτε να κράξετε τον Μπότο. You trust θα σας πω. Εσείς τον εμπιστεύεστε. Εγώ με τόσες αλλαγές ΤΔ δεν εμπιστεύομαι καθόλου κανέναν γιατί βλέπω ότι έχει αποτύχει είδη να κάνει αυτά που υποσχέθηκε. Εκτός αν πιστεύεις ότι θα έρθουν 7-8 παίχτες μέσα σε μία βδομάδα. NO TRUST AT ALL. Αν έρθουν θα μπω εδώ μέσα και θα πω έκανα λάθος τα άφησε όλα για τελευταία στιγμή. Αλλά δεν βλέπω....
Το καταλαβαίνεις οτι υπερβάλεις φανταζομαι; Εκτός αν τρολαρεις και δε το επιασα. Στην περίπτωση αυτή ζητάω συγνώμη. Έχουμε ταλιχμανιδη, μπαλωμένο κ έχουμε κλείσει κοταρσκι. Τουλάχιστον απο όσα εγραψαν μεσα στην εβδομάδα. Νομίζω οτι αυτοί αρκούν για να ξεκινήσει η προετοιμασία. Στην πορεία υποθετω οτι θα κλείσουμε έναν ακόμα.
Ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας. Οτι εγώ ότι έχω να το πω θα το πω πριν αρχίσει το παιχνίδι. Δεν θα το πω ούτε στο ημίχρονο ούτε στο τέλος του παιχνιδιού. Μετά δεν έχει νόημα. Αν φωνάξω έναν τεχνίτη στο σπίτι μου να κάνει δουλειά ότι έχω να του πω θα τα πω από πριν...μέτα δεν έχει νόημα. Κανέναν δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη, ειδικά τον Μπότο που μου δείχνει ότι δεν ξέρει πως είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα και το Ελλαδιστάν.

Υπάρχουν πέντε ειδών οπαδοί:

1) Τα bot ,αυτοί που ότι και να γίνει τα βλέπουν όλα καλά.

2) Οι Μ.Χ. προφήτες με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.

3) Οι σας τα έλεγα γκρινιάρηδες.

4) Και αυτοί που έχουν άγχος πριν γίνει το κακό και ζητάνε πριν γίνει το κακό

5) Οι γκρινιάρηδες σε όλα.

Εσύ επιλέγεις με ποιους είσαι.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

invincible έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:
Ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας. Οτι εγώ ότι έχω να το πω θα το πω πριν αρχίσει το παιχνίδι. Δεν θα το πω ούτε στο ημίχρονο ούτε στο τέλος του παιχνιδιού. Μετά δεν έχει νόημα. Αν φωνάξω έναν τεχνίτη στο σπίτι μου να κάνει δουλειά ότι έχω να του πω θα τα πω από πριν...μέτα δεν έχει νόημα. Κανέναν δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη, ειδικά τον Μπότο που μου δείχνει ότι δεν ξέρει πως είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα και το Ελλαδιστάν.

Υπάρχουν πέντε ειδών οπαδοί:

1) Τα bot ,αυτοί που ότι και να γίνει τα βλέπουν όλα καλά.

2) Οι Μ.Χ. προφήτες με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.

3) Οι σας τα έλεγα γκρινιάρηδες.

4) Και αυτοί που έχουν άγχος πριν γίνει το κακό και ζητάνε πριν γίνει το κακό

5) Οι γκρινιάρηδες σε όλα.

Εσύ επιλέγεις με ποιους είσαι.
Στους πρώτους είμαι αδερφε και Ελπιζω να μη μου κρατάς κακιά γιαυτο. Πιστεύω ακράδαντα οτι οι γνώσεις μου γύρω απο το άθλημα ειναι πολυ λιγοτερες απο ραζβαν κ Μποτο. Γιαυτο και τους εμπιστεύομαι. Κ οι δυο έχουν δείξει σημάδια της δουλειάς τους. Κ τον αρνεσεν που τον έφαγε η επιλογή προπονητή νωρίς, ειδαμε πιο μετά τα αποτελέσματα της δουλειάς του.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εσύ πάλι είσαι μια κατηγορία μόνος σου
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Έχει πλάκα η κουβέντα
Συνεχίστε
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Προσοχή μόνο μην είμαστε πεντάρια και νομίζουμε πως είμαστε τεσσάρια ή άσσοι και το παίζουμε αυθεντία τριάρια.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Την έχω δει την ταινία moneyball εσείς μου λέτε ο Μπότο ότι είναι ο Μπρατ Πιτ.... ΟΚ άντε να δούμε.
https://www.imdb.com/title/tt1210166/
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

JohnDag έγραψε:
Τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή στον κόσμο να φέρεις όταν "τα κουκιά είναι μετρημένα"...

Παρόλα αυτά το να κρίνεται ως αποτυχημένος ή επιτυχημένος ο Μποτο στις 14 Ιουνίου στερείται σοβαρότητας (δεν αναφέρομαι σε σένα Μάκη).

Θεωρώ ότι θα γίνει δουλίτσα στο τέλος (όχι με τους παιχταράδες και τα συμβόλαια που ονειρεύονται κάποιοι) και θα στηθεί μια αξιοπρεπής ομάδα.

Η φάση πλέον είναι be more efficient by spending less.

Για να δούμε που θα μας οδηγήσει όλο αυτό, από οποία πλευρά και αν το δεις έχει το ενδιαφέρον του.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συγγνωμη ρε παιδια, εγω δεν βλεπω ουτε κουκια μετρημενα ουτε spending less..
Μεσα στο 2022 με μποτο στο τιμονι.

Σοαρες 3m
Κουλιατα 1,7m
Σαστρε 400κ

Αναμενουμε
Κοταρσκι 1,5/2m
O εξτρεμ απο φορτουνα φαινεται πολυ κοντα λογικα θα τα βρουν στο 1,5μ

Μιλαμε για κοντα στα 8 εκατομυρια ευρω μονο φετος σε αγορες και εχουμε ακομα..

Πειτε μου εσεις ποια αλλη ελληνικη ομαδα εχει δωσει τοσα χρηματα.. Ουτε ο γαυρος

Αλλαγη ροτας γινεται οχι "μετρημενα κουκια". Απλα πλεον αντι να δινουν μεγαλα συμβολαια αγοραζουν ελπιδοφορους παικτες. Αντι να παρεις πχ τον μπισεσβαρ με 800 τον χρονο για 4 χρονια παιρνεις κουλιατα με 2 συν 400 συμβολαιο και βγαινουν ιδια λεφτα.

Τωρα αν θα πετυχει αυτο και αγωνιστικα, θα δειξει
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Καλό θα ήταν να ηρεμήσουμε με την καταστροφολογία. Ενημερώτικα , εμείς να μαζευτούμε να παίξουμε με τον Π.Α.Ο.Κ τον κερδίζουμε δεν έχει παίκτες.... είναι διακοπές!!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γιατί έρχεσαι να προσθέσεις μια φωνή λογικής σε αυτό το τόσο "ωραίο" κλίμα που κρίνουμε ένα ΤΔ 12/6;;
Σε παρακαλώ φίλε μου...χαλάς την σούπα
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ε να παρουμε και εμεις τον μαρσελο των φτωχων τον γκανεα ,τον ελληνορωσο μπουφον τον λοντιγκιν και εναν αγνωστο που τον εχει θεσει εκτος ομαδας η ομαδα του αλλα επειδη ακουγεται για τον βαζελο εγινε βερον ,να ησυχασεται!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”