Napoli4 έγραψε:ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΖΙΟΒΙΝΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ;
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;;;;
[youtube]8UQ_GU-hrYc[/youtube]
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- Homo Sapiens
Giovingo...πολλά κιλά μπάλα..μακάρι να έρθει στην ομάδα μας... χρειαζόμαστε παίκτες έμπειρους με ποιότητα που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής μας..μου αρέσουν ιδιαίτερα οι παίκτες που έχουν αυτό το απρόβλεπτο.. .. 
-
kosths BXL
σχετικα με καποια σχολια για το αν δινουν στο λουτσεσκου τις λιστες η τις κανει αυτος .....λογικα του το δωσανε για τζοβινκο σιγα μην το ειπε αυτος...το οτι τον ειχε παιχτη βεβαια δεν εχει να λεει....του ειπαν φουφουτος η ξεσκουφοτος
- bersekeros
Αν ισχύει του Giovinco είναι καθαρά επιλογή Λουτσέσκου. Ίσως είναι επιλογή που επιταχύνθηκε μετά την κατάσταση με Αμρ και με αυτά που δείχνει ο Καγκάουα.
Ο ΠΑΟΚ πούλησε πριν λίγο καιρό έναν παίκτη 25-26 χρονών για 8.5 εκατομμύρια και το συμπέρασμα που έβγαλε είναι να φέρει στο ρόστερ έναν παίκτη 32μιση ετών και έναν 34μιση; Την ώρα που πληρώνει συμβόλαια σε έναν 37χρονο, σε έναν συνταξιούχο εδώ καιρό και σε έναν που μάλλον είναι κι αυτός συνταξιούχος;
- paokovios1974
Αυτοί θα τα σαρώσουν όλα, πάμε ΠΑΟΚαρα.
Για τους μιρλιαριδες που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα,ξυδακι.
Για τους μιρλιαριδες που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα,ξυδακι.
-
Grouchopoulos4
Ο Τζιοβίνκο κάποτα ήταν παικταράς, πλέον δεν έχω ιδέα. Μπορεί ωστόσο να μοιράζεται τα παιχνίδια με τον Τζόλη στα αριστερά ή πίσω από τον φορ. Εμένα με προβληματίζει η ηλικία του, αλλά σίγουρα ο Λουτσέσκου τον ξέρει και αυτό με παρηγορεί κάπως.
Είναι μεταγραφή τύπου Βαλμπουενά. Μπορεί να πιάσει, μπορεί και καθόλου...
Είναι μεταγραφή τύπου Βαλμπουενά. Μπορεί να πιάσει, μπορεί και καθόλου...
Αρρωστη ενδεκαδα! Γιατι ομως DLF ο Ολιβειρα; Advanced Forward δεν θεωρειται; (Ξερω, ειμαι καμμενος)Napoli4 έγραψε:
- stravostomis
Ρε δε πα να φέρετε και τον Μέσι, θα σας κάψει ο υπερήρωας με τα μπλέ μαλλιά. Τα μυαλά μας πονάνε χρόνια τώρα ΦΕΡΤΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΎΛΑΚΑ
-
ron-swanson
Μάγος,ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έφυγε από την Ιταλία.
Πρέπει να έχει κάνει μυθική περιουσία.
Τώρα γιατί να θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη και να προτιμήσει την Ελλάδα αντι της γενέτειρας του,δε το γνωρίζω, προφανώς λόγο Λουτσεσκου,δε βρίσκω άλλον λόγο.
Πρέπει να έχει κάνει μυθική περιουσία.
Τώρα γιατί να θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη και να προτιμήσει την Ελλάδα αντι της γενέτειρας του,δε το γνωρίζω, προφανώς λόγο Λουτσεσκου,δε βρίσκω άλλον λόγο.
- sourmenetes
- Moderator
Γαμησε ταmakispaspartou έγραψε:Άρα η τετράδα του Rain συμπληρώνεται σιγά σιγά... Adrien Silva, Giovinco, Mojica ... είμαι περίεργος ποιος είναι ο εξτρέμ..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Grouchopoulos4
Με βάση πάντως τις ηλικίες παικτών σε κομβικές θέσεις, χτίζεται ομάδα για να χτυπήσει τώρα το πρωτάθλημα, άντε και την επόμενη σεζόν - άσχετα αν θα είναι αρκετά καλή για να το πάρει. Θα είναι πρόκληση για τον Λουτσέσκου να βρει τρόπο να χρησιμοποιήσει και να αναπτύξει παίκτες όπως ο Μιχάι, ο Μιχαιλίδης και ο Τσιγγάρας ώστε να είναι έτοιμοι να παίξουν βασικοί σε 1 ή 2 χρόνια.
Από εμπειρία πάντως άλλο τίποτα, παραπάνω από την μισή 11άδα θα είναι 30+.
Από εμπειρία πάντως άλλο τίποτα, παραπάνω από την μισή 11άδα θα είναι 30+.
εχεις δικαιο για τον καινουριο εμπιστευομαι το ματι σου και οχι το ματι του λουτσεσκου ,τι ξερει αυτος ......Obdulio έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πούλησε πριν λίγο καιρό έναν παίκτη 25-26 χρονών για 8.5 εκατομμύρια και το συμπέρασμα που έβγαλε είναι να φέρει στο ρόστερ έναν παίκτη 32μιση ετών και έναν 34μιση; Την ώρα που πληρώνει συμβόλαια σε έναν 37χρονο, σε έναν συνταξιούχο εδώ καιρό και σε έναν που μάλλον είναι κι αυτός συνταξιούχος;