Razvan Lucescu
-
Dimg4
- Leopontios
Re: Razvan Lucescu
kataramenos5 έγραψε:Κατσε να μεινει πρωτα.Leopontios έγραψε:Ραζβάν συνέχισε το χτίσιμο της ομάδας του επόμενου πρωταθλήματος!
Μπετόν αρμέ και βαρύ μέταλλο πρωταθλητή !
Τεραστια υποθεση να εχεις προπονητη, ο οποιος εχει αριστη σχεση με ολους τους παικτες, ειτε παιζουν ειτε ειναι στην κερκιδα για εξωαγωνιστικους λογους.Leopontios έγραψε:στις δηλώσεις του είπε ότι θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Ιβάν Σαββίδη που έδωσε την άδεια να αγωνιστεί ο βαρελα στο σημερινό ματς και ότι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της περιόδου ο ποδοσφαιριστής γιατί τον χρειάζεται η ομάδα αυτή την χρονικη περίοδο
Ο Βαρελα μπηκε και επαιξε και για τον Λουτσεσκου σημερα και μαλιστα ηταν πολυ καλος, ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Το θεμα ειναι οτι ο Λουτσεσκου το μονο που θελει και πετυχαινει, μεσω αυτης της σχεσης που εχεις με ολους τους ποδοσφαιριστες ειναι το καλο της ομαδας και του συλλογου. Στο τελος της ημερας αυτο μετραει.
- kataramenos5
Την προηγούμενη εφυγε ενω πηρε αηττητο νταμπλ.ΠΑΟΚ εισαι τα καλα κρατάνε λιγο.Leopontios έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Κατσε να μεινει πρωτα.Leopontios έγραψε:Ραζβάν συνέχισε το χτίσιμο της ομάδας του επόμενου πρωταθλήματος!
Μπετόν αρμέ και βαρύ μέταλλο πρωταθλητή !![]()
- sourmenetes
- Moderator
Μετά το ματς...iremidynami 4+ έγραψε:δεν ειπε κανεις ρε συ σουρμε να κατεβουμε χωρις σεντερ μπακ.να βρει λυσεις εκ των εσω ειπαμε.δηλ ποσοι απο εμας πιστευουμε πως ο βαρελα ,ο σημερινος βαρελα,με οτι εχει καλως η κακως προηγηθει,θα παιξει καλυτερα απο τον κουλιερακή;και αν παιξει καλυτερα,ποσο καλυτερα θα ειναι αυτο;θα ειναι τοσο πολυ επιδραστικη η αποδοση του ωστε να μας κανει να νικησουμε ενω με τον κουλιε θα επροκειτο να χασουμε;τοσο μεγαλος παικταρας ειναι επιτελους αυτος ο βαρελα ωστε να στησουμε και κωλο;ειδικα ο φετεινος βαρελα που εχουμε ολοι δει τι προσφερε φετος στην ομαδα;
ας μην κανουμε την ομαδα μπουρδ@λο για ενα μονο παικτη ο οποιος μαλιστα ειναι υπ ατμον.
ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΟΥΤΣΕ Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ.
γνωμη μου.
Όταν η ομάδα έχει πάρει ροτα, τα πράγματα είναι πολύ απλά!
Ότι εξωγενες και παρατερο έρθει ή θα εγκλιματιστεί ή θα ξεβραστει!
Τοσο απλά...
Όλα είναι υπό την σκεπή της ομάδας!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thodoris31
είπε ότι πήρε άδεια από τον Ιβαν Σαββιδη για να τον βάλει
ρε παιδιά
μη σκάτε
θα παίξε 1-2 παιχνίδια ακόμα με κανένα σκουλήκι εκτός και με τα γιανεννα
και πάει στην ευχή του θεού
το τελευταίο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι η διχονοια
έχουμε μπροστά μας το όνειρο με μαρσειγ
ρε παιδιά
μη σκάτε
θα παίξε 1-2 παιχνίδια ακόμα με κανένα σκουλήκι εκτός και με τα γιανεννα
και πάει στην ευχή του θεού
το τελευταίο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι η διχονοια
έχουμε μπροστά μας το όνειρο με μαρσειγ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thodoris31 την Κυρ 20 Μαρ 2022, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να κάνουμε και μια σύγκριση.
Στην ίδια αγωνιστική ( μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικες των πλέι οφ ) ο απατεώνας προπονητής,γνωστός και ως ζωγράφος ήταν 12 βαθμούς πίσω από τον γαβρο. Έχοντας παραλάβει αήττητη ομάδα με παικταράδες και κατά δύο χρόνια νεώτερους κομβικους παίκτες όπως ο Αντρέ,ο Κρέσπο,ο Βαρέλα,ο μπίσεσβαρ,ο Μάτος,ο Μαουρίτσιο.
Αυτό που έχει κάνει φέτος ο Λουτσέσκου είναι αδιανόητο
Στην ίδια αγωνιστική ( μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικες των πλέι οφ ) ο απατεώνας προπονητής,γνωστός και ως ζωγράφος ήταν 12 βαθμούς πίσω από τον γαβρο. Έχοντας παραλάβει αήττητη ομάδα με παικταράδες και κατά δύο χρόνια νεώτερους κομβικους παίκτες όπως ο Αντρέ,ο Κρέσπο,ο Βαρέλα,ο μπίσεσβαρ,ο Μάτος,ο Μαουρίτσιο.
- WeWillRockYou
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:
Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει κλειδώσει την 2η θέση: «Δεν θεωρώ ότι έχει κλειδώσει η οποιαδήποτε θέση στα play off, το πλάνο μας είχε και αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο επίθεσης, να πάμε με αυτόν τον τρόπο σε αυτές τις μεταβάσεις».
Για το αν περίμενε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει χωρίς να δεχθεί φάση: «To ήθελα πολύ, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Πιέσαμε πολύ τους ποδοσφαιριστές, μιλήσαμε πολύ για να πάμε σε μια εμφατική νίκη. Νομίζω πως τα καταφέραμε τόσο σε αυτό το παιχνίδι, όσο και στο παιχνίδι μετά την Μίντιλαντ».
Για το μήνυμα που στέλνει για την συνέχεια: «Θα πρέπει να ανακτήσουμε πλήρως τις δυνάμεις μας, ακολουθούν τρεις ημέρες άδειας για τους ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κύριο Ιβάν Σαββίδη, για την άδεια που δόθηκε στον Βαρέλα να αγωνιστεί σε αυτό το ματς, θέλω να τον ευχαριστήσω για το γεγονός ότι καταλαβαίνει, είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε ότι χρειαστούμε».
Για τον Βαρέλα και τον Τσόλακ: «Ο Φερνάντο θα μείνει μαζί μας το επόμενο διάστημα, θα μείνει για να μας υποστηρίξει. Ο Τσόλακ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας στηρίζει πολύ. Νομίζω πως η δυάδα αγώνων με την Γάνδη και την ΑΕΚ πήγε πολύ καλά, στο Βέλγιο αγωνίστηκε ο Τσούμπα και σήμερα ο Τσόλακ και τα πήγαν πολύ καλά»
Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει κλειδώσει την 2η θέση: «Δεν θεωρώ ότι έχει κλειδώσει η οποιαδήποτε θέση στα play off, το πλάνο μας είχε και αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο επίθεσης, να πάμε με αυτόν τον τρόπο σε αυτές τις μεταβάσεις».
Για το αν περίμενε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει χωρίς να δεχθεί φάση: «To ήθελα πολύ, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Πιέσαμε πολύ τους ποδοσφαιριστές, μιλήσαμε πολύ για να πάμε σε μια εμφατική νίκη. Νομίζω πως τα καταφέραμε τόσο σε αυτό το παιχνίδι, όσο και στο παιχνίδι μετά την Μίντιλαντ».
Για το μήνυμα που στέλνει για την συνέχεια: «Θα πρέπει να ανακτήσουμε πλήρως τις δυνάμεις μας, ακολουθούν τρεις ημέρες άδειας για τους ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κύριο Ιβάν Σαββίδη, για την άδεια που δόθηκε στον Βαρέλα να αγωνιστεί σε αυτό το ματς, θέλω να τον ευχαριστήσω για το γεγονός ότι καταλαβαίνει, είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε ότι χρειαστούμε».
Για τον Βαρέλα και τον Τσόλακ: «Ο Φερνάντο θα μείνει μαζί μας το επόμενο διάστημα, θα μείνει για να μας υποστηρίξει. Ο Τσόλακ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας στηρίζει πολύ. Νομίζω πως η δυάδα αγώνων με την Γάνδη και την ΑΕΚ πήγε πολύ καλά, στο Βέλγιο αγωνίστηκε ο Τσούμπα και σήμερα ο Τσόλακ και τα πήγαν πολύ καλά»
Razvan Lucescu
Δεν υπάρχει αυτο που έχει κάνει κ κατεβάζει άλλη ομάδα σε 3 ημέρες και έχει τέτοια Χημεία, αυτοπεποίθηση και πίστη στο πλάνο. Οποίοι κ να μπουν ξέρουν που πρέπει να σταθούν κ τι να κάνουν .
Η ομάδα πλέον μπορεί κ ελέγχει τα παιχνίδια . Τρέχει όποτε και όσο χρειαζεται και τα σβήνει όταν δεν χρειάζεται. Μετά το 0-1 φαινόταν αδύνατο να δεχτεί γκολ .
Καλή φυσική κατάσταση και επισης το positioning στο γήπεδο είναι τελείως διαφορετικό από περυσι..
Η ομάδα πλέον μπορεί κ ελέγχει τα παιχνίδια . Τρέχει όποτε και όσο χρειαζεται και τα σβήνει όταν δεν χρειάζεται. Μετά το 0-1 φαινόταν αδύνατο να δεχτεί γκολ .
Καλή φυσική κατάσταση και επισης το positioning στο γήπεδο είναι τελείως διαφορετικό από περυσι..
-
Μπαρκαρούτσος
H ομάδα έχει αυτήν την αυτοπεποίθηση, αυτήν την καύλα, αυτήν την ΚΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΟΥΤΣΑ όταν βγαίνει στο γήπεδο, όπως είχε και στη χρονιά του νταμπλ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Φετος απογοητεύτηκα παρά πολύ.Το καλοκαίρι πίστευα πραγματικά ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα και ότι το ρόστερ είναι μια χαρά. Όχι σούπερ όπως τις χρονιες των Νταμπλ αλλά ανώτερο από αυτό του Ολυμπιακού .έκανες πολλά λάθη στην αρχή για το επίπεδο σου αλλά το βασικό ήταν ότι ήσουν πολύ άτυχος όπως αποδείχτηκε ( Ινγκασον,ολιβειρα )
Το 4-1 να γίνει 4-4 σε ομάδα σου μου γκρέμισε όλη την κοσμοθεωρία μου (δεν πίστευα ποτέ ότι ομάδα σου θα πάθει τέτοιο πράγμα). Μετά από εκείνο το ματς έβλεπα ΠΑΟΚ ξενερωμενος.εδω και 3 μήνες έδειξες δείγματα ότι φτιάχνεις πάλι την ομάδα σου αλλά σήμερα με επιβεβαίωσες. Μέχρι και ο κάθε πικραμένος κατάλαβε ότι πλέον είμαστε ομαδα σου. Μετά από ευρωπαϊκό τελικό που έγραψες ιστορία πήγες και πήρες διπλό με τόσες απουσίες χωρίς κάποιο βαθμολογικό όφελος . Χωρίς να κυνηγάς τίποτα. Ή μήπως κυνηγάς; Μήπως εσυ και οι παίχτες σου είστε οι μονοι που το πιστεύετε ακόμα; Καλωσόρισες πίσω σήμερα σου συγχώρεσα και ότι έγινε μετά το Νταμπλ. Νερό και αλάτι…
Θυσιασε τα όλα για την Ευρώπη . Μια φορά στην ζωή μπορεί να μας δωθεί αυτή η ευκαιρία. Πάντως ειναι κρίμα αυτή η προσπάθεια να μην επιβραβευτεί με ένα τίτλο . Εγώ θέλω 2…. Εσυ μπορεί να θέλεις και 3 και είμαι σίγουρος ότι το πιστεύεις
Υ.Γ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ , πιο πιθανό είναι να πάρεις ευρωπαϊκό παρά να χάσει αυτός ο γαύρος 5-6 βαθμούς από τους άλλους…
Το 4-1 να γίνει 4-4 σε ομάδα σου μου γκρέμισε όλη την κοσμοθεωρία μου (δεν πίστευα ποτέ ότι ομάδα σου θα πάθει τέτοιο πράγμα). Μετά από εκείνο το ματς έβλεπα ΠΑΟΚ ξενερωμενος.εδω και 3 μήνες έδειξες δείγματα ότι φτιάχνεις πάλι την ομάδα σου αλλά σήμερα με επιβεβαίωσες. Μέχρι και ο κάθε πικραμένος κατάλαβε ότι πλέον είμαστε ομαδα σου. Μετά από ευρωπαϊκό τελικό που έγραψες ιστορία πήγες και πήρες διπλό με τόσες απουσίες χωρίς κάποιο βαθμολογικό όφελος . Χωρίς να κυνηγάς τίποτα. Ή μήπως κυνηγάς; Μήπως εσυ και οι παίχτες σου είστε οι μονοι που το πιστεύετε ακόμα; Καλωσόρισες πίσω σήμερα σου συγχώρεσα και ότι έγινε μετά το Νταμπλ. Νερό και αλάτι…
Θυσιασε τα όλα για την Ευρώπη . Μια φορά στην ζωή μπορεί να μας δωθεί αυτή η ευκαιρία. Πάντως ειναι κρίμα αυτή η προσπάθεια να μην επιβραβευτεί με ένα τίτλο . Εγώ θέλω 2…. Εσυ μπορεί να θέλεις και 3 και είμαι σίγουρος ότι το πιστεύεις
Υ.Γ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ , πιο πιθανό είναι να πάρεις ευρωπαϊκό παρά να χάσει αυτός ο γαύρος 5-6 βαθμούς από τους άλλους…
Αυτο που εχει κανει ο Λουτσεσκου και η ομαδα που εφτιαξε φετος (θα το πω) ειναι πολυ κοντα σε αυτο που εκανε η ομαδα του νταμπλ και το λεω προφανως βλεποντας αναλογικα τις δυο ομαδες, του τοτε και του τωρα.renegade έγραψε:Για να κάνουμε και μια σύγκριση.
Ο ανθρωπος με ενα ξακαθαρα πιο αδυναμο ροστερ σε ποιοτητα και φυσικα πιο γερασμενο, εχοντας απεναντι του στα χαρτια καλυτερους αντιπαλους, εχει καταφερει να ειναι ακομα και τωρα μεσα στο πρωταθλημα, μεσα στο Κυπελλο και στους 8 του Κονφερενς.
Δεν υπαρχουν λογια για το φετινο κατορθωμα.
10 ολόκληρα χρόνια, ΑΥΤΟ γράφωDamoN έγραψε: Υ.Γ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ , πιο πιθανό είναι να πάρεις ευρωπαϊκό παρά να χάσει αυτός ο γαύρος 5-6 βαθμούς από τους άλλους…
Ο αγώνας τώρα,δικαιώνεται!
Ποδοσφαιρική λογική ψάχναμε.
Ευτυχώς αποφασίζει ο προπονητής αν θα παίξει ο χ ή ο ψ και πόσο θεωρεί ότι θα βοηθήσει. Το αποτέλεσμα το δείχνει.
Επίσης μπουρδέλο καμιά ομάδα δεν έγινε, μόνο οι σκέψεις κάποιων (ευτυχώς αυτό είναι ανώδυνο για την ομάδα, οπότε ελεύθερα...).
Εγώ είδα να αγκαλιάζουν τον Βαρέλα οι συμπαίκτες του ...
Και ξαναλέω, σε θέματα ηθικής που ο κόσμος πρέπει να έχει άποψη, δε βλέπω την ίδια κάψα. Μαλλον δε βλέπω τίποτα. Πχ το να βαράει το τύμπανο και να μας ξεφτιλίζει το άτομο αυτό. Αλλά για θέματα που πρέπει να αποφασίζει ο προπονητής θα λέμε κάνα χρόνο ....
Ευτυχώς αποφασίζει ο προπονητής αν θα παίξει ο χ ή ο ψ και πόσο θεωρεί ότι θα βοηθήσει. Το αποτέλεσμα το δείχνει.
Επίσης μπουρδέλο καμιά ομάδα δεν έγινε, μόνο οι σκέψεις κάποιων (ευτυχώς αυτό είναι ανώδυνο για την ομάδα, οπότε ελεύθερα...).
Εγώ είδα να αγκαλιάζουν τον Βαρέλα οι συμπαίκτες του ...
Και ξαναλέω, σε θέματα ηθικής που ο κόσμος πρέπει να έχει άποψη, δε βλέπω την ίδια κάψα. Μαλλον δε βλέπω τίποτα. Πχ το να βαράει το τύμπανο και να μας ξεφτιλίζει το άτομο αυτό. Αλλά για θέματα που πρέπει να αποφασίζει ο προπονητής θα λέμε κάνα χρόνο ....