Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

papwolf έγραψε:Ωχ, τι έχει να γίνει εδώ μέσα αν στραβώσει το πράγμα την Πέμπτη...!!!
Αν αποκλειστούμε την Πέμπτη, μπορεί να το πάρουμε πάλι αήττητοι...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

A) Μια χαρά πρωταθλητισμό κάνει η ομάδα κάθε χρόνο. Παραβλέπουν κάποιοι ότι ο βασικός σου ανταγωνιστής παίζει 30 φιλικά και εσύ παίζεις 30 τελικούς.
Ξέρετε και οι ήττες και οι ισοπαλίες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Μόνο στην Ελλάδα για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να είσαι αήττητος.

Β) Play offs. Κάποιοι πανηγυρίζαν εδώ μέσα για τα play offs. Όσο υπάρχουν πρωτάθλημα δεν θα δεις. Ο πιο εύκολος τρόπος για να manipulate το ποιος θα βγει πρώτος.

Γ) Αν για να πάρω πρωτάθλημα πρέπει να υπερκεράσω τα Α) και Β), θα πρέπει ή να κάνω ότι ο γαύρος ( που και να θες πλέον δεν μπορείς) ή να ρίχνω διπλάσιο budget κάθε χρόνο. Αν είναι να καταλήξω σε 10 χρόνια με μισό δις χρέη και να μην παίζω Ευρώπη λόγω FFP ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Δ) Κάποιος έγραψε να βγει ο Σαββίδης και να πει ότι μου κάνει πόλεμο η κυβέρνηση γι αυτο κάνω πίσω. Σοβαρά τώρα? Για τόσο μαλάκα τον έχετε? Ποιος σοβαρός επιχειρηματίας θα το κάνει αυτό? Καταλαβαίνετε τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό?

Ε) Παραβλέπετε με πολύ μεγάλη ευκολια τις επιπτώσεις των μαλακιών του Πούτιν στην επιχειρηματικότητα του Σαββίδη. Όλες οι επιχειρηματικές του δαρστηριότητες είναι σε τομείς που έχουν πληγεί σοβαρά τόσο λόγω του πολέμου όσο και του Κοβιντ. Σε αντίθεση δείτε ποιων τα πλοία κουβαλάνε το Ρωσικό πετρέλαιο αυτή την περίοδο και έχουν χεστεί στο τάληρο.

Εδώ μέσα μερικοί έχουν ένα εκπληκτικό ταλέντο. Ανακατεύουν λίγο αλήθεια, λίγο ψέμα, λίγο φήμες, λίγο δικές τους ιδεοληψίες και φτιάχνουν μια δική τους πραγματικότητα την οποία και μετά προσπαθούν να επιβάλλουν ως την μοναδική αλήθεια σε όλους.

''If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. ''
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Sick Bastard έγραψε:Δεν μου απάντησες, μου ανέφερες κάποιους άλλους και τώρα μου λες ότι κάθε τι είναι διαφορετικό.
Ε αποφάσισε όμως τι θέλεις γιατί δεν βγάζεις νόημα.
Λέω κάναμε πρωταθλητισμό με Abel.
Λες: πως γίνετε να έκανε πρωταθλητισμό και να έφυγε?
Λέω: άσχετο, γιατί και άλλοι έκαναν πρωταθλητισμό και έφυγαν.

Για να στο κάνω πιο λιανα, σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να κανεις πρωταθλητισμό και να φύγεις.
Και στον ΠΑΟΚ και σε άλλες ομάδες. Με παραδείγματα.
Το ότι είναι άλλες περιπτώσεις το ανέφερες εσύ και είναι προφανές. Πως γίνεται να είναι ίδιες?
Κοινός παρονομαστής ότι έκαναν πρωταθλητισμό και έφυγαν. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω με "το νόημα".

Κάνουμε πρωταθλητισμό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε προβλήματα ούτε σημαίνει ότι κάθε χρονια το κάνουμε σωστά και πετυχημένα.
Εσύ έβλεπες δηλαδή τον ΠΑΟΚ πρώτο και έλεγες "όχι ρε πστ μου πάλι δεν κάνουμε πρωταθλητισμό"? Η μήπως τώρα το κατάλαβες επειδή απογοητευτηκες?

Δε διαφωνώ ότι η ομάδα ανέβαινε η ότι η ομάδα ήταν καλύτερη. Πρωταθλητισμό όμως έκανε είτε έτσι είτε αλλιώς. Aλλες χρονιες καλύτερα και άλλες χρονιες χειρότερα. Δεν κάνει πρωταθλητισμό μονο οποιος παίρνει το πρωτάθλημα!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Α) Τα 3 τελευταία χρόνια ΔΕΝ κάνεις πρωταθλητισμο. Πρωταθλητισμος και 20-30 βαθμούς από την κορυφή δε νοείται.

Β) Στην θεωρία ισχύει αυτό που λες αλλά όταν κάθε χρόνο μπαίνεις στα πλει οφ με 10-15 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο παραμένει ακριβώς αυτό. Θεωρία. Μπες μια χρονιά πρώτος ή έστω κοντά στην κορυφή να το δούμε και στην πράξη και το ξανασυζητάμε.

Και ένα γενικότερο σχόλιο.

Ποιος τελικά υποτιμά τον Ιβαν Σαββίδη.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που γνωρίζοντας ότι είναι ένας παγκόσμιος οικονομικός κολοσσός έχει απαιτήσεις από αυτον;

Ή ο οπαδός του ΠΑΟΚ που τον παρουσιάζει ως ένα αδύναμο, ανήμπορο γατάκι μπροστά σε Φαταουλ, Αυγενακη και ΣΙΑ;

Για τον Α, Β ή Γ λόγο ο Ιβαν αποφάσισε αυτή την εποχή να το πάει πιο χαλαρά. Ξέρει αυτός γιατί. Και εμένα προσωπικά δεν χρειάζεται και να μου το επικοινωνήσει, έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου.

Ο ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος του ΔΕΝ χρειάζονται δικαιολογίες, στήριξη στα δύσκολα που θα έρθουν χρειάζονται.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω λεω να χαλαρωσουμε λιγο ,γιατι αν παμε με αυτη τη ψυχολογια στο παιχνιδι της Πεμπτης θα ειναι αυτοκαταστροφικο τοσο για την ομαδα, αν οι οπαδοι στο γηπεδο πανε με τη λογικη να κραξουν στη πρωτη στραβη, αντι να στηριξουν μεχρι τελους, οσο και για εμας τους ιδιους που δικαιολογημενα ειμαστε στη τσιτα και εχουμε αναγκη απο λιγο αδειασμα...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

20 βαθμούς απο την κορυφή είσαι γιατί ο άλλος παίζει φιλικά και εσύ παίζεις 30 τελικούς. Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή?

Όπου μας βολεύει κατεστημένο του γάυρου και όπου όχι έχουμε γίνει premier league?

Δηλαδή το αποκλείετε η όλη φάση να έχει επιπτώσεις στην επιχειρηματικότητα του Σαββίδη? Εγώ βλέπω κολοσσούς αυτήν την περίοδο να συμμαζεύουν τα οικονομικά τους. Εταιρίες που τον Σαββίδη τον έχουν για πρωινό...

Btw τα άρθρα που μιλάνε για υλική υποστήριξη του Σαββίδη στους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία τα είδατε?
Για να καταλάβετε και λίγο τι παίζει....
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

JohnDag έγραψε:Α) Τα 3 τελευταία χρόνια ΔΕΝ κάνεις πρωταθλητισμο. Πρωταθλητισμος και 20-30 βαθμούς από την κορυφή δε νοείται.
Σιγά μην είναι και 50.
Αχ, αυτές οι υπερβολές για να βγει το "point" με το ζόρι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

"Σαββιδη βαλε λεφτα, αλλιως πρωταθλημα δεν θα δεις."

Εν τω μεταξυ το πρωταθλημα...

https://www.paokmania.gr/stiles/mme/208 ... i-o-kosmos

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

papwolf έγραψε:Ωχ, τι έχει να γίνει εδώ μέσα αν στραβώσει το πράγμα την Πέμπτη...!!!
Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι
Ομιλία μέσω Skype μεταξύ ομάδας και Ιβάν
"σας πιστεύω, είμαι δίπλα σας, δώστε τα όλα για πρωτάθλημα και κύπελλο"
giapas

Δημοσίευση από giapas »

εμετός οι φωτογραφίες , γ@μ@ το Ελληνικό κράτος σας μπινέδες.
Σάπιοι , κακό και επώδυνο ψόφο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

JohnDag έγραψε:Α) Τα 3 τελευταία χρόνια ΔΕΝ κάνεις πρωταθλητισμο. Πρωταθλητισμος και 20-30 βαθμούς από την κορυφή δε νοείται.
Αυτό ακριβώς.

Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασιοπληξίες και χρύσωμα χαπιού, δηλαδή τι να λέμε, μόνο 11αδα πρωταθλητισμού να βάλεις με τις 11αδες των 2 τελευταίων χρόνων ''πρωταθλητισμού'' να βάλεις θα κλάψεις.
Και φυσικά δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, είναι η όλη λειτουργία. Για να κάνεις κανονικό πρωταθλητισμό στο χορτάρι πρέπει να λειτουργεί κι ο σύλλογος ανάλογα σε όλα τα επίπεδα.
Εδώ κατέβαινε η ομάδα να παίξει χωρίς δελτία ξερωγω αλλά εντάξει κάνουμε πρωταθλητισμό. Εντάξει παιδιά, ότι πείτε, πρωταθλητισμό θέλετε, πρωταθλητισμό κάνουμε. Πρωταθλητισμό με αρνητικά ρεκόρ όπως πέρυσι δηλαδή, οκ, ότι πείτε, τις καρδιές μας θα χαλάσουμε;

astral έγραψε:
Σιγά μην είναι και 50.
ποιο ζόρι αυτός είναι ο μ.ο. τριών χρόνων ''πρωταθλητισμού''
21-22 19 βαθμοί
20-21 26 βαθμοί (μια σεζόν μετά τη μαρούπα)
19-20 18 βαθμοί

21 βαθμούς μέσο όρο
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Εγω λεω να χαλαρωσουμε λιγο ,γιατι αν παμε με αυτη τη ψυχολογια στο παιχνιδι της Πεμπτης θα ειναι αυτοκαταστροφικο τοσο για την ομαδα, αν οι οπαδοι στο γηπεδο πανε με τη λογικη να κραξουν στη πρωτη στραβη, αντι να στηριξουν μεχρι τελους, οσο και για εμας τους ιδιους που δικαιολογημενα ειμαστε στη τσιτα και εχουμε αναγκη απο λιγο αδειασμα...
όποιος πάει αν έχει άλλο στο μυαλό του εκτός από τη συνεχή στήριξη ας μην πάει καν
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

astral έγραψε:
Σιγά μην είναι και 50.
- Σεζόν 19-20: 18 βαθμούς
- Σεζόν 20-21: 26 βαθμούς
- Σεζόν 21-22: 19 βαθμούς

Μιλαμε για τεράστια υπερβολή το 20-30. Είναι απείρως διαφορετικό από το 18-26 και προφανώς αλλάζει και το νόημα.

Mea culpa.

Υ.Γ. Αυτή την κακιά συνήθεια να λέτε μόνο για να λέτε να δούμε πότε θα την κόψετε μερικοί.

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

NikLiverpool έγραψε:20 βαθμούς απο την κορυφή είσαι γιατί ο άλλος παίζει φιλικά και εσύ παίζεις 30 τελικούς. Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή?

Όπου μας βολεύει κατεστημένο του γάυρου και όπου όχι έχουμε γίνει premier league?

Δηλαδή το αποκλείετε η όλη φάση να έχει επιπτώσεις στην επιχειρηματικότητα του Σαββίδη? Εγώ βλέπω κολοσσούς αυτήν την περίοδο να συμμαζεύουν τα οικονομικά τους. Εταιρίες που τον Σαββίδη τον έχουν για πρωινό...

Btw τα άρθρα που μιλάνε για υλική υποστήριξη του Σαββίδη στους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία τα είδατε?
Για να καταλάβετε και λίγο τι παίζει....
Μόνο αυτό είναι η αιτία της διαφοράς δηλαδή;

Το ότι έχουμε ρίξει κατακόρυφα την ποιότητα της ομάδας μετά το νταμπλ δεν παίζει ρόλο;

Δηλαδή την χρονιά του (2ου νταμπλ) που πήραμε το πρωτάθλημα περπατώντας χωρίς VAR και με εξοφθαλμο "σφάξιμο" σε 6-7 ματς από την διαιτησία το πήραμε γιατί ήταν οι συνθήκες ιδεατες εκείνη την χρονιά.

Όχι γιατί είχαμε ροστεραρα που σε συνδυασμό με τον καλό προπονητή δεν έβλεπαν κανένα και πουθενά.

Μάλιστα...

Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο ένας βγάζει μέσο ορο 21.
Ο άλλος λέει τρία χρονια 20-30 και πέφτει μέσα μονο σε μια χρονια (26) αλλα ας γράψουμε 30 για τις εντυπώσεις.
Να τις κόψουμε όλοι τις κακές συνήθειες. Mαζί σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”