Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΧΑΛΙΑΣ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Αναρωτιέμαι : για την Ελλάδα θέλουμε "καθαρό" αμυντικό μέσο ως μεταγραφή ? Πήραμε τον Ντούγκλας, τόσο κακό τον βλέπουν στις προπονήσεις ?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αν έπαιρνα ένα ευρώ για κάθε φορά που έγραφα να μην κρίνετε από το manager και το youtube, θα ήμουν τώρα δισεκατομμυριούχος.
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Η Σαρδηνία (Κάλιαρι) είναι περίεργο νησί και οι Σάρδοι περίεργοι αλλά ωραίοι τύποι που ή κολλάς μαζί τους ή σε ξενερώνουν και τους ξενερώνεις, οπότε καλύτερα σήκω και φύγε από το νησί τους.
Εμείς γενικά φτιάχνουμε τους παίκτες και βγάζουν το κάτι παραπάνω.
Διεθνής είναι το παιδί με την εθνική Κροατίας.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ξέρει κανείς σουρμε μάτσο σε τι φάση βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με Κάλιαρι και παίχτη;;;
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Καλα κ ο βερντι οταν τον θελαμε ηταν λιγος και ο πελκας ηταν καλυτερος πρεπει να παμε σε κατι πιο δυνατο αυτα ηταν τα σχολια στο φορουμε ποιος βερντι μωρε 22εκ αξιζει κ παιζει στν μιλαν κλαιν ευτυχως δεν διαβαζει κανεις απο τν παε το φορουμ παλι καλα αγιο ειχαμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Salpigoal έγραψε:Μετά απ αυτό το σχόλιο για Καντουρι και την σύγκριση με Ολιβέιρα, τα χω δει όλα Σ αυτό το φόρουμ...

Ο Καντουρι της Τορίνο,που από εκεί πήρε μεταγραφή για την Νάπολι,το έχω γράψει πολλές φορές.
Η ειρωνεία από κάτι αλεξιπτωτιστές του φόρουμ σαν εσένα δε νομίζω ότι μου αξίζει.
Τι παραπάνω έχει κάνει δηλαδή στην καριέρα του ο Ολιβειρα,έτσι για να έχουμε καλό ρώτημα;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμενα πχ μου αρεσε πολυ η περιπτωση του Γκαις, αλλα για καποιο λογο νομιζω πως δεν ασχολουμαστε πια με ελευθερους.Το να βγαινεις ομως στην αγορα με ποσα της ταξης των +-5 μυριων ειναι ευχη και καταρα,καθως ειναι ποσα τεραστια για τα ελληνικα δεδομενα, που δυσκολα ομως σου εξασφαλιζουν ενα μινιμουμ σιγουριας για κατι το εξαιρετικο και οσο ευκολα μπορουν να σε ανεβασουν αλλα τοσο ευκολα μπορουν να σε τραβηξουν κατω.Ευτυχως για εμας μοιαζει ακομα να αντεχει ο Ιβαν τις οποιες χασουρες.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

obanebane έγραψε:
Salpigoal έγραψε:Μετά απ αυτό το σχόλιο για Καντουρι και την σύγκριση με Ολιβέιρα, τα χω δει όλα Σ αυτό το φόρουμ...

Ο Καντουρι της Τορίνο,που από εκεί πήρε μεταγραφή για την Νάπολι,το έχω γράψει πολλές φορές.
Η ειρωνεία από κάτι αλεξιπτωτιστές του φόρουμ σαν εσένα δε νομίζω ότι μου αξίζει.
Τι παραπάνω έχει κάνει δηλαδή στην καριέρα του ο Ολιβειρα,έτσι για να έχουμε καλό ρώτημα;
Έχει πολύ πιο ωραία γκόμενα , κλάσεις ανώτερη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Καλα μην υπερβαλουμε.Απο που και ως που ο Ελ Καντουρι υπηρξε ποτε καλυτερος παικτης του Ολιβειρα?

Δηλαδή εσύ έχεις άποψη για την πριν ΠΑΟΚ παρουσία τους;
Εγώ αυτό που έχω δει από τον Μαροκινο δεν το είδα στον Ολιβειρα,ούτε βέβαια είδα ποτέ τον Καντουρι που ήξερα στον ΠΑΟΚ,πιθανότατα λόγω λάθος θέσης άλλα κυρίως λόγω των μόνιμων μικροενοχλησεων που είχε.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

giapas έγραψε:Να κρατήσουμε λίγο το μέτρο θα έλεγα.
Ο Κροάτης που είναι 2 κλάσεις πάνω από το Κάνιας έπαιζε στη Ριέκα που άμα κληρωθούμε με καμιά τέτοια θα χαιρόμασταν . Και δεν βρήκε χρόνο βασικού στο Λεβαδειακό της Ιταλίας , μιας Ιταλίας που εκτός των Γιούβε - Νάπολι δε θυμίζει σε τίποτε το παλιό Καμπιονάτο. Ενός Καμπιονάτο που ο γαύρος ( που κατά γκίκα-νικολακόπουλο-χελάκη έπαιζε πέρυσι το καλύτερο ποδόσφαιρο ) έριξε 3 τεμάχια σε do or die ματς στη "μεγάλη" Μίλαν της αξίας των 500εκατομμυρίων ξέρω γω.

Δλδ πέρυσι σε ουδέτερο γήπεδο σε 10 ματς ΠΑΟΚ - Κάλλιαρι , τι αποτελέσματα θα είχαμε ώστε να σκίζουμε τα βρακιά μας επειδή πήραμε τον αναπληρωματικό τους που αγόρασαν πέρυσι με 6 χαρτιά και τώρα τον ξεφορτώνουν με 4;

Καλή μεταγραφή για τα δεδομένα της Ελλάδας αν γίνει , σε καλή ηλικία , αλλά μέχρι εκεί.
Τρομερές συγκρίσεις...Μάλλον έχεις καιρό να δεις Καμπιονάτο εσύ για αυτό συγκρίνεις ανόμοια πράγματα....με την ίδια λογική, η κάποια Βίντι με νίκησε 2 φορές μέσα-έξω πέρυσι, τι να πω για το Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Επίσης ο Σάκωφ του Νταμπλούχου ΠΑΟΚ, πήγε με τα μισά λεφτά στην Κέρκυρα της Ιταλίας την Λέτσε...α

Όλα στο χόρτο, θα τον δούμε και τον Μπράνταριτς αν έρθει. Μπορεί να είναι παίχτης του 8 αλλά να ανεβάσει και τον Μίσιτς στο 8
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:

Πιο πληρες πακετο χαφ,πιο συγχρονο χαφ,που παταει σε ολο το χωρο του κεντρου,με καλυτερα τρεξιματα και πιο ισορροπημενο παιχνιδι σε σχεση με τον Μαροκινο που εχει στιγμες σπανιας ποδοσφαιρικης ευφυιας στο παιχνιδι του αλλα και διαστηματα που χανεται για αυτο και ενω ειναι σχεδον συνομιλικοι ο Ελ Καντουρι εχει πτωτικη πορεια.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Odi έγραψε:Αν έπαιρνα ένα ευρώ για κάθε φορά που έγραφα να μην κρίνετε από το manager και το youtube, θα ήμουν τώρα δισεκατομμυριούχος.
Ρε συ, δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Παλίνια είναι πολύ καλύτερος αμυντικός από τον Μπράνταριτς, ενώ ο Μπράνταριτς μπορεί να προωθήσει πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι λόγω τεχνικής σε σχέση με τον Παλίνια;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

joshua έγραψε:Νομιζω παντως πως πλεον ειναι πολυ πιθανη και η παραμονη του Μισιτς ακομα και μετα το τελος του δανεισμου καθως σαν διδυμο ειχε δουλεψει καλα στη Ριεκα και καπως ετσι παραθυρο για αποκτηση αλλου χαφ αφηνω μονο στη περιπτωση αποχωρησης του Ελ Καντουρι.
Κ γω νομίζω αν έρθει τελικά ο Μπρανταριτς κ μπει κατευθείαν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας,πάμε για δίδυμο με Μισιτς στον πρώτο προκριματικό, η' τουλάχιστον αυτή είναι η πρώτη σκέψη. Είναι πιο λογικό να πάμε σε κάτι που έχει δουλέψει στο παρελθόν. Εξαρτάται βέβαια πολύ κ απ τον αντίπαλο. Άλλο Αγιαξ άλλο ΜΠΑΤΕ. Ο Καντουρι όσο ο αν φαίνεται καλύτερος στη θέση 8,τα τελευταία τουλάχιστον 4 χρόνια δεν παίζει εκεί αλλά στα πλάγια. Είναι ενα στοίχημα όπως κ να το κάνεις που θέλει χρόνο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή κ θεωρώ ότι δεν θα τον δούμε βασικό. Ο Μισιτς ελπίζω να ανεβει με τον έτερο Κροατη. Τα νούμερα του σε διάφορους στατιστικούς τομείς ήταν πολύ πιο καλά σε Ριεκα κ Σπόρτινγκ στις πιο γεμάτες τελευταίες σεζόν του (τα 2 τελευταία χρόνια πριν έρθει σε μας δηλαδή). Αν αρχίσει κ παίρνει περισσότερο τη μπάλα στα πόδια κ αποκτησει ξανά αυτοπεποίθηση θα δούμε άλλο παίκτη Την χρονιά σε μας ήταν πολύ κουμπωμένο, πόλυ σίγουρα έπαιζε χωρίς να δείχνει κάποια προσωπικότητα στο παιχνίδι του. Εύχομαι να βρει το ρόλο του κ να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες του παικτη
Gaius Baltar

Δημοσίευση από Gaius Baltar »

Ο Κροάτης που είναι 2 κλάσεις πάνω από το Κάνιας έπαιζε στη Ριέκα που άμα κληρωθούμε με καμιά τέτοια θα χαιρόμασταν . Και δεν βρήκε χρόνο βασικού στο Λεβαδειακό της Ιταλίας , μιας Ιταλίας που εκτός των Γιούβε - Νάπολι δε θυμίζει σε τίποτε το παλιό Καμπιονάτο. Ενός Καμπιονάτο που ο γαύρος ( που κατά γκίκα-νικολακόπουλο-χελάκη έπαιζε πέρυσι το καλύτερο ποδόσφαιρο ) έριξε 3 τεμάχια σε do or die ματς στη "μεγάλη" Μίλαν της αξίας των 500εκατομμυρίων ξέρω γω.

Δλδ πέρυσι σε ουδέτερο γήπεδο σε 10 ματς ΠΑΟΚ - Κάλλιαρι , τι αποτελέσματα θα είχαμε ώστε να σκίζουμε τα βρακιά μας επειδή πήραμε τον αναπληρωματικό τους που αγόρασαν πέρυσι με 6 χαρτιά και τώρα τον ξεφορτώνουν με 4;

Καλή μεταγραφή για τα δεδομένα της Ελλάδας αν γίνει , σε καλή ηλικία , αλλά μέχρι εκεί.
Για να κρατήσουμε όντως το μέτρο ας μην μιλάμε αποσπασματικά. Άλλο πράγμα τα μονά παιχνίδια και άλλο μια κούρσα πρωταθλήματος. Έχει κανείς μας την εντύπωση ότι οποιαδήποτε τοπ ελληνική ομάδα θα τερμάτιζε πάνω από την 8-9η θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα (και πολύ λέω). Ή μήπως επειδή κερδίσαμε τότε την Άρσεναλ ήμασταν σε επίπεδο να παίξουμε πρέμιερ λιγκ;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Συμφωνώ με την τελευταία πρόταση, αλλά διαφωνώ με τη λογική ότι μια χειρότερη ομάδα από σένα δεν μπορεί να έχει παίκτες που για σενα είναι πολύ καλοί η' κ άπιαστο. Καλή ώρα ο Μπαρελα της Κάλιαρι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”