Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- painkiller4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Ρε παιδιά και εγώ Αργεντινή είμαι Ντιέγκο και δεν συμμαζεύεται λέμε αλλά όσο βλέπω αυτό τον Ganso τόσο πιο πολύ φτιαχνομαι ο άνθρωπος της μιλάει της μπάλας το μάγος είναι πολύ λίγο μπροστά σ αυτά που κάνει.
- Kostas_Peraia4
- Παλαιολόγος
να σταλει επιστολη στον προεδρα
ως μελη του paokmania ο λαος γουσταρει τον βραζιλιανο ganso για δεκαρι
κλειστον χθες
απο κατω υστερογραφο
καλους απογονους στον γιο σας ,να τον χαιρεστε κ.λπ
απο πιο κατω γιατι δεν βαζεις γκαρσια βοηθο ιβιτς; γιατι μας το κανεις αυτο;
και με ψιλα γραμματα γηπεδοοοοο αααργκ αργησες κ.λπ με μια φατσα απο διπλα γκρινιας
ως μελη του paokmania ο λαος γουσταρει τον βραζιλιανο ganso για δεκαρι
κλειστον χθες
απο κατω υστερογραφο
καλους απογονους στον γιο σας ,να τον χαιρεστε κ.λπ
απο πιο κατω γιατι δεν βαζεις γκαρσια βοηθο ιβιτς; γιατι μας το κανεις αυτο;
και με ψιλα γραμματα γηπεδοοοοο αααργκ αργησες κ.λπ με μια φατσα απο διπλα γκρινιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 14 Ιουν 2016, 18:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Ρε παιδια ξεκολλατε λιγο με τον Ganso.To παιδι ειναι οντως τρομερη παιχταρα,αλλα δεν προκειται να ερθει!!!
Θα μας φερουν κανεναν αλλο παικταρα,και στο τελος δεν θα μας κανει,γιατι θα τον συγκρινουμε με τον Ganso
Θα μας φερουν κανεναν αλλο παικταρα,και στο τελος δεν θα μας κανει,γιατι θα τον συγκρινουμε με τον Ganso
γκανζο εδω γκανζο εκει ισα που βγαινει και κανα αρδογραφημα στα κοντα :ugeek:
Παντε και κλείστε τον ολλανδομαροκινο απο twente............................

[youtube]fmmUVfEW5aw[/youtube] παιχτουρα

[youtube]fmmUVfEW5aw[/youtube] παιχτουρα

buffalobill4 έγραψε:Μαζι σου ειμαι τσε. Τα χει πει αλλωστε και ο τεραστιος. Σαν τον πελε ρουφιανος δε θα γινω. Παντα στο μυαλο μου ο ντιεγιτοche4 έγραψε:buffalobill4 έγραψε:Αν ποτε παρουμε 10αρι αυτο πρεπει να ναι αργεντινος η εστω ουρουγουανος-μεξικανος. Μακρια απο βραζιλιανους. Μακριααααα.
Ρικι η γκαστον
Δικός μου ο μπιλ
Maradona es mas grande que Pelé
Για Ganso: Παίχτης που στα 27 του δεν έχει φύγει ακόμα από Βραζιλία σημαίνει ότι δεν έχει φιλοδοξίες για κάτι περισσότερο. Εξάλλου άλλο ποδόσφαιρο παίζεται εκεί κι άλλο εδώ. Λίγοι τέτοιοι "μάγοι" έχουν κάνει καριέρα στην Ευρώπη της ταχύτητας και του πρέσιγκ
Καλό είναι να μπει ένας μπαλαδόρος στην ομάδα να γλυκάνει το παιχνίδι της αλλά ρε παιδιά αυτός το παρακάνει. Κι εγώ ψηφίζω Λατίνο στο 10 αλλά όχι τόσο παλιάς κοπής παίχτη. Και να χει δείξει και στην Ευρώπη ότι μπορεί να σταθεί.
Καλό είναι να μπει ένας μπαλαδόρος στην ομάδα να γλυκάνει το παιχνίδι της αλλά ρε παιδιά αυτός το παρακάνει. Κι εγώ ψηφίζω Λατίνο στο 10 αλλά όχι τόσο παλιάς κοπής παίχτη. Και να χει δείξει και στην Ευρώπη ότι μπορεί να σταθεί.
Απ την μέρα που πρότεινα το Ganso ζουρλάθηκε το μισό forum...Για να έρθει θέλει κανένα 12άρι η santos!!!Αλλά πεθαίνω μια φορά να γίνει μια τέτοια τρέλα στον ΠΑΟΚ να γίνει η υπέρβαση να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη...Τον ζητούσε το Ορλάντο και κάτι λιμοκοντόροι Κινέζοι...Άσε μας ρε αγόρι μου στο Ορλάντο τους σκοτώνουν μέσα στο δρόμο στα κλάμπ και στην Κίνα δεν θα σ αφήσουν ούτε παιδιά να κάνεις...Έλα εδώ να σαι Θεός να σου την πέφτουν τα μωρά,να ναι όλα κερασμένα από όποιο Παόκι σε βλέπει έχουμε και Χαλκιδικούμπα παραλιάρες θαλασσάρες ήλιο,δε θα θες να ξαναπάς ούτε στην Βραζιλία...Ποιο Ορλάντο με τα κρύα και τις αρκούδες και Κίνα με τους κινέζους τους εξωγήινους άσε μας από εκεί...τα πήρα δεν περιγράφω άλλο,κάνε ότι θες.... 

- Παλαιολόγος
ορλαντο;ελεος!
παιζουν μπαλα εκει;
θα του δωσουν εκεινο το πεπονι θα παθει κοκομπλοκο
παιζουν μπαλα εκει;
θα του δωσουν εκεινο το πεπονι θα παθει κοκομπλοκο
πολυ γνωστός ΑΡΔ οχι ο κολκας ουτε ο πετρωτος έδωσε είδηση οτι μέχρι 24 που αρχίζει η προετοιμασία θα ειναι εδω ο Ματέους ο τερματοφύλακας και το Σέντερ μπακ
- buffalobill4
Αν ειναι να παρουμε δεκαρι ας το κανουμε σωστα τουλαχιστον.
Λατινο ισπανοφωνο πρωην μελος καρτελ με καμια ουλη στη σκατοφατσα του λασπωτηρα (σαν του τεραστιου αριελ ορτεγα) και γενικα να μη γελαει ουτε οταν βαζει γκολ.
Οχι μποεμ σκατοφλωρους λατινους κατ ευφημισμον που κανουν ποδαρακια στην κοπα καμπανα χορευοντας αι σεου τσι πεγου. Ελεος.
Λατινο ισπανοφωνο πρωην μελος καρτελ με καμια ουλη στη σκατοφατσα του λασπωτηρα (σαν του τεραστιου αριελ ορτεγα) και γενικα να μη γελαει ουτε οταν βαζει γκολ.
Οχι μποεμ σκατοφλωρους λατινους κατ ευφημισμον που κανουν ποδαρακια στην κοπα καμπανα χορευοντας αι σεου τσι πεγου. Ελεος.