ο σωτηρης μηλιος φιλε μου εγραψε για τοιβονεν...farmak76 έγραψε:Αλλά?
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο πολκας εχει να πιασει ρεπορταζ απο τοτε που εφυγε ο ζησακος...
ο σωτηρης μηλιος φιλε μου εγραψε για τοιβονεν...farmak76 έγραψε:Αλλά?
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή αύριο τελειώνουν ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ, μην αφήσετε την ομάδα ημιτελής, θα είναι έγκλημα.Για το αν χρειάζεται επιθετικό η ομάδα, με τόσες χαμένες ευκαιρίες: «Δεν γνωρίζω τι θα κάνουμε για τις μεταγραφές. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τον τελευταίο μήνα αγωνιζόμαστε χωρίς καθαρό σέντερ φορ, ο Ζάιρο και ο Μακ δεν είναι καθαροί σέντερ φορ, ο Πέλκας είναι για να παίζει πιο πίσω. Και δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω γιατί δεν έχουμε επιθετικό αυτή την στιγμή. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αλλά για να γίνει αυτό εξαρτάται από την ποιότητα που έχεις στο ρόστερ σου.
Μν περιμενεις αλλες μεταγραφες τελειωσαν δν προκειται να παρουν αλλον στο λεω για να μν ξενερωσεις αυριο δν εχω καμια πληροφορια αλλα τοσα χρονια π παρακολουθω τν ομαδα εχω αυτη τν αισθηση κ δυστυχως μεχρι στιγμης δν εχω πεσει εξω οταν τν εχω καλο βραδυobanebane έγραψε:Eμενα αυτο που με ανησυχησε περισσοτερο ειναι δηλωσεις του τουντορ για ελειψη ποιοτητας του ροστερ.
Δεν μπορεσα να δω το ματς λογω υποχρεωσης (γαμος) αλλα θα το δω αυριο περιμενοντας τις 2 μεταγραφες επιθετικων μετα και την παραχωρηση Κουλουρη.
Το καλο ειναι οτι ερχετε διακοπη αλλα με τοσους διεθνεις δεν ξερω τη δουλεια μπορει να γινει.
Δεν θα γινουν αλλες μεταγραφες στο λεω για να μν ξενερωσεις αυριο θα παμε οπως εχουμεobanebane έγραψε:Eμενα αυτο που με ανησυχησε περισσοτερο ειναι δηλωσεις του τουντορ για ελειψη ποιοτητας του ροστερ.
Δεν μπορεσα να δω το ματς λογω υποχρεωσης (γαμος) αλλα θα το δω αυριο περιμενοντας τις 2 μεταγραφες επιθετικων μετα και την παραχωρηση Κουλουρη.
Το καλο ειναι οτι ερχετε διακοπη αλλα με τοσους διεθνεις δεν ξερω τη δουλεια μπορει να γινει.
καλο θα ειναι να μην κανει τετοιες δηλωσεις γιατι ηταν δικη τους στρατηγικη επιλογη -οπως λεει και μια ψυχη- να ριξουν την ποιοτητα και να στραφουν σε παικτες που θα θελουν να παιξουν στον ΠΑΟΚobanebane έγραψε:Eμενα αυτο που με ανησυχησε περισσοτερο ειναι δηλωσεις του τουντορ για ελειψη ποιοτητας του ροστερ.