Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από riegel »

τσιριγώτης έγραψε:Μπιελσα, σοβαρός ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Στη Μαρσείγ οπου δούλεψε τελευταία δεν πέτυχε... Είναι 60αρης και έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του...
Πιστεύεις θα έπιανε σε εμάς; Αν έβλεπε σε τι ομάδα ήρθε πιστεύεις θα πείσμωνε και θα δούλευε η θα έβγαινε ένας νέος Χουμπ;
Με αυτόν θα είχαμε υπομονή αν δεν ερχόντουσαν τα αποτελέσματα;
Θα άρεσε ο τρόπος που κάνει προπόνηση και το στήσιμο της ομάδας στον Κόλκα ή θα έγραφε ότι δεν κάνει τακτική και πρέπει να αλλάξει σύστημα;
Θα ηρεμούσε ο Ιβάν η θα έκανε συσκέψεις μετά από κάθε Χ ;

Την καλύτερη ομάδα που είχαμε τα τελευταία χρόνια την κάναμε επι εποχής Σάντος..Δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος σαν προπονητης που είχαμε πριν η μετα από αυτόν ξέρω όμως ότι ήταν αυτός που στηρίχθηκε όσο κανένας άλλος και είχε την σιγουριά που του προσέφερε τότε ο Ζαγοράκης ότι ό,τι και να γίνει ό,τι αποτελέσματα και να έρθουν αυτός θα τον αφήσει ήσυχο να κάνει τη δουλειά του. Και αυτό το είχε περάσει και στους ΑΡΔ και στον κόσμο.

Πρωτού λοιπόν αλλάξουμε για ακόμα μια φορα προπονητή καλό θα ήταν επιτέλους να διορθωθεί επιτέλους αυτή η κατάσταση γύρω από την ομάδα..
Ας σταματήσουν οι συσκέψεις μετα τα Χ, τα συμβουλια των μεταγραφων, οι προεδροι α, β, γ αντιπροεδροι δ, οι συμβουλοι και όλα αυτά τα ωραια και ας υπάρξει για μια φορά μια πλήρης στήριξη σε κάποιον.
Αν όλα γύρω από την ομάδα λειτουργούν ρολόι και δεν έρχονται τα αποτελέσματα τότε μπορούμε να δούμε αν φταίει ο προπονητης.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

tzelas έγραψε:Τι κάνουμε εμείς; Κανά tweet στο askfrank ή καμιά ενημέρωση εκεί που πρέπει για το τι γυρεύει ο παίκτης μεταμεσονύχτια εδώ δεν παίζει απο μάς;
Αρτέμη ;; :lol:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

tzelas έγραψε:
Mīngus έγραψε:Αυτό που γράφτηκε ότι ο Τούντορ τριγυρνάει τα βράδια μπας και πετύχει κανέναν παίκτη, όσο αστείο κι αν ακούγεται, είναι αλήθεια.
Επίσης, είναι αλήθεια ότι μερικοί παίκτες το είχαν παραγ@μήσει με τις εξόδους που συνοδευόταν από το καθιερωμένο ποτάκι και ενίοτε κανένα τσιγαράκι.
Μακάρι να κοπούν αυτά μια για πάντα.
Το γιατί χρειάζεται να τριγυρνάει ο Τούντορ για να τους πετύχει με στεναχωρεί. Άλλος δεν υπάρχει από την ΠΑΕ για αυτό; Δηλαδή φορτώνεται και με τις βόλτες ελέγχου; Μα όπου και να πάνε οι παίκτες δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχουν κάποιον οπαδό μας. Τι κάνουμε εμείς; Κανά tweet στο askfrank ή καμιά ενημέρωση εκεί που πρέπει για το τι γυρεύει ο παίκτης μεταμεσονύχτια εδώ δεν παίζει απο μάς; Να ξέρουν δηλαδή και οι παίκτες ότι δεν μπορούν να παραβιάζουν τους κανόνες της ομάδας χωρίς να γίνεται γνωστό ;)

Εκτός και αν το βγάλαν για να ζητήσουν με αυτόν το τρόπο την βοήθεια μας. :roll:

Θεωρώ ότι θα περάσει απαρατήρητο ένα μήνυμα στα σόσιαλ μίντια.
Υπάρχει κι άλλος δρόμος, ''μαναβίσιος'', αλλά στα μαγαζιά που πάνε οι παίκτες, συχνάζουν -για να το πω ευγενικά- λιγάκι μαλθακοί θαμώνες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά το πιστεύουμε αυτό; ποιος το ειπε;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Νομιζω είναι αναπαραγωγή παλαιότερης είδησης.. Το περιστατικό που είχε πετύχει τυχαία κάποιον παίκτη σε μπαράκι είχε γίνει προ 4-5 μηνών.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα είναι δημοσιογραφια αυτή ;

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η Τατιάνα το είπε;
Αν όχι εγώ δεν το πιστεύω

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ε τι περίμενες.. Μεταγραφικά δεν υπάρχει κίνηση κάτι πρέπει να γράψουν
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έχει πολλές αρσενικες τατιανες στα αθλητικά της πόλης

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Kap έγραψε:Προσοχή! Ακολουθεί σεντόνι. Σόρρυ.

Εμένα προπονητής ο οποίος ζητάει πριν και πάνω από όλα δεξί μπακ στην συγκεκριμένη ομάδα, μια χαρά μου κάνει. Δεν ξέρω αν νογάει από ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα νοιώθει από μπάλα. Ειδικά εάν (όπως ακούστηκε) ζήτησε δεξί μπακ πριν ακόμα τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη. Την έλλειψη δεξιού μπακ την πληρώσαμε και προχθές επειδή ο Στέλιος πέταγε αετό και δώσαμε κόρνερ στο 91.

Του την πέφτουμε επειδή άλλαξε, λέει, σύστημα. Φυσικα ξεχνάμε ότι με το 3-5-2 βάλαμε στα δίχτυα κάτι ομάδες από Κροατία και Δανία (μικρές μεν και άμπαλες αλλά το κάναμε) και ότι νικήσαμε εύκολα και δίκαια βάλεο και αεΚ. Φυσικά δεν βλέπει κανείς ότι το 4-2-3-1 που παίζουμε (ή 4-3-3) το παίζουμε με τελείως διαφορετικούς παίκτες στο κέντρο από την αρχή της σεζόν.

Για τράβα να παίξεις 4-2-3-1 και το 2 να είναι Τζιόλης και Κάτσε. Ποιος θα κάνει παιχνίδι και πως θα φτάνει η μπάλα μπροστά αφού ο Πέλκας δεν μπορεί να πάρει πάνω του το παιχνίδι. Ο Τζιόλης είναι πολύ αργός και η ποιότητα (τεχνικές ικανότητες στο πιο σικ) του Κάτσε δεν του επιτρέπει να κάνει κάτι τέτοιο και να προωθήσει την μπάλα όπως ο Τσίμιροτ και ο Χαρίσης (μεγάλο ταλέντο).

Συνεπώς, ο Τούντορ άλλαξε το σύστημα, καταλαβαίνοντας ότι έπρεπε να κάνει αυτό (γρήγορα; αργα; να το συζητήσουμε αυτό) όταν μπορούσε να το αλλάξει. Τι να κάνουμε ρε παιδιά. Μέχρι να μπορούν οι Τσίμιροτ και Χαρίσης, αυτή η στάνη αυτό το γάλα μπορούσε να βγάλει και εγώ λέω ότι μια χαρά το έβγαλε.

Όποιος λέει άμπαλο τον Τούντορ να το κοιτάξει. Άπειρος; ναι. Παρορμητικός; ναι. Κάνει λάθη; Ναι. Ποιος δεν κάνει. Το θέμα είναι να μαθαίνει από αυτά που κάνει. Στα δικά μου τα μάτια δείχνει ότι μαθαίνει και κάνει ότι μπορεί για να διορθώσει πράγματα. Μου κάνει καλή εντύπωση ότι ενώ καταλαβαίνει το λάθος να βάλει Τζιόλη στόπερ και τον Σάμπο αριστερό εξτρέμ εντούτοις περιμένει το ημίχρονο (θέλετε επειδή προηγούμαστε; οκ, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι συγκυριών δεν είναι σκάκι) για να κάνει αλλαγή χωρίς να ακυρώσει κανέναν παίκτη του ψυχολογικά.

Εγώ όταν βλέπω τον Τούντορ στον πάγκο βλέπω έναν άνθρωπο που ζει το παιχνίδι και συμμετέχει όσο και όπως μπορεί. Τα μοναδικά που του καταλογίζω πραγματικά είναι ο άκομψος τρόπος με τον οποίον συμπεριφέρθηκε στον Όλσεν και το ότι δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευθεί την αναμφισβήτητη ποιότητα του Μπερμπάτωφ.

Όποιος πιστεύει ότι με άλλον προπονητή θα είμασταν πιο ψηλά, θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα ή θα παίζαμε καλύτερα νομίζω ότι έχει υπερικτιμήσει την δυναμική της ομάδας. Η ομάδα πάσχει ξεκάθαρα από έλλειψη ποιότητας σε συγκεκριμένες θέσεις και όπου υπάρχει ποιότητα συνοδεύεται από ποδοσφαιρική απειρία. Το ποδόσφαιρο είναι συνδυαστικό παιχνίδι. Όλα απαιτούνται. Και το ταλέντο και η ποιότητα και η εμπειρία αλλά και άλλοι αστάθμητοι παράγοντες (όπως η τύχη, οι συνθήκες ενός αγώνα κλπ, βαριέμαι να τους απαριθμήσω όλους).

Συμπερασματικά, θεωρώ ότι είμαστε στα κυβικά μας την δεδομένη χρονική στιγμή και ότι ο Τούντορ ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της ομάδας αφενός ενώ αφετέρου έχει κίνητρο να εργαστεί. Ας κάτσει μέχρι το τέλος της σεζόν, να του φέρουν τους τρεις παίκτες που χρειάζεται η ομάδα άμεσα και να κριθεί τι έχει καταφέρει το καλοκαίρι.
+++Nα συμπληρωσω οτι ισως να εβαλε τον Τζιολη στοπερ, ειτε για να ξεκουρασει τον Βιτορ(μετα απο 4 μαζεμενα 90λεπτα=360 λεπτα συνεχομενων αγωνων σε μολις 11 μερες),που αν τον εβγαινε αυτο, δεν θα τον εβαζε στο 2 μερος τον Βιτορ,για να τον εχει φρεσκο για χανουμι κ νιονιο,αλλα δεν του βγηκε αφου δεν πηγε καλα ο Σαμπο στο ματς και τον εβαλε τελικα.Και ετσι ειχε την δυνατοτητα, να κανει και εσωτερικη αλλαγη, μεταφεροντας τον Τζιολη στο κεντρο,αν κατι ηθελε να αλλαξει.
Επισης ασταθμητοι παραγοντες επειδη βαριεσαι, διαιτησια
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

τσιριγώτης έγραψε:Μπιελσα, σοβαρός ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Μεγάλος Προπονητής........άλλα ο μεγάλος προπονητής θέλει και μεγάλο μπάτζετ..............Ο μεγάλος Ιβάν ειναι διατεθειμένος να τα χώσει?
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Kap έγραψε:Προσοχή! Ακολουθεί σεντόνι. Σόρρυ.

Εμένα προπονητής ο οποίος ζητάει πριν και πάνω από όλα δεξί μπακ στην συγκεκριμένη ομάδα, μια χαρά μου κάνει. Δεν ξέρω αν νογάει από ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα νοιώθει από μπάλα. Ειδικά εάν (όπως ακούστηκε) ζήτησε δεξί μπακ πριν ακόμα τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη. Την έλλειψη δεξιού μπακ την πληρώσαμε και προχθές επειδή ο Στέλιος πέταγε αετό και δώσαμε κόρνερ στο 91.

Του την πέφτουμε επειδή άλλαξε, λέει, σύστημα. Φυσικα ξεχνάμε ότι με το 3-5-2 βάλαμε στα δίχτυα κάτι ομάδες από Κροατία και Δανία (μικρές μεν και άμπαλες αλλά το κάναμε) και ότι νικήσαμε εύκολα και δίκαια βάλεο και αεΚ. Φυσικά δεν βλέπει κανείς ότι το 4-2-3-1 που παίζουμε (ή 4-3-3) το παίζουμε με τελείως διαφορετικούς παίκτες στο κέντρο από την αρχή της σεζόν.

Για τράβα να παίξεις 4-2-3-1 και το 2 να είναι Τζιόλης και Κάτσε. Ποιος θα κάνει παιχνίδι και πως θα φτάνει η μπάλα μπροστά αφού ο Πέλκας δεν μπορεί να πάρει πάνω του το παιχνίδι. Ο Τζιόλης είναι πολύ αργός και η ποιότητα (τεχνικές ικανότητες στο πιο σικ) του Κάτσε δεν του επιτρέπει να κάνει κάτι τέτοιο και να προωθήσει την μπάλα όπως ο Τσίμιροτ και ο Χαρίσης (μεγάλο ταλέντο).

Συνεπώς, ο Τούντορ άλλαξε το σύστημα, καταλαβαίνοντας ότι έπρεπε να κάνει αυτό (γρήγορα; αργα; να το συζητήσουμε αυτό) όταν μπορούσε να το αλλάξει. Τι να κάνουμε ρε παιδιά. Μέχρι να μπορούν οι Τσίμιροτ και Χαρίσης, αυτή η στάνη αυτό το γάλα μπορούσε να βγάλει και εγώ λέω ότι μια χαρά το έβγαλε.

Όποιος λέει άμπαλο τον Τούντορ να το κοιτάξει. Άπειρος; ναι. Παρορμητικός; ναι. Κάνει λάθη; Ναι. Ποιος δεν κάνει. Το θέμα είναι να μαθαίνει από αυτά που κάνει. Στα δικά μου τα μάτια δείχνει ότι μαθαίνει και κάνει ότι μπορεί για να διορθώσει πράγματα. Μου κάνει καλή εντύπωση ότι ενώ καταλαβαίνει το λάθος να βάλει Τζιόλη στόπερ και τον Σάμπο αριστερό εξτρέμ εντούτοις περιμένει το ημίχρονο (θέλετε επειδή προηγούμαστε; οκ, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι συγκυριών δεν είναι σκάκι) για να κάνει αλλαγή χωρίς να ακυρώσει κανέναν παίκτη του ψυχολογικά.

Εγώ όταν βλέπω τον Τούντορ στον πάγκο βλέπω έναν άνθρωπο που ζει το παιχνίδι και συμμετέχει όσο και όπως μπορεί. Τα μοναδικά που του καταλογίζω πραγματικά είναι ο άκομψος τρόπος με τον οποίον συμπεριφέρθηκε στον Όλσεν και το ότι δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευθεί την αναμφισβήτητη ποιότητα του Μπερμπάτωφ.

Όποιος πιστεύει ότι με άλλον προπονητή θα είμασταν πιο ψηλά, θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα ή θα παίζαμε καλύτερα νομίζω ότι έχει υπερικτιμήσει την δυναμική της ομάδας. Η ομάδα πάσχει ξεκάθαρα από έλλειψη ποιότητας σε συγκεκριμένες θέσεις και όπου υπάρχει ποιότητα συνοδεύεται από ποδοσφαιρική απειρία. Το ποδόσφαιρο είναι συνδυαστικό παιχνίδι. Όλα απαιτούνται. Και το ταλέντο και η ποιότητα και η εμπειρία αλλά και άλλοι αστάθμητοι παράγοντες (όπως η τύχη, οι συνθήκες ενός αγώνα κλπ, βαριέμαι να τους απαριθμήσω όλους).

Συμπερασματικά, θεωρώ ότι είμαστε στα κυβικά μας την δεδομένη χρονική στιγμή και ότι ο Τούντορ ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της ομάδας αφενός ενώ αφετέρου έχει κίνητρο να εργαστεί. Ας κάτσει μέχρι το τέλος της σεζόν, να του φέρουν τους τρεις παίκτες που χρειάζεται η ομάδα άμεσα και να κριθεί τι έχει καταφέρει το καλοκαίρι.
"δικηγόρος του Τούντορ"
"εσύ να είσαι ευχαριστημένος που κερδίζεις το ρεβανί και τις σαρδέλες καλλονής, εγώ έχω δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή"
"ποια Ντόρτμουντ ρε, την κούλα της γερμανίας, και τι έγινε;"
... σκέφτονται τώρα κάποιοι... :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ότι έβαλε τον Τζιόλη στόπερ δεν είναι το πρόβλημα. Σωστά έπραξε. Το ότι δεν έχουμε στόπερ είναι το πρόβλημα και δεν βλέπω να βελτιώνεται. Εκεί έχει την ευθύνη ο Τούντορ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

riegel έγραψε:Προφανώς κάποιοι βλέπαν κάποιο άλλο πρωτάθλημα πέρσι όπου η ομάδα πήγαινε τρένο, τελείωσε το πρωτάθλημα και όλοι οι στόχοι ειχαν επιτευχθεί, όλοι οι παίκτες ήταν αγαπημένοι μεταξύ τους, ο κόσμος ήταν γεμάτος θετική ενέργεια και ήρθε ο κακός Τούντορ και σε 7 μήνες τα διέλυσε..

Να θυμήσω σε μερικούς που μας βρήκε η σεζόν που τελείωσε στο πρωτάθλημα που έβλεπα εγω...
-Τελευταίοι στα πλει-οφ με συγκομιδή 2 βαθμών(δε βαζω τους 2 που είχαμε μπονους) και τέρματα 1-6
-Προερχόμασταν από ένα τελείωμα πρωταθλήματος που αν η βαθμολογία μέτραγε μόνο από το Γενάρη και έπειτα θα παλέβαμε για τη σωτηρία
-Είχαμε την χειρότερη άμυνα από τις ομάδες που τελείωσαν στις θέσεις 1 εως 10.
-Τα αποδυτήρια μας ήταν μπουρδέλο και το κλιμά γύρω από την ομάδα αρρωστημένο με γκρινια, κράξιμο και όλα τα συναφή.

Με το που τελείωσε το πρωτάθλημα έπρεπε σε 15-20 μέρες να έχουμε βρεί ΤΔ, προπονητή, να βρούμε παίκτες, να πάρουμε παίκτες, να διώξουμε παίκτες, να αρχίσουμε προετοιμασία και να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα (δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν τελικά αν δεν μπαίναμε).

Ε λοιπον αν κάποιος νομίζει ότι με όλο αυτό το υπόβαθρο, με 10+ νέες μεταγραφές (που λογικό είναι κάποιες να βγούν και κάποιες όχι), κενά στο ρόστερ που δεν καλύφθηκαν, θα ερχόταν κάποιος προπονητής (ποιός αλήθεια; γιατι εύκολο είναι να λές Τούντορ πούλο, αλλα ποιός -ονομαστικά- είναι ο κατάλληλος;) και η ομαδα θα έκανε περίπατο στο πρωτάθλημα τότε τι να πώ...ας μας τον υποδείξει και σε μας να μας ξεστραβώσει
Kap

Δημοσίευση από Kap »

sourmenetes έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Γεια σου ρε Kap παλιόφιλε, γμ το Χαϊδάτι και τη βροχή μου μέσα!
Εσυ στο επομενο κερνας...;););););)
Γεια σας αδέλφια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”