despe συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το παράδειγμα 15/12 Κλιχ και φυσικά δεν έχω την απαίτηση να μου φέρουν τον Ιανουάριο 3 Νομπόα.οκ.Αλλά το να βρεις παίκτες να καλύψεις τα κενά σου μπορείς να το ψάχνεις κι από Οκτώβριο,Νοέμβριο.Δεν πιστεύεις ότι ''έκατσαν'' στην καλή πορεία της ομάδος και δεν προετοιμάστηκαν σωστά γι αυτό?Εκτός αν παίζει κάτι άλλο (διαφωνίες τεχνικής διεύθυνσης προπονητή,απαγόρευση μεταγραφών π.χ.) και δε μας τα λένε.Όσο για τον τίτλο νομίζω ότι προσπαθούν να κάνουν ομάδα κι όχι να χτυπήσουν στην ουσία τίτλο.Απλά εκεί τους πήγε τώρα το πρωτάθλημα.Όσο για τον λίγο κόσμο στην Τούμπα την ράτσα μας την ξέρεις ρε φίλε..θέλουμε λίγο το κατι τις κανά τσικλίκι...Αμά δουν στην ενδεκάδα Νομπόα Βιερίνια εισιτήρια στην 'μαύρη΄' θα έχουμε πάλι.....desperando έγραψε:ρε συ agios δεν μου φτανει ενας παικτης,αλλα αλλο αυτο και αλλο τοο οτι ολα τα τμηματα δουλευουν καταπληκτικα και μονο του ποδοσφαιρου παει κατα διαολου.
και οταν με μ.ο 8000 στη Τουμπα σου φερνουν νομποα να λες και ευχαριστω.
επισης εχω πει την αποψη μου... καλυτερα ενας νομποα στης 08/01 παρα ενας κλιχ στης 15/12, το ιδιο ισχυει και για ολες τις μεταγραφες
και οσο για το πρωταθλημα που λετε οτι χανεται λογο μεταγραφων,το πρωταθλημα θα χανεται παντα λογο εγκληματικης οργανωσης και μεχρι να πεσει αυτη οτι παικτες και να φερεις οποτε και να τους φερεις θα το χανεις παντα
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- desperando
- Επικοινωνία:
η ομαδα σε οριζοντα 2 μεταγραφικων περιοδων πρεπει να αποκτησει
2 εξτρεμ
1 8-10αρι
2 σεντερ μπακ
1 αριστερο μπακ
εεε δεν πιστευω οτι ειναι και πολυ δυσκολο. αρκη να αφησουν στην ακρη τους συναισθηματισμους καποιοι και να δουν πραγματικα ποιοι κανουν και ποιοι οχι γι αυτη την ομαδα. παικτες οπως ο τζαβελλας ( πρωτιστως λογο χαρακτηρα), οτζανδαρης και ο κατσικας δεν εχουν καμια θεση στο ροστερ της ομαδας
2 εξτρεμ
1 8-10αρι
2 σεντερ μπακ
1 αριστερο μπακ
εεε δεν πιστευω οτι ειναι και πολυ δυσκολο. αρκη να αφησουν στην ακρη τους συναισθηματισμους καποιοι και να δουν πραγματικα ποιοι κανουν και ποιοι οχι γι αυτη την ομαδα. παικτες οπως ο τζαβελλας ( πρωτιστως λογο χαρακτηρα), οτζανδαρης και ο κατσικας δεν εχουν καμια θεση στο ροστερ της ομαδας
- desperando
- Επικοινωνία:
θα σου το πω ωμα αλλα για μενα αυτη ειναι δυστυχως η πραγματικοτητα.agios έγραψε:Όσο για τον λίγο κόσμο στην Τούμπα την ράτσα μας την ξέρεις ρε φίλε..θέλουμε λίγο το κατι τις κανά τσικλίκι...Αμά δουν στην ενδεκάδα Νομπόα Βιερίνια εισιτήρια στην 'μαύρη΄' θα έχουμε πάλι.....
αν το σκουλικη ηταν σουπερλιγκ και ειχε μ.ο 15.000 κοσμο τοτε εμεις θα ειχαμε 25.000.
δυστυχως αυτη ειναι η νεορατσα μας
κι αυτό ισχύει...δυστυχώς...desperando έγραψε:θα σου το πω ωμα αλλα για μενα αυτη ειναι δυστυχως η πραγματικοτητα.agios έγραψε:Όσο για τον λίγο κόσμο στην Τούμπα την ράτσα μας την ξέρεις ρε φίλε..θέλουμε λίγο το κατι τις κανά τσικλίκι...Αμά δουν στην ενδεκάδα Νομπόα Βιερίνια εισιτήρια στην 'μαύρη΄' θα έχουμε πάλι.....
αν το σκουλικη ηταν σουπερλιγκ και ειχε μ.ο 15.000 κοσμο τοτε εμεις θα ειχαμε 25.000.
δυστυχως αυτη ειναι η νεορατσα μας
Με βάση αυτό που έγραψε προχθές ο Κόλκας και κυρίως από τις φράσεις:
Αν δούμε στα ρεπορτάζ τις λέξεις «πλησιάζει», «είναι κοντά», «τελευταίες λεπτομέρειες», τότε υπολογίζουμε άλλες 4-5 μέρες.
* Μήν αρχίσετε τώρα τη γκρίνια «άντε τί περιμένουν, μεθαύριο παίζουμε με Καλλονή, στο καπάκι με Πλατανιά, πότε θα πάρουν τους παικταράδες, χωρίς τους οποίους δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτές τις υπερομάδες».
Δική μου πρόβλεψη είναι, ούτε της ΠΑΕ, ούτε καν του Κόλκα.
- «ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο»
«Κουβέντες έχουν ξεκινήσει με τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις»
«δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο»
Αν δούμε στα ρεπορτάζ τις λέξεις «πλησιάζει», «είναι κοντά», «τελευταίες λεπτομέρειες», τότε υπολογίζουμε άλλες 4-5 μέρες.
* Μήν αρχίσετε τώρα τη γκρίνια «άντε τί περιμένουν, μεθαύριο παίζουμε με Καλλονή, στο καπάκι με Πλατανιά, πότε θα πάρουν τους παικταράδες, χωρίς τους οποίους δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτές τις υπερομάδες».
Δική μου πρόβλεψη είναι, ούτε της ΠΑΕ, ούτε καν του Κόλκα.
οπως το βλεπω θα κλεισουμε εξτρεμ ως τις 20 και μετα στο δεκαημερο, μπορει και τελευταια εβδομαδα θα κινηθουμε για σεντερ μπακ, ισως κεντρωο.
στο ενδιαμεσο, μην παραξενευτειτε αν δειτε κανα αριστερο μπακ!
στο ενδιαμεσο, μην παραξενευτειτε αν δειτε κανα αριστερο μπακ!
- ace79grpaok
Καλά στο -2 είμαστε Όχι στο -56 τι μιρλα είναι αυτη και παράδοση των όπλων?το να παγοσουν οι μεταγραφές επειδή έχασε απο Τρίπολη είναι οτι ποιο ηλίθιο έχω ακούσει ,μείνει στο -2 μεχρι το παιχνιδι της τούμπας ,και μετα εχεις τον τροπο μεταγραφές αμεσα
- ace79grpaok
Καλά στο -2 είμαστε Όχι στο -56 τι μιρλα είναι αυτη και παράδοση των όπλων?το να παγοσουν οι μεταγραφές επειδή έχασε απο Τρίπολη είναι οτι ποιο ηλίθιο έχω ακούσει ,μείνει στο -2 μεχρι το παιχνιδι της τούμπας ,και μετα εχεις τον τροπο μεταγραφές αμεσα ο σιβοκ λεει δεν παει κασιμπασα και οτι είναι ψέμματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Δευ 12 Ιαν 2015, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάτσι μπάρμπα που λέγαμε μικροί στα λεωφορεία όταν δίναμε τη θέση μας......Demir έγραψε:Σιβοκ κασίμπαμπά...
- ace79grpaok
Στο ινπαοκ είπε οτι είναι ψέμματα και οτι δεν παει κασιμπασαcellophan έγραψε:Κάτσι μπάρμπα που λέγαμε μικροί στα λεωφορεία όταν δίναμε τη θέση μας......Demir έγραψε:Σιβοκ κασίμπαμπά...
- desperando
- Επικοινωνία:
δυστυχως ξεχασαμε να ζουμε καπως ετσι σαν πραγματικοι στρατιωτες
[youtube]9MKKlP9o0m8&feature=PlayList&p=D14FBF8853170110&index=2[/youtube]
και γιναμε πολυ λαιτ σαν τα γκοσιπ γκερλς
[youtube]9MKKlP9o0m8&feature=PlayList&p=D14FBF8853170110&index=2[/youtube]
και γιναμε πολυ λαιτ σαν τα γκοσιπ γκερλς
Η αντιμετωπιση της καταστασης και η θεωρηση του μελλοντος απο την πλειοψηφια του κοσμου με θλιβει πολυ πετισσοτερο απο την ηττα.
Μιλαμε για παραιτηση απο οποιαδηποτε θετικη σκεψη, πολλω δε μαλλον οποιαδηποτε μαχη.
Χαλαρωστε λιγο και μη κανετε σα κοτες. Με ενα μηνα αθλια μπαλα και τριαροτεσσαρες απο χωρια ειμαστε απλως στο -2.
Εχει πολυ ζουμι η κατασταση και οι μεταγραφες ειναι απαραιτητες για φετος αλλα ΚΑΙ του χρονου.
Μιλαμε για παραιτηση απο οποιαδηποτε θετικη σκεψη, πολλω δε μαλλον οποιαδηποτε μαχη.
Χαλαρωστε λιγο και μη κανετε σα κοτες. Με ενα μηνα αθλια μπαλα και τριαροτεσσαρες απο χωρια ειμαστε απλως στο -2.
Εχει πολυ ζουμι η κατασταση και οι μεταγραφες ειναι απαραιτητες για φετος αλλα ΚΑΙ του χρονου.
- kataramenos5
+++rainmaker έγραψε:Η αντιμετωπιση της καταστασης και η θεωρηση του μελλοντος απο την πλειοψηφια του κοσμου με θλιβει πολυ πετισσοτερο απο την ηττα.
Πανικός.