Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kastrakis

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από kastrakis »

K_geo έγραψε:έχεις ευθύνες Ιβάν. αφήνεις και σέρνετε το θέμα Κάτσε. τελείωσε το και γύρνα τον στην ομάδα.

Γκαρσία. ε δεν πάει άλλο. έχει κουράσει το θέμα και ακόμα και διχάζει. Απο τη στιγμή πυο υπάρχει ένας Προπονητής με την εμπειρία και το κύρος του Στέφενς, κανένας Γκαρσία (Ποδοσφαιρικά) δεν είναι απο πάνω του. Ξεκαθάρισε το. μην συμπεριφέρεσαι λες και έχεις κάποιο γδ για προπονητάκο.΄

Οπαδοί. ΕΠΕΒΑΛΕ συνάντηση. δεν θέλουν να έρθουν κάποιοι; στα @@ σου. ας έλθει όποιος τον ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ και όχι τα πρόσωπα.

Κοίτα το αγωνιστικό και όλα τα παλάπλευρα (μαζί με μερικούς απο εμάς) γράψε μας στα @@ σου. αλλιώς στον ΠΑΟΚ χαϊρι δεν θα δεί κανένας ποτέ.
Σωστος!
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Ιβανε.....η ομαδα προβληματιζει....και μαλιστα πολυ.
παρε παικτες....δεν υπαρχει αλλη λυση.
οχι δανεικους και μετριους.
Παρε 3 παικταραδες να αλλαξουμε επιπεδο...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Άντε να σας βάλω στη πρίζα για κάτι που πέρασε και δεν το ακούμπησε κανένας.

Θες να πάρεις τον Πελέ, έναν παίκτη που τυπικά και μόνο ανήκει στον Εργοτέλη. Ουσιαστικά ανήκει στο γραφείο του Μέντεζ, ενώ ο Εργοτέλης έχει μια σχέση με τον ΟΣΦΠ από την οποία εξαρτάται η ΕΠΙΒΙΩΣΗ του. Όπερ και σημαίνει οτι σε σειρά είσαι ΔΕΥΤΕΡΟΣ, ή αλλιώς ακόμα και τα ίδια να δίνεις "δεν φτάνουν".

Γιατί λοιπόν πας με ταρατατζουμ και πρωτοσέλιδα ; γιατί μέσω των εφημερίδων το κάνεις ΤΟΣΟ μεγάλο θέμα ;

Ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να τραβήξει το θέμα σε μάκρος ;

Ποιοι ήταν αυτοί που ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ τον Κο Σαββίδη για το θέμα ; ήξερε δλδ αυτός ότι, οτι συζητηθεί στις "διαπραγματεύσεις", την επόμενη μέρα θα είναι στο ρεπορτάζ ; όταν το είδε ΑΥΤΟΥΣΙΟ (λέξη προς λέξη) πώς αισθάνθηκε ;

Άντε να δεχτώ το "εμείς του τα λέγαμε, αλλά αυτός είναι πόντιος δλδ αγύριστο κεφάλι, και πίστευε οτι θα το κλείσει το θέμα ο ίδιος". Ενημερώθηκε δλδ ο Κος Σαββίδης οτι ο παίκτης "δεσμεύεται" ; και αν ναι, με ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ του παρουσιάστηκε το θέμα ;

ΥΓ : ΔΕΝ είπα οτι φταίει ο ΖΒ ή ο ΓκΤσ ή ο Α και ο Β. Απλά αυτά που παρατηρώ μου κάνουν εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Έχει κι άλλο το ζήτημα Πελε-Εργοτέλη

Το θέμα είναι το εξής. Ο Εργοτέλης χρωστάει στον ΠΑΟΚ 250χιλ.
Αν ήθελε όντως ο ΠΑΟΚ τον Πελε, έπρεπε να πει, ή μου τον δίνεις ή στα ζητάω και ψάξε βρες τα και τρέχε μετά. Να δούμε τι πρόβλημα θα έχεις με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα κτλ. Αλλά όχι, έχουμε κουμπαριές και πρέπει να τις τιμούμε.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

στο ράδιο άκουσα παράγοντα του Τέλη να λέει ότι τα χρωστούμενα έχουν ήδη διακανονιστεί και θα πληρωθούν μέσα στη σεζόν.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Sick Bastard έγραψε:Έχει κι άλλο το ζήτημα Πελε-Εργοτέλη

Αν ήθελε όντως ο ΠΑΟΚ τον Πελε, έπρεπε να πει, ή μου τον δίνεις ή στα ζητάω και ψάξε βρες τα και τρέχε μετά. Να δούμε τι πρόβλημα θα έχεις με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα κτλ. Αλλά όχι, έχουμε κουμπαριές και πρέπει να τις τιμούμε.
Είναι ΠΑΡΑ πολύ λανθασμένη η προσέγγισή σου. "Θα σε δείρω", "θα σε ρίξω στη Β" κτλ. Τι διαφορά έχει αυτό που είπες μόλις τώρα από αυτό που θα έλεγε ένας γάβρος, αν παίρναμε εμείς τον Πελέ ;

Όσο για τα κουμπαριά κτλ, αν παρακολουθούσες θα ήξερες οτι ουσιαστικά χωρίς εγγυητική παίζουν 2-3 ομάδες. Είδες να γίνεται τίποτα ; ΑΚΡΙΒΩΣ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Sick Bastard έγραψε:Έχει κι άλλο το ζήτημα Πελε-Εργοτέλη

Εδώ κάνεις ένα λάθος.
Ο Εργοτέλης υπέγραψε συμβιβασμό όταν χρωστούσαμε λεφτά για Κουτσιαμικρούλη, και πήραμε την άδεια στο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

guardian4 έγραψε:Ποιον συνδεσμο εκπροσωπησες στην συντονιστικη αδερφε MpouJr, και ποτε ?
δεν ειπα οτι εκπροσωπησα κανεναν συνδεσμο σε καμμια συντονιστικη guardian,αν εννοεις τις συναντησεις ολων των συνδεσμων στα γραφεια του συνδεσμου Τουμπας (κατω απο το γηπεδο) ειμουν εκει 2 φορες δεν θυμαμαι ακριβεις ημερομηνιες :roll:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

πρώτα απο ολα να ευχαριστίσω την ομαδα διαχείρισης του ΠΑΟΚμανια για την επανεργοποίηση του λογαριασμου μου....
μετα απο ολα να σας χαιρετίσω ολους σας :opaokara:
μετα να πω στον φιλο μου τον καραβανα οτι η σαρα εβγαλε καινούργιες φωτογραφιες
και τελος να πω σε ολους επιδη ολον αυτον τον καιρο που ήμουν πεσμένος μεσα στο πηγάδι παρακολουθούσα ολες...σχεδον...τις αποψεις οτι ...

οι μόνοι που μενουμε πισω ήμαστε εμεις οι οπαδοι
ο ΠΑΟΚ αρχισε να ξεφεύγει και να πας προσπερνάει .....εχω δει και τα δυο πρωταθλήματα τις ομάδας μας και εχω δει σχεδόν τα παντα .....απο την εποχη του Παντελάκη ακόμη η ομάδα ειχε πρόβλημα με την χρηματοδότιση οτι προσπάθεια γινόταν έπεφτε στο κενό γιατι ή σε απατεώνα πέφταμε ή σε απατεώνα
τωρα η ομάδα εχει κατι άλλο και οποιος δεν το καταλαβαίνει δεν βλέπει παραπάνω απο μια κόντρα ΠΑΟΚ γαυρου
Μου έκανε εντύπωση οτι πολλοι ενοχλήθικαν απο τον μεγαλομέτοχο για τις δηλώσεις που έκανε για ρονάλτους για πρωταθλήματα για τραπέζια με κύπελα για το ότι έχει υπερβολικό λόγο και διάφορα άλλα

ακριβως για αυτο λέω το ο ΠΑΟΚ αρχισε να μας προσπερνάει
εχεις τωρα εναν μεγαλομετοχο...με το νι και με το σιγμα 25 πραγματικα εσκασε την ωρα που ο γαυρος οταν εκανε την αλλαγη κανενας δεν ειδε το πραγματικο χρημα.....που λεει οτι ερχωμε να σας χασταρώσω
και αντι να σταθούμε διπλα του του την λεμε και απο πανω
με το χαμηλα την μπαλα του ζαγορακη του την λεγαμε γιατι δεν ηταν ποιο επιθετικός τώρα την λέμε στον ιβαν που όχι μονο το λέει αλλα μπορεί και να το κάνει
και ενας τέτοιος που ξέρει τι έχει στην τσεπη του εαν δεν πει οτι μπορώ να φέρω τον ρονάλτο εχει αδεις τσεπες
ενας τετοιος ηταν ο μπατμαν...μηπως τον ξεχάσαμε???...έφερε για να χαρούμε και στο τέλος πετούσαμε τις πέτρες στους τσουσμπά και αυτοι μας πετούσαν χημικα εξω απο την έκθεση
την αζ την είδατε νομίζω ε?? παω στοίχιμα οτι έγεινε σε 4 μήνες
τεσπα εχουμε να πουμε πολλα

καλως σας ξαναβρήκα :pano: :pano: ΣΕ ΛΕΩ
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από nico4 »

Καλώς τον. Μας έλειψες, και εσύ και μερικοί άλλοι που ελπίζω να ξαναγυρίζουν.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

.... βρε καλως τον Καρπουζα απο το Εστοριλ :mrgreen: :opaokara:

αδελφε μου το να πω οτι χαρηκα που ξαναηρθες θα ειναι λιγο...με εφτιαξες ρε Παοκτσακι μου....
αντε να γουσταρουμε ρε γκαρντασι λιγο μπιτσιμ ΠΑΟΚ...

Υ.Γ.respect στον abg12d34...ιδρυτη του SARAMANIA :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλώς ηλθες ρε καρπουζα .Μας έλειψες κι εσυ κ κι η Σάρα. :D Αντε γιατι είχε μαραζώσει ο Ταγμα.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ιβανε.....η ομαδα προβληματιζει....και μαλιστα πολυ.
παρε παικτες....δεν υπαρχει αλλη λυση.
οχι δανεικους και μετριους.
Παρε 3 παικταραδες να αλλαξουμε επιπεδο...
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΤΑΓΜΑ...ΠΑΟΚ ΡΕ...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:opaokara:
ρε τσακαλια ολους στις επαλξεις σας βλεπω

και για να μην ξεχνιομαστε
http://anthonycolpo.com/wp-content/uplo ... arone3.jpg

προεδρε φερτην χθες
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-