Δε διαβαζω,δεν ακουω οπότεbarlow4 έγραψε:καταραμενε
εν προκειμενω δε φταιει ο μητσαρας αλλα τα αυτοματα αρδ που γραφουν εξοργιστικα αρθρα υποτιμωντας τη νοημοσυνη μας.

Δε διαβαζω,δεν ακουω οπότεbarlow4 έγραψε:καταραμενε
εν προκειμενω δε φταιει ο μητσαρας αλλα τα αυτοματα αρδ που γραφουν εξοργιστικα αρθρα υποτιμωντας τη νοημοσυνη μας.
Όταν ο Άγγελος έλεγε να ανανεωθεί "χθες" το συμβόλαιο των Κατσικά & Τζανδάρη ουσιαστικά υποδείκνυε ότι πρώτη μεταγραφή πρέπει να είναι ο εξτρέμ.chrisg4 έγραψε:Τώρα εγώ θα το γράψω κι ας γνωρίζω οτι θα με κραξουν οι Αγγελικοι αλλα για το φετινό κράξιμο και γενικά για την φετινή τραγική εικόνα του Σαλπιγγιδη εχει πολυ μεγαλη ευθύνη και ο Αγγελος. Οταν βλέπεις οτι ο παίχτης δε μπορει να προσφέρει. Ειναι αρνητικός παράγοντας μέσα στο παιχνίδι μην τον βάζεις. Μην τον εκθέτεις παραπάνω. Ήταν ο μόνος παίχτης φέτος που και χωρις καμια προπόνηση μέσα στη βδομάδα έπαιζε βασικός. Κι επιδη όπως έχω πει πολλές φορές τις θεωρίες συνομοσιας δε τις γουστάρω θα πω οτι ο Αγγελος το εκανε λόγο ονόματος. Αυτο το βρέξει χιονίσει ομως ο Σαλπι βασικός εκανε πολυ μεγαλο κακό στον παιχτη για μένα. Πέρα απο τις σχέσεις του με μερίδα οπαδών του εκανε και αγωνιστικό κακό. Γιατι για βασικός δε κανει σίγουρα αλλα για 30 λεπτά ως αλλαγη οταν χρειαζόταν θα μπορούσε να ήταν πολυ χρήσιμος.
Ευθύνη για τις θεωρίες συνομοσιας εχει φυσικά και η ΠΑΕ που δε πήρε εξτρεμ τον Γενάρη...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ερχεστε ειρηνικα?astronaut έγραψε:"Μου πε πως ήσουνα χλωμή κι ήμουνα λέει η αφορμή
και του πα δε με συγκινεί κάποια αγάπη μακρινή"
[youtube]kQ-wX7LMe_g[/youtube]
Αυτό που λες δε το ξέρω αλλα δεν έχει και καμια σχέση με τις ευθύνες που έχει για τη διαχείριση του Σαλπιγκίδη από την αρχή της χρονιας.astronaut έγραψε:
Όταν ο Άγγελος έλεγε να ανανεωθεί "χθες" το συμβόλαιο των Κατσικά & Τζανδάρη ουσιαστικά υποδείκνυε ότι πρώτη μεταγραφή πρέπει να είναι ο εξτρέμ.
Μέχρι και τον Μάρτενς ξεφώνησε δημοσίως ώστε να αδειάσει τη θέση.
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα.chrisg4 έγραψε:Τώρα εγώ θα το γράψω κι ας γνωρίζω οτι θα με κραξουν οι Αγγελικοι αλλα για το φετινό κράξιμο και γενικά για την φετινή τραγική εικόνα του Σαλπιγγιδη εχει πολυ μεγαλη ευθύνη και ο Αγγελος. Οταν βλέπεις οτι ο παίχτης δε μπορει να προσφέρει. Ειναι αρνητικός παράγοντας μέσα στο παιχνίδι μην τον βάζεις. Μην τον εκθέτεις παραπάνω. Ήταν ο μόνος παίχτης φέτος που και χωρις καμια προπόνηση μέσα στη βδομάδα έπαιζε βασικός. Κι επιδη όπως έχω πει πολλές φορές τις θεωρίες συνομοσιας δε τις γουστάρω θα πω οτι ο Αγγελος το εκανε λόγο ονόματος. Αυτο το βρέξει χιονίσει ομως ο Σαλπι βασικός εκανε πολυ μεγαλο κακό στον παιχτη για μένα. Πέρα απο τις σχέσεις του με μερίδα οπαδών του εκανε και αγωνιστικό κακό. Γιατι για βασικός δε κανει σίγουρα αλλα για 30 λεπτά ως αλλαγη οταν χρειαζόταν θα μπορούσε να ήταν πολυ χρήσιμος.
Ευθύνη για τις θεωρίες συνομοσιας εχει φυσικά και η ΠΑΕ που δε πήρε εξτρεμ τον Γενάρη...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι νομίζω προφανής η απάντηση στο 1ο ερώτημα αδερφέ.Ale έγραψε:Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ.
Και πολύ μάλιστα.
Όλοι μας.
Τα καμάρια μας όμως πόσο ΠΑΟΚ είναι;
Για να το πω και αλλιώς:
Ποιός αποφάσιζε από το Φθινόπωρο (!!!) μέχρι σήμερα να παίζει 90λεπτα (γ@μώ τον στανιό μου δηλαδή!!!) ο Σαλπιγγίδης, αν και ήταν τραυματίας;
Ο παίκτης;
Ο προπονητής;
Ο γιατρός;
Η διοίκηση;
Ο φροντιστής;
Και ποιός θα επανορθώσει για την ζημιά, η οποία έχει γίνει, αφού αποδεδειγμένα και αντικειμενικά η ομάδα έπαιζε με 10 παίκτες τόσους μήνες;
Είπαμε, ΠΑΟΚ είμαστε, όχι χάπατα.