Γ@μησε τα αδερφε. Αριστερο εξτρεμ θελαμε, τον πηραμε και τον βαζουμε δεξια χαχαjojario έγραψε:ρομπερ αριστερα και καμαρα δεξια???
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
"Για τον αν θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει: "Υπάρχει η καθημερινότητα των προπονητών και των ποδοσφαιριστών. Μέσα από αυτή κρινόμαστε. Αυτό που αισθάνομαι εγώ είναι ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια πράγματα του σχεδιασμού μέχρι το καλοκαίρι και κάποια άλλα μετά το καλοκαίρι".

- tera12tera
Σήμερα από την πολύ βροχή κάποια στιγμή απορούσα πως έβλεπαν ,,,,Παρόλα αυτά είδα ΠΑΟΚ με Ρομπέρ , Εττο (ενώ ήθελα Ποποβιτς και Αποστολόπουλο) ...
Ένα έχω να πω :
Ρε Μοικανέ είχες δίκιο ....

Ένα έχω να πω :
Ρε Μοικανέ είχες δίκιο ....

Θα κάνουμε μεγάλες νίκες...τάδε εφη ΓΔ!
Το ΘΑ το σπειρανε αλλα δεν φυτρωσε λέει ο λαός!!!
Το ΘΑ το σπειρανε αλλα δεν φυτρωσε λέει ο λαός!!!
Μπαίνω στο σπίτι μετά το ματς και τυχανει να είναι η γιαγιά μου μέσα ηλικίας 83 παρακαλώ. Με βλέπει και η πρώτη της κουβέντα... Τι βλακεία έκανε πάλι ο προπονητής; Τι να τις πεις... Να πω ότι...
1. Δεν σέβεται τα χαρακτηριστικά των παιχτων;
Καμαρα. Αχριστευεις τον παιχτη γιατί δεν έχει δεξί για σεντρες και όταν επερνε την μπάλα και έκλεινε μέσα για να σουτάρει τον κλεινανε 2-3 .
Ρόμπερ. Δεν υπάρχει . Ούτε άμυνα, ούτε επίθεση. Εκθετης τον λινο και δεν βοηθάς και την επίθεση.
Σαλπιγγίδης . Τον περνάς στη κορυφή για να παίξεις με χαμηλές σεντρες;;; Έλεος... Ο Σαλπιγγίδης έβαλε τελευταία φορά γκολ με χαμηλή σέντρα τον καιρό του νοε. Εκθετης και τον κωσταντινιδη γιατί ο Σαλπιγγίδης τον βοηθάει αμυντικά ενώ ο καμαρα όχι.
Λορενς. Στο πρώτο σου ψιλοπαιζει και τον περνάς στην κοντά στην δεξιά γραμμή και τον αχρηστευης.
Κατσουρ. Έχεις ποιότητας παιχτη και σε ματς με φουλ βροχή μου τον βάζεις τελευταίο... Άσχετε!!!! Όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο ξέρουν ... Με γήπεδο χάλια η μπαλα φεύγει με βολε.. Δεν αναπτυσεσε από την άμυνα... Έλεος!!!! Ψάχνεις το λάθος του αντιπάλου κεντροεπιθετικα.
Εττο. Τον έβαλες για να σου αλλάξει τι;;; Να κάνει σεντρες που;;;;;
Πελκας!!!! Βάζεις Τεχνιτη παιχτη σε λασπουρα να σου κάνει τι ρε;;;;
Αν καθησω να αναλύσω και αλλά ... Θα ξημερωσουμε από τα λάθη (εχει χαρη που γραφω απο κινητο και ταλαιπωρουμε αλλιως...)Πχ... Δίδυμο λινο - καμαρα σου επεξε και ΕΣΥ το αλλάζεις.. κλπ κλπ ..
Άντε να τα εξηγήσεις όλα αυτά στην γιαγιά ...
Τι να πεις...
Φταίει η βροχή, το γήπεδο, ο θεός ο ίδιος... Αλλά η ομάδα τα τελευταία 6-7 παιχνίδια έχει κάνει 5 ευκαιριες...αααα ξέχασα ... Δεν έχεις παίχτες...
Το αεκακι, ο ρουλης, η Ξανθη και τα αλλά λιμα έχουν ...
ΛΙΓΕ...
1. Δεν σέβεται τα χαρακτηριστικά των παιχτων;
Καμαρα. Αχριστευεις τον παιχτη γιατί δεν έχει δεξί για σεντρες και όταν επερνε την μπάλα και έκλεινε μέσα για να σουτάρει τον κλεινανε 2-3 .
Ρόμπερ. Δεν υπάρχει . Ούτε άμυνα, ούτε επίθεση. Εκθετης τον λινο και δεν βοηθάς και την επίθεση.
Σαλπιγγίδης . Τον περνάς στη κορυφή για να παίξεις με χαμηλές σεντρες;;; Έλεος... Ο Σαλπιγγίδης έβαλε τελευταία φορά γκολ με χαμηλή σέντρα τον καιρό του νοε. Εκθετης και τον κωσταντινιδη γιατί ο Σαλπιγγίδης τον βοηθάει αμυντικά ενώ ο καμαρα όχι.
Λορενς. Στο πρώτο σου ψιλοπαιζει και τον περνάς στην κοντά στην δεξιά γραμμή και τον αχρηστευης.
Κατσουρ. Έχεις ποιότητας παιχτη και σε ματς με φουλ βροχή μου τον βάζεις τελευταίο... Άσχετε!!!! Όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο ξέρουν ... Με γήπεδο χάλια η μπαλα φεύγει με βολε.. Δεν αναπτυσεσε από την άμυνα... Έλεος!!!! Ψάχνεις το λάθος του αντιπάλου κεντροεπιθετικα.
Εττο. Τον έβαλες για να σου αλλάξει τι;;; Να κάνει σεντρες που;;;;;
Πελκας!!!! Βάζεις Τεχνιτη παιχτη σε λασπουρα να σου κάνει τι ρε;;;;
Αν καθησω να αναλύσω και αλλά ... Θα ξημερωσουμε από τα λάθη (εχει χαρη που γραφω απο κινητο και ταλαιπωρουμε αλλιως...)Πχ... Δίδυμο λινο - καμαρα σου επεξε και ΕΣΥ το αλλάζεις.. κλπ κλπ ..
Άντε να τα εξηγήσεις όλα αυτά στην γιαγιά ...
Τι να πεις...
Φταίει η βροχή, το γήπεδο, ο θεός ο ίδιος... Αλλά η ομάδα τα τελευταία 6-7 παιχνίδια έχει κάνει 5 ευκαιριες...αααα ξέχασα ... Δεν έχεις παίχτες...
Το αεκακι, ο ρουλης, η Ξανθη και τα αλλά λιμα έχουν ...
ΛΙΓΕ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dolphinto την Σάβ 16 Φεβ 2013, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον ΠΑΟΚ...
Τι λες ρε άνθρωπε στον Κατσουράνη, να μάθει την θέση του σέντερ μπακ?
Είσαι σοβαρός?
Όπως είχες πει για τον Σάλπι στην αρχή ότι δεν τον έβαζες γιατί δεν ξέρει το "σύστημα"..?
Έχεις συνηδειτοποιήσει σε ποιους τα λες αυτά?
Είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου...
ΥΓ. Μην κάνεις όνειρα για μετά το καλοκαίρι, ΞΕΝΟ προπονητή θα πάρει ο ΠΑΟΚ και πιθανόν κάποιον "γνωστό" από τα παλιά...
Άκου τι σου λέω εγώ κ. Δώνη...
Είσαι σοβαρός?
Όπως είχες πει για τον Σάλπι στην αρχή ότι δεν τον έβαζες γιατί δεν ξέρει το "σύστημα"..?
ΥΓ. Μην κάνεις όνειρα για μετά το καλοκαίρι, ΞΕΝΟ προπονητή θα πάρει ο ΠΑΟΚ και πιθανόν κάποιον "γνωστό" από τα παλιά...
αλλαξτε προπονητη τωρα ωστε να προλαβει να περασει την φιλοσοφια του ως τα πλευ οφ γιατι ετσι κ αλλιως το κυπελο κ συγκεκριμενα την τριπολη δεν νομιζω να την καταφερουμε...
8 μηνες τωρα κ το μονο που εχει δειξει ο Γ Δ ειναι μια ωραια κομπινα στο κορνερ κ αυτη δεν εχει αποδωσει κιολας...
8 μηνες τωρα κ το μονο που εχει δειξει ο Γ Δ ειναι μια ωραια κομπινα στο κορνερ κ αυτη δεν εχει αποδωσει κιολας...
Aνατριχιάζω με το υστερογραφο.moican4 έγραψε:ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον ΠΑΟΚ...
Είσαι σοβαρός?
theo86 έγραψε:αλλαξτε προπονητη τωρα ωστε να προλαβει να περασει την φιλοσοφια του ως τα πλευ οφ γιατι ετσι κ αλλιως το κυπελο κ συγκεκριμενα την τριπολη δεν νομιζω να την καταφερουμε...
Το έχω πει απο τα Χριστούγεννα ακριβώς το ίδιο πράγμα.......ο σοβαρός προπονητής θέλει το πολύ 2 μήνες....να εγκλιματιστεί.....εφόσον έχει το δευτερο πιο ακριβο και καλό ροστερ στο πρωτάθλημα........αντε γιατί καταντησε αηδια !
Argonaut4 έγραψε:Aνατριχιάζω με το υστερογραφο.moican4 έγραψε:ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον ΠΑΟΚ...
Είσαι σοβαρός?
Το ακούσαμε κι αυτό. Ο Κατσουρανης στα 33 του θα μάθει τη θέση του center back. Ρε μεγάλε δε μαθαίνεις και στον Σαλπι τη θέση του δεξι μπακ?
Σε 4-4-2 παίχτη με ανάποδο πόδι πάνω στη γραμμή δε βάζουν ούτε στα ερασιτεχνικά...
Σε 4-4-2 παίχτη με ανάποδο πόδι πάνω στη γραμμή δε βάζουν ούτε στα ερασιτεχνικά...
moican4 έγραψε: ......

ΑΥΤΟ ΔΕ ΗΤΑΝ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ