9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
1. Ενταξη ρε moders? εβαλε τα γκολ και το ξεκλειδώσατε? το παοκμανια πλεον ειναι οσο δημοκρατικη ειναι και η Ελλαδα.
2. Μπραβο ρε σαλπι, αν και παιζαμε με ερασιτέχνες μπραβο. Τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν τις εκανες γκολ (κατι που δεν το συνιθιζες 2 χρονια).
3. Μακαρι να συνεχίσει ετσι και στο πρωταθλημα.
2. Μπραβο ρε σαλπι, αν και παιζαμε με ερασιτέχνες μπραβο. Τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν τις εκανες γκολ (κατι που δεν το συνιθιζες 2 χρονια).
gika έγραψε:Ένας φίλος μου, όταν βλέπαμε το ματς, λέει "ε με την ομάδα της καρδιάς του σερνότανε. με τα καφενεία τα βάζει..".
Διαφωνώ με την άποψη αυτή, μιας και πρέπει να του πούμε μπράβο για την πολύ καλή σημερινή του εμφάνιση και να ελπίσουμε να έχει συνέχεια. Όπως τον κράζουμε στις μ@λακίες του, έτσι πρέπει να του λέμε και μπράβο.
Ξέρετε τι με προβληματίζει όμως;
Γράφτηκαν 4 σελίδες επειδή ο πιο ακριβοπληρωμένος ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ μας, έβαλε γκολ κόντρα σε μια ομάδα με μικρότερο μπάτζετ από τον Αστέρα Τρίπολης...Μήπως ο πήχης έχει πέσει πολύ;
Ρε Γκίκα παλληκάρι μου μας δουλεύεις?Ελα πες το.....δε πειράζει.

Όλα αυτα τα ποσταρίσματα γίνονται...
1.Γιατι τον έχουν σκίσει στη χολή μερικά άτομα που ζούνε μόνο για τις δυστυχίες και τις πικρες του ΠΑΟΚ.
2.Γιατί αξίζει όλα αυτά τα σχόλια.
Αμα ήταν άλλο ένα φυσιολογικό τόπικ με φυσιολογικα σχόλια και όχι χολές και δηλητήρια δε θα γινόταν αυτο που βλέπεις απόψε.
Είναι φυσιολογική δράση αντίδραση.....εσυ που τα χεις φρέσκα έπρεπε να το ξέρεις στη φυσική.

Το τόπικ και τα σχόλια εμείς τα κάνουμε φυσιολογικά με τη συμπεριφορά μας και το επίπεδο μας.
Δυστυχώς όμως αρκετή μερίδα οπαδών δεν εχει το επίπεδο να είναι καν ΠΑΟΚ.....λυπάμαι.
Σιγά μην απομονώσουμε οπαδό της ομάδας μας για παίκτη του ΠΑΟΚ. Για να μην παρεξηγηθώ, για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παίκτη του ΠΑΟΚ.Santana4 έγραψε:ο Σαλπι παντως φενετε ετοιμος να την κανει,αν κρινω τους τροπους πανηγυρισμου του..κριμα θα ειναι να τον αφησουμε.. Απομονωστε απ'τον τον καθε 'φιλαθλο' που δειχνει εμπαθεια
Ευχαριστησε τον Θεο γιατι ειναι πολυ θρησκος. Μη δημιουργειται κλιμα χωρις να υπαρχει λογος οτι δεν πανηγυρισε με του ΠΑΟΚτσηδες.
Falegkos έγραψε:1. Ενταξη ρε moders? εβαλε τα γκολ και το ξεκλειδώσατε? το παοκμανια πλεον ειναι οσο δημοκρατικη ειναι και η Ελλαδα.
Κύριε εμπαθή................το τόπικ είναι ξεκλείδωτο απο :
από Argonaut4 » Τετ Νοέμ 02, 2011 1:33 pm
Ξεκλείδωσα το τόπικ του Σάλπι.....το νου σας ρεμάλια....
-='Eπου Θεώ ΠΑΟΚ=-
http://WWW.MMAGYM.GR-FIGHTING SOLVES EVERYTHING-BRAZILIAN JIU-JITSU
Argonaut In The Car-->http://www.youtube.com/watch?v=qbnsGtY6RAo
Argonaut4
Moderator
Tι να σου πω.........δε ντρέπεσε λίγο?
οχι θα αφηνε τον καθε πικραμενο να βγαλει τη χολη του εδω μεσα και τα απωθημενα του. Χαλαστηκανε μερικοι που εβαλε 2 γκολ? Ειδα και "παοκτση" σημερα που μολις εβαλε το δευτερο γκολ τον εβριζε... καρκινοι ε καρκινοιFalegkos έγραψε:1. Ενταξη ρε moders? εβαλε τα γκολ και το ξεκλειδώσατε? το παοκμανια πλεον ειναι οσο δημοκρατικη ειναι και η Ελλαδα.
- sourmenetes
- Moderator
Γκικα απο την κυριακη το βραδυ γραφτηκανε καμοια εικοσαρια για τον ιδιο παιχτη βγαινοντας τριτος καλυτερος mvp...
Αυτο τι σου λεει???
Παντως φαινεται οτι με κατω τη μπαλα και τριαδα κοντων μπροστα ρολαρουμε πολυ καλυτερα..Πολλες καθετες σημερα και απο γεωργιαδη και απο βιειρινια..Επισης δειτε ποσες φορες ο σαλπιγγιδης "εσπασε" τη μπαλα ωστε να σιγουρευτει το γκολ...
Falegkos εχει ξεκλειδωσει απο χθες το απογευμα...Και γιατι να το αφησουμε ανοιχτο???
Εχεις δει ποσα ασχετα ποστ ειχε μεσα???5 στα 10 ποστ δεν ειχαν σχεση..Ο καθενας εγραφε οτι γουσταρε...
Του εφταιγαν τα μπουκαλια, ο μπολονι, ο χαλκιας εδω το εγραφε...

Αυτο τι σου λεει???

Παντως φαινεται οτι με κατω τη μπαλα και τριαδα κοντων μπροστα ρολαρουμε πολυ καλυτερα..Πολλες καθετες σημερα και απο γεωργιαδη και απο βιειρινια..Επισης δειτε ποσες φορες ο σαλπιγγιδης "εσπασε" τη μπαλα ωστε να σιγουρευτει το γκολ...
Falegkos εχει ξεκλειδωσει απο χθες το απογευμα...Και γιατι να το αφησουμε ανοιχτο???
Εχεις δει ποσα ασχετα ποστ ειχε μεσα???5 στα 10 ποστ δεν ειχαν σχεση..Ο καθενας εγραφε οτι γουσταρε...
Του εφταιγαν τα μπουκαλια, ο μπολονι, ο χαλκιας εδω το εγραφε...
ελπιζω να μην τα λες για μεναdj_timo έγραψε:οχι θα αφηνε τον καθε πικραμενο να βγαλει τη χολη του εδω μεσα και τα απωθημενα του. Χαλαστηκανε μερικοι που εβαλε 2 γκολ? Ειδα και "παοκτση" σημερα που μολις εβαλε το δευτερο γκολ τον εβριζε... καρκινοι ε καρκινοιFalegkos έγραψε:1. Ενταξη ρε moders? εβαλε τα γκολ και το ξεκλειδώσατε? το παοκμανια πλεον ειναι οσο δημοκρατικη ειναι και η Ελλαδα.

εκτος και αν απο το σχολιο μου καταλαβες οτι χαλαστικα...
Για τον αργοναυτη.....
εμπαθης ειναι αλλοι εδω μεσα.... εγω εχω κολημα με τον σαλπι αλλα οταν παει καλα του τα λεω αδερφε....
αλλοι ακομη και αν σερνετε 10 ματς και ψαχνουν δικαιολογιες.
τεσπα το σταματαω εδω γιατι σημερα οντος ηταν απο τα καλυτερα του ματς και δεν εχω διαθεση να πω τιποτα κακο για τα προιγουμενα.
και τι ειναι ο ΠΑΟΚ ρε γκικα? τσιφλικι του καθενος που βγαζει απωθημενα? εχετε μπερδευτει μηπως? ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚgika έγραψε:Σιγά μην απομονώσουμε οπαδό της ομάδας μας για παίκτη του ΠΑΟΚ. Για να μην παρεξηγηθώ, για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παίκτη του ΠΑΟΚ.Santana4 έγραψε:ο Σαλπι παντως φενετε ετοιμος να την κανει,αν κρινω τους τροπους πανηγυρισμου του..κριμα θα ειναι να τον αφησουμε.. Απομονωστε απ'τον τον καθε 'φιλαθλο' που δειχνει εμπαθεια
Argonaut και sourmenetes απλά λέω ότι μου φαίνεται υπερβολική τέτοια αντίδραση.
Το να πανηγυρίζουμε τόσο έντονα που ο επιθετικός μας έκανε τα στοιχειώδη με μια ερασιτεχνική ομάδα, είναι σαν να ρίχνουμε εμείς οι οπαδοί τον πήχη και τις απαιτήσεις μας.
Δλδ αν βάλει 2 γκολ στην Τότεναμ τι πρέπει να κάνουμε;;;;
Το να πανηγυρίζουμε τόσο έντονα που ο επιθετικός μας έκανε τα στοιχειώδη με μια ερασιτεχνική ομάδα, είναι σαν να ρίχνουμε εμείς οι οπαδοί τον πήχη και τις απαιτήσεις μας.

οχι ρε, για καποιους που χανονται στα καλα και εμφανιζονται πρωτοι πρωτοι με καφριλες και ηλιθιοτητεςFalegkos έγραψε:ελπιζω να μην τα λες για μεναdj_timo έγραψε:οχι θα αφηνε τον καθε πικραμενο να βγαλει τη χολη του εδω μεσα και τα απωθημενα του. Χαλαστηκανε μερικοι που εβαλε 2 γκολ? Ειδα και "παοκτση" σημερα που μολις εβαλε το δευτερο γκολ τον εβριζε... καρκινοι ε καρκινοιFalegkos έγραψε:1. Ενταξη ρε moders? εβαλε τα γκολ και το ξεκλειδώσατε? το παοκμανια πλεον ειναι οσο δημοκρατικη ειναι και η Ελλαδα.
3. Μακαρι να συνεχίσει ετσι και στο πρωταθλημα.![]()
εκτος και αν απο το σχολιο μου καταλαβες οτι χαλαστικα...
Για τον αργοναυτη.....
εμπαθης ειναι αλλοι εδω μεσα.... εγω εχω κολημα με τον σαλπι αλλα οταν παει καλα του τα λεω αδερφε....
αλλοι ακομη και αν σερνετε 10 ματς και ψαχνουν δικαιολογιες.
τεσπα το σταματαω εδω γιατι σημερα οντος ηταν απο τα καλυτερα του ματς και δεν εχω διαθεση να πω τιποτα κακο για τα προιγουμενα.
gika έγραψε:Argonaut και sourmenetes απλά λέω ότι μου φαίνεται υπερβολική τέτοια αντίδραση.
Θα καεί το πελεκούδι.........

Ναι ρε Γκίκα....το ξέρω δεν έχεις και πολύ αδικο αλλα σου εξήγησα....!!!

Santana και Timo
Δεν πρόκειται να κάτσω να μαλώσω με οποιονδήποτε συνοπαδό μου επειδή δεν γουστάρει έναν παίκτη της ομάδας. Ο οπαδός είναι και θα είναι πάντα εδώ για την ομάδα που αγαπάει. Ο παίκτης, ο εκάστοτε παίκτης, είναι ένας απλός επαγγελματίας. Σήμερα είναι, αύριο έρχεται μια πρόταση καλύτερη και φεύγει. Παραδείγματα; Άπειρα.
Δεν πρόκειται να κάτσω να μαλώσω με οποιονδήποτε συνοπαδό μου επειδή δεν γουστάρει έναν παίκτη της ομάδας. Ο οπαδός είναι και θα είναι πάντα εδώ για την ομάδα που αγαπάει. Ο παίκτης, ο εκάστοτε παίκτης, είναι ένας απλός επαγγελματίας. Σήμερα είναι, αύριο έρχεται μια πρόταση καλύτερη και φεύγει. Παραδείγματα; Άπειρα.
- sourmenetes
- Moderator
Γκικα δεν πανηγυριζουμε,απλα αναφεραμε οτι ητανε πολυ καλος και οτι ειναι πολυ σημαντικο οτι επαιξει κορυφη..
Εγω ειπα οτι μου εκανε εντυπωση προχθες 20 σελιδες στον τριτο καλυτερο παιχτη βασει ψηφοφοριας..
Εγω ειπα οτι μου εκανε εντυπωση προχθες 20 σελιδες στον τριτο καλυτερο παιχτη βασει ψηφοφοριας..