Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Η ασπρόμαυρη μάγκες με το χρυσό (αν και δε με τρελαίνει η χρυσή λεπτομέρεια γενικά) ειναι η καλύτερη φανέλα για το νεο σήμα που λανσαρίστηκε εδω και δυο χρονια
Μπράβο στη μακρον
Μια ριγέ παρακαλω ασπρόμαυρη με το 5 και να γράφει γκαρσια
Μπράβο στη μακρον
Μια ριγέ παρακαλω ασπρόμαυρη με το 5 και να γράφει γκαρσια
Για πρώτη φορά τις καψουρεύτηκα ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ρε παιδιά!!!!
Η άσπρη είναι φοβερή, ειδικά κοιτώντας την προφίλ και η μπλε έχει καταπληκτικές λεπτομέρειες!!!!
Για την ριγέ, ειδικά την μακρυμάνικη, τι να πω??? ΑΛΑΛΟΣ ΜΕΝΩ & ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ και...ΜΠΡΑΒΟ στους υπεύθυνους του σχεδιασμού και της παραγωγής τους!!!!
Η άσπρη είναι φοβερή, ειδικά κοιτώντας την προφίλ και η μπλε έχει καταπληκτικές λεπτομέρειες!!!!
Για την ριγέ, ειδικά την μακρυμάνικη, τι να πω??? ΑΛΑΛΟΣ ΜΕΝΩ & ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ και...ΜΠΡΑΒΟ στους υπεύθυνους του σχεδιασμού και της παραγωγής τους!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 20 Ιούλ 2016, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
- Kostas_Peraia4
Mακραν(ή Μακρον) οι καλυτερες φανελες που φορασαμε την τελευταια 10ετια.Ολες υπεροχες.
Παιδια το κουτι ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει για να φαινονται τα νουμερα. Ειναι εντολη απο την ΟΥΕΦΑ να φαινονται καθαρα τα νουμερα! Περσι ο γαυρος που δεν εχει κουτι αλλα ριγες στην πλατη, στην ευρωπη εκανε κουτι στην πλατη αναγκαστικα!
κοιτα να σου πω πως το σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον : για "ομαδα ποδοσφαίρου" με την έννοια ότι θα την φοράς σε αγώνα, οκ, δεν είναι και ότι καλύτερο για τους παίχτες πχ.pirate_salonica έγραψε:Μόνο εμένα μου φάνηκε μεγάλη πατάτα η άσπρη?
αλλά για οπαδό, που όπως εγώ του αρέσει πχ το γιακαδάκι και γουστάρει να τη βάζει έξω κτλ, είναι ωραία. βασικά, είναι πολύ ωραία! αν δεν είχε το χορηγό θα ήταν Η τέλεια αλλά οκ.

Δημητρη το ξερουμε, αυτο δε σημαινει οτι θα το δεχτουμε αδιαμαρτηρηταDimitrisS έγραψε:Παιδια το κουτι ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει για να φαινονται τα νουμερα. Ειναι εντολη απο την ΟΥΕΦΑ να φαινονται καθαρα τα νουμερα! Περσι ο γαυρος που δεν εχει κουτι αλλα ριγες στην πλατη, στην ευρωπη εκανε κουτι στην πλατη αναγκαστικα!

Επισης το προβλημα δεν ειναι το "κουτι", το προβλημα ειναι οτι ΟΛΗ Η ΠΛΑΤΗ γινεται ειναι ενα κουτι. Θα μπορουσε να ειναι μικροτερο.
- pirate_salonica
Θα φανώ παράξενος... αλλά δεν μ'αρέσει που οι ρίγες στα μανίκια είναι μαύρες κι όχι γκρι όπως στο στήθος...K_geo έγραψε:κοιτα να σου πω πως το σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον : για "ομαδα ποδοσφαίρου" με την έννοια ότι θα την φοράς σε αγώνα, οκ, δεν είναι και ότι καλύτερο για τους παίχτες πχ.pirate_salonica έγραψε:Μόνο εμένα μου φάνηκε μεγάλη πατάτα η άσπρη?
αλλά για οπαδό, που όπως εγώ του αρέσει πχ το γιακαδάκι και γουστάρει να τη βάζει έξω κτλ, είναι ωραία. βασικά, είναι πολύ ωραία! αν δεν είχε το χορηγό θα ήταν Η τέλεια αλλά οκ.
Πάντως είναι σίγουρα οι πιο "δουλεμένες" των τελευταίων χρόνων...
ΟΥΕΦΑ ΜΑΦΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΙΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
Δεν παει!
Παει δεν παει ο ΠΑΟΚ θα Γ@Μ@ΑΕΙ!
Δεν παει!
Παει δεν παει ο ΠΑΟΚ θα Γ@Μ@ΑΕΙ!
- Kostas_Peraia4
Οπως προειπατε,αν η μπλε εχει χρυση γραμματοσειρα,θα μιλαμε για αριστουργημα.
Και οχι αριστουργημα τυπου Μαρκιζ,αλλα για αριστουργημα επιπεδου σουαρε στο roof garden του Μακεδονια Παλας.
Και οχι αριστουργημα τυπου Μαρκιζ,αλλα για αριστουργημα επιπεδου σουαρε στο roof garden του Μακεδονια Παλας.
- pirate_salonica
Χαχα θα μας παρεξηγήσουν ρε μη λες τέτοια,εγώ εννοώ που είναι διαφορετικό χρώμα στα μανίκια απ'ότι σε όλη την υπόλοιπη...K_geo έγραψε:ε να. εμενα αυτο μου αρεσε. που ειναι μαυρες.![]()
![]()

- Καπετάνιος