Darkm4n έγραψε:τα δεδομένα είναι εγώ που έπαιζα επαγγελματικά σε ομάδα παλαιότερα και στο Sunderland όταν σπούδαζα στην πανεπιστημιακή ομάδα που προπονούμουν Α'ομάδα εξτρεμο10άρι αριστεροπόδαρος θα παίξω εγώ,τότε PremierLeague έπαιζε το SunderlandPatricio_4 έγραψε:Για μπακ ποια είναι τα δεδομένα?.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
-
Προτάσεις έφερε η μάνατζερικη ομάδα του Τισουνταλι, με τον παίχτη σύμφωνο και τον ΠΑΟΚ να ψήνεται.
Σε περίπτωση όμως που φύγουν αυτοί οι 2 υπάρχει πρόβλημα με τα φορ στην Ευρώπη. Ας ελπίσουμε να προχωρήσει του Τισουνταλι και για μπραντον βλεπουμε
Σε περίπτωση όμως που φύγουν αυτοί οι 2 υπάρχει πρόβλημα με τα φορ στην Ευρώπη. Ας ελπίσουμε να προχωρήσει του Τισουνταλι και για μπραντον βλεπουμε
-
prist64 έγραψε:τελευταια νεα απο το κοντρολ
μπακ θα ερθει,αριστερα ή αν βρεθει και δεξι αξιολογο με μετατοπιση Οττο
για φορ τρια ονοματα με προυποθεση αποχωρησης
ο ενας θελει Δουβικα
ο αλλος θελει Ακπομ
ο αλλος δεν χαλιεται και με Μπακαμπου
Θα χαζεψουμε…
Ο Δουβίκας δεν ήθελε να έρθει όταν ακόμα έπαιζε Βόλο, θα θέλει τώρα ;
Ο Μπακαμπου βγαίνει από πηγές ότι δεν θέλει.
Για Ακπομ δεν γνωρίζουμε….
Επίσης…Τι σχέση έχουν αυτοί οι 3 μεταξύ τους ;;
- Μπαρκαρούτσος
Είχε πρόταση και την αρνήθηκε ρε ψεύτη;τσιριγωτης έγραψε:Εντάξει, θα φύγει ο Μπραντον κ θα κάτσει ο Σαματα; κατσικωθηκε κ αυτός στο συνβολαιακι του
-
Μετα το league stage νομιζω μπορουν να γινουν αλλαγες στη λισταPsagmenos4 έγραψε:Προτάσεις έφερε η μάνατζερικη ομάδα του Τισουνταλι, με τον παίχτη σύμφωνο και τον ΠΑΟΚ να ψήνεται.
-
- Επικοινωνία:
Ιεροσυλία να συγκρίνουμε Murg με Samatta. Ο ένας έστω και για κάποιο διάστημα πρόσφερε ( πρόκριση με χάρτινη, περσινό πρωτάθλημα) στην ομάδα. Ο δεύτερος το μόνο που πρόσφερε ήταν γέλιο & κλάμαΣουριναμέζος έγραψε:Να μην πάρουμε και Ευρωπαίο για δεκάρι μην μας βγει Μουργκ αν είναιboogeyman77 έγραψε:Με τα τραύματα που έχω αποκτήσει από αυτόν,όταν με το καλό απαλλαγούμε από αυτόν,θα πρέπει να μην αποκτήσουμε Αφρικανό φορ για καμμιά δεκαετία μπας και συνέλθω. Ότι χειρότερο έχω δει στον ΠΑΟΚ στην θέση μαζί με Frunza( ο οποίος βέβαια έπαιρνε και δέκα φορές λιγότερα χρήματα)zaffodb έγραψε:Πάλι πρωτάθλημα με Samatta λοιπόν;
- Patricio_4
Εξτρεμοδεκαρο πρεμιερ λιγκ εσύ, μπακ χαφ επσμ εγώ, αν βρούμε και ένα φορ τα κλείσαμε τα κενά.Darkm4n έγραψε:τα δεδομένα είναι εγώ που έπαιζα επαγγελματικά σε ομάδα παλαιότερα και στο Sunderland όταν σπούδαζα στην πανεπιστημιακή ομάδα που προπονούμουν Α'ομάδα εξτρεμο10άρι αριστεροπόδαρος θα παίξω εγώ,τότε PremierLeague έπαιζεPatricio_4 έγραψε:Για μπακ ποια είναι τα δεδομένα?.
E, αν δε πιασει ουτε αυτος δε φταινε τα φορ. Που κατ'εμε ουτε τωρα φταινε αλλα αυτο ειναι μεγαλη συζητησηjohn4serres έγραψε:Αντε και ήρθε. Είναι δεδομένο πως θα πιάσει στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου;embuji έγραψε:Εγω δε θα σταματησω να πιστευω στον Γιοβιτσ. Ψηστηρι απο αντριγια και Κονσεϊσαο και θα γινει δουλεια.
Το πιστευω μεσα μου. Λογικα επειδη εχω πυρετο.
ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
- ΑποστόληςΑ
pisakaipoupoula έγραψε:Ο Σαμάτα highlander μας βγήκε , τελευταίος θα φύγει ο πστης

Εγώ εξτρεμοφορ 1.92 στυλ Τζορτζι Σάμαρας Α1 Θεσσαλονίκης . Να προταθώ; Τον Σεπτέμβρη γίνομαι 30 , είμαι ελεύθερος και έχω χιαστό (που έπαθα το 2016).Patricio_4 έγραψε:Εξτρεμοδεκαρο πρεμιερ λιγκ εσύ, μπακ χαφ επσμ εγώ, αν βρούμε και ένα φορ τα κλείσαμε τα κενά.Darkm4n έγραψε:τα δεδομένα είναι εγώ που έπαιζα επαγγελματικά σε ομάδα παλαιότερα και στο Sunderland όταν σπούδαζα στην πανεπιστημιακή ομάδα που προπονούμουν Α'ομάδα εξτρεμο10άρι αριστεροπόδαρος θα παίξω εγώ,τότε PremierLeague έπαιζεPatricio_4 έγραψε:Για μπακ ποια είναι τα δεδομένα?.
-
Στην ευρωπαικη λιστα μπορεις να κανεις μεχρι 3 αλλαγες οι οποιες προφανως θα ειναι Πενια,Μειτε,Βιετεσκα...Απο κει και περα ο Πελκας θα δηλωθει σαν γηγενης και αν αποκτηθει κι αλλος ξενος δεν θα μπορει να δηλωθει,,,Οποτε κλεισε Μπαλογιαννη-Κουλουρη που μπορουν να δηλωθουν και ενισχυεις και το ελληνικο στοιχειο

Πάμε πάλι, ο Πελκας είναι γηγενής αλλά μετράει ως αλλαγή. Άρα θα βάλεις Βιετεσκα Πέλκα και έναν ακόμα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αντε ρε μομολο μαθε να μιλάς κ μη χαρακτηριζεις συνεχώς. Άξεστε. Είδες τι ωραία είναι να σου κάνουν το ίδιο;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είχε πρόταση και την αρνήθηκε ρε ψεύτη;τσιριγωτης έγραψε:Εντάξει, θα φύγει ο Μπραντον κ θα κάτσει ο Σαματα; κατσικωθηκε κ αυτός στο συνβολαιακι του
-
- Σουριναμέζος
Σωστά η διαφορά με τον Πέλκα είναι ότι δεν χρειάζεται να κοπεί παίκτης από την λίστα για να μπει. Οπότε βάζουμε τρεις και κόβουμε 2.Jim_Chatz έγραψε:Πάμε πάλι, ο Πελκας είναι γηγενής αλλά μετράει ως αλλαγή. Άρα θα βάλεις Βιετεσκα Πέλκα και έναν ακόμα
Υπάρχει και ένα έξτρα παραθυράκι που λέει ότι αν 5 παίκτες από αυτούς που έχεις στην λίστα έχουν αποχωρήσει από την ομάδα τότε μπορείς να βάλεις και τέταρτο. Πολύ δύσκολα να μας απασχολήσει αυτό βέβαια