Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από Darkm4n »

Darkm4n έγραψε:
Patricio_4 έγραψε:Για μπακ ποια είναι τα δεδομένα?
τα δεδομένα είναι εγώ που έπαιζα επαγγελματικά σε ομάδα παλαιότερα και στο Sunderland όταν σπούδαζα στην πανεπιστημιακή ομάδα που προπονούμουν Α'ομάδα εξτρεμο10άρι αριστεροπόδαρος θα παίξω εγώ,τότε PremierLeague έπαιζε το Sunderland :D.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Προτάσεις έφερε η μάνατζερικη ομάδα του Τισουνταλι, με τον παίχτη σύμφωνο και τον ΠΑΟΚ να ψήνεται.
Σε περίπτωση όμως που φύγουν αυτοί οι 2 υπάρχει πρόβλημα με τα φορ στην Ευρώπη. Ας ελπίσουμε να προχωρήσει του Τισουνταλι και για μπραντον βλεπουμε
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

prist64 έγραψε:τελευταια νεα απο το κοντρολ
μπακ θα ερθει,αριστερα ή αν βρεθει και δεξι αξιολογο με μετατοπιση Οττο
για φορ τρια ονοματα με προυποθεση αποχωρησης
ο ενας θελει Δουβικα
ο αλλος θελει Ακπομ
ο αλλος δεν χαλιεται και με Μπακαμπου

Θα χαζεψουμε…
Ο Δουβίκας δεν ήθελε να έρθει όταν ακόμα έπαιζε Βόλο, θα θέλει τώρα ;
Ο Μπακαμπου βγαίνει από πηγές ότι δεν θέλει.
Για Ακπομ δεν γνωρίζουμε….

Επίσης…Τι σχέση έχουν αυτοί οι 3 μεταξύ τους ;;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

τσιριγωτης έγραψε:Εντάξει, θα φύγει ο Μπραντον κ θα κάτσει ο Σαματα; κατσικωθηκε κ αυτός στο συνβολαιακι του
Είχε πρόταση και την αρνήθηκε ρε ψεύτη;
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Psagmenos4 έγραψε:Προτάσεις έφερε η μάνατζερικη ομάδα του Τισουνταλι, με τον παίχτη σύμφωνο και τον ΠΑΟΚ να ψήνεται.
Σε περίπτωση όμως που φύγουν αυτοί οι 2 υπάρχει πρόβλημα με τα φορ στην Ευρώπη. Ας ελπίσουμε να προχωρήσει του Τισουνταλι και για μπραντον βλεπουμε
Μετα το league stage νομιζω μπορουν να γινουν αλλαγες στη λιστα
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Σουριναμέζος έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:
zaffodb έγραψε:Πάλι πρωτάθλημα με Samatta λοιπόν;
Με τα τραύματα που έχω αποκτήσει από αυτόν,όταν με το καλό απαλλαγούμε από αυτόν,θα πρέπει να μην αποκτήσουμε Αφρικανό φορ για καμμιά δεκαετία μπας και συνέλθω. Ότι χειρότερο έχω δει στον ΠΑΟΚ στην θέση μαζί με Frunza( ο οποίος βέβαια έπαιρνε και δέκα φορές λιγότερα χρήματα)
Να μην πάρουμε και Ευρωπαίο για δεκάρι μην μας βγει Μουργκ αν είναι
Ιεροσυλία να συγκρίνουμε Murg με Samatta. Ο ένας έστω και για κάποιο διάστημα πρόσφερε ( πρόκριση με χάρτινη, περσινό πρωτάθλημα) στην ομάδα. Ο δεύτερος το μόνο που πρόσφερε ήταν γέλιο & κλάμα
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Darkm4n έγραψε:
τα δεδομένα είναι εγώ που έπαιζα επαγγελματικά σε ομάδα παλαιότερα και στο Sunderland όταν σπούδαζα στην πανεπιστημιακή ομάδα που προπονούμουν Α'ομάδα εξτρεμο10άρι αριστεροπόδαρος θα παίξω εγώ,τότε PremierLeague έπαιζε :D.
Εξτρεμοδεκαρο πρεμιερ λιγκ εσύ, μπακ χαφ επσμ εγώ, αν βρούμε και ένα φορ τα κλείσαμε τα κενά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

john4serres έγραψε:
embuji έγραψε:Εγω δε θα σταματησω να πιστευω στον Γιοβιτσ. Ψηστηρι απο αντριγια και Κονσεϊσαο και θα γινει δουλεια.

Το πιστευω μεσα μου. Λογικα επειδη εχω πυρετο.

ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Αντε και ήρθε. Είναι δεδομένο πως θα πιάσει στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου;
E, αν δε πιασει ουτε αυτος δε φταινε τα φορ. Που κατ'εμε ουτε τωρα φταινε αλλα αυτο ειναι μεγαλη συζητηση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pisakaipoupoula έγραψε:Ο Σαμάτα highlander μας βγήκε , τελευταίος θα φύγει ο πστης
:lol:
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Patricio_4 έγραψε:
Darkm4n έγραψε:
τα δεδομένα είναι εγώ που έπαιζα επαγγελματικά σε ομάδα παλαιότερα και στο Sunderland όταν σπούδαζα στην πανεπιστημιακή ομάδα που προπονούμουν Α'ομάδα εξτρεμο10άρι αριστεροπόδαρος θα παίξω εγώ,τότε PremierLeague έπαιζε :D.
Εξτρεμοδεκαρο πρεμιερ λιγκ εσύ, μπακ χαφ επσμ εγώ, αν βρούμε και ένα φορ τα κλείσαμε τα κενά.
Εγώ εξτρεμοφορ 1.92 στυλ Τζορτζι Σάμαρας Α1 Θεσσαλονίκης . Να προταθώ; Τον Σεπτέμβρη γίνομαι 30 , είμαι ελεύθερος και έχω χιαστό (που έπαθα το 2016).
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Στην ευρωπαικη λιστα μπορεις να κανεις μεχρι 3 αλλαγες οι οποιες προφανως θα ειναι Πενια,Μειτε,Βιετεσκα...Απο κει και περα ο Πελκας θα δηλωθει σαν γηγενης και αν αποκτηθει κι αλλος ξενος δεν θα μπορει να δηλωθει,,,Οποτε κλεισε Μπαλογιαννη-Κουλουρη που μπορουν να δηλωθουν και ενισχυεις και το ελληνικο στοιχειο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Πάμε πάλι, ο Πελκας είναι γηγενής αλλά μετράει ως αλλαγή. Άρα θα βάλεις Βιετεσκα Πέλκα και έναν ακόμα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Εντάξει, θα φύγει ο Μπραντον κ θα κάτσει ο Σαματα; κατσικωθηκε κ αυτός στο συνβολαιακι του
Είχε πρόταση και την αρνήθηκε ρε ψεύτη;
Αντε ρε μομολο μαθε να μιλάς κ μη χαρακτηριζεις συνεχώς. Άξεστε. Είδες τι ωραία είναι να σου κάνουν το ίδιο;
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

απο που προεκυψε το Τοροντο - Μπραντον ???
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Jim_Chatz έγραψε:Πάμε πάλι, ο Πελκας είναι γηγενής αλλά μετράει ως αλλαγή. Άρα θα βάλεις Βιετεσκα Πέλκα και έναν ακόμα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστά η διαφορά με τον Πέλκα είναι ότι δεν χρειάζεται να κοπεί παίκτης από την λίστα για να μπει. Οπότε βάζουμε τρεις και κόβουμε 2.

Υπάρχει και ένα έξτρα παραθυράκι που λέει ότι αν 5 παίκτες από αυτούς που έχεις στην λίστα έχουν αποχωρήσει από την ομάδα τότε μπορείς να βάλεις και τέταρτο. Πολύ δύσκολα να μας απασχολήσει αυτό βέβαια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”