Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Ο αδελφος του Μειτε κανει αλλαξοκωλιες με Κυρι δειχνωντας συμφωνια στο τουιτερ με εμοτζι
- Darklord5467
Καλα κανεις δεν θελει να φυγει ο Κουλιε απλα δεν καταλαβαινω γιατι να διαλεξει Βολσμπουργκ (που δεν παιζει Ευρωπη) αντι Αιντραχτ. Για τα λεφτα; Τοσα πολλα ειναι που δεν μπορουμε να τα ισοφαρισουμε με μια γενναια αντιπροταση; Και θα παιζει και Ευρωπη! Λεω τωρα εγω...GINOLA έγραψε:Δεν διαφωνώ μαζι σου, και εγώ έχω πει πως για μενα οι μέτριοι ξένοι εφόσον είναι τόσο δύσκολο το θέμα λίστας δνε πρέπει να είναι στο ροστερ τόσο εύκολα εκτός αν είναι έτοιμοι να παίζουν μόνο Ελλάδα.
Επίσης ένας από τους κυρίους λόγους που δεν θέλω να φύγει ο κουλιε είναι ότι δεν πρέπει να αλλάξεις απλά τον παίκτη αλλά να διαταραξεις ακόμα περισσότερο μια κατάσταση με λίστες κτλ.
Δηλαδή αν το καταλαβαίνω σωστά, ο μέσος οπαδός θα ρίξει ευθύνες στον Μειτέ (που δεν ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ, άνηκε στην Μοενφικα και είχε το ελεύθερο από την ομάδα του να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του) για τον αποκλεισμό από τη Μάλμε;
Η καταλυτική στιγμή φέτος το καλοκαίρι ήταν η παραμονή του Ντέλια. Όλα εκεί κρίθηκαν, και δυστυχώς το χειρίστηκαν λάθος.
Όχι δεν είχε ρευστότητα ο ΠΑΟΚ τελικά, και όχι δεν έμεινε ο Ντέλιας γιατί μας παίρνει. Όπως είπε ο Μάκης τότε, "ο Σαββιδης κινήθηκε συναισθηματικά και όχι λογικά". Έπρεπε να έχει πουληθεί, και να γίνουν κινήσεις με τα λεφτά της μεταγραφής του.
Από την μέρα που ανακοινώθηκε η παραμονή του, όλως τυχαίως πάγωσαν όλα, και η επόμενη κίνηση έγινε όταν ο ΠΑΟΚ άρχισε τα προκριματικά.
Η ταπεινή μου άποψη είναι αυτή. Γι αυτό και τότε μπήκε όρος στη προσφορά να μπουν γρήγορα τα 10 εκ. με την υπογραφή. Λίγη σημασία έχει πλέον τώρα, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή.
Όχι δεν είχε ρευστότητα ο ΠΑΟΚ τελικά, και όχι δεν έμεινε ο Ντέλιας γιατί μας παίρνει. Όπως είπε ο Μάκης τότε, "ο Σαββιδης κινήθηκε συναισθηματικά και όχι λογικά". Έπρεπε να έχει πουληθεί, και να γίνουν κινήσεις με τα λεφτά της μεταγραφής του.
Από την μέρα που ανακοινώθηκε η παραμονή του, όλως τυχαίως πάγωσαν όλα, και η επόμενη κίνηση έγινε όταν ο ΠΑΟΚ άρχισε τα προκριματικά.
Η ταπεινή μου άποψη είναι αυτή. Γι αυτό και τότε μπήκε όρος στη προσφορά να μπουν γρήγορα τα 10 εκ. με την υπογραφή. Λίγη σημασία έχει πλέον τώρα, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή.
Ο ενας στους 100 μπορει να κανει τιποτα τετοιο,δεν λαμβανω τετοια ατμοσφαιραtolis14 έγραψε:Δηλαδή αν το καταλαβαίνω σωστά, ο μέσος οπαδός θα ρίξει ευθύνες στον Μειτέ (που δεν ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ, άνηκε στην Μοενφικα και είχε το ελεύθερο από την ομάδα του να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του) για τον αποκλεισμό από τη Μάλμε;
Δηλαδη σημερα μετα τον αποκλεισμο απο την Μαλμε εξελειπαν οι προσωπικοι λογοι του Μειτε?
Υποτιμουν την νοημοσυνη μας εντονα.
ΣυμφωνώDaVinci έγραψε:Η καταλυτική στιγμή φέτος το καλοκαίρι ήταν η παραμονή του Ντέλια. Όλα εκεί κρίθηκαν, και δυστυχώς το χειρίστηκαν λάθος.
Ποιοι;Gospi έγραψε:Δηλαδη σημερα μετα τον αποκλεισμο απο την Μαλμε εξελειπαν οι προσωπικοι λογοι του Μειτε?
Και ποιος είπε ότι δεν υπήρχαν ανοιχτές υποθέσεις που ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα έκλειναν είτε έτσι είτε αλλιώς;
Και που ανακοινώθηκε ο Μεϊτε;
Γιατί έκλεισε ο Μεϊτέ gospi;
Έτσι όπως το θέτεις το αντίθετο έπρεπε να συμβεί.
Δηλαδή να χαλάσει οριστικά η συμφωνία και να πάμε σε κάτι πιο φθηνό.
Αγορά, συμβόλαιο, εφορία, ίσως και να ξεπερνάνε για τρία χρόνια τα 8 μύρια με όρους ΠΑΟΚ,γιατί με όρους Μεϊτέ (αν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί) πάμε στα 9+
Δε νομίζεις ότι ένας δανεισμός τύπου Μάρκος Αντόνιο, θα ήταν ταμάμ οικονομικά τώρα;
Αγορά, συμβόλαιο, εφορία, ίσως και να ξεπερνάνε για τρία χρόνια τα 8 μύρια με όρους ΠΑΟΚ,γιατί με όρους Μεϊτέ (αν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί) πάμε στα 9+
Δε νομίζεις ότι ένας δανεισμός τύπου Μάρκος Αντόνιο, θα ήταν ταμάμ οικονομικά τώρα;
Εδω μέσα εχει αναφερθει απο τον Τζινολα πως ο Μειτε ειναι κλεισμενος απο τις αρχες καλοκαιριου και απλα δεν ανακοινωθηκε γτ δεν μπορουσε να συμμετεχει στην προςτοιμασια λογω σοβαρου προσωπικου ζητηματος. Οποτε αναρωτιέμαι αν τωρα εξελειπαν οι προσωπικοι λογοι, γτ ρωτησα αν ξερουμε ποτε εξελειπαν και απο ποτε ηταν διαθεσιμος για ανακοίνωση, αλλα δεν πηρα απαντηση.
Οσο για το αν αναλοινωθηκε, οταν ο αδερφος του επιβεβαιωνει στο τουιτερ τον παπατζη, μάλλον ισχυει.
Οποτε με βαση τα ανωτερω εγω θεωρω μεγαλη κοροιδια την υποθεση του με συμμετοχη και ευθυνη της ΠΑΕ.
Οσο για το αν αναλοινωθηκε, οταν ο αδερφος του επιβεβαιωνει στο τουιτερ τον παπατζη, μάλλον ισχυει.
Οποτε με βαση τα ανωτερω εγω θεωρω μεγαλη κοροιδια την υποθεση του με συμμετοχη και ευθυνη της ΠΑΕ.
Και όμως...Athalos έγραψε:Ο ενας στους 100 μπορει να κανει τιποτα τετοιο,δεν λαμβανω τετοια ατμοσφαιραtolis14 έγραψε:Δηλαδή αν το καταλαβαίνω σωστά, ο μέσος οπαδός θα ρίξει ευθύνες στον Μειτέ (που δεν ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ, άνηκε στην Μοενφικα και είχε το ελεύθερο από την ομάδα του να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του) για τον αποκλεισμό από τη Μάλμε;
Κάτσε να ανακοινωθεί και μέτρα αντιδράσεις
Σαν να έκανε αυτός το 3-3 στο 96. Το βλέπω ήδη
Δεν διαφωνω, αλλα εγω δεν αντιλαμβανομαι τι παίζεται στο θεμα Μειτε. Αν οντως σημερα εκλεισε τοτε ειναι περιεργο και το ταιμινγκ και το γτ και ολα. Ειδικα δε αν ισχυουν τα οσα εγραψε ο Τζινολα, η κατασταση γινεται ακομη πιο περιεργη.obanebane έγραψε:Γιατί έκλεισε ο Μεϊτέ gospi;
Ακόμα και να ισχύουν αυτά που έγραψε ο Ζινολα (τον πιστεύω 100%) αυτό που δεν έχει απαντηθεί και δεν κολλάει είναι το γιατί έκανε πίσω το προπροηγούμενο Σάββατο που ήταν να έρθει. Γιατί και αυτή η πληροφορία μεταφέρθηκε ως δεδομένη.
Για να είχε κανονιστεί η άφιξη του σημαίνει ότι το προσωπικό πρόβλημα είχε εκλείψει την δεδομένη στιγμή. Γιατί λοιπόν έκανε πίσω;
Για να είχε κανονιστεί η άφιξη του σημαίνει ότι το προσωπικό πρόβλημα είχε εκλείψει την δεδομένη στιγμή. Γιατί λοιπόν έκανε πίσω;
Όντως είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση,δεν ξέρεις τι να σκεφτείς και τι να πιστέψεις.