Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Πάνω από 150 μύρια θα φύγει ο Γιοκερες από Σπόρτιγκ για πλάκα.
Τι κάνει αυτό το παλληκάρι....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι κάνει αυτό το παλληκάρι....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αμάν αυτός ο διαιτητής στο Μπαγερν - Δίναμε το πέναλτι αυτό στο ΠΑΟΚ - Πανσερραικος δεν δόθηκε
- thomas Murg
-
- Mr Ξερόλας 2019
Η ντιναμο Ζάγκρεμπ, έφαγε 5 από εμάς, 9 από την Μπαγερν, αλλά τσίμπησε τα φράγκα.
Η Λιβερπουλ το καθήκον της έκανε.
Πολύ χάλια η Μίλαν, πολύ περασμενα μεγαλεία.
ΥΓ
Η Μ. Γιουν ποτέ κ που παιζει?
Η Λιβερπουλ το καθήκον της έκανε.
Πολύ χάλια η Μίλαν, πολύ περασμενα μεγαλεία.
ΥΓ
Η Μ. Γιουν ποτέ κ που παιζει?
Δραμινέ, εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, πότε είναι η παρέλαση στο Λίβερπουλ; 

Τι ωραίο που ήταν το κύπελλο πρωταθλητριών ... λίγα ματσάκια ...όλα σημαντικά....τώρα ανοίγεις τιβι..και δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο ματς να δεις...και όταν επιλέγεις...σου βγαίνει μια απο τα ίδια ..και άντε ψάξε πάλι απο την αρχή...
τι τραβάμε 
υγ.καλά που δεν περάσαμε τσ λ...να αρπάζαμε καμιά 9αρα...και να είχαμε εδω μέσα ομηρικούς καυγάδες
υγ.συντάσσομαι με την πλευρά των ποδοσφαιριστών , πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των αγώνων που παίζουν...καταντάει βαρετό για όλους...
Η φιφα και η ουεφα το έχουν τεντώσει τόσο πολύ το ελατήριο...όσο δεν πάει.
Έχουν γεμίσει οι ευρωπαικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις με καρπαζοεισπράκτορες...ομάδες χωρίς γήπεδα , χωρίς οικονομική ανταγωνιστικότητα αναγκασμένες να κάνουν υπερβάσεις που στο τέλος μπορεί να κοστίσει ακόμα και την υπάρξη τους.
FREE FOOTBALL!!!

υγ.καλά που δεν περάσαμε τσ λ...να αρπάζαμε καμιά 9αρα...και να είχαμε εδω μέσα ομηρικούς καυγάδες

υγ.συντάσσομαι με την πλευρά των ποδοσφαιριστών , πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των αγώνων που παίζουν...καταντάει βαρετό για όλους...
Η φιφα και η ουεφα το έχουν τεντώσει τόσο πολύ το ελατήριο...όσο δεν πάει.
Έχουν γεμίσει οι ευρωπαικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις με καρπαζοεισπράκτορες...ομάδες χωρίς γήπεδα , χωρίς οικονομική ανταγωνιστικότητα αναγκασμένες να κάνουν υπερβάσεις που στο τέλος μπορεί να κοστίσει ακόμα και την υπάρξη τους.
FREE FOOTBALL!!!
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
-
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε:Δραμινέ, εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, πότε είναι η παρέλαση στο Λίβερπουλ;
Στο Λίβερπουλ ή στο Μάντσεστερ.
Στο Μαντσεστερ πάντως θα γίνει 7 προς 8 Νοεμβρίου,η παρέλαση.
Χαίρω πολύ! Την παρέλαση στο Μάντσεστερ την ξέρω κι εγώ. Δεν ξέρω βέβαια αν μετά την παρέλαση ο λεγάμενος περάσει και από το Λίβερπουλ, να φύγουν αγκαζέ.
-
Όταν τρώει 5 από έμας, παράλογο είναι να φάει 9 από τη Μπάγερν;thomas Murg έγραψε:9 2 η Μπάγερν τη Δυναμό!!
-
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε:Χαίρω πολύ! Την παρέλαση στο Μάντσεστερ την ξέρω κι εγώ. Δεν ξέρω βέβαια αν μετά την παρέλαση ο λεγάμενος περάσει και από το Λίβερπουλ, να φύγουν αγκαζέ.
Μπααα
Εδώ εσείς τον έχετε 2η ή 3η σεζόν, εμείς θα τον διώξουμε, ακόμη δεν ήρθε.
Ας βγάλει φέτος τη σεζόν κι αν δεν δείξει βλέπουμε.
Από ότι φαίνεται κάτι κάνει πάντως, σε σχέση με τον δικό σας.