Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
trouman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από trouman »

Gospi έγραψε:Πως καταφερες να γραψεις τοσο αντιφατικο ποστ ρε Τρουμαν, αποριας αξιο...
Απο την μια οι κακοι οπαδοι π κραζουν αλλα απο την αλλη να μην μας κοστισει η κωλυσιεργία...
Τελικα ειναι κακοι οι οπαδοι ή υπαρχει κωλυσιεργία που παιζει να μας ΞΑΝΑκοστισει? Να ξερω δλδ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα φάω Μπαν στο τέλος, αλλά πάμε άλλη μία.

Αγαπώ και γω το άσπρο και το μαύρο και ειδικά τον συνδυασμό τους. Αλλά υπάρχουν καμιά 590αρια αποχρώσεις του γκρι. Προς το παρόν η όραση μου νομίζω δουλεύει καλά. Με τη μνήμη έχω κάτι θέματα..

Κουράστηκα να διαβάζω ακόμα που αυτά που γράφω και γω.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Gospi έγραψε:Σε 11 μερες θα ξερουμε αν ειναι ή δεν ειναι...

Δηλ;
Αν προκριθούμε θα έχω δίκαιο εγώ ενώ στην αντίθετη περίπτωση εσύ;

Δεν πάει έτσι φίλος.....κάτι δεν το κοιτάς καλά
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν βγαζεις νοημα αλλα οκ.
Αυτα τα χαριτωμενα περι μπαν κλπ τα αφηνω ασχολιαστα.
Οσο για τα χρωματα, η πολλη σιγουρια θα μας φαει ολους εδω μεσα.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Gospi έγραψε:Σε 11 μερες θα ξερουμε αν ειναι ή δεν ειναι...

Δηλ;
Αν προκριθούμε θα έχω δίκαιο εγώ ενώ στην αντίθετη περίπτωση εσύ;

Δεν πάει έτσι φίλος.....κάτι δεν το κοιτάς καλά
Τι σχεση εχει η προκριση? Σε 11 μερες θα εχει ολοκληρωθει ο μεταγραφικός σχεδιασμος. Οκ η προκριση ειναι σημαντικη και θα αποτελει ενα σημαδι οτι κατι λειτουργει σωστα στην ομαδα, αλλα δεν ειναι και το μονο πραγμα που επιβεβαιωνει την καλη λειτουργια.
Σε 11 μερουλες λοιπον θα ξερουμε αν η ομαδα καλυψε τα κενα της ή οχι και με ποιον τροπο. Αν ληξει ακομη μια μεταγραφικη και το ροστερ εχει κενα τοτε θα εχουμε θεμα.

Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

Για να αλλάξω το κλίμα της γκρίνιας και να πάμε εκεί που εκεί που έχει στόχο το group.

Balde
Πέρσι τον έδωσε δανεικό η Μονακο(παίζει όλες τις θέσεις μπροστα).Το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο.

https://www.transfermarkt.co.uk/keita-b ... rainer_id=

Verbic
Καλή αλλα δύσκολη περίπτωση από Δυναμό Κιέβου, τελειώνει το συμβόλαιο και υπάρχει και ο μπαμπάς εκεί που μπορεί να βοηθήσει τον γιο. Σλοβενος(να ψηθεί απο Curtic)
https://www.transfermarkt.co.uk/benjami ... ler/188180

Νguette
Γατάκι Με καλά νούμερα, το συμβόλαιο του λήγει το 2022.Τζάμπα τον πηραν οι Γαλλοι, οτι καθ να παρουν κερδος θα ναι.
https://www.transfermarkt.co.uk/opa-ngu ... ler/205587
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Όχι πάλι συζήτηση για χρώματα, σκέφτομαι τον ζωγράφο και αναστατωνομαι :D

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Προφανώς και έχει σχέση η πρόκριση και με την υλοποίηση του μεταγραφικού "σχεδιασμού" και μάλιστα μεγάλη. Πέραν των πρόσθετων 6 και όσο πάει εκατομμυρίων, θα είναι εντελώς διαφορετικές οι ανάγκες του ρόστερ, από το να παίζεις ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα όταν με το καλό ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ακόμα και στην προσέλκυση πιθανών στόχων και εκεί θα πάιξει ρόλο η πρόκριση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 19 Αύγ 2021, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

episimos73 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:parolos ο Κωστικος οπως εγραψε κι ο renegade πιο πανω ειναι απο τα καλυτερα ματια της Ευρωπης αλλα ποιος Κωστικος τωρα? Υπαρχει περιπτωση να μη χλευασουμε ανθρωπο?
Ο Αρνενσεν παικτες του σκαουτινγκ εφερε για αυτο εφυγε νωρις δεν προτεινε και πολλους δικους του.
Δεν έχω τίποτα με το Γιώργαρο αλλά από που προκύπτει ότι είναι από τα καλύτερα μάτια της Ευρώπης; Επειδή το λέει ο Rene; Προσοχή, μπορεί και να είναι αλλά με ποιο τρόπο πιστοποιείται;

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το λεει ο rene ουτε εγω. Το πιστοποιουν οι παικτες που εχει φερει
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

seaman έγραψε:Προφανώς και έχει σχέση η πρόκριση και με την υλοποίηση του μεταγραφικού "σχεδιασμού" και μάλιστα μεγάλη. Πέραν των πρόσθετων 6 και όσο πάει εκατομμυρίων, θα είναι εντελώς διαφορετικές οι ανάγκες του ρόστερ, από το να παίζεις ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα όταν με το καλό ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ακόμα και στην προσέλκυση πιθανών στόχων και εκεί θα πάιξει ρόλο η πρόκριση.
Δεν παίζει να υπάρχει καν σαν σκέψη ο αποκλεισμός. Ούτε στο πίσω πίσω πίσω μέρος του μυαλού τους

Μόνο πρόκριση και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά ώστε να τη Δευτέρα να είμαστε πιο χαλαροί
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ανησυχώ πάρα πολύ.

Ουάρντα, Λάμπρου, Καγκάβα, Περέιρα, Εσίτι (σε μικρότερο βαθμό) πόσο αρνητικό θα είναι το ισοζύγιο με αυτούς;

Θα γίνει ο ΠΑΟΚ Β, η κολυμπήθρα του Σιλωάμ;

Θα φύγουν δανεικοί με πληρωμένο συμβόλαιο από εμάς και ούτε γάτα, ούτε ζημιά;

Θα καταλήξουμε με πεταμένα εκατομμύρια ή θα σώσουμε κάποια από τη χασούρα;

Πόσες μεταγραφές λιγότερες θα γίνουν για να πληρωθεί ο λογαριασμός;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Τι θα πει ρε συ ότι δεν υπάρχει ούτε καν σαν σκέψη ο αποκλεισμός? Δηλαδή αν μείνουμε εκτός Ευρώπης δεν υπάρχει ένα εναλλακτικό πλάνο? Για όλα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό σενάριο. Ειδικά όταν μένουν 12 μέρες για να κλείσουν 4 κενά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Gospi....
Πώς συνδέεται το.... μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας με την καλή λειτουργία της.....

Τα εάν και πότε και ποιοι θα αποτελέσουν την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας γιατί ...θεωρούμε...ότι είναι απόρροια της καλής ή όχι λειτουργίας μιας ομάδας....

Επειδή δεν έρχονται αυτοί....που θέλουμε εμείς και ο καθένας χώρια....τις ημερομηνίες που θέλουμε...εμείς...;

Ποιος είναι αυτός που πιστεύει ότι εάν είχαμε όλους αυτούς ....που θέλουμε...την ώρα που τους θέλουμε ότι θα περάσουμε από την Ριέκα...π.χ. διαφορετικά από ότι θα την περάσουμε τώρα

Να σηκώσει το χέρι να τον ... δούμε...

Δηλ. Πέρσυ όταν περάσαμε πάνω από την Μπεσίκτας την Μπενφίκα και για ένα χαμένο.....ουσιαστικά...πέναλτυ θα ειμασταν ομίλους....

Ποιους είχαμε ρε Gospi;

Αν είχαμε 6 παίκτες από το πάνω ράφι ο Πέλκας θα το έβαζε;

Έρχεται δει...πιστεύω...τις γκελες που κάνουν όλων των ειδών οι παίκτες από το επάνω ράφι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Πέμ 19 Αύγ 2021, 15:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Mīngus έγραψε:
Parolos έγραψε:
Mīngus έγραψε:Δηλαδή όποιος έπαιξε στον ΠΑΟΚ και νιώθει ΠΑΟΚ είναι ικανός να γίνει ΤΔ;
Μπορεί να μάθει όμως.
Και είναι σίγουρο ότι αν μάθει θα είναι απόλυτου εμπιστοσύνης.
Είδαμε τους μάγους τεχνικούς διευθυνταδες.

Γιατί να μη φτιάξεις στελέχη δικά σου?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
E μετά το ΙΕΚ προπονητικής ας το γυρίσουμε και σε ΙΕΚ στελεχών.
Δηλαδή από του χρόνου που εκτός απροόπτου θα έχουμε τον Αντρέ αθλητικο διευθυντή θα μας χαλάει?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

ABOLEYTOI έγραψε:Ανησυχώ πάρα πολύ.

Ουάρντα, Λάμπρου, Καγκάβα, Περέιρα, Εσίτι (σε μικρότερο βαθμό) πόσο αρνητικό θα είναι το ισοζύγιο με αυτούς;

Θα γίνει ο ΠΑΟΚ Β, η κολυμπήθρα του Σιλωάμ;

Θα φύγουν δανεικοί με πληρωμένο συμβόλαιο από εμάς και ούτε γάτα, ούτε ζημιά;

Θα καταλήξουμε με πεταμένα εκατομμύρια ή θα σώσουμε κάποια από τη χασούρα;

Πόσες μεταγραφές λιγότερες θα γίνουν για να πληρωθεί ο λογαριασμός;

Έτσι είναι.
Για αυτό λοιπόν δεν πρέπει να μιλάμε για αδυναμίες του τμήματος σκάουτινγκ, αλλά του Οργανισμού ώστε να βρεθεί νέα στέγη σε ποδοσφαιριστές που πιάνουν χώρο και ίσως κάνουν και τη ζωή του Ρουμάνου δύσκολη, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει προπονήσεις με ένα σωρό ποδοσφαιριστές. Αν δεν αδειάσει χώρος και μπάτζετ τι σκ@τά καινούριο να φέρουν πια?
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

renegade έγραψε: Δηλαδή από του χρόνου που εκτός απροόπτου θα έχουμε τον Αντρέ αθλητικο διευθυντή θα μας χαλάει?
Γνωστό, καλό, σωστό και δίκαιο!

Εγκρίνεται!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”