Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

Πάλι καλά που οι περισσότεροι κοιμούνται... Θα έχουμε πανηγύρια αύριο και όχι με την καλή έννοια.

Όταν ακόμα και παιδιά όπως ο Ράιαν γράφουν αυτά που γράφουν, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αύριο.

Η συζήτηση θα έπρεπε να ξεκινάει και να τελειώνει στο ότι ο λουτσέσκου τον είχε παιχτεί μέχρι πριν κάποιους μήνες, άρα ξέρει και σε τι κατάσταση είναι και πώς λειτουργεί πνευματικά και τι κίνητρο έχει.

Ποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι την παρακάτω ομάδα ο ΠΑΟΚ των δύο τελευταίων χρόνων την είχε...εγώ οχι

[youtube]-mh4veLhQKA[/youtube]

Υγ ρίξαμε τις νάρκες μας και πέσαμε παραδίπλα ακριβώς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 21 Ιούλ 2021, 01:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Τον Giovinco τον πουλησε η Γιουβε στην Παρμα 3 μυρια και 1 χρονο ακριβως μετα εδωσε 11 να τον παρει πισω...υπαρχουν και χειροτεροι απο μας... :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η πεντάδα ΤΟΤΕ ήταν

Τεϊλορ
Μπαμπα
Σίλβα
Τζοβινκο
Εξτρέμ

Ο Τέιλορ ήρθε νωρίς

Ο Μπαμπα μάλλον χάλασε (κρατάω υπερβολικά μικρό παράθυρο ανατροπής αλλά δε το βλέπω) και πάμε για άλλο παίκτη. Δεν είναι ο Σοάρες, δεν είναι ο Μοχικα. Τουλάχιστον με βάση αυτά τα που ξέρω εγώ.

Ο Σίλβα δυστυχώς χάλασε γιατί απ' όταν μαθεύτηκε ανέβασε τις ήδη ανεβασμένες απαιτήσεις της η Σαμπντόρια και στραφηκαμε στον Κουρτιτς

Τζοβινκο είναι ορθανοιχτο αλλά όχι οριστικό

Το εξτρέμ θα έρθει μετα. Κερασάκι.

Από εκεί και πέρα σας ενημερώνω ότι αν πωληθεί σφιντερσκι θα αντικατασταθεί, δεν τον αφορά ο τζοβινκο

Και επικεινται αρκετές αποχωρήσεις, ανάλογα με αποφάσεις ραζβαν

Τέλος, ΙΣΩΣ υπάρξει προοπτική αποκτησης τερματοφύλακα ανάλογα με την αγορά και τους διαθεσιμους
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

makispaspartou έγραψε:Άρα η τετράδα του Rain συμπληρώνεται σιγά σιγά... Adrien Silva, Giovinco, Mojica ... είμαι περίεργος ποιος είναι ο εξτρέμ..
Και ένας Carillo με Gomis( αν πουληθεί ο Swiderski) και ξαφνικά χτυπάμε πρωτάθλημα μιας και το μόνο αδύναμο σημείο μας θα είναι το δεξί μπακ!
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

rainmaker έγραψε:Η πεντάδα ΤΟΤΕ ήταν

Τεϊλορ
Μπαμπα
Σίλβα
Τζοβινκο
Εξτρέμ

Ο Τέιλορ ήρθε νωρίς

Ο Μπαμπα μάλλον χάλασε (κρατάω υπερβολικά μικρό παράθυρο ανατροπής αλλά δε το βλέπω) και πάμε για άλλο παίκτη. Δεν είναι ο Σοάρες, δεν είναι ο Μοχικα. Τουλάχιστον με βάση αυτά τα που ξέρω εγώ.

Ο Σίλβα δυστυχώς χάλασε γιατί απ' όταν μαθεύτηκε ανέβασε τις ήδη ανεβασμένες απαιτήσεις της η Σαμπντόρια και στραφηκαμε στον Κουρτιτς

Τζοβινκο είναι ορθανοιχτο αλλά όχι οριστικό

Το εξτρέμ θα έρθει μετα. Κερασάκι.

Από εκεί και πέρα σας ενημερώνω ότι αν πωληθεί σφιντερσκι θα αντικατασταθεί, δεν τον αφορά ο τζοβινκο

Και επικεινται αρκετές αποχωρήσεις, ανάλογα με αποφάσεις ραζβαν

Τέλος, ΙΣΩΣ υπάρξει προοπτική αποκτησης τερματοφύλακα ανάλογα με την αγορά και τους διαθεσιμους
Πιστευεις οτι μπορει να τον πεισει ο λουτσε η τζαμπα χαιρομαι ?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δεν νομίζω ότι η δυσκολία είναι να πειστεί αυτός

Όπως και στην περίπτωση Σίλβα κυρίως οι ομάδες τους είναι το θέμα.

Αν και οι ενδιαφερόμενοι από Ιταλία σίγουρα είναι επικίνδυνοι, έχουν και χρήμα

Το μόνο που παρακαλάω είναι να τρέξουν γρήγορα οι εξελίξεις. Και για να μη τρεναρει το θέμα και για να μη μας βγει η πίστη
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

boogeyman77 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Άρα η τετράδα του Rain συμπληρώνεται σιγά σιγά... Adrien Silva, Giovinco, Mojica ... είμαι περίεργος ποιος είναι ο εξτρέμ..
Και ένας Carillo με Gomis( αν πουληθεί ο Swiderski) και ξαφνικά χτυπάμε πρωτάθλημα μιας και το μόνο αδύναμο σημείο μας θα είναι το δεξί μπακ!
Carillo??πωωω τι ειπες ρε φιλε?παικταρα απο τις λιγες!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Τώρα που επιτέλους μπορώ να μιλήσω, το σχόλιο μου για τον Ιταλό κοντοπουτανο είναι το εξής:

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΡΕ

Τι μαγικα αγγίγματα έχει

Τι εμπνεύσεις

Μιλάμε βλέπεις το βίντεο από Αμερική και μένεις μ@λ@κ@ς
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ελπίζω το αριστερό μπακ να μην είναι είναι κανένας Sidcley από Ουκρανία μεριά....
Άβαταρ μέλους
psykoman

@rainmaker
Δικιο ειχες μαν για την γκρινια...ηδη αρχισαν τα οργανα παντου...για την ηλικια.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

@ Rainmaker,

αυτό που είμαι περίεργος,
είναι να μάθω τι συμβόλαιο εν τέλει θα δώσουμε στον παικταρά, όταν εκεί έπαιρνε 10 εκατομμύρια το χρόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τετ 21 Ιούλ 2021, 01:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τελικά απ᾽ότι φαίνεται έχουμε ΤΔ. Φοράει σκούφο. Διπλοθεσίτης.

Πάντως με Giovinco ίσως πουλήσουμε και μερικές 1000άδες διαρκείας παραπάνω, ίσως επίσης κάνουμε και καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο, σπόνσορες κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Τετ 21 Ιούλ 2021, 01:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγω λόγω ηλικίας είμαι πολύ προβληματισμενος, αλλά πραγματικά τι κάνει με την μπάλα?? Δεν τους συγκρίνω, αλλά ούτε τον Μεσι έχω δει να μιλάει στην μπάλα έτσι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

psykoman έγραψε:@rainmaker
Δικιο ειχες μαν για την γκρινια...ηδη αρχισαν τα οργανα παντου...για την ηλικια.
Που δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
psykoman

rainmaker έγραψε:
psykoman έγραψε:@rainmaker
Που δηλαδή;
Οπου υπαρχουν σχολια... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”