Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Josh τον είδες τον παίχτη;
Είναι δυο κλάσεις πάνω από κανιας τον έχω δει , μπορεί να μην έχει την τρομερή ταχύτητα αλλά το μυαλό και η τεχνική σου δίνει την αίσθηση για έναν ακόμα ηγέτη αυτη τη φορά στα αμυντικά ΧΑΦ...
Είναι δυο κλάσεις πάνω από κανιας τον έχω δει , μπορεί να μην έχει την τρομερή ταχύτητα αλλά το μυαλό και η τεχνική σου δίνει την αίσθηση για έναν ακόμα ηγέτη αυτη τη φορά στα αμυντικά ΧΑΦ...
- nikospaok66
Δεν ειπα οτι ειναι κακος παιχτης,η ποιοτητα του ειναι δεδομενη,απλα ειχα κατι αλλο στο μυαλο μου,εναν παικτη σκουπα μπροστα απο τα στοπερ, λογω και του κατι σαν 4-4-2 που θα εφαρμοσουμε.Νομιζω παντως πως πλεον ειναι πολυ πιθανη και η παραμονη του Μισιτς ακομα και μετα το τελος του δανεισμου καθως σαν διδυμο ειχε δουλεψει καλα στη Ριεκα και καπως ετσι παραθυρο για αποκτηση αλλου χαφ αφηνω μονο στη περιπτωση αποχωρησης του Ελ Καντουρι.
Είπαμε, λίγη υπομονή.
Νομίζω ότι ο Ντούγκλας θα λυθεί σιγά - σιγά και θα γίνει "δυναμίτης".
Επίσης, αν είχα αθλητή τον Μίσιτς θα τον πήγαινα στον Ολυμπο και θα τον έβαζα να ανεβοκατεβαίνει όλη την ημέρα μονοπάτια τρέχοντας. Μπάλα ξέρει.
Προβλέπω Ζάγκρεμπ και ΑΠΟΕΛ. Τον Αγιαξ τον ξέρουμε και από ατυχία δεν τον έχουμε αποκλείσει.
Ισως να περιμένουν την κλήρωση.
Ο Φερνάντες που έβαλε ο Βαλεντσιάνος είναι καλή περίπτωση, αλλά έρχεται ?
Νομίζω ότι ο Ντούγκλας θα λυθεί σιγά - σιγά και θα γίνει "δυναμίτης".
Επίσης, αν είχα αθλητή τον Μίσιτς θα τον πήγαινα στον Ολυμπο και θα τον έβαζα να ανεβοκατεβαίνει όλη την ημέρα μονοπάτια τρέχοντας. Μπάλα ξέρει.
Προβλέπω Ζάγκρεμπ και ΑΠΟΕΛ. Τον Αγιαξ τον ξέρουμε και από ατυχία δεν τον έχουμε αποκλείσει.
Ισως να περιμένουν την κλήρωση.
Ο Φερνάντες που έβαλε ο Βαλεντσιάνος είναι καλή περίπτωση, αλλά έρχεται ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΧΑΛΙΑΣ την Πέμ 18 Ιούλ 2019, 10:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για αυτό είπα χθες οι αρδ δεν άφησαν να εξηγήσει ο φέρειρα το σκεπτικό του για τον τρόπο παιχνιδιού στην άμυνα όπως και στην επίθεση...αν αφηναν θα καταλαβαίναμε πολλά στη λογική της απόκτησης του μπρανταριτς
-
Οφτοπικ αλλά πολύ καλό άρθρο https://www.sdna.gr/podosfairo/ligue-1/ ... metagrafes
- Pastor_of_Muppets
- ΑποστόληςΑ
Το ποιος είναι καλύτερος είναι υποκειμενικό.omerta76 έγραψε:Το όνομα του το έφτιαξε στην Τορίνο αλλά η Νάπολι τα τελευταία 5 χρόνια είναι τουλάχιστον μία κλάση πάνω από την Πόρτο. Απλά έτυχε πάνω στην μεγάλη Γιουβέντους.joshua έγραψε:Καμια Ναπολι δεν ειναι καλυτερη ομαδα της Πορτο,ειδικα την περιοδο που επαιξε ο ελ καντουρι οπου και ειχε δευτερευον ρολο,μην λεμε οτι θελουμε...Το ονομα του το εφτιαξε στην Τορινο μια σαφως κατωτερη ομαδα και των 2...
Η Uefa πάντως έχει άλλη άποψη, αφού η Πόρτο είναι 10η και η Νάπολι 15η στη σχετική βαθμολογία. Για την Τορίνο δεν το συζητάμε καν.
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.joshua έγραψε:Το καλο της υποθεσης ειναι πως προφανως τον γνωριζει ο Μπρανκο,εχει την εγκριση προπονητη οπως γραφεται, αν και προφανως ηταν στη λιστα και πριν τον ερχομο του και εχει υπαρξει συμπαικτης με τον Μισιτς,κατι που μπορει να λειτουργησει ευεργετικα και για τον ετερο Κροατη του κεντρου.
Τον είδαμε κ σαν οχταροδεκαροObdulio έγραψε:O Καντουρί του ΠΑΟΚ έπαιζε εκτός θέσης-αν έπαιζε ο Ολιβέιρα εξτρέμ θα γέλαγαν κι οι πέτρες.
Ο Καντουρί ως μέσος, είναι σαφώς ανώτερος του Ολιβέιρα
"Πάντως για εμένα, Παλίνια/? για 6αρι και Μπράνταριτς/Φρανσέρτζιο/Βούκσεβιτς για 8αρι" είπα χθες και μου γράφουν πού είδες 8αρι καθαρός κόφτης είναι.
Ο Παλίνια είναι πολύ πιο κόφτης από τον Μπράνταριτς, ο Μπράνταριτς έχει μέτριο βαθμό στο marking, αλλά καλύτερο στο passing και στην τεχνική. Και τον Μπράνταριτς τον δείχνει και πιο μπροστά στα screenshots που βάλατε σε σχέση με τον Παλίνια.
Ο Παλίνια είναι πολύ πιο κόφτης από τον Μπράνταριτς, ο Μπράνταριτς έχει μέτριο βαθμό στο marking, αλλά καλύτερο στο passing και στην τεχνική. Και τον Μπράνταριτς τον δείχνει και πιο μπροστά στα screenshots που βάλατε σε σχέση με τον Παλίνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Πέμ 18 Ιούλ 2019, 10:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Να κρατήσουμε λίγο το μέτρο θα έλεγα.
Ο Κροάτης που είναι 2 κλάσεις πάνω από το Κάνιας έπαιζε στη Ριέκα που άμα κληρωθούμε με καμιά τέτοια θα χαιρόμασταν . Και δεν βρήκε χρόνο βασικού στο Λεβαδειακό της Ιταλίας , μιας Ιταλίας που εκτός των Γιούβε - Νάπολι δε θυμίζει σε τίποτε το παλιό Καμπιονάτο. Ενός Καμπιονάτο που ο γαύρος ( που κατά γκίκα-νικολακόπουλο-χελάκη έπαιζε πέρυσι το καλύτερο ποδόσφαιρο ) έριξε 3 τεμάχια σε do or die ματς στη "μεγάλη" Μίλαν της αξίας των 500εκατομμυρίων ξέρω γω.
Δλδ πέρυσι σε ουδέτερο γήπεδο σε 10 ματς ΠΑΟΚ - Κάλλιαρι , τι αποτελέσματα θα είχαμε ώστε να σκίζουμε τα βρακιά μας επειδή πήραμε τον αναπληρωματικό τους που αγόρασαν πέρυσι με 6 χαρτιά και τώρα τον ξεφορτώνουν με 4;
Καλή μεταγραφή για τα δεδομένα της Ελλάδας αν γίνει , σε καλή ηλικία , αλλά μέχρι εκεί.
Ο Κροάτης που είναι 2 κλάσεις πάνω από το Κάνιας έπαιζε στη Ριέκα που άμα κληρωθούμε με καμιά τέτοια θα χαιρόμασταν . Και δεν βρήκε χρόνο βασικού στο Λεβαδειακό της Ιταλίας , μιας Ιταλίας που εκτός των Γιούβε - Νάπολι δε θυμίζει σε τίποτε το παλιό Καμπιονάτο. Ενός Καμπιονάτο που ο γαύρος ( που κατά γκίκα-νικολακόπουλο-χελάκη έπαιζε πέρυσι το καλύτερο ποδόσφαιρο ) έριξε 3 τεμάχια σε do or die ματς στη "μεγάλη" Μίλαν της αξίας των 500εκατομμυρίων ξέρω γω.
Δλδ πέρυσι σε ουδέτερο γήπεδο σε 10 ματς ΠΑΟΚ - Κάλλιαρι , τι αποτελέσματα θα είχαμε ώστε να σκίζουμε τα βρακιά μας επειδή πήραμε τον αναπληρωματικό τους που αγόρασαν πέρυσι με 6 χαρτιά και τώρα τον ξεφορτώνουν με 4;
Καλή μεταγραφή για τα δεδομένα της Ελλάδας αν γίνει , σε καλή ηλικία , αλλά μέχρι εκεί.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Είναι δυνατόν πάντως η Κάλιαρι να ζητούσε 15 και να έπεσε στα 4??? Πόσο παραμύθι πουλάνε πια...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk