20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- sourmenetes
- Moderator
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Αντελινο πολύ καλός!
Αν μπορεί να ξεκινήσει Πέμπτη καρφί θα τον έβαζα μέσα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- WeWillRockYou
Σήμερα ήταν πραγματικά καλός.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι σε αθλητικό επίπεδο, γιατί θα τον χρειαστούμε μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι σε αθλητικό επίπεδο, γιατί θα τον χρειαστούμε μέχρι το τέλος της σεζόν.
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αρκετά καλός σήμερα, μετά από πολύ καιρό.
Δηλαδή δέκα μέρες;
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
sourmenetes έγραψε:Αντελινο πολύ καλός!
Σουρμε την Πέμπτη θέλουμε τρεξίματα πάρα πολλά, δεν θέλουμε θλάση να βγάλει, αν τον ξεκινήσει πολύ πιθανόν να βγάλει.
Αντίθετα θα τον χρειαστούμε καλύτερα, να μπει στο 60' λεπτό, είτε μπροστά(μπας και βγάλει κάνα μισή ασιστ- 'η γκολ), είτε πίσω μήπως ο 3ος χ@ντροκ@λης
- PAOK_Antarctica
- Μπαρκαρούτσος
Κοίτα έναν πούστη ρε, έπαιξε καλά τελικά παρά τα 98 χρόνια ζωής...
Καλός αλλα από το 60 και μετά έκανε κάτι κοντρόλ λες και δεν ήξερε που τελειώνουν τα πόδια του 
- paokkerkir
Στέκεται απλά και μόνο με την εμπειρία του και την τεράστια ποιότητα του,την ίδια στιγμή που συμπαίκτες του που αμοίβονται με κοντά στο ένα μυριο δεν του φτάνουν ούτε να του δένουν τα κορδόνια
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Άλλο ένα highlight καριέρας
Τι τούβλο με το αριστερό ήταν αυτό ;;;;;;;
Επίσης οι αλλαγές παιχνιδιού που κάνει είναι το κάτι άλλο
Τι τούβλο με το αριστερό ήταν αυτό ;;;;;;;
Επίσης οι αλλαγές παιχνιδιού που κάνει είναι το κάτι άλλο
- WeWillRockYou
Αρχικά, σχολίασε: «Ήμουν σίγουρος για όλα τα παιδιά στα πέναλτι, όχι μόνο για τον Κούρτιτς. Προπόνηση στα πέναλτι δεν κάναμε. Αλλά ήμουν σίγουρος. Από δικό μας λάθος πήγαμε στην παράταση και στα πέναλτι. Ξέραμε όμως πως θα περάσουμε. Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, πιστεύουμε στον προπονητή μας και στους εαυτούς μας. Μας έκανε να το πιστέψουμε. Για 80 λεπτά ήμασταν η καλύτερη ομάδα, είχαμε κι άλλες φάσεις. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο, αν δεν σκοράρεις δέχεσαι γκολ κι αυτό έγινε. Τέλος καλό όλα καλά, πήγαμε στα πέναλτι και έχοντας πίστη στον Κούρτιτς και όλα τα υπόλοιπα παιδιά τα καταφέραμε».
Για το αν ήταν από τα σημαντικότερα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ: «Έχει πολλά σημαντικά παιχνίδια που έχω παίξει με τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι ακόμα ένα. Κάποιοι λένε πως γέρασα. Αλλά γερνάω καλά (γέλια). Αφιερώνουμε την πρόκριση στον πρόεδρό μας. Στους οπαδούς μας και την οικογένειά μας».
Για το γκολ του: «Γκολάρα ήταν ναι. Αλλά το σημαντικό είναι πως περάσαμε. Σημασία έχει η ομάδα, όχι το ποιος τα βάζει τα γκολ»
Α ρε Αντρέ, που θα την είχες φτάσει αυτή την ομάδα, αν δεν είχε τους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια;
Ώρες ώρες σκέφτομαι πως δεν εκτιμάμε αρκετά το πόσο τεράστιος παίκτης είναι για την ιστορία μας.
Για το αν ήταν από τα σημαντικότερα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ: «Έχει πολλά σημαντικά παιχνίδια που έχω παίξει με τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι ακόμα ένα. Κάποιοι λένε πως γέρασα. Αλλά γερνάω καλά (γέλια). Αφιερώνουμε την πρόκριση στον πρόεδρό μας. Στους οπαδούς μας και την οικογένειά μας».
Για το γκολ του: «Γκολάρα ήταν ναι. Αλλά το σημαντικό είναι πως περάσαμε. Σημασία έχει η ομάδα, όχι το ποιος τα βάζει τα γκολ»
Α ρε Αντρέ, που θα την είχες φτάσει αυτή την ομάδα, αν δεν είχε τους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια;
Ώρες ώρες σκέφτομαι πως δεν εκτιμάμε αρκετά το πόσο τεράστιος παίκτης είναι για την ιστορία μας.
Τιτανας, ο σημαντικότερος παίχτης στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ.
Πέρα από τη γκολάρα, μια από τις πολλές και σημαντικές, ο τρόπος που κρατούσε το ρυθμο στο παιχνίδι ήταν υποδειγματικός. Μπήκε ο άλλος και χάσαμε 15 μέτρα στο γήπεδο.
Μόνο σεβασμός για τον κυριο Βιερίνια
Πέρα από τη γκολάρα, μια από τις πολλές και σημαντικές, ο τρόπος που κρατούσε το ρυθμο στο παιχνίδι ήταν υποδειγματικός. Μπήκε ο άλλος και χάσαμε 15 μέτρα στο γήπεδο.
Μόνο σεβασμός για τον κυριο Βιερίνια
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κοίτα έναν πούστη ρε, έπαιξε καλά τελικά παρά τα 98 χρόνια ζωής...
Και έβαλε γκολ...