21. Diego Biseswar
- navigator11
Re: 21. Diego Biseswar
Σε σχέση με την περασμένη 2ετία, μέχρι τώρα για φέτος, είναι πολύ χρήσιμος και προσφέρει, δεν κοροϊδεύει. Αυτή λογικά είναι η τελευταία του σεζόν στην ομάδα. Μακάρι να προσφέρει ό,τι περισσότερο μπορεί. Με σωστή διαχείριση μπορεί.
21. Diego Biseswar
Με ενα καλυτερο ροτεσιον θα μπορουσε να βγαζει 60λεπτα ή καλυτερα 45λεπτα με σωστες επιστροφες.
Αν ειχαμε ξεστραβωθεί και περναμε ενα 10αρι αντι Καβαγκα, τωρα θα ειμασταν σε αποσταση αναπνοης απο την πρωτη θεση και ηδη στους 16 του Κονφερενς
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν ειχαμε ξεστραβωθεί και περναμε ενα 10αρι αντι Καβαγκα, τωρα θα ειμασταν σε αποσταση αναπνοης απο την πρωτη θεση και ηδη στους 16 του Κονφερενς
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
renegade έγραψε:Πραγματικά δεν έχω δει χειρότερη εμφάνιση ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια
- sourmenetes
- Moderator
Λέμε ότι κακώς ξεκίνησε...
Και μπαίνει ο μουργκ και λες τι;;;
Τι παραπάνω;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μπαίνει ο μουργκ και λες τι;;;
Τι παραπάνω;;
Ας μπει κι ο Ντέλιας να κάνει μια "κακή εμφάνιση"
Πόσο χειρότερη; Από τονΜουργκ αποκλείεται
Αφού είπαμε,συγνώμη που σε σκάσαμε,γιατί ξανά
-
john4serres
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό ναι.Doomlord4 έγραψε:Ας μπει κι ο Ντέλιας να κάνει μια "κακή εμφάνιση"
ο μονος ρολος που μπορει να εχει μεχρι το τελος της σεζον ειναι να μπαινει για ενα ποιοτικο 20λεπτο
τιποτα παραπανω δεν ειναι σε θεση το σωμα του να υπηρετησει
τιποτα παραπανω δεν ειναι σε θεση το σωμα του να υπηρετησει
1 - Η ομάδα είναι γεμάτη από παίκτες που μπορούν να δώσουν μέχρι 60 λεπτά και άδεια από παίκτες που μπορούν να δώσουν ποιότητα επί 90. Αυτό συνοψίζει και τον κακό σχεδιασμό.
2 - Από το ίδιο γκρουπ ανθρώπων που αποφάσισαν-διάλλεξαν-έτρεξαν τις μεταγραφές τού καλοκαιριού δεν περιμένω τίποτε το καλύτερο αυτό το Γενάρη.
Τι ευκαιρία χάσαμε φέτος να ανεβούμε στην ευρωπαϊκή βαθμολογία και ταυτόχρονα να φτάσουμε ποιός ξέρει πού; Αντίθετα γίνεται επισφαλής ακόμη και η έξοδος για την Ευρώπη τού χρόνου αν θυμηθεί κανείς οτι υπάρχουν οι δάκτυλοι, τα παραρτήματα και τα πλει-οφ.
2 - Από το ίδιο γκρουπ ανθρώπων που αποφάσισαν-διάλλεξαν-έτρεξαν τις μεταγραφές τού καλοκαιριού δεν περιμένω τίποτε το καλύτερο αυτό το Γενάρη.
Τι ευκαιρία χάσαμε φέτος να ανεβούμε στην ευρωπαϊκή βαθμολογία και ταυτόχρονα να φτάσουμε ποιός ξέρει πού; Αντίθετα γίνεται επισφαλής ακόμη και η έξοδος για την Ευρώπη τού χρόνου αν θυμηθεί κανείς οτι υπάρχουν οι δάκτυλοι, τα παραρτήματα και τα πλει-οφ.
- Shivaspace
αεροδιάδρομος από αριστερά
καμιά φορά όταν κοιτάζω για κάποιον παίχτη στο τράνσφερμακτ κτλ..βλέπω πόσες συμμετοχές έχει
ο Μπίσεσβαρ εμφανίζει στο γήπεδο εικόνα παλαίμαχου όμως δεν έχει χάσει αγώνα..μπορεί να βρεί ίσως ακόμα ένα συμβόλαιο, αυτό όμως να μην γίνεται εις βάρος της ομάδας
νομίζω δεν σηκώνει άλλο σπρώξιμο
καμιά φορά όταν κοιτάζω για κάποιον παίχτη στο τράνσφερμακτ κτλ..βλέπω πόσες συμμετοχές έχει
ο Μπίσεσβαρ εμφανίζει στο γήπεδο εικόνα παλαίμαχου όμως δεν έχει χάσει αγώνα..μπορεί να βρεί ίσως ακόμα ένα συμβόλαιο, αυτό όμως να μην γίνεται εις βάρος της ομάδας
νομίζω δεν σηκώνει άλλο σπρώξιμο
Νομιζω ότι ο Λουτσέσκου τον εκθέτει που τον ξεκινάει και εκτιθεται και ο ίδιος.
Στην φαση του πρώτου γκολ, τι τρέξιμο ( σε slow motion) σαν πάπια έκανε;
Στην φαση του πρώτου γκολ, τι τρέξιμο ( σε slow motion) σαν πάπια έκανε;