Igor Tudor
-
Re: Igor Tudor
Εννοείται να γίνουν συνήθεια τα διπλά εκεί. Τα διπλά στην Κέρκυρα εσύ θες να γίνουν ; δε νομίζω.
Αυτό που γράφτηκε ότι ο Τούντορ τριγυρνάει τα βράδια μπας και πετύχει κανέναν παίκτη, όσο αστείο κι αν ακούγεται, είναι αλήθεια.
Επίσης, είναι αλήθεια ότι μερικοί παίκτες το είχαν παραγ@μήσει με τις εξόδους που συνοδευόταν από το καθιερωμένο ποτάκι και ενίοτε κανένα τσιγαράκι.
Μακάρι να κοπούν αυτά μια για πάντα.
Επίσης, είναι αλήθεια ότι μερικοί παίκτες το είχαν παραγ@μήσει με τις εξόδους που συνοδευόταν από το καθιερωμένο ποτάκι και ενίοτε κανένα τσιγαράκι.
-
Αν όντως ισχύει, είμαστε για τα πανηγύρια. Δεν είναι η δουλειά του προπονητή να κάνει τον αστιφυλακα. Όσο για τους παίχτες που τα κάνουν αυτά είναι τουλάχιστον γελοιοι. Εάν τα κάνουν βέβαια
Σαν ουδέτερος παρατηρητής κοιτάς τις μεγαλες νίκες λόγω ρεαλισμούτσιριγώτης έγραψε:Τι να γράψω; πως ήταν μικρή;βέβαια τώρα εγώ κάθομαι και μιλάω με κάποιον που μετά από αυτή την νίκη νομιζε πως τελείωσαν όλα. Αντιθέτως για μένα αυτές τις νίκες τις κοιτάω με ρεαλισμό, δεν πήρα και πρωτάθλημα. .όταν σταματήσουμε να πανηγυριζουμε για ένα διπλό το οποίο κάποτε πρέπει να μας γίνει συνήθεια, ίσως μεγαλώσουν και οι απαιτήσεις μας.Odi έγραψε:Από την 9η αγωνιστική έχει να χάσει η ομάδα.
Ο ΓΧ όλοι ξέρουμε με ποιον τρόπο ήταν προπονητής.
Οσο για το μάτι,όποιος βλέπει ξέρει οτι γίνεται προσπάθεια φέτος,άσχετα με το τι αποδίδει μέχρι τώρα.
Βέβαια κ εγώ κάθομαι και μιλάω με άνθρωπο που μετά το διπλό στην Γερμανία έγραψε "μεγάλη νίκη,μπράβο".
Ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει,υπάρχει και κάτι που λέγεται ρεαλισμός,αλλά οκ.τσιριγώτης έγραψε:Εννοείται να γίνουν συνήθεια τα διπλά εκεί. Τα διπλά στην Κέρκυρα εσύ θες να γίνουν ; δε νομίζω.
-
Εντάξει το κατάλαβα, είμαι Αλλόθρησκος και της γειτονιάς. Άλλη καραμέλα αυτή. Μόνο εσύ είσαι ΠΑΟΚ μάγκα μου, κανένας άλλος. Όταν καταλάβεις τι λέω τότε μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο. Ευχαρίστως να πιναμε και κάτι παρε'ι'τσα για να σε $πείσω "πως και εγώ ΠΑΟΚ είμαι
-
Εδώ ο ιβαν το λέει,σε εμένα κολλησες; αφού έφτιαξε και ράφι για την ευρωπαϊκή κουπαOdi έγραψε:Εντάξει,υπάρχει και κάτι που λέγεται ρεαλισμός,αλλά οκ.τσιριγώτης έγραψε:Εννοείται να γίνουν συνήθεια τα διπλά εκεί. Τα διπλά στην Κέρκυρα εσύ θες να γίνουν ; δε νομίζω.
Προφανώς κάποιοι βλέπαν κάποιο άλλο πρωτάθλημα πέρσι όπου η ομάδα πήγαινε τρένο, τελείωσε το πρωτάθλημα και όλοι οι στόχοι ειχαν επιτευχθεί, όλοι οι παίκτες ήταν αγαπημένοι μεταξύ τους, ο κόσμος ήταν γεμάτος θετική ενέργεια και ήρθε ο κακός Τούντορ και σε 7 μήνες τα διέλυσε..
Να θυμήσω σε μερικούς που μας βρήκε η σεζόν που τελείωσε στο πρωτάθλημα που έβλεπα εγω...
-Τελευταίοι στα πλει-οφ με συγκομιδή 2 βαθμών(δε βαζω τους 2 που είχαμε μπονους) και τέρματα 1-6
-Προερχόμασταν από ένα τελείωμα πρωταθλήματος που αν η βαθμολογία μέτραγε μόνο από το Γενάρη και έπειτα θα παλέβαμε για τη σωτηρία
-Είχαμε την χειρότερη άμυνα από τις ομάδες που τελείωσαν στις θέσεις 1 εως 10.
-Τα αποδυτήρια μας ήταν μπουρδέλο και το κλιμά γύρω από την ομάδα αρρωστημένο με γκρινια, κράξιμο και όλα τα συναφή.
Με το που τελείωσε το πρωτάθλημα έπρεπε σε 15-20 μέρες να έχουμε βρεί ΤΔ, προπονητή, να βρούμε παίκτες, να πάρουμε παίκτες, να διώξουμε παίκτες, να αρχίσουμε προετοιμασία και να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα (δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν τελικά αν δεν μπαίναμε).
Ε λοιπον αν κάποιος νομίζει ότι με όλο αυτό το υπόβαθρο, με 10+ νέες μεταγραφές (που λογικό είναι κάποιες να βγούν και κάποιες όχι), κενά στο ρόστερ που δεν καλύφθηκαν, θα ερχόταν κάποιος προπονητής (ποιός αλήθεια; γιατι εύκολο είναι να λές Τούντορ πούλο, αλλα ποιός -ονομαστικά- είναι ο κατάλληλος;) και η ομαδα θα έκανε περίπατο στο πρωτάθλημα τότε τι να πώ...ας μας τον υποδείξει και σε μας να μας ξεστραβώσει
Να θυμήσω σε μερικούς που μας βρήκε η σεζόν που τελείωσε στο πρωτάθλημα που έβλεπα εγω...
-Τελευταίοι στα πλει-οφ με συγκομιδή 2 βαθμών(δε βαζω τους 2 που είχαμε μπονους) και τέρματα 1-6
-Προερχόμασταν από ένα τελείωμα πρωταθλήματος που αν η βαθμολογία μέτραγε μόνο από το Γενάρη και έπειτα θα παλέβαμε για τη σωτηρία
-Είχαμε την χειρότερη άμυνα από τις ομάδες που τελείωσαν στις θέσεις 1 εως 10.
-Τα αποδυτήρια μας ήταν μπουρδέλο και το κλιμά γύρω από την ομάδα αρρωστημένο με γκρινια, κράξιμο και όλα τα συναφή.
Με το που τελείωσε το πρωτάθλημα έπρεπε σε 15-20 μέρες να έχουμε βρεί ΤΔ, προπονητή, να βρούμε παίκτες, να πάρουμε παίκτες, να διώξουμε παίκτες, να αρχίσουμε προετοιμασία και να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα (δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν τελικά αν δεν μπαίναμε).
Ε λοιπον αν κάποιος νομίζει ότι με όλο αυτό το υπόβαθρο, με 10+ νέες μεταγραφές (που λογικό είναι κάποιες να βγούν και κάποιες όχι), κενά στο ρόστερ που δεν καλύφθηκαν, θα ερχόταν κάποιος προπονητής (ποιός αλήθεια; γιατι εύκολο είναι να λές Τούντορ πούλο, αλλα ποιός -ονομαστικά- είναι ο κατάλληλος;) και η ομαδα θα έκανε περίπατο στο πρωτάθλημα τότε τι να πώ...ας μας τον υποδείξει και σε μας να μας ξεστραβώσει
-
Όπου πήγε,η ομάδα του έπαιξε μπαλάρα,αλλά έφυγε με πολύ άσχημο τρόπο.
Προπονηταράς,αλλά τρελός.
Προπονηταράς,αλλά τρελός.
Νομοτελειακά κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ, θα εφαρμοστεί καταρτισμός 11άδας με ιντερνετική ψηφοφορία και αλλαγές με live ψηφοφορία κατά την διάρκεια των ματς. Να ανοίξουν επιτέλους και οι μεταγραφές όλο το χρόνο και να παίζει και 3η ψηφοφορία για το ποιός θέλουμε να παίζει στην ομάδα κάθε Κυριακή.
Και προφανώς πρόεδρος να είναι ένας ζάμπλουτος που νιώθει και να έχει ανοιχτή πίστωση στις τράπεζες για να γίνονται όλα αυτά.
Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ..
Και προφανώς πρόεδρος να είναι ένας ζάμπλουτος που νιώθει και να έχει ανοιχτή πίστωση στις τράπεζες για να γίνονται όλα αυτά.
Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ..
-
Δεν διαφωνώ, αλλά είναι καλός. Πιστεύω πως αυτόν χρειαζόμαστε για να κόψει και τις μαγκιες σε παίχτες, αλλά και για να μας κάνει ξανά ομάδα σε όλα τα επίπεδα
Το να διώξεις κάποιον είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι ο καινούριος να είναι καλύτερος απ' τον προηγούμενο.
Το γιατί χρειάζεται να τριγυρνάει ο Τούντορ για να τους πετύχει με στεναχωρεί. Άλλος δεν υπάρχει από την ΠΑΕ για αυτό; Δηλαδή φορτώνεται και με τις βόλτες ελέγχου; Μα όπου και να πάνε οι παίκτες δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχουν κάποιον οπαδό μας. Τι κάνουμε εμείς; Κανά tweet στο askfrank ή καμιά ενημέρωση εκεί που πρέπει για το τι γυρεύει ο παίκτης μεταμεσονύχτια εδώ δεν παίζει απο μάς; Να ξέρουν δηλαδή και οι παίκτες ότι δεν μπορούν να παραβιάζουν τους κανόνες της ομάδας χωρίς να γίνεται γνωστόMīngus έγραψε:Αυτό που γράφτηκε ότι ο Τούντορ τριγυρνάει τα βράδια μπας και πετύχει κανέναν παίκτη, όσο αστείο κι αν ακούγεται, είναι αλήθεια.

Εκτός και αν το βγάλαν για να ζητήσουν με αυτόν το τρόπο την βοήθεια μας.