Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Αθτην ιναι η αποψη μου για παραπανω ποδοσφαιρικα:
Για τον Pape M'Bow που ειπα ειπε η διοικηση του πανθρακικου δεν θα κανει αλλες μεταγραφες και πηρε ειμαι σιγουρος τον ποτουριδη για αντικαταστατη του Pape M'Bow.
αντε να δουμε τα επομενα 24ωρα αν τελικα βγουν αυτα που ειπα η οχι! και αν παρθουν τι θα παρθοθν και σε τι θεσεις θα παρθουν.
Για τον Pape M'Bow που ειπα ειπε η διοικηση του πανθρακικου δεν θα κανει αλλες μεταγραφες και πηρε ειμαι σιγουρος τον ποτουριδη για αντικαταστατη του Pape M'Bow.
αντε να δουμε τα επομενα 24ωρα αν τελικα βγουν αυτα που ειπα η οχι! και αν παρθουν τι θα παρθοθν και σε τι θεσεις θα παρθουν.
Ας κάνω κι εγώ μια ριξιά καθότι το είδα μάλλον πρώτος:
Πολύ κοντά στην απόκτηση επιθετικού χαφ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, παίζει στην θέση «8″ και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει οριστική εξέλιξη μέσα στην διάρκεια της ημέρας.
Αν όλα πάνε καλά ο παίκτης θα ανακοινωθεί μαζί με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται επίσης μία «ανάσα» από την απόκτηση του.
http://inpaok.com/194359/
Πολύ κοντά στην απόκτηση επιθετικού χαφ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, παίζει στην θέση «8″ και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει οριστική εξέλιξη μέσα στην διάρκεια της ημέρας.
Αν όλα πάνε καλά ο παίκτης θα ανακοινωθεί μαζί με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται επίσης μία «ανάσα» από την απόκτηση του.
- Ekatnetworkltd
Μόνο έτσι βρέ Asime θα ανακοινωθεί ο παπαδόπουλος δίπλα σε έναν άλλο παίχτη/κτες!
Φορ στα 33 και με το ιστορικό του Παπ μόνο σαν καβάντζα χωράει ότι σκέψεις κι αν κάνουν!
Ο Παπαδόπουλος δεν θα είναι χρήσιμος ούτε σαν φουνταριστός ούτε σαν 2ος σέντερ φορ ούτε πουθενά.
Ο ρόλος του είναι να ανεβάζει τη ψυχολογία του Σάλπι. Ιδού η απόδειξη...

Ο ρόλος του είναι να ανεβάζει τη ψυχολογία του Σάλπι. Ιδού η απόδειξη...
O Καραγκούνης είναιAsimos έγραψε:Ας κάνω κι εγώ μια ριξιά καθότι το είδα μάλλον πρώτος:
- Ekatnetworkltd
- Ekatnetworkltd
Πακέτο Καραγκούνης Παπαδόπουλος και φύγαμε όλοι σκαστοί από Τούμπα για κλινική.
το ειδα κ εγω αλλα δεν το δημοσιευσα λογικα θα ειναι ο Borges με τα στοιχεια που λεει το inpaok αυτα που ειπα παραπανω! αρα ο karagounis δεν ειναι σιγουρα!Asimos έγραψε:Ας κάνω κι εγώ μια ριξιά καθότι το είδα μάλλον πρώτος:
- mariotsaggal91
Το διάβασα ίσα με 4 φορές και τις τέσσερις ουίσκια διάβασα... Είναι και η ώρα τέτοια και λεω τί γραφει??desperando έγραψε:το να παιξει αναγκαστικα ο κουλουρης τα οποια ματς δεν θα μπορει να παιξει ο κλαους δεν ειναι ομαλη ενταξη στην ομαδα με πολυ πιθανο ο παικτης να καει.obanebane έγραψε:
το πρωτο παιχνιδι με την καλονη εδειξε ακριβως τι μπορει να συμβει.μετα απο ενα κακο ματς δεν ηταν και λιγοι εκεινοι που αρχισαν να μιλανε απαξιωτικα για τον παικτη.
ο παικτης πρεπει να παιξει με πλανο και οχι αναγκαστηκα.και η θεση του ειναι δυσκολη,απαιτει νουμερα και ουσια
ο παπαδοπουλος λοιπον θα εχει αυτον τον ρολο,τον παικτη που οταν ο κλαους δεν θα μπορει να παιξει θα παιζει αυτος και θα εχεις απαιτησεις που μπορει να σηκωσει .
τον παικτη που οταν ενα ματς εχει στραβωσει θα τον βαζεις μεσα απαιτοντας να αλλαξει την τροπη και εχει την ικανοτητα και την ποιοτητα να το κανει.
φανταζεστε να κανεις κατι τετοιο με εναν 18χρονο? δυο αρνητικα αποτελεσματα ή εμφανισεις ειναι ικανα για να χαθει ενας παικτης.
ειδικα οι θεσεις των στοπερ-τερμα και στραικερ ειναι οι πιο δυσκολες για να ενταξεις εναν νεο
το θεμα ομως δεν ειναι ο παπαδοπουλος,το θεμα ειναι αν αθ αποκτηθουν παικτες σε θεσεις που αποδεδειγμενα εχουμε μεγαλα προβληματα.
δεν ειναι δυνατον να βαφτιζουμε τον μαντουρο 8αρι και να εχουμε και απαιτηση να παιξει κι ολας.
ειναι πραγματικα βασανιστηριο να βλεπεις τον σαλπι αριστερο εξτρεμ. το ιδιο σχεδον αν ο προπονητης υπολογιζει γι αυτην την θεση και τον παπ.
μαρτενς και γκολασα ειναι και αυτοι μπαλωματα και θα ειναι εγκλημα να φυγει κοντα απο την περιοχη ο φακ.
καλα για τα στοπερ να μην μιλησω καλυτερα σημερα εγινε το απιστευτο με 4 ακραια μπακ...ουτε η περσινη-προπερσινη μπαρτσα τετοια πραματα

Και είναι και χωρις μάνατζερ ο Παπ... Το'χει δηλώσει ότι μόνος του διαπραγματεύεται...buffalobill4 έγραψε:Κοιτα μπανε το παιδι ειναι 18 χρονων. Το να περιμενουμε απο ενα παιδι να παρει τον ΠΑΟΚ στις πλατες του κ μαλιστα φετος που η ποιοτητα μεσοεπιθετικα εχει παει περιπατο ειναι λαθος.obanebane έγραψε:Ειναι πολυ κακος ο Κουλουρης ρε συ,δε δειχνει να χαιρεται το παιχνιδι οπως περυσι μη το καψουμε το παιδι ΑΥΤΟ θα ειναι εγκλημα.buffalobill4 έγραψε: Καποιοι κραζετε τον κουλουρη με ενα επισημο ματς... το να παει δανεικος θα ειναι εγκλημα. Το να του φαει λεπτα ο σαλπι θα ειναι εκ προμελετης...
Οχι ομως κ να φυγει δανεικος. Ας ερχεται απο τον παγκο οπως περσι.
Αν στην παε σκεφτηκανε οπως τα λεει ο ντεσπε για τον μυταρα τους βγαζω το καπελο. Επιτρεψτε μου να διατηρω αμφιβολιες. ΙΑυτοι θα παιρνανε τον οποιοδηποτε ποδοσφαιριστη με τα εξης χαρακτητιστκα. 30πολλα πρωη ζελος κ οπωσδηποτε ελληνας. Μακαρι να λεω μ@λακιες
Τώρα που τον κάλεσε ο Κλαύδιος... τώρα είναι που δεν βγαίνει από την 11άδα...aisiodoksos έγραψε:Μια εξτρεμαρα να παρουμε και μετα κεντρικο αμυντικο + τον παπ και ολα καλα..αν ειναι να παει ο κουλουρης δανεικος μια χρονια καλο θα του κανει..αν ειναι να παει γιατι ειναι να παιζει ο σαλπι παντως τοτε δεν ξερω αλλα ντροπη ρε μαγκες..εγω αν ημουν ο σαλπιγγιδης μπορει να ειχα κρεμασει και τα παππουτσια μου απο τωρα..τον βλεπω και τον λυπαμαι πλεον.