Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από K_geo »

υπερβολές../.

να πεις με 3 προσθήκες να πω ναι. :mrgreen:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Με τοσες σκουπες που εχει παρει ο Ιβαν τα τελευταια χρονια και καθαριζει, στο τελος θα ανοιξει εταιρεια telemarketing
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Είμαι υποστηρικτής του μοντέλου.. σε μια ομάδα τις θέσεις "κλειδιά" όπως γενικός αρχηγός τεχνικός διευθυντής και πρόεδρος να τις έχουν πρώην παίχτες που έχουν περάσει από την ομάδα και έχουν αφήσει το στίγμα τους..

Με λίγα λόγια πιστεύω ότι πρέπει να ενςργοποιηθουν άτομα όπως ο Λίνο ο κοντρερας ο μούσλι ο Πάμπλο.

Άτομα που γνωρίζουν το dna της ομάδας.. Άτομα που έχουν προσωπικότητα και είναι ΑΛΕΡΓΙΚΟΙ με την ήττα.

Όχι άλλοι δημοσίοι υπάλληλοι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Παρ 27 Νοέμ 2015, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οι ομαδες του ΘΖ κοστιζαν περιπου 15 μυρια. Λογω της διαχειριστικης φυσης που ειχε η διοικηση πρωτοδικειου και οι ισολογισμοι που βγαινανε αυτο δειχνανε ειτε ηταν μαγειρεματα ειτε οχι.

Γνωστο και κατανοητο πλεον το πλανο μιας ομαδας χωρις μεταπωλητικη αξια με παιχτες κλειδια στις τελευταιες 2 χρονιες τους, τυχεροι που βρηκανε τετοιους παιχταραδες που δεσανε αλλα αυτη τη στιγμη παει να γινει κατι αλλο, να υπαρχει μεταπωληση καθως ευκολα μπορει να σπρωχτει στη Ρωσια ενας βαλκανιος παιχτης. Αυτα περι αυταρκειας, οικονομικης αυταρκειας.

Απο εκει και περα ολοι ειμαστε μουδιασμενοι, σαφως εχει διαφορα η κριτικη με την απαθεια αλλά αυτο που δεν εχω συλλαβει ακομη ειναι απο που περνουν αφορμη οι φωνες που μιλανε πλαγιως πως υπευθυνος ειναι ο Ιβαν και αντε να τα μαζευει.

Αρχιζει και μου θυμιζει εντονα εποχες καλοκαιριου 2011 εντονα.. Πολλες φωνες, μηδεν προτασεις, αιμα να βραζει κλπ κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

paokpool έγραψε:Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε.

Εικόνα
Ομαδάρα!

Θυμάσαι τότε που κάποιοι έβριζαν τους 10 από τους 11; Πλην Βιεϊρίνια, όλοι είχαν ακούσει (πολλά ή λίγα) σχόλια για την αξία τους. Αλλά ευτυχώς πέρασαν αυτά και πλέον μάθαμε.

(δεν έχει κρυφό μήνυμα)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μην αφήνεις τον χοντροκόλη στην απέξω.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγώ έναν θέλω από εκείνη την ομάδα μόνο

Ίβιτς!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Trilofiotis έγραψε:Επιτέλους τέρμα τα ημίμετρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικο του Κολκα ειναι Αθήνα και συναντιέται με Καμμένο και Τσίπρα!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφάσισε να μη σπαταλάει λεφτά να πάει να αγοράσει το πρωτάθλημα να τελειώνουμε :opaokara: . Με ανταλλαγή Τσακαλώτου - Γκοντσαρόβα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

pgetsos έγραψε:Εγώ έναν θέλω από εκείνη την ομάδα μόνο

Ίβιτς!
Ο χοντροκωλης δε σε κάνει δηλαδή. Είναι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστής! Ο παλαίμαχος τι να σε κανει;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τον προπονητή. :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

K_geo έγραψε:τον προπονητή. :lol:
:lol:
Μαυρο Χιονι έγραψε:
pgetsos έγραψε:Εγώ έναν θέλω από εκείνη την ομάδα μόνο

Ίβιτς!
Ο χοντροκωλης δε σε κάνει δηλαδή. Είναι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστής! Ο παλαίμαχος τι να σε κανει;
Ε όχι ο ίδιος ρε αδερφέ

Τον κλώνο του στα 28 θέλω. Για μένα ο πλέον σημαντικός παίχτης εκείνης της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Είμαστε οφ τοπικ. Εκτός και αν είναι ερώτηση τι δώρο θέλουν οι ΠΑΟΚτσηδες από τον Ιβάν τώρα τα Χριστούγεννα
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

επειδη μερικοι δεν καταλαβατε προφανως αυτο που εγραψα να το ξεκαθαρισουμε.
η Ντνιπρο ειναι καμια υπερομαδα;κι ομως τελικο ουεφα εφτασε γιατι πολυ απλα δεν ειναι κατι τοσο ακατορθωτο απλα συνηθως στην Ελλαδα μετα την φαση των ομιλων δεν δινουμε ιδιαιτερη βαρυτητα..η ομαδα του Γκαρσια,του Βιειρινια και του Κοντρερας που εδινε σημασια στο θεσμο ,που κοιτουσε καθε αντιπαλο καταματα επειδη πολυ απλα ειχε μεταλλο κι ηταν γεματη στις προσωπικοτητες και αποκλειστηκε λογω ατυχιας απ την Τσσκα εγω πιστευω οτι μεχρι τους 4 μπορουσε να φτασει..Οποιος θελει ας υποστηριξει το αντιθετο.
Ουτε ωραιοποιησα καταστασεις ουτε ειπα οτι δεν ειχε ελλειψεις ουτε αρνηθηκα οτι δεν μπορουσε να παιζει 3 παιχνιδια την εβδομαδα.
Οσο για το μπατζετ βαλτε τα κατω και δειτε.
τα υπολοιπα (διοικητικα-εξωδιοικητικα-πορισμα,κοκ) ειναι αλλη ιστορια οπως κι οτι χρεωθηκε η ομαδα.ειμαι τελευταιος που θα πει καλη κουβεντα για τον ευρωβουλευτη..
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Μιας και δεν είδα τόπικ για τον Βεζυρτζή,
να πω ότι τιμώ τον Νίκο Βεζυρτζή για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ, όμως διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια με την πρόσληψή του. Κι αυτό λαμβάνοντας υπόψη την προσωπική του ιστορία μετά το μπάσκετ, τον χαρακτήρα του και την παντελώς αποτυχημένη μεταβατική θητεία του στην ΠΑΕ.
Δεν ξέρω αν η (επαν)έλευση είναι άλλη μια "επιτυχημένη" συμβουλή προς τον Ιβάν, όμως πολύ φοβάμαι πως είναι και αυτό δείχνει έλλειψη εμπιστοσύνης / στήριξης στο μοντέλο που ο ίδιος ξεκίνησε. Αναμένω να ξεκαθαρίσει ο ρόλος του Νίκου Βεζυρτζή στην ομάδα και τα ξαναλέμε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και όταν γίνει αυτό και ανακοινωθεί η πρόσληψη του, τότε θα δείς και τόπικ στάλκερ. ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”