Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- Περιπτερος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
rain ... από εδώ προκύπτει (a mon gout) δηλώνει ο Galtier "Il est sous contrat avec nous pour une durée que je n’ai pas en tête."...
Οχι ότι έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία.
Το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει προσφορά και ότι ο παίκτης δεν είναι και πολύ "ζεστός" για εμάς.
Οχι ότι έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία.
Το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει προσφορά και ότι ο παίκτης δεν είναι και πολύ "ζεστός" για εμάς.
- Περιπτερος
Από Αύγουστο μεταγραφές, να γλυτώσουμε και το μηνιάτικο στους παίκτες ... .
Κλείνω τον περίπτερο ναό μου και πηγαίνω διακοπές.
Αν γίνει κάτι πάρτε με τηλέφωνο.
Κλείνω τον περίπτερο ναό μου και πηγαίνω διακοπές.
Αν γίνει κάτι πάρτε με τηλέφωνο.
-
paokpantou
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφησαν να διαρευσει του μολο ενω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ερθει σε εμας...αλλο ενα μεγαλο επικοινωνιακο λαθος της παε
Ξέρεις κάτι η απλά το λες ;
o παικτης ανηκει στην νανσυ και η σαιντ ετιεν δεν τον πηρε με την οψιον.... τι σχεση εχει τι δηλωνει ο προπονητης της σαιντ ετιεν>???
o παικτης ανηκει στην νανσυ και η σαιντ ετιεν δεν τον πηρε με την οψιον.... τι σχεση εχει τι δηλωνει ο προπονητης της σαιντ ετιεν>???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Τετ 16 Ιούλ 2014, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
ο μολο ειναι της νανσυ ,η σεντ ετιεν τον θελει ξανα δανεικο,αλλα δεν εχει κανει προταση ,ολα τα σαιτς της γαλλιας λενε για παοκ αρα οτι και να λεει ο προπονητης της σεντ ετιεν ειναι μαλακιεςDemir έγραψε:Τελικά ο μόλο που ανήκει;;; Νανσυ ;;; Δανεικός δεν είχε πάει Σάιντ εττιεν;; Στο Instagram ανέβασε φωτό πριν 2 ώρες με ρούχα αποστολής Σάιντ Ετιέν !!! Κ έγραφε κάτι για αγώνα σήμερα κ τέτοια!!
αυτο λεω κ εγω.. και η σαιντ ετιεν θελει δανεικο εναν παικτη που τον εβαλε 17 φορες απο τις 38 αγωνιστικες???? παπαριες...
- sourmenetes
- Moderator
ρε φίλε από που προκύπτει ότι δε θα έρθει;;γιατί βγάζετε δικά σας συμπεράσματα;;ποτε η ΠΑΕ τα τελευταία 2 χρόνια επιβεβαίωσε και δεν απέκτησε τον παίχτη;;;paokpantou έγραψε:ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφησαν να διαρευσει του μολο ενω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ερθει σε εμας...αλλο ενα μεγαλο επικοινωνιακο λαθος της παε
Ήμαρτον ρε παίδες..
- ΑποστόληςΑ
Οι δικοί μας δημοσιογράφοι μπορεί να λένε (να γράφουν) λακαμίες, αλλά για την ώρα δεν βλέπουμε τον Μολό να έρχεται, άρα επιβεβαιώνεται ο Κλόκας1924 και οι συν αυτώ.
-
paokpantou
αμα ερθει ο μολο εγω θα γινω αστροναυτης...ειλικρινα..sourmenetes έγραψε:ρε φίλε από που προκύπτει ότι δε θα έρθει;;γιατί βγάζετε δικά σας συμπεράσματα;;ποτε η ΠΑΕ τα τελευταία 2 χρόνια επιβεβαίωσε και δεν απέκτησε τον παίχτη;;;paokpantou έγραψε:ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφησαν να διαρευσει του μολο ενω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ερθει σε εμας...αλλο ενα μεγαλο επικοινωνιακο λαθος της παε
Ήμαρτον ρε παίδες..
τωρα σε αλλο αρ8το λεει ενας παικτης της σαιντ φευγει κ ο προπονητης θελει τον μολο να παρει μεγαλυτερο ρολο φετος ,αλλα εχασαν την οψιον και τωρα ισως παει δανεικος ξανα... πφφφφ
-
paokpantou
δεν ξερω κατι απλα αυτο λεει το ενστικτο μου...και ξερετε τι θα βγουν να πουν ε....πως δεν ταιριαζει στην φιλοσοφια της ομαδας και μετα απο συζητησεις με τον προπονητη κατεληξαν σε καποιον αλλον...Demir έγραψε:Ξέρεις κάτι η απλά το λες ;
Χθες εγραφαν οτι τον περιμενουν ολλανδια.. Ο ιδιος στο Instagram πριν 2 ωρες λεει οτι πηγαινει για φιλικο με την saint ettienne..
départ pour la belgique game tonight

départ pour la belgique game tonight

Σύμφωνα με τα αρδ, η ΠΑΕ δεν διέψευσε το ενδιαφέρον για τον Μολό. Νομίζω έχει τη σημασία του.sourmenetes έγραψε:Η ΠΑΕ δεν μπορεί να επιβεβαίωσε χωρίς να υπάρχει φλερτ...
** Απ'τη στιγμή που η "δουλειά" βγήκε τόσο πρόωρα στα μμε, πλέον είμαι απαισιόδοξος ως προς την κατάληξή της.
** Πιθανολογώ ότι διέρρευσαν το (πιασάρικο) όνομα του Μολό για να επικεντρωθούν χωρίς ενοχλήσεις σε άλλο στόχο. Ελπίζω αυτός ο άλλος στόχος να είναι επιπέδου Μολό & Στοχ και όχι Φορτούνη & Στεβάνοβιτς.
@ Περίπτερος
Ευτυχώς που δεν μας δικαίωσε το ΚΑΣ ???
Ευτυχώς -δηλαδή- που δεν έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε 2.5 μύρια?
Ευτυχώς που -λογικά- πέφτει το μπάτζετ μας κατά 2.5 μύρια?
Ευτυχώς που διαπραγματευόμαστε -πλέον- με τους μάνατζερς ως ομάδα του γιουρόπα?
Ευτυχώς που έχει ο βάζελος την ευκαιρία με δυο καλά παιχνίδια να τσιμπήσει 2.5 μύρια και να τα διαθέσει για την ενίσχυσή του & να μπει απευθείας στο γιουρόπα παίρνοντας το μισό μάρκετ πουλ?
** Ποιά ακριβώς είναι η Κ-20 που ΘΑ έπαιζε (2 ματς) στον 3ο προκριματικό του Τσου Λου?
ο Κλάους?
ο Σάλπι?
ο Μάρτενς?
ο Γκολάσα?
ο Κάτσε?
ο Τζιόλης?
ο Μαντούρο?
ο Βιτόρ?
ο Σκόνδρας?
ο Ρατ?
ο Γλύκος/Ιτάνζ?
you're welcome to the clubpaokpantou έγραψε:αμα ερθει ο μολο εγω θα γινω αστροναυτης...ειλικρινα..sourmenetes έγραψε:ρε φίλε από που προκύπτει ότι δε θα έρθει;;γιατί βγάζετε δικά σας συμπεράσματα;;ποτε η ΠΑΕ τα τελευταία 2 χρόνια επιβεβαίωσε και δεν απέκτησε τον παίχτη;;;paokpantou έγραψε:ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφησαν να διαρευσει του μολο ενω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ερθει σε εμας...αλλο ενα μεγαλο επικοινωνιακο λαθος της παε
Ήμαρτον ρε παίδες..