κλιμάκια της τέος ΚGB με γνώσεις δευτέρου γραφείου γιατί το πρόβλημά μας
κατά 99.999% είναι εντός του ΠΑΟΚ.
ΥΓ.Αφήσαμε τα οικονομικά και πιάσαμε τα συνομωτικά

rainmaker έγραψε: όσο για το αν το Paokmania είναι οπαδικό ή οχι, είναι αυταπόδεικτο. Όποιος δε γουστάρει, την καληνύχτα μου.
Εκτός αν νομίζετε οτι το paokmania ειναι δημοσιογραφικό και σας δόθηκε ξαφνικά η δυνατότητα να μιλάτε και να κατακρίνετε ελεύθερα.
Κατέεις πράμα μπρε ;;toumpiotis35 έγραψε: Συγχαρητηρια εισαι πλεον δημοσιογραφος με την Βουλα(οχι την Πατουλιδου)
Τεκμήριο αθωότητας δε υπάρχει τα συμπεράσματα τα βγάλαμε εκ των προτερων.danirifle έγραψε:η πιθανή αθώωσή του δε θα έρθει σαν έκπληξη, καθώς γνωρίζουμε σε τί χώρα ζούμε...
δε θα περιμένω να μου πει η εκάστοτε "δικαιοσύνη" το αν έφαγε ή δεν έφαγε
ιβάν μην κάνεις το λάθος και τον φέρεις πίσω
φυσικά και ο ζήσης ΔΕΝ είναι αμέτοχος.Argonaut4 έγραψε:Εσυ δηλαδή είσαι σίγουρος ότι ειναι ένοχος ε?Και ο Ζήσης αμέτοχος.
Μη μου πεις το αντίθετο γιατί μόλις τώρα είπες ότι η δικαιοσύνη είναι σάπια.....αλλά καθαρή όταν άσκησε την δίωξη.
το να καταδικαστεί για 320.000 και το να μιλάμε για τέτοια "αστεία" ποσά, σε σχέση με αυτά που "διαχειρίστηκε" είναι αστείο. δε μου κάνει καν αίσθηση.eorptol έγραψε:Κοιτά αν αθωωθει η δικαιοσύνη ειναι σάπια αν καταδικαστεί θα λέμε το λέγαμε ειναι ένοχος ......ο ιβαν γιατι θα υπογράψει ότι τα 320.000 ειναι μισθός και θα τον αθωωνει ειναι χαζος ; Τι συμφέρον έχει να τον καλύψει ; Πάντως οι ρουφιανιά μέσα στον ΠΑΟΚ δίνει και παίρνει για τους ντεμεκ παράγοντες μιλάω ρουφιανοι μεγάλοι μερικοί μόνο για την πάρτυ τους νοιάζονται ποιος ΠΑΟΚ.
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Εγώ όχιdesperando έγραψε:δυστυχως απ οτι βλεπω καποιοι θα χαλαστουν πολυ οταν θα παρει πάλι ρολο στα κοινα του ΠΑΟΚ