Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Sera4 »

PARASANDALOS έγραψε:του εσκασε ι μπαλλα απο το μαπα το ταπητα του γηπεδου.....
αμα αυτος ειναι μαπας το δικο μας ειναι για κλαματα ιδιως απο τη μερια της 4...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

βάζελος, >>>>> 0 επίσημα παιχνίδια, ανέμελο καλοκαιράκι για μάυρισμα στη παραλία, χαλάρωση = πούλος
γάβρος, >>>>>> αποκλεισμός από ευρώπη, ανούσιες μεταγραφές εκατομμυρίων, ασύνδετη ομάδα και προπονητής που δεν έχει κάνει προετοιμασία μαζί της = πούλος

υ.γ. χαίρομαι για την ήττα του gay, οι σκατόγριες δεν είναι ανταγωνιστής μου, θα κάνουν πίπες στην συνέχεια όπως συνήθως.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Από gazzetta
Νικόλας Βασιλαράς
Πλάτη» με το καλημέρα

...

Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής. Και οι πέτρες ξέρουν ότι ο μοναδικός αντίπαλος για τον εφετινό Παναθηναϊκό θα είναι ο Ολυμπιακός. Όσο λοιπόν είναι από κάτω όλα θα πηγαίνουν καλά. Εννοείται ότι αυτό που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην Λεωφόρο δεν πρέπει να ξεχαστεί.

...
Μια χαρά, κι εκεί που δε θα το περιμένεις...ΦΑΠ θα ακουστεί και το κεφάλι θα κουνιέται πάνω-κάτω όπως τα σκυλάκια που βάζουν στα παρπριζ των αυτοκινήτων..
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ετσι τετοια να λενε να γουσταρουμε!!!!αν ημαστε σοβαροι ουτε που θα καταλαβουν ποτε θα μας κυνηγανε!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, κανε φετος το θαυμα.... :pano:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Γιάννης Μώραλης: "Αδικήθηκε ο Ολυμπιμπιακός"

Παράπονα για τη διαιτησία του Σταθόπουλου έκανε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιμπιακού, Γιάννης Μώραλης: "Ο Ολυμπιμπιακός αδικήθηκε στο σημερινό παιχνίδι. Δεν δόθηκε ένα πέναλτι. Θα πρέπει να δούμε βελτίωση τις επόμενες αγωνιστικές. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας. Είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο. Κανείς δεν πίστευε μετά το γκολ του Μήτρογλου πως θα ο Ολυμπιμπιακός θα χάσει, μια και ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Ετσι είναι όμως το ποδόσφαιρο".

Άλλαξαν οι εποχές λεβέντη μου... Πάνε αυτά που ήξερες παλικάρι μου... Πούτσα κι εφέτος λαίμαι...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Trelammenos έγραψε:Ε το Βέλιο...
Μικρός που ερχόταν στο χωριό μου ήταν και ΠΑΟΚτσακι...
ο γιός του παλαίμαχου τους δεν είναι?
Άβαταρ μέλους
Trelammenos

Δημοσίευση από Trelammenos »

Ο πατέρας του κατάγεται από το χωριό μου. Κατέβηκε και για δ.συμβουλος στις εκλογές (Τρομάρα του)
Δεν ξέρω αν είναι παλέμαχος τους ...
Απλα γενικά και αυτός και ο γιος του ξαφνικά την είδαν πολύ... καπως.
Οταν λεω μικρός εννοώ για πιτσιρίκι δημοτικού όταν ήταν και τον είχα ρωτήσει μετά όπως ξέρω και από το Σμαραγδή του βόλευ δεν είσαι καμία ομάδα.Πας ανάλογα με τα λεφτά και τα ωφέλη γιατί από αυτό ζεις απλά ίσως έχεις κάποιες συμπάθειες...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Μπραβο στον Ηρακλη και στην Ξανθη.....
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

GI4NNEN4 έγραψε:Γιάννης Μώραλης: "Αδικήθηκε ο Ολυμπιμπιακός"

Παράπονα για τη διαιτησία του Σταθόπουλου έκανε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιμπιακού, Γιάννης Μώραλης: "Ο Ολυμπιμπιακός αδικήθηκε στο σημερινό παιχνίδι. Δεν δόθηκε ένα πέναλτι. Θα πρέπει να δούμε βελτίωση τις επόμενες αγωνιστικές. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας. Είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο. Κανείς δεν πίστευε μετά το γκολ του Μήτρογλου πως θα ο Ολυμπιμπιακός θα χάσει, μια και ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Ετσι είναι όμως το ποδόσφαιρο".

Άλλαξαν οι εποχές λεβέντη μου... Πάνε αυτά που ήξερες παλικάρι μου... Πούτσα κι εφέτος λαίμαι...

Στο θέμα της διαιτησίας όμως τίποτα δεν άλλαξε.
Δεν ξέρω αν είδατε το ματς, αλλά κατάφορα αδικημένος από τη διαιτησία ήταν ο Ηρακλής.
Δεν δόθηκε πεντακάθαρη κόκκινη στο βλαχάκι τον Αβραάμ στο 0-0 και καθαρό πέναλτυ στην τελευταία φάση του αγώνα πάνω στον Σαμουράι του Ηρακλή.
Ο κόκκινος θίασος έχασε πεντακάθαρα και μέσα από τα χέρια του δικό του παιχνίδι και βγήκαν εξώφυλλα με μαϊμούδες, έγιναν δηλώσεις και όλα τα σχετικά.
Θα δούμε άγρια πράγματα στη συνέχεια.

Κατά τ' άλλα για τους ως τώρα αγώνες:

- Φοβερός ο Σολτάνι του Ηρακλή, το γύρισε μόνος του
- Με εντυπωσίασε ο Φετφατζίδης. Μου θύμισε σε κοψιά και ένα δικό μας αλλά μόνο στην κοψιά δυστυχώς...
- Σπάνια βλέπεις τόσο έντονη διακόρευση αμυντικού από επιθετικό όσο αυτή του γερο-Νταμπίζα από τον Ανρί Καμαρά του Ατρομήτου.
- Ο Γκοβού ήταν πολύ καλός αλλά μοιραίος. Ο Μπουμσόνγκ ασταθέστατος ως αναμένετο.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Νομίζω ότι ο διαιτητής δεν είχε πρόθεση να αδικήσει τον οποιονδήποτε. "Απλώς" του ξέφυγαν χοντρές φάσεις. Άλλωστε έδωσε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή αλλά και χάρισε κόκκινη στον ΟΣΦΠ και γενικά έκανε λάθη υπέρ και των δύο ομάδων. Είναι όμως τραγικό να λες ότι πας για πρωτάθλημα και να μιλάς για διαιτησία με μια ομάδα με την οποία έλεγες ότι είναι σα σκ@τ@ και ότι την έχεις 100% εσύ ο επίδοξος πρωταθλητής... Σε ανάλογη ήττα του ΠΑΟΚ δε θα ήθελα να λέγαμε για διαιτησία. Άκους εκεί να φας ανατρόπα στο τελευταίο τέταρτο από ομάδα που έχει ως στόχο την παραμονή... :?
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

φέτος πιστεύω οτι έχουμε ομάδα να κερδίζουμε και τους διαιτητές και όχι πέρσυ που το έλεγαν πολλοί και ο ζαγόρ αν δεν κάνω λάθος...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το κατεστημενο του ηρα εφαγε τον καημενο ολυμπιακο.....
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ΠΑΙΚΤΑΡΑ ο φετφατζίδης.
Και ούτε 20 χρονών...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ναι ο έλληνας μέσι σύμφωνα με τον γάυρο!!! :lol:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Αναλαμβάνει τη Μπολόνια ο Μπερέτα!

Η Μπολόνια του Βαγγέλη Μόρα κάνει πρεμιέρα στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα σήμερα, αντιμετωπίζοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ, αλλά χθες το βράδυ η διοίκηση αποφάσισε απρόσμενα να απολύσει τον Φράνκο Κολόμπα και ετοιμάζεται να τον αντικαταστήσει με τον Μάριο Μπερέτα!

Ο 55χρονος Κολόμπα βρισκόταν δέκα μήνες στον πάγκο των «ροσομπλού» και κατάφερε να τους κρατήσει στην κατηγορία πέρυσι, με την ομάδα να τερματίζει 17η στους 20. Φέτος ζήτησε σχετικά υψηλό μπάτζετ για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, ο πρόεδρος Σέρτζιο Πορσέντα αρνήθηκε, οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν και χθες ανακοινώθηκε η απόλυσή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Footballpress.net, η οποία ασχολείται κυρίως με τα θέματα της Serie A, η διοίκηση έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του Κολόμπα και αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπερέτα . Ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει δουλέψει ήδη σε... 13 ιταλικές ομάδες (Κιέβο, Πάρμα, Σιένα, Λέτσε, Τορίνο την τελευταία εξαετία) αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την αναμέτρηση με την Ίντερ.
Τι θα γίνει με σένα ρε χίπι? Σε ξεφορτωθήκαμε από τη Θεσσαλονίκη για να σε φορτωθούμε εδώ? Αφού έτσι το θες λοιπόν..

Έλα-έλα-έλα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”