Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μου το έφαγαν βασικά!email που το έχω από εποχές msn messenger και λίστα P.A.O.K.gr και δε μου το δίνουν πίσω
Να το πούμε λίγο πιο απλά για να μην αναλύουμε υποθετικά γεγονότα και θεωρίες συνωμοσίας. Ότι κίνητρο και να είχε πραγματικά ο Τέλης, ότι και να θέλει να πετύχει πραγματικά με την ενασχόληση του στο ΠΑΟΚ aside (αν και έχουμε μία υποψία όλοι μας), η κόντρα με τον Χατζόπουλο (θέση στο γήπεδο και πάρκινγκ), το cube, η μη πληρωμή του χρέους προς τον Σαββίδη, η αβεβαιότητα για το γήπεδο και το που θα παίξει η ομάδα, η αποπομπή Μπουντούρη και Βεζυρτζή σε χρον dt (δεν εξετάζω αν ήταν καλοί ή όχι για τη θέση που τοποθετήθηκαν), το είπα ξείπα, όλα αυτά είναι απλά γραφικότητες και μικρότητες το λιγότερο. Και έναν άνθρωπο που συμπεριφέρεται μ αυτό τον τρόπο είναι δύσκολο να τον εμπιστευτείς. Μακάρι να αλλάξει ρότα και να μας διαψεύσει
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- freemind, paok apo epilogi, Montrealiotis
Δηλαδή αν πω στο παιδί μου πχ "θα αποκτήσεις το σπίτι που σου αξίζει" τι μπορεί να πιστεύει;Poco Loco έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:19Εδω δηλαδη βλεπεις εσυ να λεει οτι θα χαρισει γηπεδο στον ΠΑΟΚ? Δουλευομαστε μεταξυ μας ρε παιδια?freemind έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:06«Είναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ. το σπίτι που του αξίζει.
Η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης με προδιαγραφές UEFA, αντάξιο της εκατονταετούς ιστορίας της ομάδας μας. Θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα μεγαλουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. και όλα τα τμήματα του Α.Σ..
Χάρις την άψογη συνεργασία μας με τον Α.Σ. η υλοποίηση του έργου θα είναι τάχιστη. Το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας στη Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο γίνεται τώρα πραγματικότητα».
Να στο ρωτησω αλλιως, ο Σαββιδης τωρα θα χαρισει το γηπεδο στον ΠΑΟΚ και δεν θα το εκμεταλλευτει ΚΑΙ ο ιδιος εμπορικα?
ότι θα του χαρίσω ένα σπίτι ή ότι θα του δώσω ένα σπίτι να μένει και θα μου πληρώνει ενοίκιο;
Στείλε ένα σωστό στο info.paokmania@gmail.com ώστε να διορθωθείTaseos έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:59 Μου το έφαγαν βασικά!email που το έχω από εποχές msn messenger και λίστα P.A.O.K.gr και δε μου το δίνουν πίσω
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις φίλε μου; Είπα υποσχέσεις δίνονταν στις συναντήσεις στα ξενοδοχεία μεταξύ ΑΣ και Πετμεζά. O Τζέντρικ θα ήταν η πρώτη χορηγία που το ανακοίνωσαν κιόλας, μέσα στη χρονιά θα ερχόταν και μια δεύτερη. Με βάση αυτά πάρθηκε και ο Σέρβος. Στο τέλος τίποτα δεν πληρώθηκε.fidel έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:50Sera4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:26
Τώρα αναφορικά με τα 500, ο ΑΣ θα πρέπει να απαντήσει για τα λεφτά. Όπως και γενικά για αυτά που μαζεύει τόσα χρόνια από την ΠΑΕ. Ο Τζέντρικ κόστισε παραπάνω από 100. Αυτό που λένε πάντως οι του ΑΣ δεξιά και αριστερά, είναι ότι έγιναν και ανοίγματα βάσει υποσχέσεων που έπρεπε να κλείσουν. Αν δεν ξηλωθεί το λόμπι πάντως προκοπή δεν θα δούμε σε αυτό το κομμάτι. Και αυτό κάποιοι το γράφουμε χρόνια και δεν ξυπνήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι.μπορεις να διευκρινισεις τι ισχυει, γιατι καπου το εχασα, ευχαριστω...Sera4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 09:08 ΥΓ4 Από τα 500 πάντως πάνω από τα μισά πήγανε για να καλύψουν την τόνγκα του κ Μυστακίδη στο βόλευ. Τότε που για την ψυχή της μάνας του έβρεχε λεφτά και υποσχέσεις στον ΑΣ.
Το μόνο ποσό που δόθηκε ήταν μια χορηγία 500.000 για τα 100 χρόνια του συλλόγου από τον κ. Μυστακίδη, έτσι ανακοινώθηκε με δάφνες. Τώρα αν στην πορεία αυτά βαφτίστηκαν "μπασκετικά" λεφτά όπως καταγγέλλεται από τον Ερασιτέχνη δε γνωρίζω, αλλά δε διαψεύστηκε κιόλας από τον κ. Μυστακίδη.
Ο ΑΣ τα λεφτά που λαμβάνει γενικά κανείς δεν ξέρει που πηγαίνουν πέρα από τους δικούς τους. Όσους ισολογισμούς είδες εσύ, έχω δει και εγώ που είμαι 4 χρόνια πλέον εγγεγραμμένος.
Ανάλογα το πώς έχει μάθει το παιδί.freemind έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 12:09
Δηλαδή αν πω στο παιδί μου πχ "θα αποκτήσεις το σπίτι που σου αξίζει" τι μπορεί να πιστεύει;
ότι θα του χαρίσω ένα σπίτι ή ότι θα του δώσω ένα σπίτι να μένει και θα μου πληρώνει ενοίκιο;
Αν έμαθε από μικρός να βαστάει στα πόδια του, οι πράξεις του να έχουν συνέπειες και πως οι μαλακίες πληρώνονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο
ή
Αν έμαθε να μπαίνει με ντου στο γήπεδο, να έχει απαιτήσεις δίχως προσωπική συνεισφορά και να βρίσκεται μόνιμα στο θέλω.
Κοίτα να δεις αν πεις στο παιδί σου ότι το σπίτι το έδωσες στο γείτονα και θα του το νοικιάζει αυτός, σίγουρα περίεργα θα σε κοιτάξει.freemind έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 12:09
Δηλαδή αν πω στο παιδί μου πχ "θα αποκτήσεις το σπίτι που σου αξίζει" τι μπορεί να πιστεύει;
- These users thanked the author Sera4 for the post:
- paok apo epilogi
Καταρχάς συγνώμη αλλα συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια, το σπίτι που θα φτιάξεις για το παιδί σου δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να σου φέρει πίσω λεφτά. Το πιο κοντινό παράδειγμα με την περίπτωση μας (όχι απόλυτα) θα ήταν να πεις "θα σηκώσω μια οικοδομή να παίρνω νοίκια, αλλά θα κρατήσω και ένα διαμέρισμα επί τη ευκαιρία για το παιδί μου".freemind έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 12:09Δηλαδή αν πω στο παιδί μου πχ "θα αποκτήσεις το σπίτι που σου αξίζει" τι μπορεί να πιστεύει;Poco Loco έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:19Εδω δηλαδη βλεπεις εσυ να λεει οτι θα χαρισει γηπεδο στον ΠΑΟΚ? Δουλευομαστε μεταξυ μας ρε παιδια?freemind έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:06
«Είναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ. το σπίτι που του αξίζει.
Η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης με προδιαγραφές UEFA, αντάξιο της εκατονταετούς ιστορίας της ομάδας μας. Θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα μεγαλουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. και όλα τα τμήματα του Α.Σ..
Χάρις την άψογη συνεργασία μας με τον Α.Σ. η υλοποίηση του έργου θα είναι τάχιστη. Το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας στη Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο γίνεται τώρα πραγματικότητα».
Να στο ρωτησω αλλιως, ο Σαββιδης τωρα θα χαρισει το γηπεδο στον ΠΑΟΚ και δεν θα το εκμεταλλευτει ΚΑΙ ο ιδιος εμπορικα?
Στο θέμα μας, κανένα ενοίκιο δεν θα πλήρωνε ο ΠΑΟΚ, το γήπεδο θα γινόταν για τον ΠΑΟΚ με πόρους του Μυστακίδη ο οποίος ταυτόχρονα θα το εκμεταλλευοταν και εμπορικά. Ακριβώς όπως θα κάνει και ο Σαββίδης δηλαδή. Ενταξει πλούσιοι είναι και οι δύο αλλά κανένας τους δεν θα ξυπνήσει μια μέρα και θα πει ας φτιάξω ένα γήπεδο 200-250εκ για την ομάδα μου χωρίς να πάρω ποτέ πίσω ούτε ένα σεντ.
Οπότε όχι, δεν θα "χαριστεί" κανένα γήπεδο από κανέναν, όπως και δεν ειπώθηκε ποτέ δηλαδή, συγνώμη αλλά είναι κάτι που όπως φαίνεται εσείς παρερμηνευσατε.
Πρεπει να πιεστουν ολες οι πλευρες να κατσουν στο τραπεζι και να τα βρουν. Αν εισαι Θεσσαλονικη και ψαχνεσαι ξερεις πως και οι δυο πλευρες ειναι φαουλ. Η καε εκανε προταση αρκετα αξιολογη, που με καποιες διορθωσεις θα συνεφερε τον ασ και τμηματα που μεχρι στιγμης εχουν παρει την κατηφορα. Ο ησαιαδης ειχει κανει βηματα για τη συμφωνια αλλα τελικα αποφασισε να εξαφανιστει λιγες μερες μετα.
Η καε δεν θελει να πληρωσει πλεον ουτε τα βασικα γιατι θεωρει πως στον ερασιτεχνη κινει τα νηματα ο Ιβαν και ο λογος που αλλαξε το σημα ειναι οτι δεν υπαρχει συμφωνια παραχωρησης των δικαιωματων.
Οφειλουν ολοι οι σφ, ο απλος κοσμος και οι γυρω γυρω ολων των εμπλεκομενων πλευρων να τους αναγκασουν να συμφωνησουν.
Μονο χασουρα εχει ο συλλογος απ ολο αυτο. Οχι μονο επικοινωνιακη και ηθικη αλλα και χρηματικη. Τα μισα τμηματα δεν εχουν σταγονα ρευστου. Η διαφαινομενη προταση θα εδινε οχι μονο ανασα σε τμηματα αλλα θα υπηρχε δυνατοτητα εκτοξευσης.
Η καε δεν θελει να πληρωσει πλεον ουτε τα βασικα γιατι θεωρει πως στον ερασιτεχνη κινει τα νηματα ο Ιβαν και ο λογος που αλλαξε το σημα ειναι οτι δεν υπαρχει συμφωνια παραχωρησης των δικαιωματων.
Οφειλουν ολοι οι σφ, ο απλος κοσμος και οι γυρω γυρω ολων των εμπλεκομενων πλευρων να τους αναγκασουν να συμφωνησουν.
Μονο χασουρα εχει ο συλλογος απ ολο αυτο. Οχι μονο επικοινωνιακη και ηθικη αλλα και χρηματικη. Τα μισα τμηματα δεν εχουν σταγονα ρευστου. Η διαφαινομενη προταση θα εδινε οχι μονο ανασα σε τμηματα αλλα θα υπηρχε δυνατοτητα εκτοξευσης.
Έστειλα.Equalizer έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 12:11Στείλε ένα σωστό στο info.paokmania@gmail.com ώστε να διορθωθείTaseos έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:59 Μου το έφαγαν βασικά!email που το έχω από εποχές msn messenger και λίστα P.A.O.K.gr και δε μου το δίνουν πίσω
-
Dimitrisou
Δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω αυτά που γράφεις.Neiros4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 12:24 Πρεπει να πιεστουν ολες οι πλευρες να κατσουν στο τραπεζι και να τα βρουν. Αν εισαι Θεσσαλονικη και ψαχνεσαι ξερεις πως και οι δυο πλευρες ειναι φαουλ. Η καε εκανε προταση αρκετα αξιολογη, που με καποιες διορθωσεις θα συνεφερε τον ασ και τμηματα που μεχρι στιγμης εχουν παρει την κατηφορα. Ο ησαιαδης ειχει κανει βηματα για τη συμφωνια αλλα τελικα αποφασισε να εξαφανιστει λιγες μερες μετα.
Αλλά έτσι γεννάται ένα ερώτημα.
Γιατί δεν βγάζει μια ανακοίνωση η ΚΑΕ αναφέροντας τα;
Οκ εννοείται όχι το κομμάτι για τον Ιβάν αλλά μια γενική εικόνα ότι ήμασταν κοντά σε συμφωνία με αυτά τα νούμερα και χάλασε.
Ήταν κοντά σε συμφωνία για εκτόξευση , αχ 1€ να είχα κάθε φορά που το διαβάζω αυτό, αλλά δε συμφωνούσε στα 900κ 10 μήνες τωρα το χρόνο για το παλατάκι, και αντιπρότεινε 65Κ το χρόνο για 49 χρόνια. Η πρόταση του ΑΣ δεν κρίθηκε "ΠΑΡΑΛΟΓΗ" ??
Αλλά τώρα εψές θα συμφωνούσαν για ποσό εκτόξευσης (??) (άρα παραπάνω από τις απαιτήσεις του ΑΣ τις παράλογες??)και το χάλασε πάλι ο κακος Ιβάν.
Μια ωραία πεταλούδα...
Αλλά τώρα εψές θα συμφωνούσαν για ποσό εκτόξευσης (??) (άρα παραπάνω από τις απαιτήσεις του ΑΣ τις παράλογες??)και το χάλασε πάλι ο κακος Ιβάν.
Μια ωραία πεταλούδα...
- These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
- tolis14, paok apo epilogi
Να πιεσει ο κοσμος του ΠΑΟΚ να συμφωνησει ο Α.Σ. με ανθρωπους που συμφωνα με επισημες πλεον καταγγελιες του Α.Σ., εχουν λειτουργησει εκβιαστικα, παιδιαστικα και εντελως αντιεπαγγελματικα απεναντι στον ερασιτεχνη.
Γιατι ακριβως να πιεσει καποιος να υπαρχει συμφωνια;
Για να παρουνε καποια λεφτα τα τμηματα και να γινουν πιο ανταγωνιστικα και να χαιρομαστε;
Ο Α.Σ. βγηκε και ειπε καποια πραγματα επισημα και δεν εχει βγει μισος ανθρωπος απο την ΚΑΕ να πει οτιδηποτε.
Γιατι ακριβως να πιεσει καποιος να υπαρχει συμφωνια;
Για να παρουνε καποια λεφτα τα τμηματα και να γινουν πιο ανταγωνιστικα και να χαιρομαστε;
Ο Α.Σ. βγηκε και ειπε καποια πραγματα επισημα και δεν εχει βγει μισος ανθρωπος απο την ΚΑΕ να πει οτιδηποτε.
- These users thanked the author DimitrisS for the post:
- paok apo epilogi
Το γήπεδο θα ανήκει στον ΑΣPoco Loco έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 12:21Καταρχάς συγνώμη αλλα συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια, το σπίτι που θα φτιάξεις για το παιδί σου δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να σου φέρει πίσω λεφτά. Το πιο κοντινό παράδειγμα με την περίπτωση μας (όχι απόλυτα) θα ήταν να πεις "θα σηκώσω μια οικοδομή να παίρνω νοίκια, αλλά θα κρατήσω και ένα διαμέρισμα επί τη ευκαιρία για το παιδί μου".freemind έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 12:09Δηλαδή αν πω στο παιδί μου πχ "θα αποκτήσεις το σπίτι που σου αξίζει" τι μπορεί να πιστεύει;Poco Loco έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:19
Εδω δηλαδη βλεπεις εσυ να λεει οτι θα χαρισει γηπεδο στον ΠΑΟΚ? Δουλευομαστε μεταξυ μας ρε παιδια?
Στο θέμα μας, κανένα ενοίκιο δεν θα πλήρωνε ο ΠΑΟΚ, το γήπεδο θα γινόταν για τον ΠΑΟΚ με πόρους του Μυστακίδη ο οποίος ταυτόχρονα θα το εκμεταλλευοταν και εμπορικά. Ακριβώς όπως θα κάνει και ο Σαββίδης δηλαδή. Ενταξει πλούσιοι είναι και οι δύο αλλά κανένας τους δεν θα ξυπνήσει μια μέρα και θα πει ας φτιάξω ένα γήπεδο 200-250εκ για την ομάδα μου χωρίς να πάρω ποτέ πίσω ούτε ένα σεντ.
Οπότε όχι, δεν θα "χαριστεί" κανένα γήπεδο από κανέναν, όπως και δεν ειπώθηκε ποτέ δηλαδή, συγνώμη αλλά είναι κάτι που όπως φαίνεται εσείς παρερμηνευσατε.
Η ΠΑΕ δέχεται επίθεση και δεν έχει κανέναν λόγο να «κάτσει στο τραπέζι». Ποιος ο λόγος; Η ΚΑΕ κάνει μουτράκια και είναι η κύρια υπεύθυνη, αυτή πήγε να κάνει τρύπημα σε συνεργασία με τον ΑΣ. Ας γράψει ο Τέλης 20 μύρια χορηγία για το γήπεδο αν ενδιαφέρεται. για την ανέγερση. Οι ΣΦ Έχουν τεράστια ευθύνη για ότι γίνεται και το να λένε «βρείτε τα» δείχνει ότι δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη και παίζουν τους Πόντιους Πιλάτους. Φτάνει με τα ευχολόγιαNeiros4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 12:24 Πρεπει να πιεστουν ολες οι πλευρες να κατσουν στο τραπεζι και να τα βρουν. Αν εισαι Θεσσαλονικη και ψαχνεσαι ξερεις πως και οι δυο πλευρες ειναι φαουλ. Η καε εκανε προταση αρκετα αξιολογη, που με καποιες διορθωσεις θα συνεφερε τον ασ και τμηματα που μεχρι στιγμης εχουν παρει την κατηφορα. Ο ησαιαδης ειχει κανει βηματα για τη συμφωνια αλλα τελικα αποφασισε να εξαφανιστει λιγες μερες μετα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 09 Ιούλ 2026, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- paok apo epilogi