Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Shivaspace
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
παραδίνομαι παιδιά..δεν έχω παρακολουθήσει και τόσο πολύ τον παίκτη
όμως όσο τον έχω δεί δεν θυμάμαι ποτέ να κάνει κάθετες κινήσεις όπως ο μειτέ ή να βγάζει κάθετες μπαλιές όπως αυτή στον μούργκ μέσα στην λεωφόρο που σμπαράλιασε μια ολόκληρη άμυνα
τέτοιον παίκτη θα ήθελα και όχι ένα πανάκριβο ρολίστα για το κέντρο μας, δίχως φαντασία
όμως όσο τον έχω δεί δεν θυμάμαι ποτέ να κάνει κάθετες κινήσεις όπως ο μειτέ ή να βγάζει κάθετες μπαλιές όπως αυτή στον μούργκ μέσα στην λεωφόρο που σμπαράλιασε μια ολόκληρη άμυνα
τέτοιον παίκτη θα ήθελα και όχι ένα πανάκριβο ρολίστα για το κέντρο μας, δίχως φαντασία
-
Mαλλον λαθος θυμασαι.Shivaspace έγραψε:έχει ο καμαρά ντρίμπλα, ευελιξία και βλέπει γήπεδο σαν τον μειτέ ας πούμε?..έναν δυνατό παίκτη και καλό τρεχαντήρι θυμάμαι, μπορεί φυσικά να είμαι πολύ λάθος
Και τριπλα εχει και ευελιξια.
Μας λειπει ενας τετοιος ταχυδυναμος παικτης.
Δεν ειναι το ποιοτικο 8αρι που θα οργανωσει και θα σκοραρει, αλλα ειναι ο box του box χαφ που δεν ειχαμε τοσα χρονια, και δυναμικος και γρηγορος και ξερει μπαλα.
στην ιταλια δεν τα καταφερε, δεν σας προβληματιζει? η καριερα του μηπως πηρε την κατιουσα?
Καλά στη Ρόμα απέτυχε όχι στη Λετσε
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_antifa4
κάνετε λάθος αν βλέπετε τον αντρε μόνο ως αθλητή και οχι ως την κόλλα, την αρχηγική κόλλα, των αποδυτηρίων.
προσωπικότητες σαν του αντρε δεν περισσεύουν ποτε σε μια ομάδα. κι ας μην παίξει καθόλου.
εμείς μαζί για ζωή ρε
προσωπικότητες σαν του αντρε δεν περισσεύουν ποτε σε μια ομάδα. κι ας μην παίξει καθόλου.
εμείς μαζί για ζωή ρε
- Unpsofable78
Μακάρι να έρθει κι άλλο χαφ και να είναι ένας εκ των Praet, Piotrowski. Το θέμα είναι ότι αριθμητικά δεν βγαίνει. Λογικά μόνο με πιθανή αποχώρηση Οζντόεφ θα μπορούσε να έρθει κι άλλο χαφ.
Ο Piotrowski πάντως μπορεί να έχει ομάδα αλλά σε σχέση με Praet έχει πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο και φυσικά λόγω ηλικίας πολύ καλύτερες προοπτικές (και πιθανή μεταπώληση). Πόσα να θέλει η Λουντογκορετς όταν με 3.5 πήραμε από αυτήν τον φυσικό ηγέτη και καλύτερο παίκτη της;
Ο Piotrowski πάντως μπορεί να έχει ομάδα αλλά σε σχέση με Praet έχει πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο και φυσικά λόγω ηλικίας πολύ καλύτερες προοπτικές (και πιθανή μεταπώληση). Πόσα να θέλει η Λουντογκορετς όταν με 3.5 πήραμε από αυτήν τον φυσικό ηγέτη και καλύτερο παίκτη της;
Καλός χρυσός ο προβληματισμός για Καμαρά, αλλά αλήθεια, πόσο καλύτερό του πιστεύετε μπορούμε να φέρουμε μέσα Ιουνίου (όχι τελη αυγούστου) χωρίς κόστος αγοράς? Οκ μεγάλο δέλεαρ η πιθανότητα να παίξουν τσου λου, αλλά μιλάμε για πιθανότητα και φυσικά για ομάδα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Εγώ θεωρώ πως στο πλαίσιο της άμεσης ενίσχυσης ο Καμαρά είναι σούπερ λύση.
Για τον Βιειρίνια και εγώ διαφωνώ, αν πρόκειται να πιάσει μία θέση στην λίστα για ευρώπη. Αμαρτία και λάθος. Ειδικά αν η ομάδα ενισχυθεί με παιχταράδες ξένους, θα ναι σαν να πυροβολάμε τα πόδια μας αφήνοντας έκτος λίστας. Εκτός αν τον θέλει ο Λουτσε ως εναλλακτική λύση για τα προκριματικά και αν τελικά μπούμε ομίλους να τον αντικαταστήσει με κάποια μεταγραφή που θα γίνει στα χασομέρια.
Τέλος αν έρθει χαφ και φορ για αρχη η ομαδα ειναι σουπερ. Αν δε σκάσει και καμιά πρόταση για Μουργκ τότε μιλάμε για μούρλια κατάσταση.
Οι ανανεώσεις αργούν και με ζώνουν τα φίδια
Για τον Βιειρίνια και εγώ διαφωνώ, αν πρόκειται να πιάσει μία θέση στην λίστα για ευρώπη. Αμαρτία και λάθος. Ειδικά αν η ομάδα ενισχυθεί με παιχταράδες ξένους, θα ναι σαν να πυροβολάμε τα πόδια μας αφήνοντας έκτος λίστας. Εκτός αν τον θέλει ο Λουτσε ως εναλλακτική λύση για τα προκριματικά και αν τελικά μπούμε ομίλους να τον αντικαταστήσει με κάποια μεταγραφή που θα γίνει στα χασομέρια.
Τέλος αν έρθει χαφ και φορ για αρχη η ομαδα ειναι σουπερ. Αν δε σκάσει και καμιά πρόταση για Μουργκ τότε μιλάμε για μούρλια κατάσταση.
Οι ανανεώσεις αργούν και με ζώνουν τα φίδια
Για φορ βλέπω να δυσκολευόμαστε ..
ελπίζω μέχρι 1 Ιουλίου να έρθει γιατί μετά χρονικά θα αργήσει να ενσωματωθεί ο οποιοδήποτε , εν μέσω αγώνων ..
ελπίζω μέχρι 1 Ιουλίου να έρθει γιατί μετά χρονικά θα αργήσει να ενσωματωθεί ο οποιοδήποτε , εν μέσω αγώνων ..
-
Σαν εξτρέμ μπορεί σίγουρα να βοηθήσει, αμυντικός με τίποτα.Azrael έγραψε:Συμφωνα με το Live του inpaok ο Βιερινια θελει να συνεχισει για 1 ακομα χρονο.Μπορει να βοηθησει αρκετα στο rotation πιστευω.
Φυσικά και έχει και τριπλα και ευελιξία. Ειναι πολύ δυνατός και γρήγορος και οι τρίπλες βασίζονται στην πολυ γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης που έχει. Το θέμα είναι στην τελική απόφαση και να μπορέσει ο ραζβαν να τον βάλει σε κάποιο καλούπι να μην κάνει του καφαλιου του. Εχει στοιχεία που λείπουν απτην ομάδα.
- Shivaspace
λίγο όφ τόπικ ..όμως πόσα χρόνια χρειάζονται ακόμη για να μην λογίζεται ο Βιερίνια ως ξένος ??
οι άλλοι έχουν βγάλει διαβατήρια σε κάτι τουρίστες..
οι άλλοι έχουν βγάλει διαβατήρια σε κάτι τουρίστες..
- Μπαρκαρούτσος
-
Που θα κανει διαφορα αυτο; Γηγενής δεν θα είναι κ με ελληνικό διαβατηριο
Ο βιερινια έχει παντρευτεί ελληνίδα. Από εκείνη την ώρα μπορούσε μα λογίζεται Έλληνας. Αρκεί να το θέλει. Δεν είναι σώνει και καλά όλοι που θέλουν να αλλάξουν εθνικότητα.
Συγγνώμη που θα σας το πω αλλά σήμερα έχει σπάσει το κοντέρ σε ότι αφορά τις αστήρικτες αερολογιες εδώ μέσα
Δεν μιλάμε καν για μεταγραφικά σενάρια, υπάρχουν μερικά ποστ που είναι άσχετα με το άθλημα
Και όχι, δεν εννοώ τα περί Βιερίνια, που και εκείνα είναι οφ τοπικ
Δεν μιλάμε καν για μεταγραφικά σενάρια, υπάρχουν μερικά ποστ που είναι άσχετα με το άθλημα
Και όχι, δεν εννοώ τα περί Βιερίνια, που και εκείνα είναι οφ τοπικ