Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Γιατί να μην υπολογίζονται ο Σαστρε με τον Λυρατζη;
Μέσους και επιθετικούς θέλει η ομάδα.
Αν έρθουν 2+2 με μοναδική απώλεια τον Ναρει, θα είμαστε καλά, αρκεί οι 3 από τους 4 να μας βγουν.
Μέσους και επιθετικούς θέλει η ομάδα.
Αν έρθουν 2+2 με μοναδική απώλεια τον Ναρει, θα είμαστε καλά, αρκεί οι 3 από τους 4 να μας βγουν.
Φέρτε παίκτες στην ομάδα ΧΘΕΕΕΕΣ
Με ενάμιση πόδι είσαι στους ομίλους αν όχι τώρα πότε???!
Με ενάμιση πόδι είσαι στους ομίλους αν όχι τώρα πότε???!
Πάμε πάλι για καμιά 55αρια παιχνίδια,μια χαρά θα βρει τουλάχιστον καμιά 20αρια παιχνίδια ως στόπερ,ενώ θα παίξει και στα περίπτερα ντέρμπι ως δεξί Μπακ( ειδικά τα εκτός). Μιλάμε για καμια 35αρια συμμετοχες τουλάχιστον.Gospi έγραψε:Καλη κινηση ο Μειτε εστω και δανεικος! Θα ρθει δηλαδη και ο Αντονιο και ο Μειτε?
Παντως η αποκτηση Κετζιορα δειχνει εντελως ακαταλαβιστικη...
Δεν κανει για δεξι μπακ και δεν ξερω αν θα δεχθει να παιζει αναπληρωματικος κεντρικος αμυντικος. Μακαρι να επανελθουν Σαστρε Λυρα, αλλιως θελουμε δεξι μπακ.
Στα παιχνίδια που θα θέλουμε ακόμα περιγραφή επιθετικότητα θα παίζει ο σαστρε... ή ακόμα ακόμα ο Αντρέ ( αν συνεχίσει να είναι στην κατάσταση που έδειξε προχθές)
Οι 5 από τους 9 που λήγουν τα συμβόλαια τους, ξεκίνησαν βασικοί απόψε.icue έγραψε:Φανταζομαι ομως ξερεις και ποιοι ειναι οι αλλοι 8 εκτος του Αντριγια που ληγουν τα συμβολαια. Οποτε ναι δεν θα μας εμποδισει αυτο το πραγμα.
Θα μου πεις "δεν μπορείς να βρεις αντικαταστάτη του Μπράντον;" Φυσικά και μπορώ είναι η απάντηση, αλλά δεν είναι μικρό θέμα η αλλαγή ενός παίκτη που είναι σημαντικό κομμάτι του rotation.
Τέτοιοι είναι οι Μπράντον, Σβαμπ, Κεντζιόρα, Τάισον σήμερα που μιλάμε, συν τον βασικό Αντρίγια.
Ε απλά λέω πως όσους δανεικούς προσθέτεις, ΕΙΔΙΚΆ αν έρχονται για βασικοί, τόσα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα θα έχεις σε λίγους μήνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Πέμ 24 Αύγ 2023, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Metagrafakias
Αντε ρε Σαββιδη ακομα να πειστείς;;;η ομαδα θελει 3 παικτες 11τους για το βημα παραπανω γατί μας βγαζεις την ψυχη;;;δεν την πονας την ομαδα;;;τα παιδια κι ο προπονητης εχουν υπερβεί εαυτο ενα μηνα τωρα δεν θα μας βγαινει για παντα ομως ειναι θεμα χρονου να σκάσουν ειδικα καποιοι παικτες!!!ενισχυστε την ομαδα επιτελους!!!
Ναρει, Μουργκ, Τάισον και Αντριγια.icue έγραψε:Φανταζομαι ομως ξερεις και ποιοι ειναι οι αλλοι 8 εκτος του Αντριγια που ληγουν τα συμβολαια. Οποτε ναι δεν θα μας εμποδισει αυτο το πραγμα.
Αν δεν πωληθεί θα έχουμε μόνο Κωνσταντελια πίσω από τον φορ.
Τομας.
Θα έχουμε μόνο τον Σαματά στα φορ που προσωπικά δεν μου γεμιζει το μάτι.
Σβαμπ, Μειτε
Θα έχουμε Οζντοεφ, Τσιγγαρα και ίσως Σοαρες στα χαφ
Και ρωτάω, μας φτάνουν αυτοί οι παίκτες μέχρι 31 Αυγούστου που θα κάνουμε μεταγραφες του χρόνου αν μπούμε ομίλους;
Για αυτό έχω θέμα με τους δανεικούς. Προφανώς και Μειτε και Αντονιο έχουν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα. Αλλά τρομάζω στην ιδέα των δανεικών. Αγοράστε εναν να έχουμε έτοιμη δυάδα με Οζντοεφ.
Το ειπες κανεις η το λες σαν αισθηση?Parolos έγραψε:Ερχεται ο πρωτος περιμενουμε αλλον 1 ή και 2.
- sourmenetes
- Moderator
Πραγματικά τι κακό σου είπε;;;Gospi έγραψε:Ασε μας ρε αγορι μου να πουμε
Μη σκας θα το φαω το μπαν μου.
Εσυ ομως αλλαξε υφος γτ δεν μ κανεις αισθηση.
Αστυνομε Σαινη του φορουμ
Πραγματικά!
Μετά απο νίκη μισή πρόκριση μπήκες ίσα ίσα να πεις τι;;
Και του την λες και από πάνω!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Αν εξαιρέσεις τον ολιβειρα που ήταν πολλά τα λεφτά ποιον δανεικο έχασες;gika έγραψε:Ναι αλλά αυτοί κρατάνε τους δανεικούς που τους κάνουν. Εμείς ποτε.aivas19 έγραψε:Και ο Πινεδα δανεικος ηταν περσιgika έγραψε:Ηλπιζα ότι αν περνούσαμε δεν θα καταλήγαμε σε δανεικούς
Και μη μου πείς το μισιτς γιατί ξέρουμε πολύ καλά την περίπτωση
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ηταν μετα την νικη και την προκριση. Εγω εκανα ενα ποστ εκνευρισμου την ωρα π μπηκε το ακυρο γκολ τους.
Μπηκα μετα να το σβησω γτ μ.πηρε 10.λεπτα να καταλαβω οτι ακυρωθηκε λογω λινκ, και ειδα το σχολιο του.
Φυσικα δεν εσβησα μετα τπτ για να φαινεται απο π ξεκινησε ολο αυτο.
Μπορεις να τσεκαρεις ποτε ακριβως εγραψα το αρχικο ποστ. Μετα την νικη τα ποστ μ ειναι στον τοπικ του αγωνα. Κατσε δες τι εγραψα
Μπηκα μετα να το σβησω γτ μ.πηρε 10.λεπτα να καταλαβω οτι ακυρωθηκε λογω λινκ, και ειδα το σχολιο του.
Φυσικα δεν εσβησα μετα τπτ για να φαινεται απο π ξεκινησε ολο αυτο.
Μπορεις να τσεκαρεις ποτε ακριβως εγραψα το αρχικο ποστ. Μετα την νικη τα ποστ μ ειναι στον τοπικ του αγωνα. Κατσε δες τι εγραψα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Πέμ 24 Αύγ 2023, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ερθει ο Μειτέ και φύγει ο Ναρει, θέλουμε 2 εξτρεμ οπωσδήποτε, και καλό θα ήταν να παρουμε ένα ακόμα χαφ και ένα σέντερ μπακ. Το τελευταίο βέβαια δεν θα γίνει.