Δημοκρατικός συγκεντρωτισμόςτσιριγωτης έγραψε:Εγώ ζω για την παραδοχή σου στα κακώς κείμενα ..kataramenos5 έγραψε:Ζω για τη μερα που θα πεις μια καλη κουβεντα για καποιον στον ΠΑΟΚ σε οποιοδηποτε σπορ .Τρελη αγαπη μιλαμε .τσιριγωτης έγραψε:Ο Σαματα από πέρσι τον Σεπτέμβρη έκανε μπαμ ότι δεν είναι αυτό που πολλοί φανταζοταν..
Τα λέγαμε καποιοι λίγοι κ μόνο ειρωνεία εισπρατταμε.
Τώρα θέλω ανανέωση γιατί είπαμε πώς αν ο ΠΑΟΚ ήταν ποδοσφαιριστης θα ήταν ο Σαματα. Ανανέωση γιατί συζητάμε κ μιζεριαζουμε κ λέμε για τέταρτη θέση και δεν κοιταμε το ροστερ..
Α ξέχασα πήραμε πρωτάθλημα πέρσι κ δεν πρέπει να μιλάμε. Σε πέντε χρόνια πάλι βλέπουμε
Ξέρεις η όλη φάση μου θυμίζει ΚΚΕ που τα απλά μέλη του δεν έχουν άποψη πάρα όπως λένε:Ο,τι πει το κόμμα
70. Mbwana Ally Samatta
-
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
- john4serres
-
Εντωμεταξυ τον Σαματα που γελάτε όλοι και κράζετε,φέτος έχει παίξει 2.5 παιχνίδια αν δείτε το χρόνο συμμετοχής. Έβαλε γκολ με το χαρτί που ακυρώθηκε για οφσάιντ και δε ξέρει ούτε ο διαιτητής γιατί δε το μέτρησε,και την Κυριακή αν και έκανε ένα από τα κλασικά του μιμ μπουρδουκλωθηκε μόνος του,έκανε τρομερό τακουνακι και ο άλλος έγινε Όλιβερ Καν και το έβγαλε. Δώστε του παραπάνω παιχνίδια έτσι και αλλιώς όλοι μας οι επιθετικοί είναι για τα κλάματα.
Αδερφος τσιριγωτης: «Τουλαχιστον ειναι εκτός ευρωπαικης λιστας».
Λεοντας:

Λεοντας:

- kataramenos5
-
Με έχω κάνει εικόνα με άσπρα μαλλιά και μπαστούνακι να λέω στο επόμενο ματσ θα ξεμπουκωσει το τανζανικο ατιBillpaok666 έγραψε:Το Σαββατο θα ξεμπουκωσει![]()
Εχετε πιστη αδελφια. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!Psagmenos4 έγραψε:Με έχω κάνει εικόνα με άσπρα μαλλιά και μπαστούνακι να λέω στο επόμενο ματσ θα ξεμπουκωσει το τανζανικο ατιBillpaok666 έγραψε:Το Σαββατο θα ξεμπουκωσει![]()

- Montrealiotis
Ε ρε δάσκαλε δεν τρώγεσαι 
Σβηστό γρήγορα το ποστ μπας και γυρίσει.
(Λέμε και καμιά μαλακια να περνάει η ώρα)

Σβηστό γρήγορα το ποστ μπας και γυρίσει.
(Λέμε και καμιά μαλακια να περνάει η ώρα)
-
Χαχαχα,είσαι ωραίος...Daskalos_4 έγραψε:Αδερφος τσιριγωτης: «Τουλαχιστον ειναι εκτός ευρωπαικης λιστας».
Λεοντας:
Το έχω πάρει απόφαση πια, ότι είμαστε για κλάματα. Μετά την ανακοίνωση του μαρινακη κιόλας πειστικα 100%..
Με Σαματα λοιπόν παντού κ ύστερα αναρωτιέστε τι έφταιξε... μάλλον ο τρόπος σκέψης των υπευθύνων..
Είναι τόσο ΠΑΟΚ αυτή η ιστορία με τον Σαμάταρο. Ένα χρόνο χωρίς γκολ, με δυο φορ να έρχονται για να τον αντικαταστήσουν, αλλά στέκεται εκεί, τίμιος, σκουντούφλης στο γήπεδο αλλά ακλόνητος στις αποστολές. Και όσο όλοι αμφισβητούν, τόσο πιο ωραίο θα είναι το σενάριο όταν εκείνη η στιγμή έρθει. Όταν από το πουθενά, στην πιο αναπάντεχη φάση, το καρφώσει και γίνει θρύλος στα τσιμέντα της Τούμπας. Γιατί έτσι είναι ο ΠΑΟΚ. Μέσα στη μαυρίλα, κρατιέσαι από κάτι τρελό που λες "δεν μπορεί, θα γίνει". Και κάποτε γίνεται.