Razvan Lucescu III
Razvan Lucescu III
10 σελιδες λενε για μπιλντ απ και τελικα μαθαινουμε οτι δεν ειπε να κανουν μπιλντ απ. Αν ισχυει μονο αυτο που λες δεν αποδεικνυεται.
ΥΓ: δεν πηγε να παιξει με τον τροπο που επαιξε περσι και εχασε. Το αναποδο ειπαν
ΥΓ: δεν πηγε να παιξει με τον τροπο που επαιξε περσι και εχασε. Το αναποδο ειπαν
- figurehead4
Re: Razvan Lucescu III
Ο Τσορμπατζογλου είπε ότι η τακτική που δουλεύτηκε στο παιχνίδι ήταν αυτή που δοκιμαστηκε στο περσινό 2-0. Μακρινή μπαλιά, γιόμα για Ντεσπότοφ, όπως πέρυσι με Νάρεϊ, είτε να πάρει πλάτη ο Σαμάτα όπως ο Ολιβέιρα και να παίξουμε έτσι. Δεν ήθελε να κάνει μπιλντ απ. Αυτό είπε από το ρεπορτάζ που έκανε, προφανώς μιλώντας με παίχτες.
Εγώ δεν είπα για μπιλντ απ. Αυτό που δεν είπε και το λέω εγώ για να φτάσω στον εγωισμό είναι ότι το ίδιο πήγαμε να κάνουμε στον τελικό και φάγαμε τα μούτρα μας γιατί δεν υπήρχε ποτέ plan b, όταν έμειναν με 10 και κλείστηκαν πίσω.
Λίγοι προβληματισμό όμως και από το ρεπορτάζ αυτό, που δεν έχουμε λόγο να αμφισβητησουμε:
Αν αυτό ήταν το πλάνο, η χρησιμοποιήσω του Νάσμπεργκ αντί του Κουλιεράκη ή έστω του Μιχαηλίδη γίνεται ακόμη πιο παράλογη.
Αν αυτό ήταν το πλάνο δεν θα έπρεπε ο Σαμάτα να κινείται στα πλάγια.
Επίσης κάνει πιο παράλογη την μη χρησιμοποίηση Τάισον.
Επίσης κάνει παρανοϊκή την απόφαση να παίξουμε μπροστά σαν ψευτομαγκες και με ανοιχτές γραμμές και να μην κλειστουμε πίσω.
Δεν έχει σημασία βέβαια ποιο ήταν το πλανο, αφού ο, τι και να ήταν η εικόνα τα λέει όλα, αλλά κουβέντα να γινεται
(δεν με αφήνεις να το ξεχάσω, το σταματώ από την πλευρά μου για να μη το ξανασκεφτομαι, καλό βράδυ)
Εγώ δεν είπα για μπιλντ απ. Αυτό που δεν είπε και το λέω εγώ για να φτάσω στον εγωισμό είναι ότι το ίδιο πήγαμε να κάνουμε στον τελικό και φάγαμε τα μούτρα μας γιατί δεν υπήρχε ποτέ plan b, όταν έμειναν με 10 και κλείστηκαν πίσω.
Λίγοι προβληματισμό όμως και από το ρεπορτάζ αυτό, που δεν έχουμε λόγο να αμφισβητησουμε:
Αν αυτό ήταν το πλάνο, η χρησιμοποιήσω του Νάσμπεργκ αντί του Κουλιεράκη ή έστω του Μιχαηλίδη γίνεται ακόμη πιο παράλογη.
Επίσης κάνει παρανοϊκή την απόφαση να παίξουμε μπροστά σαν ψευτομαγκες και με ανοιχτές γραμμές και να μην κλειστουμε πίσω.
Δεν έχει σημασία βέβαια ποιο ήταν το πλανο, αφού ο, τι και να ήταν η εικόνα τα λέει όλα, αλλά κουβέντα να γινεται
(δεν με αφήνεις να το ξεχάσω, το σταματώ από την πλευρά μου για να μη το ξανασκεφτομαι, καλό βράδυ)
- PAOKevolution
Γουστάρω πολύ τον τρόπο που μιλάτε για τις άλλες ομάδες και τον τρόπο που μιλάτε για τον ΠΑΟΚ. Σας νοιάζει δε σας νοιάζει, η υπερομάδα του αλμειδα έπρεπε ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ να είναι από κάτω. Σε εμάς κοιτάμε κάθε λεπτομέρεια για να επιβεβαιώσουμε το εγώ μας και το κόμπλεξ προς τον προπονητή μας. Αυτόν τον άσχετο ντε. Τέλος πάντων. Αδίκως τα γράφω. Να φεύγει η χρονιά, να φύγει ο Λουτσέσκου και να ησυχάσετε. Ο επόμενος θα μας πάει σε άλλο επίπεδο.
Ακομα και αυτο να ηταν το πλανο υπαρχει στοπερ στην Ελλαδα με καλυτερη 40αρα (οπως λεμε) πασα απο τον Κουλιε;;; Ουτε καν τον πλησιαζει κανεις σε αυτο το κομματι. Μονο ενας στοπερ τον πλησιαζει σε αυτο το κομματι που και αυτος στον δικο μας παγκο καθεται.figurehead4 έγραψε:Ο Τσορμπατζογλου είπε ότι η τακτική που δουλεύτηκε στο παιχνίδι ήταν αυτή που δοκιμαστηκε στο περσινό 2-0. Μακρινή μπαλιά, γιόμα για Ντεσπότοφ, όπως πέρυσι με Νάρεϊ, είτε να πάρει πλάτη ο Σαμάτα όπως ο Ολιβέιρα και να παίξουμε έτσι. Δεν ήθελε να κάνει μπιλντ απ. Αυτό είπε από το ρεπορτάζ που έκανε, προφανώς μιλώντας με παίχτες.
- Psuxo_logos
Και γιατί να μην το κανει ο επόμενος;PAOKevolution έγραψε:Γουστάρω πολύ τον τρόπο που μιλάτε για τις άλλες ομάδες και τον τρόπο που μιλάτε για τον ΠΑΟΚ. Σας νοιάζει δε σας νοιάζει, η υπερομάδα του αλμειδα έπρεπε ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ να είναι από κάτω. Σε εμάς κοιτάμε κάθε λεπτομέρεια για να επιβεβαιώσουμε το εγώ μας και το κόμπλεξ προς τον προπονητή μας. Αυτόν τον άσχετο ντε. Τέλος πάντων. Αδίκως τα γράφω. Να φεύγει η χρονιά, να φύγει ο Λουτσέσκου και να ησυχάσετε. Ο επόμενος θα μας πάει σε άλλο επίπεδο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ελα εντάξει.PAOKevolution έγραψε:Γουστάρω πολύ τον τρόπο που μιλάτε για τις άλλες ομάδες και τον τρόπο που μιλάτε για τον ΠΑΟΚ. Σας νοιάζει δε σας νοιάζει, η υπερομάδα του αλμειδα έπρεπε ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ να είναι από κάτω. Σε εμάς κοιτάμε κάθε λεπτομέρεια για να επιβεβαιώσουμε το εγώ μας και το κόμπλεξ προς τον προπονητή μας. Αυτόν τον άσχετο ντε. Τέλος πάντων. Αδίκως τα γράφω. Να φεύγει η χρονιά, να φύγει ο Λουτσέσκου και να ησυχάσετε. Ο επόμενος θα μας πάει σε άλλο επίπεδο.
Ούτε ο μόνος προπονητής στον κόσμο είναι ο Ραζβαν ούτε έχει υπογράψει και κανα συμβόλαιο με την επιτυχία.
Το δε τελευταίο ενάμιση χρόνο αν εξαιρέσεις την φετινή παρουσία στην Ευρώπη (που πέρα από την Άιντραχτ δεν αντιμετωπίσαμε και κανα μεγαθήριο) ρέπει ξεκάθαρα προς την αποτυχία.
Τον αγαπάμε, τον ευχαριστούμε αλλά τον έχει ξεπεράσει το ίδιο το ποδόσφαιρο.
Ήρθε καιρός για αλλαγή.
- abc_o_ karpouzas
Το ζήτημα..φιλε..John είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε και το...παρελθον μας
Δεν είναι ζητημα του κατά πόσο ο προπονητής... το έχει η δεν το έχει...
Η εικόνα μας λέει ότι ο....λαός...ειχε πάνω κάτω με όλους τους προπονητές το ίδιο πρόβλημα...
Δεν ξέρανε ότι ξέρουμε εμείς.....
Τέλος
Η εικόνα μας λέει ότι ο....λαός...ειχε πάνω κάτω με όλους τους προπονητές το ίδιο πρόβλημα...
Τέλος
- PAOKevolution
Το δικό μου πρόβλημα δεν είναι αν μείνει ή φύγει ο Ραζβαν. Το δικό μου πρόβλημα είναι πως αυτός ο άνθρωπος, αντιμετωπίζεται σαν σκουπίδι με ακραίους χαρακτηρισμούς. Ο καλύτερος στον κόσμο δεν είναι σίγουρα. Αλλά έχουμε έναν μοναδικό τρόπο δικούς μας ανθρώπους να τους αντιμετωπίζουμε σαν χρέπια. Κοντός ψαλμός και για τον Αντρε, ζώντας από του χρόνου τον νέο του ρόλο.
[quote="abc_o_ karpouzas"]Το ζήτημα..φιλε..John είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε και το...παρελθον μας
Τα ειπες ολα αδερφε.....
Respect
Τα ειπες ολα αδερφε.....
Respect
Σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ με την γενική εικόνα όσων είπατε και οι δυο.
Ναι πάντα στον ΠΑΟΚ ο προπονητής είναι ο εύκολος στόχος. Και ναι είναι αδιανόητο ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου να αντιμετωπίζεται με υποτιμητικό τρόπο.
Αυτό δεν αλλάζει την άποψη μου βέβαια η οποία είναι καθαρά ποδοσφαιρική χωρίς βέβαια να διεκδικεί και το αλάθητο.
Θεωρώ ότι ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή.
Ναι πάντα στον ΠΑΟΚ ο προπονητής είναι ο εύκολος στόχος. Και ναι είναι αδιανόητο ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου να αντιμετωπίζεται με υποτιμητικό τρόπο.
Αυτό δεν αλλάζει την άποψη μου βέβαια η οποία είναι καθαρά ποδοσφαιρική χωρίς βέβαια να διεκδικεί και το αλάθητο.
Θεωρώ ότι ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή.
Θεμιτή η κριτική, αλλα γιατί "να εξαιρέσεις" την επιτυχία του και να κρατήσεις την αποτυχία?
Γιατί το συγκεκριμενοποιεις στο λαό του ΠΑΟΚ?abc_o_ karpouzas έγραψε:Το ζήτημα..φιλε..John είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε και το...παρελθον μας
Τέλος
Στην Μπάγερν κραζαν τον ΠΕΠ όπου και τον διώξανε στην τελική, ενώ ακόμα και ο κλοπ στην Λίβερπουλ δεν έχει ακούσει κ λίγα.
Και μιλάμε για χώρες με τελείωσε διαφορετικοί κουλτούρα από την Ελλάδα πολύ λιγότερο θερμόαιμοι Και συναισθηματικοι.
Υγ δηλαδή ο δημοσιογράφος μας είπε ότι ενώ η ομαδα έχει αφιερώσει σχεδόν το 100% σε ένα συγκεκριμένο τακτικο ασκησιολόγιο, αποφάσισε μετά από ευρωπαϊκο παιχνίδι, ταξίδι κ στην ουσία 1,5 προπόνηση να εφαρμόσει μια τελείως διαφορετική τακτική από αυτήν που δουλεύει.
Και εμείς απορούμε με τα προχθεσινα χάλια.
Καλά πήγε και αυτό
Υγ2 αν θέλει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ας μας πει και ποιοι είναι αυτοι οι ποδοσφαιρανθρωποι που θεωρούν το ποδόσφαιρο το Αλμέιδα αναχρονιστικο.
Ελπίζω μόνο να μην είναι οι ίδιοι που θεωρούν dominating football τις παράλληλες πάσες μεταξύ του τερματοφύλακα και των δύο στόπερ
Θα παιρνουμε τα λογια του καθε αρδ της μετροιτις αλα καρτ; Γιατι σε αλλες περιπτωσεις λεμε οτι εχουν αγνοια και γραφουν οτι τους κατεβει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 01 Νοέμ 2023, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεγάλο λάθος η προσέγγιση του παιχνιδιού με την ΑΕΚ. Αντί να τους δώσουμε την μπάλα, προσπαθήσαμε να παίξουμε κατοχή. Βάλε εκεί δυο αμυντικά χαφ, με έναν από αυτούς τον Τσιγγάρα που είναι γρήγορος και σκληρός, και παίξε πίσω με αντεπιθέσεις. Με Σιμάνσκι και Γιόνσον στο κέντρο, πως θα επιτεθούν σε κλειστή άμυνα? Η επιμονή του να παίζει με συγκεκριμένο τρόπο και να μην προσαρμόζεται πληρώνει σε ήττες και ψυχολογία.
Γιατί η επιτυχία του στην ζυγαριά των πεπραγμένων του τελευταίου ενάμιση χρόνου ζυγίζει εμφανώς λιγότερο από τις αποτυχίες του.astral έγραψε:Θεμιτή η κριτική, αλλα γιατί "να εξαιρέσεις" την επιτυχία του και να κρατήσεις την αποτυχία?
Εν παση περιπτωσει δε νομίζω ότι χρειάζεται να το κουράζουμε το θέμα, έχω μια συγκεκριμένη άποψη η οποία έχει καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια. Επαναλαμβάνω είναι άποψη μου, όχι θέσφατο.
Για μένα ο Ραζβαν έδωσε ότι είχε να δώσει στον ΠΑΟΚ.
Τον αγαπώ, τον θεωρώ τον σημαντικότερο προπονητή στην ιστορία μας και τον έχω στηρίξει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε φανατικά.
Πλέον πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή. Φτάνει τόσο.