Έχει κολλήσει στο μυαλό μου αυτή η εικόνα και γελάω μόνος μου κάθε τρεις και λίγοΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: είναι τρεις χαιτέοι 80ς σε ντάτσουν που γυρνάνε την επαρχία να δούνε ματς σε χαλίκι.
Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Εγώ συνιστώ υπομονή 11 ημέρες ακόμα και μετά ας γκρινιάξουμε όσο θέλουμε.
Ο μοντεστος του γαύρου είναι κανας Αϊνστάιν?Mīngus έγραψε:E μετά το ΙΕΚ προπονητικής ας το γυρίσουμε και σε ΙΕΚ στελεχών.Parolos έγραψε:Μπορεί να μάθει όμως.Mīngus έγραψε:Δηλαδή όποιος έπαιξε στον ΠΑΟΚ και νιώθει ΠΑΟΚ είναι ικανός να γίνει ΤΔ;
Και είναι σίγουρο ότι αν μάθει θα είναι απόλυτου εμπιστοσύνης.
Είδαμε τους μάγους τεχνικούς διευθυνταδες.
Γιατί να μη φτιάξεις στελέχη δικά σου?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή γεννήθηκε τεχνικός διευθυντής?
Πέρα από αρνεσεν πέρασε κανας άλλος ικανός όλα αυτά τα χρόνια?
Υποτίθεται χτίζεις ομάδα, σε 5 χρόνια από τώρα γιατί να μην έχεις ικανά στελέχη από την ομάδα να απαρτίζουν αυτές τις θέσεις?
Ο Βιειρινια θα σε χαλαγε δηλαδή?
Σε 5 χρόνια θα έχεις αλλάξει 6 τεχνικούς διευθυνταδες εδώ θα είμαστε.. μιλάμε θα έχουμε πάει πολύ ψηλά.
ΥΓ: Όταν βάζεις 18χρονο ποδοσφαιριστή μέσα είσαι ΙΕΚ ποδοσφαίρου? Τί λογική είναι αυτή.
ΥΓ2: Εντάξει μπορεί να μην έχει ο Χ Μουσλίμοβιτς κι ο Χ Βιειρινια προϋπηρεσία στην Κοσμοτε αλλά κάτι μπορεί να σκαμπαζει.
Και για Λινο ακουγοταν που δουλευει με παικτες Β’ Βραζιλίας, το θεμα ειναι οτι καθε ΤΔ λειτουργησε σαν αποδιοπομπαιος τραγος ενω αντιμετωπισε παρεμβατικοτητα απο την διοικηση. Θες καποιον σαν τον Αντελινο εκει; Εδω δεν εχουμε καν στελεχη.Parolos έγραψε:Ο μοντεστος του γαύρου είναι κανας Αϊνστάιν?Mīngus έγραψε:E μετά το ΙΕΚ προπονητικής ας το γυρίσουμε και σε ΙΕΚ στελεχών.Parolos έγραψε:Μπορεί να μάθει όμως.
Και είναι σίγουρο ότι αν μάθει θα είναι απόλυτου εμπιστοσύνης.
Είδαμε τους μάγους τεχνικούς διευθυνταδες.
Γιατί να μη φτιάξεις στελέχη δικά σου?
Ή γεννήθηκε τεχνικός διευθυντής?
Πέρα από αρνεσεν πέρασε κανας άλλος ικανός όλα αυτά τα χρόνια?
Υποτίθεται χτίζεις ομάδα, σε 5 χρόνια από τώρα γιατί να μην έχεις ικανά στελέχη από την ομάδα να απαρτίζουν αυτές τις θέσεις?
Ο Βιειρινια θα σε χαλαγε δηλαδή?
Σε 5 χρόνια θα έχεις αλλάξει 6 τεχνικούς διευθυνταδες εδώ θα είμαστε.. μιλάμε θα έχουμε πάει πολύ ψηλά.
Επισης, εισαι ικανοποιημενος απο Καρυπιδη, Σβουρα, Βρυζα (πρωην παικτες στελεχη);
- MacTiger
- Επικοινωνία:
Προτείνω μέθοδο δοκιμασμένη.Αποκλειεις την Ριεκα και παίρνεις τον μιουριτς από αυτούς.ποσο μπορεί να μας κοστίσει μια τέτοια λύση;το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι
- FreeWatcher
++++++++++++++ALexkarag4 έγραψε:+1926abc_o_ karpouzas έγραψε:Φίλε μου...Γκουερινο....
Έτσι όπως τα λες είναι αλλά το ζήτημα είναι σε ποιους τα λες....
Τι κουβέντα να γίνει με άτομα που πιστεύουν ότι η γκοτσαρεβα μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο σε μια μεταγραφή και ότι το ...σκάουτινγκ...γίνεται από τον ανεψιό και από τον γιό
Ένας φίλος...ποιο πάνω...οπαδός του ΠΑΟΚ
έχει απαίτηση...λέει...να μάθει πού πάνε τα χρήματα .
Έχει ... απαίτηση...να μάθει από αυτόν που μέχρι τώρα εχωσε 150 και σε λίγο θα δώσει αλλά 200
parolos ο Κωστικος οπως εγραψε κι ο renegade πιο πανω ειναι απο τα καλυτερα ματια της Ευρωπης αλλα ποιος Κωστικος τωρα? Υπαρχει περιπτωση να μη χλευασουμε ανθρωπο?
Ο Αρνενσεν παικτες του σκαουτινγκ εφερε για αυτο εφυγε νωρις δεν προτεινε και πολλους δικους του.
Ο Αρνενσεν παικτες του σκαουτινγκ εφερε για αυτο εφυγε νωρις δεν προτεινε και πολλους δικους του.
- WestBlock4
Υπάρχει scouting? Ποιος κάνει τις μεταγραφες? Έχουμε λεφτά? Ο ιβαν θα φύγει? Ερωτήσεις καθημερινές κ επαναλαμβανομενες όλη μέρα....
Μαγκες προς το παρον ΑΡΑΞΤΕ να περάσουμε γιατί αποκλεισμός θα είναι καταστροφικός. Έχουμε πολύ χρόνο για κριτική.
Ασ κλείσουν οι μεταγραφες κ μετα βγείτε στο δρόμο Αδερφιαα
Μαγκες προς το παρον ΑΡΑΞΤΕ να περάσουμε γιατί αποκλεισμός θα είναι καταστροφικός. Έχουμε πολύ χρόνο για κριτική.
Ασ κλείσουν οι μεταγραφες κ μετα βγείτε στο δρόμο Αδερφιαα
Γιατί είπα κάτι για Κωστίκο?Γκουερινο έγραψε:parolos ο Κωστικος οπως εγραψε κι ο renegade πιο πανω ειναι απο τα καλυτερα ματια της Ευρωπης αλλα ποιος Κωστικος τωρα? Υπαρχει περιπτωση να μη χλευασουμε ανθρωπο?
Μιας και το ανέφερες δε ξέρω αν έχει τα καλύτερα ματιά στην Ευρώπη αλλά στην ακαδημία έφερε καλούς παίχτες.
Γενικά το πόιντ είναι από το να φέρνω μισθοφόρους του 7 ας πούμε, ας έχω δικούς μου έμπιστους που όντως θα νοιάζονται, κι ας είναι του 6.
- episimos73
Δεν έχω τίποτα με το Γιώργαρο αλλά από που προκύπτει ότι είναι από τα καλύτερα μάτια της Ευρώπης; Επειδή το λέει ο Rene; Προσοχή, μπορεί και να είναι αλλά με ποιο τρόπο πιστοποιείται;Γκουερινο έγραψε:parolos ο Κωστικος οπως εγραψε κι ο renegade πιο πανω ειναι απο τα καλυτερα ματια της Ευρωπης αλλα ποιος Κωστικος τωρα? Υπαρχει περιπτωση να μη χλευασουμε ανθρωπο?
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμείς δεν είμαστε οπαδοί πρόβατα σαν τους γαύρους, έχουμε @@ και άποψη και ασκούμε κριτική. Ακούμε και ραδια και ξέρουμε τι μπουρδέλο είναι αυτή η ομάς. Άντε μυαλοπωληδες ξυπνήστε να επαναστατήσουμε παρέα.FreeWatcher έγραψε:++++++++++++++ALexkarag4 έγραψε:+1926abc_o_ karpouzas έγραψε:Φίλε μου...Γκουερινο....
Έτσι όπως τα λες είναι αλλά το ζήτημα είναι σε ποιους τα λες....
Τι κουβέντα να γίνει με άτομα που πιστεύουν ότι η γκοτσαρεβα μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο σε μια μεταγραφή και ότι το ...σκάουτινγκ...γίνεται από τον ανεψιό και από τον γιό
Ένας φίλος...ποιο πάνω...οπαδός του ΠΑΟΚ
έχει απαίτηση...λέει...να μάθει πού πάνε τα χρήματα .
Έχει ... απαίτηση...να μάθει από αυτόν που μέχρι τώρα εχωσε 150 και σε λίγο θα δώσει αλλά 200
Στο Θέμα τώρα, ας ελπίσουμε οι κωλυσιεργίες να μας στοιχίσουν όσο λιγότερο γίνεται, διότι δεν μπορείς να βγεις και κερδισμένος από όλο αυτό το σκηνικό.
Πως καταφερες να γραψεις τοσο αντιφατικο ποστ ρε Τρουμαν, αποριας αξιο...
Απο την μια οι κακοι οπαδοι π κραζουν αλλα απο την αλλη να μην μας κοστισει η κωλυσιεργία...
Τελικα ειναι κακοι οι οπαδοι ή υπαρχει κωλυσιεργία που παιζει να μας ΞΑΝΑκοστισει? Να ξερω δλδ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο την μια οι κακοι οπαδοι π κραζουν αλλα απο την αλλη να μην μας κοστισει η κωλυσιεργία...
Τελικα ειναι κακοι οι οπαδοι ή υπαρχει κωλυσιεργία που παιζει να μας ΞΑΝΑκοστισει? Να ξερω δλδ...
- abc_o_ karpouzas
Gospi...τι είναι αυτά που λες ρε αδερφέ μου...
Και ....όσον αφορά τουλάχιστον εμένα....ποτέ και πού πέρασα κάποιον....πριονικορδελα...
Την κατάσταση την βλέπεις...εσύ...τραγική
Είναι όμως;
Να μου επιτρέψεις να έχω άλλη άποψη
Και ....όσον αφορά τουλάχιστον εμένα....ποτέ και πού πέρασα κάποιον....πριονικορδελα...
Την κατάσταση την βλέπεις...εσύ...τραγική
Είναι όμως;
Να μου επιτρέψεις να έχω άλλη άποψη
Σε 11 μερες θα ξερουμε αν ειναι ή δεν ειναι...
Ο ποδοσφαιριστής κάνει παρόμοιες κινήσεις με τον Αντρίγια. Εντελώς όμοιο παιχνίδι.MacTiger έγραψε:Προτείνω μέθοδο δοκιμασμένη.Αποκλειεις την Ριεκα και παίρνεις τον μιουριτς από αυτούς.ποσο μπορεί να μας κοστίσει μια τέτοια λύση;το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι
Πάντα συγκλίνει με το αριστερό (χειρότερο από του Ζίφκοβιτς), ενώ νομίζω έχει λίγο καλύτερο δεξί.
Αν τρακάρει ο Μουργκ μία, αυτός τρακάρει 5 φορές πάνω του.
Θα μου πεις και που το ξέρεις ότι θα ανανεώσει ο Ζίφκοβιτς?