Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Αν είναι να πάρεις τον αντίστοιχο Κουλούρη ενός χειρότερου πρωταθλήματος τον έχεις πάρεις όταν πέρασες την Μπεσικτας.
Μπορεί να βγει παικταράς, κ μακάρι αν έρθει. Δεν έχει λογική η αναμονή τόσων ημερών όμως. Κ εινσι λάθος.
Ελπίζω να πάμε σε παίκτη πάνω από το επίπεδο της ομάδας, επιπέδου Τσλ.
Μπορεί να βγει παικταράς, κ μακάρι αν έρθει. Δεν έχει λογική η αναμονή τόσων ημερών όμως. Κ εινσι λάθος.
Ελπίζω να πάμε σε παίκτη πάνω από το επίπεδο της ομάδας, επιπέδου Τσλ.
Τι να πω... εμπιστοσύνη στους επιτελείς, όσο και να μη γεμίζει το δικό μας μάτι. 

- Mitsospaoki4
- Moderator
Πως να εμπιστευτείς παίχτη με μόλις μία καλή χρονιά;;;
Δεν ξέρω ελπίζω όντως να κάνει παπάδες..
Δεν ξέρω ελπίζω όντως να κάνει παπάδες..
- paokmaniak
Γιατι λετε και ξαναλετε για 1 καλη χρονια??
2.5 χρονιες στη Ριεκα ειναι πολυ καλες.
Επισης πιο πριν ειχε 22 ματς με 4 γκολ κ 2 ασσιστ μπουντεσλιγκα στα 24 του δεν ειναι και κακο
10 γκολ πιο πριν στην Πολωνια και ακομα νωριτερα στις γερμανικες μικρες που επαιζε ειχε 16 κ 17 γκολ τη σαιζον..
κακη χροια ισως το 1ο μισο του 17-18 στη Ιγκλοσαταντ θα θεωρουσαα εγω.
Εμενα μου φαινεται στυλ πριγιοβιτς. Χειροτερο βιογραφικο ειχεο Σερβος
2.5 χρονιες στη Ριεκα ειναι πολυ καλες.
Επισης πιο πριν ειχε 22 ματς με 4 γκολ κ 2 ασσιστ μπουντεσλιγκα στα 24 του δεν ειναι και κακο
10 γκολ πιο πριν στην Πολωνια και ακομα νωριτερα στις γερμανικες μικρες που επαιζε ειχε 16 κ 17 γκολ τη σαιζον..
κακη χροια ισως το 1ο μισο του 17-18 στη Ιγκλοσαταντ θα θεωρουσαα εγω.
Εμενα μου φαινεται στυλ πριγιοβιτς. Χειροτερο βιογραφικο ειχεο Σερβος
δυστηχως κάτι τέτοιες φήμες φέρνουν ενθουσιασμό και προσδοκίες με αποτέλεσμα παίχτες όπως ο τσολάκ μετά να φένεται παιχτάκι πχ...Salvador Allende έγραψε:Ε ρε και να πάρουμε κάναν Καβάνι και να μας στείλει όλους ψυχιατρείο

- pisakaipoupoula
- Mitsospaoki4
- Moderator
Tουλχιστον κάνει τα βασικά και σκοράρει..
Βέβαια ερωτηματικό ότι βγήκε πάλι μόνο από metrosport..
Καλό είναι να κλείσει επιτέλους το θέμα, γιατί δεν παίρνει άλλη αναβολή.
Άντε και ενα δεξί Μπακ τώρα!
Βέβαια ερωτηματικό ότι βγήκε πάλι μόνο από metrosport..
Καλό είναι να κλείσει επιτέλους το θέμα, γιατί δεν παίρνει άλλη αναβολή.
Άντε και ενα δεξί Μπακ τώρα!
- invincible
Awoniyi Rejects PAOK Offer, Keen On Union Berlin Move
https://www.completesports.com/awoniyi- ... rlin-move/
έχει μπει και η Φενερ και η Ναντ και άλλες γράφουν για Τσολακ. Δηλαδή η Ριεκα μιλάει με πολλους ταυτόχρονα.
Η μετροσπορτ τον έχει κλείσει 10 φορές τον Τσολακ και ο Μουστάκιας ψάχνει τον κρημένο παιχτη της ΠΑΕ που έφερε στην Θεσσαλονίκη.
https://www.completesports.com/awoniyi- ... rlin-move/
έχει μπει και η Φενερ και η Ναντ και άλλες γράφουν για Τσολακ. Δηλαδή η Ριεκα μιλάει με πολλους ταυτόχρονα.
Η μετροσπορτ τον έχει κλείσει 10 φορές τον Τσολακ και ο Μουστάκιας ψάχνει τον κρημένο παιχτη της ΠΑΕ που έφερε στην Θεσσαλονίκη.

Έτσι να κλείσει σε άλλη ομάδα να κραξουμε ότι έχασε τον παικταρά που πριν κραζαμε ότι είναι λίγος. ΠΑΟΚ YOU ARE.
Kαι ο Λεοβατς εκανε καλες χρονιες εκει.
Θα με πεις η Κροατια βγαζει παικταραδες. Ναι, αλλα ετουτος εκλεισε 27 και δεν εκανε μεταγραφη.
Μονο αν ειναι περιπτωση Κυργιάκου (cb του βαζελου) που εμαθε μπαλα στα γεραματα κ πηγε μεγαλος στη Λιβερπουλ.
Θα με πεις η Κροατια βγαζει παικταραδες. Ναι, αλλα ετουτος εκλεισε 27 και δεν εκανε μεταγραφη.
Μονο αν ειναι περιπτωση Κυργιάκου (cb του βαζελου) που εμαθε μπαλα στα γεραματα κ πηγε μεγαλος στη Λιβερπουλ.
Εν τω μεταξύ με τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, ο τσολακ αν προσαρμοστεί θα προσαρμοστεί μετά από κάνα εξάμηνο
Γιατί το λες αυτό;renegade έγραψε:Εν τω μεταξύ με τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, ο τσολακ αν προσαρμοστεί θα προσαρμοστεί μετά από κάνα εξάμηνο
Ειλικρινα ρωτάω δεν τον ξερω
Εμένα πάντως το μάτι μου το πάρα γεμίζει.
Επίσης,για κάποιο λόγο (κυρίως γιατί αυτοί που επιμένουν είναι μ@λ@κες,τις metrosport) πιστεύω ότι δεν θα είναι αυτός ο εκλεκτός.
Επίσης,για κάποιο λόγο (κυρίως γιατί αυτοί που επιμένουν είναι μ@λ@κες,τις metrosport) πιστεύω ότι δεν θα είναι αυτός ο εκλεκτός.