Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
marley 4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από marley 4 »

ioanmits έγραψε:Δυστυχώς η ΠΑΕ δείχνει μεγάλο ερασιτεχνισμό...

Να ξέρετε ότι πριν την Κυριακή και το αποτέλεσμα στην Τρίπολη, οι στόχοι ήταν ποιοτικοί παίκτες και ακριβοί (και στο φορ και στο χαφ)... μετά το τρίμπαλο άλλαξαν ξαφνικά κα έρχεται ένας φερέλπις άγνωστος Πολωνός και ο Κροάτης χαφ, που όντως είναι ίδιας ποιότητας με τον Σάχωφ...
αλλος ενας με inside info
μαστιγα εχει γινει το παπατζηλικι
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Για μενα παντως δε με χαλασε καθολου η επιλογη του επιθετικου μιας κ τον ακπομ τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση οποτε βγει δε βγει δεν μας φοβαμαι εκει... προβληματιζομαι ομως παρα πολυ με την επιλογη του μισιτς. Περιμενα μια δυνατη κ ετοιμη λυση ωστε να λυσει το προβλημα που εχουμε σ το κεντρο. ελπιζω να με διαψευσει αν και απο οσο τον εχω δει δεν αναβαθμιζει το υπαρχον ροστερ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sick Bastard έγραψε:
barlow4 έγραψε:Να οργανωθούμε και στην πρώτη του εμφάνιση να τον κάνουμε να νοιώσει σκουπίδι.
είσαι ένας αισχρός αλήτης αυτό είσαι. :lol: :lol:

Αλητεία!

Καλημέρα παίδες,

Αυτό που έσκασε είδηση στις 4,30 το πρωί έχει κάποια λογική; Αλλά έτσι είναι αν είσαι ανήσυχος αρδ δε κολώνεις σε αυτά!

Κατά τ' άλλα, περίεργες αποφάσεις.

Η φλωρούμπα από την Πολωνία φαίνεται να έχει κάποια στοιχεία, ελπίζω να μη βγει Μιχόγεβιτς... Τουτέστιν να μην είναι ένα εντελώς αδούλευτο σώμα και πνεύμα.

Για τον χαφ όμως θα συμφωνήσω με τους αντιφρονούντες!
Έχει τόσα χρόνια μαλακιζόμαστε αγρίως σε αυτή τη θέση. Φέρνουμε ΜΟΝΟ μα ΜΟΝΟ παγκίτες! Εκτός από τον Μαουρίσιο που ούτε και αυτός έχει μαγέψει ή δικαιολογήσει το 1+ μύριο!
Είναι φοβερό!

Ας κάνουν οτι νομίζουν. Γενικά μπορεί να είμαστε κι εμείς πολύ απαιτητικοί, αλλά έχει κουράσει το να ψωνίζουμε συνέχεια απ το πανέρι.
marley 4

Shadow έγραψε:Αυτά που έχω καταλάβει για τα χαφ ( κ με βάση τα λεγόμενα του Macho) είναι οτί πηγαίναμε για ένα χαφ 6άρι σαν αντι-Βερνμπλουμ κ ήταν στο χέρι του Λουτσέσκου αν θα γινόταν κ δεύτερη μεταγραφή από τώρα (με προφανώς αντικατάσταση υπάρχοντος παίκτη) στη λογική οτί θα διαταράσσονταν η ομοιογένεια του ρόστερ...

Άρα:
1) 6άρι (αντι Βερνμπλουμ): ΔΕΝ μας έκατσε η πρώτη μας επιλογή από το πάνω ράφι κ πάμε για τον "stand-by" Misic με δανεισμό για να επανεξετάσουμε το θέμα το καλοκαίρι με περισσότερες επιλογές. Χαρακτηριστικά παρόμοια με Canas με τον οποίο κ θα μοιραστεί τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

2) 8-10αρι: Ο Kantouri ήταν ούτως ή άλλως να μας χαιρετήσει το καλοκαίρι κ θα χρειαζόμασταν αντικαταστάτη. Απ'τη στιγμή που φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος (από Πάρμα?) για Ιταλία κ ο Λουτσέσκου δεν έχει αντίρρηση να γίνει η αντικατάσταση από τώρα το προχωράμε. Ο παίκτης σε αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει ακουστεί (κ μακάρι να ισχύει) είναι ο Mattheus Oliveira.
δεν ειναι 6αρι ο μισιτς
δεν ειναι τυπου κανιας αλλα σακχοφ
marley 4

δεν νομιζω οτι ρωτανε τον λουτσο
για ονοματα αλλα για θεσεις
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

έναν παίκτη τύπου Vukic θέλαμε τώρα.... να έχει το goal το μυαλό και την assist
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ρε παιδια πραγματικα παντως δεν ηρεμητε λιγο με τον Μισιτς? Βγηκε ενας και εγραψε μια παπαρια οτι ειναι Σακχοφ και το πηρατε μερικοι ως δεδομενο και αρχισατε να κραζετε κι ολας. Ελεος.

Καταρχην παπαρια ειναι, καμια σχεση με Σακχοφ. Ναι δεν ειναι το κοντοπουτανο γρηγορο εξαρι αλλα επειδη ειναι πιο ψηλος και 8αρι δε σημαινει οτι ειναι σακχοφ. Πολυ ποιο με τη μπαλα και πιο γρηγορος απο Σακχοφ. Βλακεια συγκρηση.
marley 4

CCCP έγραψε:Ρε παιδια πραγματικα παντως δεν ηρεμητε λιγο με τον Μισιτς? Βγηκε ενας και εγραψε μια παπαρια οτι ειναι Σακχοφ και το πηρατε μερικοι ως δεδομενο και αρχισατε να κραζετε κι ολας. Ελεος.

Καταρχην παπαρια ειναι, καμια σχεση με Σακχοφ. Ναι δεν ειναι το κοντοπουτανο γρηγορο εξαρι αλλα επειδη ειναι πιο ψηλος και 8αρι δε σημαινει οτι ειναι σακχοφ. Πολυ ποιο με τη μπαλα και πιο γρηγορος απο Σακχοφ. Βλακεια συγκρηση.
τι εννοεις παπαρια?
ειναι τυπου σακχοφ και ειναι καλος παιχτης
δεν ειναι το 6αρι που τρεχει
τα χαρακτηριστικα του λεμε

και θα παρει και αμ χαφ η ομαδα

ο σακχοφ μια χαρα παιχτης ειναι...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

SIck, ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ;
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

Να ξέρετε ότι πριν την Κυριακή και το αποτέλεσμα στην Τρίπολη, οι στόχοι ήταν ποιοτικοί παίκτες και ακριβοί (και στο φορ και στο χαφ)... μετά το τρίμπαλο άλλαξαν ξαφνικά κα έρχεται ένας φερέλπις άγνωστος Πολωνός και ο Κροάτης χαφ, που όντως είναι ίδιας ποιότητας με τον Σάχωφ...
:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
δυστηχως τετοιες αποψεις οπως κ ολες οι μιρλες γενικοτερα με κανουν να απεχω απο το συγκεκριμρνο τοπικ,
ξαναδυστηχως οι αισιοδοξοι κ ελπιδοφοροι τοσο στο παοκμανια οσο κ στην καθημερινοτητα σπανιζουν,

ηθελα κιαλλα να γραψω αλλα δε νομιζω να αξιζει.....
θελω πολυ να συμμετεχω και σε αυτο το τοπικ , αλλα θελει γερο στομαχι....

Υ.Γ.αυτη η ερασιτεχνικη ΠΑΕ με τις επιλογες της μας εχει 14-1-0 κ μας κανει να ονειρευομαστε μεγαλα πραματα για το μελλον.

Υ.Γ2 το ποστ μου δε παει συγκεκριμενα σε αυτον που εγραψε το παραπανω, απλα πιαστηκα απο αυτο γιατι το θεωρω απο τα πιο ακρεα σχολια που διαβασα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μόλις διάβασα για ενδεχόμενη μεταγραφή του νεαρού Σβιντέρσκι. Περιττό να πω ότι είναι κατενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική. Επιτέλους από μια σοβαρή αγορά που τη θεωρώ υποτιμημένη και ειδικά από τις μεσαίες τους ομάδες.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Το γνωστό παιχνίδι μου δείχνει είναι ότι είναι ένας πολύ καλός χαφ με πολύ καλύτερα αθλητικά προσόντα από όλους τους υπάρχοντες στο κέντρο...
Το μόνο που με φοβίζει είναι η απραξία αλλά ποιος μου λέει εμένα πριν θα έβαζε ο Λου παίκτη από την ερχόμενη Κυριακή όποιος και να ήταν αυτός...
Αισιοδοξία μάγκες...
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Μια σημαντική παράμετρος είναι κ η ηλικία του ο παίκτη, ο οποίος είναι 24 χρόνων κ ρίχνουμε το μέσο όρο κ άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τετ 16 Ιαν 2019, 11:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

marley 4 έγραψε:

αλλος ενας με inside info
μαστιγα εχει γινει το παπατζηλικι
Πριν την Κυριακή μιλούσαν με τον Μπεργκ, τον Μπανατίνι, τον Κεσερού και τον Νίνολιτς. Αποδεδειγμένα.
Πριν την Κυριακή είχαν επαφές με τον Καμπορέ και τον Βούκσοβιτς.

Εγώ δεν ξέρω τι παίκτης είναι ο Πολωνός και ο Μίσιτς έχει να παίξει μπάλα πάνω από 8 μήνες..... Δεν ξέρω αν είναι καλόί ποδοσφαιριστές, το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Και ειδικά το χαφ το χρειαζόμαστε να μπει άμεσα...

Παπατζηλίκια και άλλα σε άλλους.... σου γράφω με δεδομένα. Δες από πότε έχει να παίξει ολόκληρο 90λεπτο και γράψε μου αν ειδικά με τον Λουτσέσκου, θα παίξει αυτός άμεσα μπάλα σε εμάς...
Μακάρι να μην είναι έτσι, αλλά αυτό φαίνεται και δείχνει τώρα
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Την κίνηση του Πολωνου την θεωρώ κίνηση μεγάλης ομάδας.
Ο παίκτης στην Πολωνία θεωρείται το νεξτ μπλογκ θινκ
Νεαρός σε ηλικία αλλά με ποδοσφαιρική ηλικία αρκετά μεγαλύτερη της βιολογικής (130 αγώνες )
Πολυ καλή τεχνική και ιδιαίτερα κοντρόλ που διαθέτουν μόνο μεγάλοι παίκτες.
Και επειδή έκατσα και είδα μερικά περσινά παιχνίδια, παίζει άνετα και πίσω από τον επιθετικό και πλάγια.

Όσο για τον μισιτς ο Κυριάκος το είπε...στην επιλογή χαφ θα συνυπολογίσουμε τον βερμπλουμ και την επιστροφή του.
Άρα περισσότερο ως αριθμητικό μπάλωμα είναι η κίνηση αυτή,με την προοπτική αν δείξει αυτά που θέλουμε να γίνει ο αντίστροφα για του χρόνου.
Πάντως κακός παίκτης δεν είναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”