20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Εννοείται αυτό, δεν νομίζω πως υπάρχει έστω και ένας να διαφωνήσει! Οπωσδήποτε τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μένουν για πάντα στην ομάδα.
-
BlackFriday
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
+++-keeper- έγραψε:Φέτος αυτός έπρεπε να είναι ο ρόλος του .. να δίνει κάποιες λύσεις αγωνιστικά και να είναι ο αρχηγός στα αποδυτήρια στη μεταβατική περίοδο
Του χρόνου εννοείται ότι δε μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά
Δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά θα είναι υπερπολυτιμος στα αποδυτήρια
Μιλάμε για έναν ζωντανό θρύλο της ομάδας που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:paok düsseldorf έγραψε:#Μπαρκαρούτσος έγραψε:Θέλω να τον δω εξτρέμ ή και δεκάρι..
![]()
![]()
![]()
paok re niamou έγραψε:ΕξήγησεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Θέλω να τον δω εξτρέμ ή και δεκάρι..
Εξτρέμ χωρίς ανασταλτικά καθήκοντα πίσω από τη γραμμή του κέντρου.. Και 10ρι με κόκκινη γραμμή στο κέντρο του γηπέδου, να μη γυρίζει πίσω ούτε αν βομβαρδίζεται η επίθεση με drone strikes.
Βλέπει γήπεδο, έχει τη κίνηση με μέτωπο στην εστία και έχει δυνατό σουτ από τα 10-15 μέτρα.. Γιατί να μη δοκιμαστεί;;
Όσο είναι πλάγιος μπακ και πρέπει να είναι πάνω-κάτω συνέχεια, εκτίθεται.
Πόσο χειρότερος του Mitrita ή του Jaba θα είναι, αν παίξει εξτρέμ από το 60' μέχρι τη λήξη;;
mailo21+ έγραψε:paok düsseldorf έγραψε:Μπραβο,
ανακαλυψες καινουργια θεση και ρολο για ποδοσφαιριστη.
Αντι να λεμε 4-2-3-1 κλπ ,θα λεμε 4-2-2-βιερινια-1.
Τελικά καλός είναι;
-
Jack_riper
Οταν πετας την μπαλια στον μιτριτσα πριν το 1 1,κλωτσησα το τραπεζακι γιατι νομιζα οτι τον πεθανες,αλλα τι μαεστρικη μπαλια ητανε αυτη ρε αρχηγαρα??τι φαλτσο της έδωσες της πουτ@ν@ς
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Τελικά καλός είναι;
Γαμεί και δέρνει.
Γενικότερα επιχειρεί τετοιες πάσες που έχουν τρομερό βαθμό δυσκολίας και τις κάνει να φαίνονται απλες...
Δηλ ποιο απο τα υπόλοιπα μπακ της λιγδας τολμάει να δοκιμασει τέτοια πασα ανδρουτσοι, ρεαμπτσιουκ, ροτα, ο Bridgestone, ο κοτσιρας ή ο σουντρκλξλλγκεν;
Πουστη χρονε...αμείλικτος εισαι αλλά ειδαμε τοση ποιοτητα απο Βιερινια που γουσταραμε
Δηλ ποιο απο τα υπόλοιπα μπακ της λιγδας τολμάει να δοκιμασει τέτοια πασα ανδρουτσοι, ρεαμπτσιουκ, ροτα, ο Bridgestone, ο κοτσιρας ή ο σουντρκλξλλγκεν;
Πουστη χρονε...αμείλικτος εισαι αλλά ειδαμε τοση ποιοτητα απο Βιερινια που γουσταραμε
είπαμε ο Μουργκ ξεκλείδωσε το παιχνίδι.
αφού έδωσε τη δυνατότητα στον αρχηγό να πάει αριστερά
αφού έδωσε τη δυνατότητα στον αρχηγό να πάει αριστερά
- ΑποστόληςΑ
Οπως ειπα και χθες ΑΡΡΩΣΤΗ πασα! 9,5 στους 10 μολις εφυγε απο τα ποδια σου εβρισαν απο μεσα τους οτι τον πεθανες....και τελικα η @@τανα η μπαλα εσβησε σαν μπαλα μπιλιαρδου με αναποδα φαλτσα....
- Μπαρκαρούτσος
Δεν λες καλά που κυνήγησε τη μπάλα ο Mitrita και δεν την άφησε;; Όσες φορές ξαναβλέπω τη πάσα, αυτό σκέφτομαι.. Αν έπαιζε βασικός, δεν θα είχε δυνάμεις να τρέξει, δεν θα πίστευε τη πάσα. Αλλά μάλλον ο Mitrita κατάλαβε πώς θα πάει η μπάλα! 
- ΑποστόληςΑ
Εμένα μου φαινόταν χαμένη, αλλά ο Ρουμάνος είχε τρομερή εκρηκτικότητα και την πρόλαβε.
Aντε να γραψω εγω για αυτον, γιατι στις στραβες φταιει δεν φταιει, για καποιο λογο τα ακουει.
Πολυ καλος σημερα και φρεσκος.
Δεν ξερω αν ειναι καλο για αυτον ή απιστευτα κακο για τον Ματεο Γκαρσια που τον εσβησε σε σπριντ και του πηρε το πορτοφολι.
Πολυ καλος σημερα και φρεσκος.
Δεν ξερω αν ειναι καλο για αυτον ή απιστευτα κακο για τον Ματεο Γκαρσια που τον εσβησε σε σπριντ και του πηρε το πορτοφολι.