Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Τον αγοράζει αυτή και μας τον δανείζει μέχρι να λήξει η τιμωρία της το καλοκαίρι του 2017.
Απλά πράγματα.
Απλά πράγματα.
- buffalobill4
το "αγνωστος" και το "παλτο" μαλλον ειναι δικα σου κοσμητικα για τον Βουλγαρο. Ισως τα πιστευεις κιολας και μην μπορωντας να τα γραψεις απο μονος σου τα φορτωνεις σε αλλους.
Σε ολες τις σοβαρες ομαδες αδερφε μου τις μεταγραφες τις κανει ο προπονητης με τον ΤΔ αναλογα με το τι λειπει απο την ομαδα. Σκεψου τον Μπεκενμπαουερ να ελεγε στον Γκουαρδιολα, "εσυ μεν θελεις τον Λεβα, αλλα εγω θα σου φερω τον Κλοζε". Θα εφευγε την ιδια στιγμη πιστευεις ή θα του ελεγε γες μεν? Και μην μου πεις πως ο Κλοζε ειναι αγνωστος και παλτο...ποσο μαλλον για τους Γερμανους. Μην πας ουτε στη συγκριση Λεβα-Κλοζε. Δεν ειναι εκει το ζουμι της κουβεντας.
Σε ολες τις σοβαρες ομαδες αδερφε μου τις μεταγραφες τις κανει ο προπονητης με τον ΤΔ αναλογα με το τι λειπει απο την ομαδα. Σκεψου τον Μπεκενμπαουερ να ελεγε στον Γκουαρδιολα, "εσυ μεν θελεις τον Λεβα, αλλα εγω θα σου φερω τον Κλοζε". Θα εφευγε την ιδια στιγμη πιστευεις ή θα του ελεγε γες μεν? Και μην μου πεις πως ο Κλοζε ειναι αγνωστος και παλτο...ποσο μαλλον για τους Γερμανους. Μην πας ουτε στη συγκριση Λεβα-Κλοζε. Δεν ειναι εκει το ζουμι της κουβεντας.
- ace79grpaok
pgetsos έγραψε:Ορίστε!
Οπότε μπαίνουμε μπροστά και σώζουμε τον παίχτη από την απραξία

Αυτός ο Λούκας Λιμα αν έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορείς να πάρεις παρωτάθλημα αν καταβάσεις αυτόν και τους υπόλοιπους από την Κ-20.
Δεν σταματιέται με τίποτε αυτός. Ποιος Νειμαρ και ιστορίες... Πραγματικά έπαθα πλάκα με αυτόν
Δεν ξέρω τι παίζει και δεν έκανε ακόμη το άλμα αλλά αν τον παίρναμε δανεικό και τα σκάγαμε το καλοκαίρι εφόσον βγούμε στο τσουλου?
Δηλαδή αν έδινε τωρα κανενα εκατομύριο για δανεισμό και το καλοκαίρι με καμια 5-6 μύρια?
Αυτός πιστεύω μπορεί να πουληθεί και 30 σε κάποια φάση..
Δεν ξέρω βέβαια πόσα μπορεί να διαθέσει ο Ιβάν αλλά δεν για μένα είναι τρελή ευκαιρία να πάρεις τέτοιο παίχτη με 5 εκατομύρια.
Δεν σταματιέται με τίποτε αυτός. Ποιος Νειμαρ και ιστορίες... Πραγματικά έπαθα πλάκα με αυτόν

Δεν ξέρω τι παίζει και δεν έκανε ακόμη το άλμα αλλά αν τον παίρναμε δανεικό και τα σκάγαμε το καλοκαίρι εφόσον βγούμε στο τσουλου?
Δηλαδή αν έδινε τωρα κανενα εκατομύριο για δανεισμό και το καλοκαίρι με καμια 5-6 μύρια?
Αυτός πιστεύω μπορεί να πουληθεί και 30 σε κάποια φάση..
Δεν ξέρω βέβαια πόσα μπορεί να διαθέσει ο Ιβάν αλλά δεν για μένα είναι τρελή ευκαιρία να πάρεις τέτοιο παίχτη με 5 εκατομύρια.
- kataramenos5
MANIAKOS έγραψε:Πριν ερθει λίμα μετα αλλαζειbuffalobill4 έγραψε:διαβάζεται Λίμα ή Λιμά?

από buffalobill4 » Δευτ Ιαν 25, 2016 8:02 pm
Ας ερθει να δινει ανασες στον Πελκα.![]()

Ναι ,κατα βαθος ειμαστε ευαισθητες κ ονειροπολες ψυχες.farmak76 έγραψε:Μου φτιαξατε τη διαθεση με τον μητροπολιτη. Ωραιο πραγμα να ονειρευεσαι.
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οντως τον χρειαζομασταν τον παπα.
- The_Stalker
Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι..
Το καλοκαίρι απέρριψε Τορίνο, Πόρτο και Λιον.
Το καλοκαίρι απέρριψε Τορίνο, Πόρτο και Λιον.
- ace79grpaok
- john4serres
μην ακουω για Ρεαλ και τετοιες ομαδες.
25 στα 26 ειναι ο παικτης
Η Ρεαλ πηρε περυσι ταλενταρα (Lucas Silva απο Cruzeiro) με 13μυρια και τον εδωσε δανεικο γιατι δεν ικανοποποιήθκαν
Θα παιζει o Lucas Lima σε θεση που υπαρχει James Rodriguez και Isco ;
25 στα 26 ειναι ο παικτης
Η Ρεαλ πηρε περυσι ταλενταρα (Lucas Silva απο Cruzeiro) με 13μυρια και τον εδωσε δανεικο γιατι δεν ικανοποποιήθκαν
Θα παιζει o Lucas Lima σε θεση που υπαρχει James Rodriguez και Isco ;
ace79grpaok έγραψε:Εχουμε λαλήσει η είναι η ιδέα μου?
Νομιζω οτι ημασταν λελαλημενοι ηδη
- ace79grpaok
Ετσι τζον κρατα τον παπα ζωντανό μην αφήνεις τους κακεντρεχείς να λενε 

Ναι αλλά μπορεί η Ρεάλ να θέλει Λούκας και να τον δίνει στην κορουνια, τον Λίμα. Η κορουνια που θέλει λεφτά, μας ξοφλα την ρήτρα του Λούκας με τον δανεισμό του Λιμου
SM-N9005
SM-N9005
- Kostas_Peraia4
PAOK24Θέλει ή δε θέλει στόπερ;
Αντικρουόμενες πληροφορίες μέσα από την ΠΑΕ για την απόκτηση αμυντικού
Το μέγεθος του τραυματισμού του Μιγκέλ Βίτορ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Αν λείψει για σημαντικό χρονικό διάστημα, η λογική λέει πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και για την απόκτηση στόπερ. Οι πληροφορίες που φτάνουν όμως, είναι αντικρουόμενες.
Μπορεί να φαινόταν ότι η απόφαση είναι ειλημμένη, προκειμένου να κάνει κίνηση για απόκτηση στόπερ, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται να έχει διάφορες απόψεις εντός της ΠΑΕ.
Την ώρα, λοιπόν, που «κομμάτι» της ΠΑΕ, λέει ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση στόπερ, ένα άλλο «κομμάτι» σε επαφές που έχει με διάφορους ατζέντηδες, λέει πως δεν έχει μπάτζετ για την απόκτηση στόπερ!
Είναι και αυτό ένα δείγμα της κατάστασης που επικρατεί εντός της ΠΑΕ…