Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
che4 έγραψε:ξερω το σαββιδη πλεον αυτο αρκει
Bοηθησε με ρε φιλαρακι,δε σε πιανω.Και επειδη σε σεβομαι απο τον τροπο που γραφεις θα ηθελα να μου αναλυσεις το σκεπτικο σου

απλα ξερω τους ρωσσους ποσο πεισμα εχουν και τους ποντιους βαλτα μαζι

καθε μεταγραφικη περιοδο τα χωνει και ας λενε μερικοι μλκιες

στοχ νατχο νομποα κοστα κτλ

ε αυτη τη στιγμη ειμαι σιγουρος οτι εχει αποφασισει να κανει το μπαμ μετα την ηττα

δεν ξερω τιποτα αναλση δικη μου ειναι με τη δικη μου λογικη

μπορει να πεσω εξω παντως δε σκαω με την ηττα οπως ηρθε δεν ηταν σαν τα περσινα φετος παιζουμε και ας μη μας βγαινει παντα
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πότε θα ανακοινωθεί το μπαμ;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κατα τις μια με δυο ίσως και πέντε μετα το φαι
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Δεν είναι μόνο η ενίσχυση το θέμα..πριν γράψω τονίζω ότι δεν γκρινιάζω σκέφτομαι βαθύτερα.Η ομάδα πρέπει να προστατευτεί από όλους.Οπαδούς,διοίκηση παίκτες.Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο.Πρέπει να συζητηθεί βαθύτερα το πλάνο και να εξηγηθεί ποια είναι η φιλοσοφία-ιδιοσυγκρασία της ομάδας.Ότι ο ΠΑΟΚ και ο Παοκσής θέλουν τίτλους.Θέλουν και ωραίο ποδόσφαιρο.Το πλάνο που χτίζεται μπορεί να οδηγήσει εκεί?Νομίζω ότι οι περισσότεροι οπαδοί φέτος είμαστε οπλισμένοι με τεράστια υπομονή και θα στηρίξουμε όσο ποτέ.Θέλουμε να τα ξηλώσουμε όλα και να τα φτιάξουμε όλα απο την αρχή.Υπάρχει όμως ένα λεπτό σημείο.Αντέχουμε???Ποια είναι τα όρια των πειραμάτων που αντέχει ο Παοκσής??Πόσο λεπτή είναι η γραμμή που το πείραμα θίγει την αξιοπρέπεια του συλλόγου??????Πόσο εύκολο είναι να έρθει η ρήξη μεταξύ όλων όταν ζητούνται ευθύνες??Το χουμε ζήσει άλλωστε πολλές φορές αυτό.Ο Τούντορ θέλει 3-5-2 που απαιτεί παικταράδες,ο Φρανκ θέλει νέους εξελίξιμους που να μπορούν να αναδειχθούν και να πουληθούν όταν κρίνει καλά και ο Ιβάν θέλει ο ΠΑΟΚ να πάρει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα.Ο κόσμος τα θέλει όλα.Ο συνδυασμός βγαλινει??????????Γι αυτό λέω ο ΠΑΟΚ πρέπει να προστατευτεί γιατί αλλιώς απλά θα ξαναχαθεί χρόνος και τίποτα άλλο.Χρειάζεται βαθιά συζήτηση να συμφωνηθεί και ανακοινωθεί.Αν το πείραμα έχει ως αποτέλεσμα να βγούμε 5-6 θέση και με χοντρές σφαλιάρες αλλά να δούμε μπάλα ή να βγάζουμε παίκτες ας το πούνε να το ξέρουμε.Το θέμα είναι αντέχει ο οργανισμός ΠΑΟΚ αυτό το μοντέλο?Αντέχει ο κόσμος??Αντέχει ο Ιβάν???Εάν όχι να μην χαθεί άλλος χρόνος για τον ΠΑΟΚ μας.Εάν ναι να το ξέρουμε και να το υποστούμε.Άλλο μοντέλο ο Άγιαξ (πιτσιρίκια και μπορεί να πάρουμε πρωτάθλημα μπορεί 3 χρόνια να είμαστε και 4-5θέση)άλλο η Μαντεστερ Σίτι (πληρώνω και παίρνω τον αφρό πάω μόνο για τίτλο.Πρέπει να συζητηθεί τα λέω τώρα που είναι νωρίς και προβληματίζομαι ότι δεν υπάρχει κάποιος να τα ξεκαθαρίσει και να τα εξηγήσει προς όλες τις κατευθύνσεις........
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Μαζι με τον φορ-παστελωτή που λαιμαι οτι μας λείπει, μηπως να βρουν να φέρουν κ κάποιον να χτυπάει τα κόρνερ και οχι να τα "εκτελεί";
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω το γεγονός ότι δεν παίρνουμε γρήγορο στόπερ....Αν μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος θα ήμουν ευγνώμων....
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

efthimis_paok έγραψε:Μαζι με τον φορ-παστελωτή που λαιμαι οτι μας λείπει, μηπως να βρουν να φέρουν κ κάποιον να χτυπάει τα κόρνερ και οχι να τα "εκτελεί";
Στο μυαλο μου εισαι..50 κορνερ σημερα δεν απειλησαμε ουτε μια φορα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άντε να περάσουν οι ώρες, να έρθουν οι νέοι, να ξεχαστεί το κλαρίνο στα Ιωάννινα ;)
Γιατί μετά και το σημερινό, και οι τυφλοί είδαν ότι κάτι λείπει και από μπροστά και από πίσω

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Παιδια η ομαδα θελει 2 στοπερ κανονικους ποδοσφαιριστες 1 φορ κανονικο ποδοσφαιριστη 1 δεκαρι να παιζει μαζι με τον κανονικο ποδοσφαιριστη πελκα κ 1 ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ οταν θες να κανεις ομαδα ο τερμας πρεπει να σ δινει βαθμους οχι στς παιρνει η εστω να κανει τα βασικα.Πιστευω οτι η ομαδα δν θα κανει αλλη μεταγραφη προσωπικη εκτιμηση κ προαισθημα μακαρι να ειμαι λαθος σε ολα μακαριιι καλο βραδυ.....
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Η ομάδα πάνω απ'όλα θέλει να γίνει ΟΜΑΔΑ
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Snitch4 έγραψε:Ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω το γεγονός ότι δεν παίρνουμε γρήγορο στόπερ....Αν μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος θα ήμουν ευγνώμων....
Έλα μου ντε. Μεγάλη απορία...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

efthimis_paok έγραψε:Μαζι με τον φορ-παστελωτή που λαιμαι οτι μας λείπει, μηπως να βρουν να φέρουν κ κάποιον να χτυπάει τα κόρνερ και οχι να τα "εκτελεί";

Καλο αδελφε
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Γραφει ο Κολκας στο SDNA
Τέλος, αύριο είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών και στον ΠΑΟΚ αφήνουν να εννοηθεί πως δεν θα πάρουν κάποιον ακόμη τελικά.
Δεν το πιστευω. :o
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δυστυχώς η μέχρι στιγμής εικόνα των μεταγραφών είναι απογοητευτική.
Ιδίως ο τερματας κι ο Σαμπό μέχρι στιγμής μας κοστίζουν βαθμούς και μάλιστα με τρόπο οδυνηρό.
Αν αύριο δεν ανακοινωθεί κάποιο καλό όνομα , θα είναι δύσκολες οι επόμενες 2 εβδομάδες.

Αυτό δε σημαίνει τίποτα για την ώρα αλλά δε μπορεί να παραβλέψει κανείς τη μικρή δυναμικότητα των έως τώρα αντιπάλων μας.

Σίγουρα έχουμε δρόμο μπροστά μας και οφείλουμε να είμαστε συγκρατημένοι, αλλά ο ενθουσιασμός που προήλθε από τις ευρωπαικές εμφανίσεις έχει κοπάσει από τις κακές εμφανίσεις με τα χωρια.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Frank Arnesen : ''Δε θα παρουμε παικτες μονο για να λεμε οτι πηραμε καποιον''
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”