Θέλουμε την δόση μας...Μεταγραφέεεεεεεες δεν μπορώ ιδρώνω έχω σπασμούς πονάω..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
'Αντε ρε Φρανκ και σε λίγο θ ανοίξουμε topic Μεταγραφές χειμώνα 2016..Άντε αγόρι άντε να σε χαρώ...

- GiorgosAtha
Carles Puyol (1,78) and Fabio Cannavaro (1,76) dont like this postΑποστόληςΑ έγραψε:Stopper που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να είναι κάτω από 1,88...
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
paoktzis
Κοψτο ρε φιλε.
Δεν μας νοιαζει αν ξέρεις. Κακως ξερεις. Και πολύ κακώς λες δημοσια οτι "ξέρεις".
Κρατα οσα ξερεις για την παρτη σου. Δεν σου ζητησε κανεις να μας πεις.
Μονος σου μπαινεις και μας πουλάς μουρη "εγω ξερω και θα σας ελεγα αλλα δεν σας λεω και ετσι".
Αντε να πουμε, εχουμε τη ζοχαδα μας εχουμε και τα φυτιλια αποπανω.
Κοψτο ρε φιλε.
Δεν μας νοιαζει αν ξέρεις. Κακως ξερεις. Και πολύ κακώς λες δημοσια οτι "ξέρεις".
Κρατα οσα ξερεις για την παρτη σου. Δεν σου ζητησε κανεις να μας πεις.
Μονος σου μπαινεις και μας πουλάς μουρη "εγω ξερω και θα σας ελεγα αλλα δεν σας λεω και ετσι".
Αντε να πουμε, εχουμε τη ζοχαδα μας εχουμε και τα φυτιλια αποπανω.
- pagotatzis
-
john4serres
θα εμφανιστει την 1η σεπτεμβριου για το βραβειο " Σας τα λεγα Καλοκαιρι 2015 "
- ilovegame27
Καλωσόρισε Φετφατζίδη η Αλ Αχλί!
Στην Αλ Αχλί από την Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιάννης Φετφατζίδης
Ο «Φέτφα», ο οποίος την Τετάρτη μετέβη στην Ιταλία, υπέγραψε με την Αλ Αχλί για τρία χρόνια.
Στον πάγκο της ομάδας από την Σαουδική Αραβία βρίσκεται ο Ελβετός, Κρίστιαν Γκρος, ενώ στο ρόστερ ανήκει μεταξύ άλλων και ο Σουηδός μέσος Ναμπίλ Μπαχούι που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό.
Το συμβόλαιο του Φετφατζίδη αναμένεται να ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ με τον Τύπο της χώρας να σημειώνει σε σχετικά δημοσιεύματα πως στο παρελθόν είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον Μίλαν και Γιουβέντους.
Μάλιστα, όπως τονίζεται ο 25χρονος άσος αναμένεται στη Σαουδική Αραβία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Με απογοήτευσε ο παίχτης θα ήταν καλή επιλογή για μας
Στην Αλ Αχλί από την Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιάννης Φετφατζίδης
Ο «Φέτφα», ο οποίος την Τετάρτη μετέβη στην Ιταλία, υπέγραψε με την Αλ Αχλί για τρία χρόνια.
Στον πάγκο της ομάδας από την Σαουδική Αραβία βρίσκεται ο Ελβετός, Κρίστιαν Γκρος, ενώ στο ρόστερ ανήκει μεταξύ άλλων και ο Σουηδός μέσος Ναμπίλ Μπαχούι που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό.
Το συμβόλαιο του Φετφατζίδη αναμένεται να ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ με τον Τύπο της χώρας να σημειώνει σε σχετικά δημοσιεύματα πως στο παρελθόν είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον Μίλαν και Γιουβέντους.
Μάλιστα, όπως τονίζεται ο 25χρονος άσος αναμένεται στη Σαουδική Αραβία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Με απογοήτευσε ο παίχτης θα ήταν καλή επιλογή για μας
- ΑποστόληςΑ
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Το βραβειο λεγετε "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ"
Σε διορθωνω για την ακριβεια του πραγματος και μονο .
Σε διορθωνω για την ακριβεια του πραγματος και μονο .
-
panpangr77
[quote="paoktzis"]λοιπον γραφω κατι τελευταιο και δεν προκυται να ξανα γραψω αποκλειστικα σας το εγγυομαι
με κατακρινετε επειδη δεν λεω τιποτα. λοιπον επειδη καποιοι δεν σεβεσται τον ΠΑΟΚ δεν παει να πει οτι θα κανω κι εγω το ιδιο. εμενα ο ΠΑΟΚ ειναι η ζωη μου ολη
να σας πω το αποκλειστικο για εναν παιχτη που παλευει με νυχια και με δοντια ο αρνεσεν να φερει, γιατι για να μπει ο κολκας και ο καθε κολκας και να το γραψει στα αρδοσαιτ και μετα να υπαρχει κινδυνος να χαλασει, λες και δεν ξερετεοτι ονομα που βγαινει στν φορα και δεν εχει κλεισει 50% χαλαει.
οπως εκανα με την macron που μια μερα πριν εμφανιστουν οι κουτες στο αεροδρομιο εγω σας το εγραψα και κανατε κωλοτουμπες ετσι θα εκανα και τωρα οταν θα ημουν βεβαιος οτι εκλεισε η οτι ναυαγησε θα σας το εγραφα.
τωρα επειδη θα πητε τοτε γιατι εγραψες για σταφυλιδη, το θεμα σταφ ειναι απλο εαν δεν μεινει λεβερκουζεν ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ την επομενη μερα.
λοιπον αντιο απο αυτο το τοπικ θα τα λεμε μονο στα υπολοιπα, και χωρις αποκλειστικα. ευχαριστω αυτους που με πιστευαν, ξερω οτι ηταν λιγοι αλλα τους οφειλω ενα ευχαριστω[/quot
Θα μπορουσες να μας γράψεις με γριφο αυτα που ξέρεις θα ειχε μια πλάκα .... Προσωπικα θα ελιωνα στο transfermarkt...
με κατακρινετε επειδη δεν λεω τιποτα. λοιπον επειδη καποιοι δεν σεβεσται τον ΠΑΟΚ δεν παει να πει οτι θα κανω κι εγω το ιδιο. εμενα ο ΠΑΟΚ ειναι η ζωη μου ολη
να σας πω το αποκλειστικο για εναν παιχτη που παλευει με νυχια και με δοντια ο αρνεσεν να φερει, γιατι για να μπει ο κολκας και ο καθε κολκας και να το γραψει στα αρδοσαιτ και μετα να υπαρχει κινδυνος να χαλασει, λες και δεν ξερετεοτι ονομα που βγαινει στν φορα και δεν εχει κλεισει 50% χαλαει.
οπως εκανα με την macron που μια μερα πριν εμφανιστουν οι κουτες στο αεροδρομιο εγω σας το εγραψα και κανατε κωλοτουμπες ετσι θα εκανα και τωρα οταν θα ημουν βεβαιος οτι εκλεισε η οτι ναυαγησε θα σας το εγραφα.
τωρα επειδη θα πητε τοτε γιατι εγραψες για σταφυλιδη, το θεμα σταφ ειναι απλο εαν δεν μεινει λεβερκουζεν ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ την επομενη μερα.
λοιπον αντιο απο αυτο το τοπικ θα τα λεμε μονο στα υπολοιπα, και χωρις αποκλειστικα. ευχαριστω αυτους που με πιστευαν, ξερω οτι ηταν λιγοι αλλα τους οφειλω ενα ευχαριστω[/quot
Θα μπορουσες να μας γράψεις με γριφο αυτα που ξέρεις θα ειχε μια πλάκα .... Προσωπικα θα ελιωνα στο transfermarkt...
Ποδοσφαιριστής που στα 25 του διαλέγει να παίξει μπάλα στην Σαουδική Αραβία,δεν είναι ποδοσφαιριστής απλά.
- Dimitris_L4
Σεβαστο αυτο που λες..τωρα αν εμενα με παπατζωνουν τοτε σας παπατζωνω κ εγω..ας ηρεμησουμε λοιπον και να δουμε..παντως εγω δν εχω προβλημα σε καποιον αντμιν να πω εμπιστευτικα με μειλ οτι ξερω..απο εκει και περα πιστευω σιγουρα ο φρανκ θα κοιταζει περιπτωσεις τυπου ολσεν..αυτοι θα μας ανεβασου επιπεδο μελλοντικα...northend4 έγραψε:Και εγώ πιστευω κανενας paoktzis, dimitris L(σόρρυ παιδιά) έχει την παραμικρή ιδέα και με ποιον έχει διαπραγματευτεί ο Άρνεσεν.
Είμαι σίγουρος ότι θα γινουν μεταγραφές αρκετα δυνατές (συντάσσομαι με τον Καπετανιο). Κάποιοι παίκτες θα είναι μεταγραφές τύπου Όλσεν (καλή ηλικία, με προοπτική για το μέλλον ktl.) άλλα θα πάρει και κάποιους 1-2 δυνατούς.
Αυτό δείχνουν και οι αποδεσμεύσεις.
- zarathustra79
Να πάρουμε παίκτη από τη λα κορούνια ως αντάλλαγμα νομίζω οτι είναι εκτός συζήτησης. Αυτοί με το ζόρι βγάζουν εντεκάδα και για να συμπληρώσουν ρόστερ έχουν καμια ντουζίνα δανεικούς. Και ειδικά ο ινσούα που είναι 21 χρονών και είναι από τους παίκτες με τη μεγαλύτερη αξία σύμφωνα με το transfermarkt. Όσο για τον μπόρχες που ανέφερε ένας άλλος φίλος, εδώ μας έριξε άκυρο όταν έπαιζε στη σουηδία, θα μας προτιμήσει από το να παίζει ισπανία; Δε νομίζω...
-
ron-swanson
zarathustra79 απ οτι καταλαβα τον Insua θα τον δωσουν καπου γιατι δεν τον υπολογιζει ο προπονητης.
++++ ΠΑΟΚ είσαιDimitris_L4 έγραψε:Σεβαστο αυτο που λες..τωρα αν εμενα με παπατζωνουν τοτε σας παπατζωνω κ εγω..ας ηρεμησουμε λοιπον και να δουμε..παντως εγω δν εχω προβλημα σε καποιον αντμιν να πω εμπιστευτικα με μειλ οτι ξερω..απο εκει και περα πιστευω σιγουρα ο φρανκ θα κοιταζει περιπτωσεις τυπου ολσεν..αυτοι θα μας ανεβασου επιπεδο μελλοντικα...northend4 έγραψε:Και εγώ πιστευω κανενας paoktzis, dimitris L(σόρρυ παιδιά) έχει την παραμικρή ιδέα και με ποιον έχει διαπραγματευτεί ο Άρνεσεν.
Είμαι σίγουρος ότι θα γινουν μεταγραφές αρκετα δυνατές (συντάσσομαι με τον Καπετανιο). Κάποιοι παίκτες θα είναι μεταγραφές τύπου Όλσεν (καλή ηλικία, με προοπτική για το μέλλον ktl.) άλλα θα πάρει και κάποιους 1-2 δυνατούς.
Αυτό δείχνουν και οι αποδεσμεύσεις.