Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
agios

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από agios »

'Αντε ρε Φρανκ και σε λίγο θ ανοίξουμε topic Μεταγραφές χειμώνα 2016..Άντε αγόρι άντε να σε χαρώ... :lol:

Θέλουμε την δόση μας...Μεταγραφέεεεεεεες δεν μπορώ ιδρώνω έχω σπασμούς πονάω.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Stopper που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να είναι κάτω από 1,88...
Carles Puyol (1,78) and Fabio Cannavaro (1,76) dont like this post :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

paoktzis
Κοψτο ρε φιλε.
Δεν μας νοιαζει αν ξέρεις. Κακως ξερεις. Και πολύ κακώς λες δημοσια οτι "ξέρεις".
Κρατα οσα ξερεις για την παρτη σου. Δεν σου ζητησε κανεις να μας πεις.
Μονος σου μπαινεις και μας πουλάς μουρη "εγω ξερω και θα σας ελεγα αλλα δεν σας λεω και ετσι".

Αντε να πουμε, εχουμε τη ζοχαδα μας εχουμε και τα φυτιλια αποπανω.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Σωστός !
Μην ξανά γράψεις καλητερα
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

θα εμφανιστει την 1η σεπτεμβριου για το βραβειο " Σας τα λεγα Καλοκαιρι 2015 "
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Καλωσόρισε Φετφατζίδη η Αλ Αχλί!
Στην Αλ Αχλί από την Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιάννης Φετφατζίδης

Ο «Φέτφα», ο οποίος την Τετάρτη μετέβη στην Ιταλία, υπέγραψε με την Αλ Αχλί για τρία χρόνια.

Στον πάγκο της ομάδας από την Σαουδική Αραβία βρίσκεται ο Ελβετός, Κρίστιαν Γκρος, ενώ στο ρόστερ ανήκει μεταξύ άλλων και ο Σουηδός μέσος Ναμπίλ Μπαχούι που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του Φετφατζίδη αναμένεται να ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ με τον Τύπο της χώρας να σημειώνει σε σχετικά δημοσιεύματα πως στο παρελθόν είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον Μίλαν και Γιουβέντους.

Μάλιστα, όπως τονίζεται ο 25χρονος άσος αναμένεται στη Σαουδική Αραβία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Με απογοήτευσε ο παίχτης θα ήταν καλή επιλογή για μας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν θα τον έπαιρνε ο Τούντορ με την καμία.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Το βραβειο λεγετε "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ"
Σε διορθωνω για την ακριβεια του πραγματος και μονο .
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

[quote="paoktzis"]λοιπον γραφω κατι τελευταιο και δεν προκυται να ξανα γραψω αποκλειστικα σας το εγγυομαι
με κατακρινετε επειδη δεν λεω τιποτα. λοιπον επειδη καποιοι δεν σεβεσται τον ΠΑΟΚ δεν παει να πει οτι θα κανω κι εγω το ιδιο. εμενα ο ΠΑΟΚ ειναι η ζωη μου ολη
να σας πω το αποκλειστικο για εναν παιχτη που παλευει με νυχια και με δοντια ο αρνεσεν να φερει, γιατι για να μπει ο κολκας και ο καθε κολκας και να το γραψει στα αρδοσαιτ και μετα να υπαρχει κινδυνος να χαλασει, λες και δεν ξερετεοτι ονομα που βγαινει στν φορα και δεν εχει κλεισει 50% χαλαει.
οπως εκανα με την macron που μια μερα πριν εμφανιστουν οι κουτες στο αεροδρομιο εγω σας το εγραψα και κανατε κωλοτουμπες ετσι θα εκανα και τωρα οταν θα ημουν βεβαιος οτι εκλεισε η οτι ναυαγησε θα σας το εγραφα.
τωρα επειδη θα πητε τοτε γιατι εγραψες για σταφυλιδη, το θεμα σταφ ειναι απλο εαν δεν μεινει λεβερκουζεν ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ την επομενη μερα.
λοιπον αντιο απο αυτο το τοπικ θα τα λεμε μονο στα υπολοιπα, και χωρις αποκλειστικα. ευχαριστω αυτους που με πιστευαν, ξερω οτι ηταν λιγοι αλλα τους οφειλω ενα ευχαριστω[/quot

Θα μπορουσες να μας γράψεις με γριφο αυτα που ξέρεις θα ειχε μια πλάκα .... Προσωπικα θα ελιωνα στο transfermarkt...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ποδοσφαιριστής που στα 25 του διαλέγει να παίξει μπάλα στην Σαουδική Αραβία,δεν είναι ποδοσφαιριστής απλά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

northend4 έγραψε:Και εγώ πιστευω κανενας paoktzis, dimitris L(σόρρυ παιδιά) έχει την παραμικρή ιδέα και με ποιον έχει διαπραγματευτεί ο Άρνεσεν.
Είμαι σίγουρος ότι θα γινουν μεταγραφές αρκετα δυνατές (συντάσσομαι με τον Καπετανιο). Κάποιοι παίκτες θα είναι μεταγραφές τύπου Όλσεν (καλή ηλικία, με προοπτική για το μέλλον ktl.) άλλα θα πάρει και κάποιους 1-2 δυνατούς.
Αυτό δείχνουν και οι αποδεσμεύσεις.
Σεβαστο αυτο που λες..τωρα αν εμενα με παπατζωνουν τοτε σας παπατζωνω κ εγω..ας ηρεμησουμε λοιπον και να δουμε..παντως εγω δν εχω προβλημα σε καποιον αντμιν να πω εμπιστευτικα με μειλ οτι ξερω..απο εκει και περα πιστευω σιγουρα ο φρανκ θα κοιταζει περιπτωσεις τυπου ολσεν..αυτοι θα μας ανεβασου επιπεδο μελλοντικα...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Να πάρουμε παίκτη από τη λα κορούνια ως αντάλλαγμα νομίζω οτι είναι εκτός συζήτησης. Αυτοί με το ζόρι βγάζουν εντεκάδα και για να συμπληρώσουν ρόστερ έχουν καμια ντουζίνα δανεικούς. Και ειδικά ο ινσούα που είναι 21 χρονών και είναι από τους παίκτες με τη μεγαλύτερη αξία σύμφωνα με το transfermarkt. Όσο για τον μπόρχες που ανέφερε ένας άλλος φίλος, εδώ μας έριξε άκυρο όταν έπαιζε στη σουηδία, θα μας προτιμήσει από το να παίζει ισπανία; Δε νομίζω...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

zarathustra79 απ οτι καταλαβα τον Insua θα τον δωσουν καπου γιατι δεν τον υπολογιζει ο προπονητης.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τόσο καλός παίχτης, στα 21, και δεν υπολογίζεται στην Λα Κορούνια;
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Dimitris_L4 έγραψε:
northend4 έγραψε:Και εγώ πιστευω κανενας paoktzis, dimitris L(σόρρυ παιδιά) έχει την παραμικρή ιδέα και με ποιον έχει διαπραγματευτεί ο Άρνεσεν.
Είμαι σίγουρος ότι θα γινουν μεταγραφές αρκετα δυνατές (συντάσσομαι με τον Καπετανιο). Κάποιοι παίκτες θα είναι μεταγραφές τύπου Όλσεν (καλή ηλικία, με προοπτική για το μέλλον ktl.) άλλα θα πάρει και κάποιους 1-2 δυνατούς.
Αυτό δείχνουν και οι αποδεσμεύσεις.
Σεβαστο αυτο που λες..τωρα αν εμενα με παπατζωνουν τοτε σας παπατζωνω κ εγω..ας ηρεμησουμε λοιπον και να δουμε..παντως εγω δν εχω προβλημα σε καποιον αντμιν να πω εμπιστευτικα με μειλ οτι ξερω..απο εκει και περα πιστευω σιγουρα ο φρανκ θα κοιταζει περιπτωσεις τυπου ολσεν..αυτοι θα μας ανεβασου επιπεδο μελλοντικα...
++++ ΠΑΟΚ είσαι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”