Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- mitsotakis
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
6 μηνες? σαν να λεμε, αν βγουμε τσου λου θα μεινει. Αναμικτα συναισθηματα γιατι ναι μεν πηραμε παιχταρα αλλα ελπιζω να μη φαμε τρελο ξενερωμα το καλοκαιρι
για τωρα ομως

για τωρα ομως

- Unpsofable78
Τεραστια μεταγραφη αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η διαρκεια συμβολαιου ειναι μεχρι το καλοκαιρι.Τι ορος ειναι αυτος που μας επιτρεπει ανανεωση συμβολαιου δηλαδη?Αν παρουμε το πρωταθλημα θα τον κρατησουμε?Τι θα παιξει ρολο?κατευναστηκε αρκετα ο ενθουσιασμος μου αλλα δε μαμιεται.Οπως και να χει η καλυτερη μεταγραφη εβερ για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. 

6 μηνες μαλιστα
εγω δεν εχω κανενα προβλημα
ο παιχτης δεν ειναι για εδω ειναι για αλλα
μεγαλη κινηση απο παε επιμενω
θα απογοητευθει πολυς κοσμος αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαστε 1 επιλογη για τον παιχτη
προχωραμε ειμαστε σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ
παμε γερα
εγω δεν εχω κανενα προβλημα
ο παιχτης δεν ειναι για εδω ειναι για αλλα
μεγαλη κινηση απο παε επιμενω
θα απογοητευθει πολυς κοσμος αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαστε 1 επιλογη για τον παιχτη
προχωραμε ειμαστε σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ
παμε γερα

Ποδοσφαιρικά αυτό σημαίνει, δηλαδή με την ίδια ακριβώς προσφορά τον κρατάμε εμείς.T.H.E.O.S έγραψε:χμμ
"τον πρωτο λογο"
τι παει να πει αυτο;
Οτι αν φερει προσφορα απο μια ομαδα το καλοκαιρι που του δινει 2 εκ το χρονο, αν εμεις του δινουμε 2εκ και μισο ευρω πρεπει υποχρεωτικα να μεινει σε μας;
- PaokPatraG4
Χμμμ...μονο για 6 μηνες;;;;;Τι ειναι τουτο παλι;;;;; Τελοσπαντων καλως ηρθες ρε παιχταρα και ελπιζω να μεινεις παραπανω απο 6 μηνες στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!!!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους δούλεψαν για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Μέχρι τη στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση δεν πίστευα ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί. Δεν βλέπω το λόγο ένας τέτοιος παίκτης να επιλέξει τον ΠΑΟΚ και όχι άλλα κορυφαία club της Ευρώπης. Εκτός από την δουλειά των στελεχών μετράει σίγουρα και οι κωλοφαρδία μας με τις συγκυρίες των τελευταίων ημερών. Μεγάλο μπράβο ξανά!
Μακάρι να με λέγαν Βέλλιο θα παίρνα κανά εκατομμυριάκι έτσι για πλάκα!ABALAEA2 έγραψε:Intacto στο μικρό σε λένε Απόστολο??Intacto έγραψε:Ρε σεις πείτε καμιά κουβέντα για τον Βέλλιο που μένει και ελεύθερος και είναι και ελληνόπουλο!!! παιχτούρα είναι και δεν θα καταξοδευτούμε όπως με Βοσσέν! Δεν πρέπει να χάνει τέτοιες ευκαιρίες η ΠΑΕ

Λυπαμαι που το γραφω αλλα μαλλον εξυπηρετηση καναμε σε καποιον,δεν μπορω να το πιστεψω αυτο με το 6αμηνο συμβολαιο το εγραψα και νωριτερα.
Δε μπορω να το χωνεψω ξενερωσα ασχημα.
Δε μπορω να το χωνεψω ξενερωσα ασχημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 29 Ιαν 2014, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η ομαδα αλλαζει επιπεδο..αγωνιστικα και διαπραγματευτικα..ακομα και για 6 μηνες..ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!
- paok new age
ετοιμαστειτε ολοι για γηπεδο,,τουλαχιστον θα ζησουμε μεγαλες στιγμες και ελπιζω να εχουν συνεχεια!!!