Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Σκορ στις κίτρινες 19 με 3 σήμερα δεν πήραν καμμια και το σκορ θα μεγαλώσει ,
Και επτά ο Πανιώνιος ΕΛΕΟΣ ......νομίζω μετά την λύση των χρεών θα τους χορέψει ο Ιβαν ........τελευταίος να τερματίσει ο κολόγαβρος και να βλέπει εμάς να συνεχίζουμε στο Γιουρόπα .....
Και επτά ο Πανιώνιος ΕΛΕΟΣ ......νομίζω μετά την λύση των χρεών θα τους χορέψει ο Ιβαν ........τελευταίος να τερματίσει ο κολόγαβρος και να βλέπει εμάς να συνεχίζουμε στο Γιουρόπα .....
-
john4serres
εκατσα και ειδα ολο το ματς σημερα του γαυρου.
ενα σχολιο εχω να κανω :
Ο Βοσκακης ηταν Ε ΜΕ ΤΙ ΚΟΣ
ενα σχολιο εχω να κανω :
Ο Βοσκακης ηταν Ε ΜΕ ΤΙ ΚΟΣ
Και οι κολκας μιζερογλου κλαίνε γιατι χάσαμε τον ολαιταν
:) κακε Ρώσε(Τσιστιακωφ)
:)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 28 Σεπ 2013, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοίτα Ντίνο δεν είναι και εξηγούμαι, ο Λάμπρος ο original ήταν μακράν απο τον δεύτερο ο μεγαλύτερος Έλληνας ηθοποιός, υποτιμιτικά δεν το λέω ίσα-ίσα!Κυρίως λόγω ομοιότητας του το κόλλησα, όπως επίσης και εκρηκτικότητας στον πάγκο, μου θυμίζει τον Κωνσταντάρα όταν τα περνε και έδινε φάπες,ο Stevens είναι πολύ εκφραστικός και ταμάμ στην ιδιοσυγκρασία της ομάδας μας, εγω΄τον παώ με χίλια! Τώρα έχεις δίκιο, αν ενοχλεί κάποια παιδιά το κόβω, σόρυ!Dinos_Liverpool έγραψε:Έτσι και μου υποσχεθείς κάτι και για το Λάμπρος... να εγώ... μια λαμπάδα μέχρι το μπόι σου θα ανάψω! (Δεν πιστεύω να έπεσα σε δίμετρο, ε;)
Ε, δεν είναι και ωραίο ρε συ! Λίγο υποτιμητικό δεν είναι;![]()
![]()
ΥΓ Ο Λάμπρος ο original πέθανε στην ψάθα και απήγγελε για τους περαστικούς απ'το μπαλκόνι του...Πως πέφτουν τα θηρία, στο τέλος τρελέθηκε
Ρε παιδιά και εγώ Λάμπρο το έβγαλα και δεν μου φάινεται υποτιμητικό!!!!! Δλδ μόνο ψευδόνυμα στυλ Jack Nickolson είναι macho;;; Και τί είναι μαγκιά τελικά;;;; Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για εμένα είναι πιο μάγκας από τον Jack άσχετα πόσο συμπαθώ τον 2ο
- Dinos_Liverpool
Νομίζω, Σωτήρη ότι δεν το λέω μόνο εγώ. Δεν αμφισβητώ την πρόθεσή σου, το αποτέλεσμα όμως που βγαίνει δεν είναι αυτό που επιθυμούσες. Συνειρμικά και μόνο να το πάρεις, οδηγεί στον ΜΕΓΑΛΟ κωμικό ηθοποιό μας, που όπως και να το κάνουμε δεν είχε σχέση με την μπάλα! Έτσι δεν είναι; O Stevens δεν είναι κανένας κωμικός που προξενεί το γέλιο! Είναι ο προπονητής μας!
Συμφωνώ με τον "Εορδαϊκάρα" μας... Πιο πολύ γκρινιάζουνε κάποιοι, παρά βοηθάνε την ομάδα! "Κλαίγανε" τότε για τον Ολαϊντάν (και δεν αναφέρομαι στον Σταύρο).
Συμφωνώ με τον "Εορδαϊκάρα" μας... Πιο πολύ γκρινιάζουνε κάποιοι, παρά βοηθάνε την ομάδα! "Κλαίγανε" τότε για τον Ολαϊντάν (και δεν αναφέρομαι στον Σταύρο).
Πρόλαβα και τον είδα στο Αρχαίο θέατρο της Ρόδου να παίζει Βασιλιά Ληρ...τι να λέμε τώρα? Ο καλύτερος μιας και έχω δει το έργο 5 φορές με διαφορετικούς ηθοποιούς. Έκανε και θέατρο ο Λάμπρος και επιθεώρηση και tv και πολλά άλλα,οι πιο πολλοί έχουν μήνει στις ταινίες Νικόλα...nikolasf έγραψε:Ρε παιδιά και εγώ Λάμπρο το έβγαλα και δεν μου φάινεται υποτιμητικό!!!!! Δλδ μόνο ψευδόνυμα στυλ Jack Nickolson είναι macho;;; Και τί είναι μαγκιά τελικά;;;; Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για εμένα είναι πιο μάγκας από τον Jack άσχετα πόσο συμπαθώ τον 2ο
ΥΓ Ναι ρε Ντίνο το κατάλαβα, για στυλ μιλάμε, δεν εννοώ οτι καθοδηγεί την ομάδα όπως ο ηθοποιός!
Σοβαρά τώρα...στο ζουμί...Ακούω τους Αθηναίους δημοσιογράφους πόσο καβλωμένοι είναι με το να συνεχίσει αυτό το θέατρο που βλέπουμε 100 χρόνια, αν συνεχίσουν να χουν το πρωτάθλημα στη γειτονιά τους. Κοιτάνε το άμμεσο συμφέρον τους και δεν τους πολυ-νοιάζει το "δίκαιο" και το "σωστό". Τονίζουν σε μεγάλο βαθμό οι δικοί μας τα όποια λάθη της ΠΑΕ ενώ οι Αθηναίοι ρεπόρτερ είναι ταγμένοι ψυχή τε και σώματι στο ΠΟΚ. Στο κέντρο ζούνε, το κέντρο τους ταίζει λογικό μου φαίνεται. Εσείς ρε μάγκες ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ δεν θέλετε τίτλους? Δεν θέλετε διακρίσεις και πορείες? Ως πότε θα ταίζετε τον κόσμο λάχανο?Κάνε τουμπεκί που λένε, πάρε τον τίτλο και μετά έχεις 3 μήνες να ξεφωνίσεις για τον προπονητή και παίχτες. Γιατί σπάτε τα νεύρα του κόσμου με τον Γκαρσία με τον Στέφενς κτλ? Κάντε την δουλεία σας, δεν υπάρχει "τίμια" δημοσιογραφεία! Ο καθένας το τσαρδί του, οι κάτω με τους κάτω, οι πάνω με τους πάνω. Τέλος
Ολοι ειναι άθλιοι αλλα οι δικοί μας ειναι πολυ χειρότεροι, γιατι αυτοι έχουν μεγάλη ευθύνη γιατι εσκεμμένα επιδιώκουν να υπάρχει εσωστρέφεια στον ΠΑΟΚ και να μην κοιτάμε μπροστα
Για το "Λάμπρος", είναι λιγάκι υποτιμητικό..
και ο Καραγκιόζης έχει τεράστια ιστορία με τον οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά πλέον θεωρείται υποτιμητικό..
και ο Καραγκιόζης έχει τεράστια ιστορία με τον οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά πλέον θεωρείται υποτιμητικό..
Κι όμως δεν είναι έτσι! Αν υπήρχε ένας ηθοποιός που είχε σχέση με την μπάλα, αυτός ήταν ο Κωνσταντάρας. Όχι μόνο γιατί υποστήριζε φανατικά την ΑΕΚ, αλλά γιατί ένα διάστημα αγωνίστηκε με τα χρώματά της ως τερματοφύλακας!Dinos_Liverpool έγραψε:Συνειρμικά και μόνο να το πάρεις, οδηγεί στον ΜΕΓΑΛΟ κωμικό ηθοποιό μας, που όπως και να το κάνουμε δεν είχε σχέση με την μπάλα! Έτσι δεν είναι;
Με την μπάλα είχε σχέση. Με τον ΠΑΟΚ όμως δεν είχε. Και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκω κι εγώ άκαιρο τον παραλληλισμό με την μορφή που (έχουμε την τιμή να) βρίσκεται στον πάγκο μας.
- Dinos_Liverpool
Εντάξει, Στέφανε, ΟΚ. Λέγοντας "συνειρμικά", εννοώ στο άκουσμα του ονοματεπώνυμου του ηθοποιού. Το μυαλό σου δεν πάει σε κάποιον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, νομίζω! Ασε που σίγουρα εγώ δεν το θυμόμουν ότι έπαιξε εκεί.
Τέλος πάντων, επιμένω ότι δεν ακούγεται κολακευτικό να σε παραλληλίζουν με κάποιο κωμικό στη δουλειά σου. Αν σε πει κάποιος "κλόουν", δεν στο λέει για καλό, άσχετα εάν κάτω από τη μάσκα του κλόουν βρίσκεται ο καλύτερος άνθρωπος και ο πιο ευσυνείδητος επαγγελματίας του κόσμου. Αντίστοιχα, αν σου πουν ότι η ομάδα είναι "τσίρκο" ή "περιοδεύων θίασος". Τι το κακό έχει ένας θίασος; Τίποτα! Απλώς, δεν παίζει μπάλα...
Ας κρατήσουμε το "στρατηγός", Σωτήρη. Εγινε;
Τέλος πάντων, επιμένω ότι δεν ακούγεται κολακευτικό να σε παραλληλίζουν με κάποιο κωμικό στη δουλειά σου. Αν σε πει κάποιος "κλόουν", δεν στο λέει για καλό, άσχετα εάν κάτω από τη μάσκα του κλόουν βρίσκεται ο καλύτερος άνθρωπος και ο πιο ευσυνείδητος επαγγελματίας του κόσμου. Αντίστοιχα, αν σου πουν ότι η ομάδα είναι "τσίρκο" ή "περιοδεύων θίασος". Τι το κακό έχει ένας θίασος; Τίποτα! Απλώς, δεν παίζει μπάλα...
Ας κρατήσουμε το "στρατηγός", Σωτήρη. Εγινε;
- Sick Bastard
breaking news: Η αεΚ ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να πουλάει διαρκείας όταν λήξει το ολυμπιακός - Λεβαδειακός