Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από eorptol »

Σκορ στις κίτρινες 19 με 3 σήμερα δεν πήραν καμμια και το σκορ θα μεγαλώσει ,
Και επτά ο Πανιώνιος ΕΛΕΟΣ ......νομίζω μετά την λύση των χρεών θα τους χορέψει ο Ιβαν ........τελευταίος να τερματίσει ο κολόγαβρος και να βλέπει εμάς να συνεχίζουμε στο Γιουρόπα .....
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εκατσα και ειδα ολο το ματς σημερα του γαυρου.
ενα σχολιο εχω να κανω :

Ο Βοσκακης ηταν Ε ΜΕ ΤΙ ΚΟΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και οι κολκας μιζερογλου κλαίνε γιατι χάσαμε τον ολαιταν :):) κακε Ρώσε(Τσιστιακωφ) :):)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 28 Σεπ 2013, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Έτσι και μου υποσχεθείς κάτι και για το Λάμπρος... να εγώ... μια λαμπάδα μέχρι το μπόι σου θα ανάψω! (Δεν πιστεύω να έπεσα σε δίμετρο, ε;)

Ε, δεν είναι και ωραίο ρε συ! Λίγο υποτιμητικό δεν είναι; ;) ;) ;)
Κοίτα Ντίνο δεν είναι και εξηγούμαι, ο Λάμπρος ο original ήταν μακράν απο τον δεύτερο ο μεγαλύτερος Έλληνας ηθοποιός, υποτιμιτικά δεν το λέω ίσα-ίσα!Κυρίως λόγω ομοιότητας του το κόλλησα, όπως επίσης και εκρηκτικότητας στον πάγκο, μου θυμίζει τον Κωνσταντάρα όταν τα περνε και έδινε φάπες,ο Stevens είναι πολύ εκφραστικός και ταμάμ στην ιδιοσυγκρασία της ομάδας μας, εγω΄τον παώ με χίλια! Τώρα έχεις δίκιο, αν ενοχλεί κάποια παιδιά το κόβω, σόρυ!

ΥΓ Ο Λάμπρος ο original πέθανε στην ψάθα και απήγγελε για τους περαστικούς απ'το μπαλκόνι του...Πως πέφτουν τα θηρία, στο τέλος τρελέθηκε
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ρε παιδιά και εγώ Λάμπρο το έβγαλα και δεν μου φάινεται υποτιμητικό!!!!! Δλδ μόνο ψευδόνυμα στυλ Jack Nickolson είναι macho;;; Και τί είναι μαγκιά τελικά;;;; Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για εμένα είναι πιο μάγκας από τον Jack άσχετα πόσο συμπαθώ τον 2ο
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Νομίζω, Σωτήρη ότι δεν το λέω μόνο εγώ. Δεν αμφισβητώ την πρόθεσή σου, το αποτέλεσμα όμως που βγαίνει δεν είναι αυτό που επιθυμούσες. Συνειρμικά και μόνο να το πάρεις, οδηγεί στον ΜΕΓΑΛΟ κωμικό ηθοποιό μας, που όπως και να το κάνουμε δεν είχε σχέση με την μπάλα! Έτσι δεν είναι; O Stevens δεν είναι κανένας κωμικός που προξενεί το γέλιο! Είναι ο προπονητής μας!

Συμφωνώ με τον "Εορδαϊκάρα" μας... Πιο πολύ γκρινιάζουνε κάποιοι, παρά βοηθάνε την ομάδα! "Κλαίγανε" τότε για τον Ολαϊντάν (και δεν αναφέρομαι στον Σταύρο).
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

nikolasf έγραψε:Ρε παιδιά και εγώ Λάμπρο το έβγαλα και δεν μου φάινεται υποτιμητικό!!!!! Δλδ μόνο ψευδόνυμα στυλ Jack Nickolson είναι macho;;; Και τί είναι μαγκιά τελικά;;;; Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για εμένα είναι πιο μάγκας από τον Jack άσχετα πόσο συμπαθώ τον 2ο
Πρόλαβα και τον είδα στο Αρχαίο θέατρο της Ρόδου να παίζει Βασιλιά Ληρ...τι να λέμε τώρα? Ο καλύτερος μιας και έχω δει το έργο 5 φορές με διαφορετικούς ηθοποιούς. Έκανε και θέατρο ο Λάμπρος και επιθεώρηση και tv και πολλά άλλα,οι πιο πολλοί έχουν μήνει στις ταινίες Νικόλα...

ΥΓ Ναι ρε Ντίνο το κατάλαβα, για στυλ μιλάμε, δεν εννοώ οτι καθοδηγεί την ομάδα όπως ο ηθοποιός!
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Σοβαρά τώρα...στο ζουμί...Ακούω τους Αθηναίους δημοσιογράφους πόσο καβλωμένοι είναι με το να συνεχίσει αυτό το θέατρο που βλέπουμε 100 χρόνια, αν συνεχίσουν να χουν το πρωτάθλημα στη γειτονιά τους. Κοιτάνε το άμμεσο συμφέρον τους και δεν τους πολυ-νοιάζει το "δίκαιο" και το "σωστό". Τονίζουν σε μεγάλο βαθμό οι δικοί μας τα όποια λάθη της ΠΑΕ ενώ οι Αθηναίοι ρεπόρτερ είναι ταγμένοι ψυχή τε και σώματι στο ΠΟΚ. Στο κέντρο ζούνε, το κέντρο τους ταίζει λογικό μου φαίνεται. Εσείς ρε μάγκες ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ δεν θέλετε τίτλους? Δεν θέλετε διακρίσεις και πορείες? Ως πότε θα ταίζετε τον κόσμο λάχανο?Κάνε τουμπεκί που λένε, πάρε τον τίτλο και μετά έχεις 3 μήνες να ξεφωνίσεις για τον προπονητή και παίχτες. Γιατί σπάτε τα νεύρα του κόσμου με τον Γκαρσία με τον Στέφενς κτλ? Κάντε την δουλεία σας, δεν υπάρχει "τίμια" δημοσιογραφεία! Ο καθένας το τσαρδί του, οι κάτω με τους κάτω, οι πάνω με τους πάνω. Τέλος
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ολοι ειναι άθλιοι αλλα οι δικοί μας ειναι πολυ χειρότεροι, γιατι αυτοι έχουν μεγάλη ευθύνη γιατι εσκεμμένα επιδιώκουν να υπάρχει εσωστρέφεια στον ΠΑΟΚ και να μην κοιτάμε μπροστα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Για το "Λάμπρος", είναι λιγάκι υποτιμητικό..
και ο Καραγκιόζης έχει τεράστια ιστορία με τον οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά πλέον θεωρείται υποτιμητικό..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Dinos_Liverpool έγραψε:Συνειρμικά και μόνο να το πάρεις, οδηγεί στον ΜΕΓΑΛΟ κωμικό ηθοποιό μας, που όπως και να το κάνουμε δεν είχε σχέση με την μπάλα! Έτσι δεν είναι;
Κι όμως δεν είναι έτσι! Αν υπήρχε ένας ηθοποιός που είχε σχέση με την μπάλα, αυτός ήταν ο Κωνσταντάρας. Όχι μόνο γιατί υποστήριζε φανατικά την ΑΕΚ, αλλά γιατί ένα διάστημα αγωνίστηκε με τα χρώματά της ως τερματοφύλακας!

Με την μπάλα είχε σχέση. Με τον ΠΑΟΚ όμως δεν είχε. Και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκω κι εγώ άκαιρο τον παραλληλισμό με την μορφή που (έχουμε την τιμή να) βρίσκεται στον πάγκο μας.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εντάξει, Στέφανε, ΟΚ. Λέγοντας "συνειρμικά", εννοώ στο άκουσμα του ονοματεπώνυμου του ηθοποιού. Το μυαλό σου δεν πάει σε κάποιον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, νομίζω! Ασε που σίγουρα εγώ δεν το θυμόμουν ότι έπαιξε εκεί.

Τέλος πάντων, επιμένω ότι δεν ακούγεται κολακευτικό να σε παραλληλίζουν με κάποιο κωμικό στη δουλειά σου. Αν σε πει κάποιος "κλόουν", δεν στο λέει για καλό, άσχετα εάν κάτω από τη μάσκα του κλόουν βρίσκεται ο καλύτερος άνθρωπος και ο πιο ευσυνείδητος επαγγελματίας του κόσμου. Αντίστοιχα, αν σου πουν ότι η ομάδα είναι "τσίρκο" ή "περιοδεύων θίασος". Τι το κακό έχει ένας θίασος; Τίποτα! Απλώς, δεν παίζει μπάλα...

Ας κρατήσουμε το "στρατηγός", Σωτήρη. Εγινε;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΒΑΤΑΡ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

breaking news: Η αεΚ ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να πουλάει διαρκείας όταν λήξει το ολυμπιακός - Λεβαδειακός :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”