5.Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
O κόσμος πάλι;
Εντάξει να το δεχτώ....
Τα ανίκανα στελέχη ποιος τα έβαλε εκεί επειδή είναι γνωστοί του ο κόσμος;
Εντάξει να το δεχτώ....
Τα ανίκανα στελέχη ποιος τα έβαλε εκεί επειδή είναι γνωστοί του ο κόσμος;
Είμαι σίγουρος ότι είναι σκουλήκια αυτοί που άρχισαν την γκρίνια και την μιζέρια στα ράδια.rainmaker έγραψε: Μπράβο μας. Εμείς τη φάγαμε την ομάδα ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Ακούγωντας τα ράδια.. Δεν είναι δυστυχώς έτοιμη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης για έναν ΠΑΟΚ αυτοδημιούργητο και πρωταθλητή..
Μετά ακολούθησαν και τα πρόβατα.
Δεν αντέχουν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ ψηλά και δυνατό.
Τους θυμίζει ποσο μικροί και ανυπόληπτοι είναι αυτοί.
Δεν θέλει πολύ να αρχίσει η κατολίσθηση.
Ένα πετραδάκι είναι.
"Μου είπε κάποιος, που του είπε κάποιος άλλος, ότι ακούστηκε κάτι ...."
-
ρε σεις εγω σημερα θα τρελαθω τελειως με αυτα που διαβαζω......εχω την εντυπωση οτι ο καθε ποδοσφαιριστης εχει μια συγκεκριμενη θεση στην οποια παιζει εδω και χρονια και ξερει οτι ειναι καλος και σαν τετοιο ποδοσφαιριστη τον αγοραζεις στην ομαδα....δλδ γιατι ολοι ειχατε φρικαρει με τα ανορθοδοξα δε λεω συστηματα μπερετα και τωρα φταιει ο γκαρσια που δε δεχτηκε να αλλαξει θεση.....ναι σεβασμος στον προπονητη αλλα ειδατε ποτε την κεφαλη της ομαδας τον ζαγορ οσο ηταν ενεργος ποδοσφαιριστης να παιζει σεντερ φορ?μηπως ειδατε το βρυζα αριστερο μπακ? τον γεωργιαδη τερματοφυλακα? το σαλπιγγιδη λιμπερο?τον κοντερας επιθεση?ας ισιωσουμε και μεις λιγο δεν ειναι θεμα με το αν προπονητης ειναι χτεσινος εχει να κανει με την ποιοτητα του ποιτητα που δεν ειχε ουτε ο μπερετα ουτε ο δερμιτζακης ουτε ο χαβος....στην ομαδα οπως και παντου στη ζωη πρεπει να τηρουμε την ιεραρχια εφοσον ομως αυτη δε μας προσβαλει....γιατι κανεις δεν παιρνει χαμπαρι οτι αυτος ο ανθρωπος ηρθε στην ελλαδα για να κλησει την καριερα του με αξιοπρεπεια γιατι να πρεπει στα 33 του να ρεζιλευτει κανοντας κατι που γνωριζει πως δεν ειναι καλος....αληταρας θα ητανε αν τον εβαζε να παιξει στη θεση του και αυτος αρνιοταν....ο ζαγορακης αν δεχοταν απο τη μια να του μιλησει θα ητανε σαν να φτυνει τον τεχνικο διευθυντη του που εχει να κανει συμφωνα με τα λεγομενα του μια ευκολη δουλεια(στην οποια ευκολη δουλεια δεν ειναι καθολου αποδοτικος μεχρι στιγμης και δεν καταλαβαινω το γιατι αν κρινουμε απο το επιπεδο ευκολιας...)απο την αλλη ομως οταν εχει πλασαριστει ενας παικτης σα σημαια της ομαδας και ευθυνεται και η ιδια η παε για αυτο....πρεπει αν μη τι αλλο να τον ακουσεις....και επισης που ειμαστε στο σχολειο και τον βγαζει απο την ταξη?αστον να παιξει στη ισπανια και βαλε σε ισχυ την τιμωρια του μετα....δλδ ρε ζαγορακη ελεος....
υ.γ στη γνωστη πλεον φαση με τον μπερετα,ο βρυζας ειχε πει στη συνεντευξη τυπου οτι θα τιμωρουνταν ο γκαρσια...αν δεν εγινε τοτε που απο οτι θυμαμαι δεν τον εδιωξε κανεις αλλα προφασιστηκε αδιαθεσια....με πια λογικη τον τιμωρεις τωρα αφου ο προπονητης τον εθεσε εκτος......?
υ.γ στη γνωστη πλεον φαση με τον μπερετα,ο βρυζας ειχε πει στη συνεντευξη τυπου οτι θα τιμωρουνταν ο γκαρσια...αν δεν εγινε τοτε που απο οτι θυμαμαι δεν τον εδιωξε κανεις αλλα προφασιστηκε αδιαθεσια....με πια λογικη τον τιμωρεις τωρα αφου ο προπονητης τον εθεσε εκτος......?
- ΑποστόληςΑ
1. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ Χάβου και Garcia. Μπορεί πράγματι ο Χάβος να απευθύνθηκε με ύφος προσβλητικό προς τον παίκτη, οπότε να έχει δίκιο ο παίκτης. Δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι όμως ότι η διοίκηση το γνωρίζει πολύ καλά.
2. Θεωρώ ότι ο Garcia είναι σπουδαίος παίκτης, γι’ αυτό και μου ακούγονται ΓΕΛΟΙΕΣ οι απόψεις ότι δεν μπορεί να παίξει ως αριστερό χαφ, αλλά μόνο ως αμυντικό χαφ στα αριστερά. Αν αυτό συμβαίνει (που επαναλαμβάνω ότι δεν το πιστεύω) τότε ο Τοροσίδης είναι 4 φορές πιο ολοκληρωμένος παίκτης από τον Ουρουγουανό, αφού έχει παίξει με επιτυχίες σε 4 θέσεις.
3. Το ότι ο Χάβος είναι υπηρεσιακός προπονητής τι σημαίνει; Ότι δεν θα κάνει προπόνηση; Ότι δεν θα δοκιμάζει νέες τακτικές, που είναι μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του; Δηλαδή αν ο προπονητής βλέπει ότι υπάρχει ένα κενό στα αριστερά που πρέπει να καλυφθεί ΠΡΙΝ τον αγώνα με την Villareal, απαγορεύεται να δοκιμάσει εκεί τον Garcia; Και ποιος το αποφασίζει αυτό; Ο Garcia; Ή ΑποστόληςΑ από το φόρουμ;
4. Όσοι είστε προσωπολάτρεις και ενθουσιάζεστε από τον αντάρτικο χαρακτήρα του Παύλου, καλά κάνετε! Επιτρέψτε μου να έχω άλλη άποψη: Πρώτα απ‘ όλα το συμφέρον του ΠΑΟΚ και μπροστά σ’ αυτό κανένας Garcia, Vieirinha, Contreras ή Σάκης (που είναι και το poulain μου) δεν θα σταθεί εμπόδιο. Αν θελήσουν να φύγουν η ώρα η καλή! Εγώ θα ακολουθήσω την ομάδα μου, που την εκπροσωπεί η διοίκηση και όχι ο κάθε Garcia.
2. Θεωρώ ότι ο Garcia είναι σπουδαίος παίκτης, γι’ αυτό και μου ακούγονται ΓΕΛΟΙΕΣ οι απόψεις ότι δεν μπορεί να παίξει ως αριστερό χαφ, αλλά μόνο ως αμυντικό χαφ στα αριστερά. Αν αυτό συμβαίνει (που επαναλαμβάνω ότι δεν το πιστεύω) τότε ο Τοροσίδης είναι 4 φορές πιο ολοκληρωμένος παίκτης από τον Ουρουγουανό, αφού έχει παίξει με επιτυχίες σε 4 θέσεις.
3. Το ότι ο Χάβος είναι υπηρεσιακός προπονητής τι σημαίνει; Ότι δεν θα κάνει προπόνηση; Ότι δεν θα δοκιμάζει νέες τακτικές, που είναι μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του; Δηλαδή αν ο προπονητής βλέπει ότι υπάρχει ένα κενό στα αριστερά που πρέπει να καλυφθεί ΠΡΙΝ τον αγώνα με την Villareal, απαγορεύεται να δοκιμάσει εκεί τον Garcia; Και ποιος το αποφασίζει αυτό; Ο Garcia; Ή ΑποστόληςΑ από το φόρουμ;
4. Όσοι είστε προσωπολάτρεις και ενθουσιάζεστε από τον αντάρτικο χαρακτήρα του Παύλου, καλά κάνετε! Επιτρέψτε μου να έχω άλλη άποψη: Πρώτα απ‘ όλα το συμφέρον του ΠΑΟΚ και μπροστά σ’ αυτό κανένας Garcia, Vieirinha, Contreras ή Σάκης (που είναι και το poulain μου) δεν θα σταθεί εμπόδιο. Αν θελήσουν να φύγουν η ώρα η καλή! Εγώ θα ακολουθήσω την ομάδα μου, που την εκπροσωπεί η διοίκηση και όχι ο κάθε Garcia.
Έπρεπε να βρεθεί ο αποδιοπομπαίος τράγος για να μη φύγει το τραγί ως αποτυχημένο από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αλλά ως ριγμένος από τους ποδοσφαιριστές...
Ποιά ακριβώς είναι τα ανίκανα στελέχη ρε παλίκαρε; Ποιά ήταν πέρσι το Σεπτέμβρη τα ανίκανα στελέχη; Και στην τελική ποιός σε υποσχέθηκε ικανά στελέχη;; Ήρθε κανένας τεχνοκράτης σπουδαγμένος και τα έκανε θάλασσα; Φτάνει πια! Δεκαπέντε χρόνια είχες ιδιοκτήτες που υποτίθεται οτι είχαν εταιρίες και ξέρανε τί θέσεις πρέπει να καλύψουνε, και όλα ήταν μπουρδέλο! Και με τον Τέο με το που ήρθε σε ένα χρόνο στελεχώθηκε όλη η ΠΑΕ. Χωρίς φράγκα μόνο για την ψυχή της μάνας τους, ποιοί νομίζεις οτι μπορούν να έρθουνε;; Με Φαρλαλή και Μηλιωρίδη θα τη βγάλεις και ΠΟΛΥ σου είναι. Γιατί έχουν και δουλειές να κάνουνε ξέρεις..
Κατά τα άλλα για ποιά στελέχη μιλάς; Για τον καλύτερο γυμναστή στην Ελλάδα; Ή για το Ζήση που υποτίθεται οτι όλοι λατρεύουν γιατί ήταν καλός;; Ναι έγινε μαλακία στο προπονητικό τημ ΔΥΟ φορές, αλλά δεν ευθύνεται μόνο ο Τεο εδώ..
Κατά τα άλλα για ποιά στελέχη μιλάς; Για τον καλύτερο γυμναστή στην Ελλάδα; Ή για το Ζήση που υποτίθεται οτι όλοι λατρεύουν γιατί ήταν καλός;; Ναι έγινε μαλακία στο προπονητικό τημ ΔΥΟ φορές, αλλά δεν ευθύνεται μόνο ο Τεο εδώ..
fonias4 έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι είναι σκουλήκια αυτοί που άρχισαν την γκρίνια και την μιζέρια στα ράδια.rainmaker έγραψε: Μπράβο μας. Εμείς τη φάγαμε την ομάδα ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Ακούγωντας τα ράδια.. Δεν είναι δυστυχώς έτοιμη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης για έναν ΠΑΟΚ αυτοδημιούργητο και πρωταθλητή..
Μετά ακολούθησαν και τα πρόβατα.
Δεν αντέχουν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ ψηλά και δυνατό.
Τους θυμίζει ποσο μικροί και ανυπόληπτοι είναι αυτοί.
Δεν θέλει πολύ να αρχίσει η κατολίσθηση.
Ένα πετραδάκι είναι.
"Μου είπε κάποιος, που του είπε κάποιος άλλος, ότι ακούστηκε κάτι ...."
ΓΙ αυτό ακριβώς φταίει ο κόσμος ρε φίλε! Γιατί αφήνουμε τον κάθε καραγκιόζη να μας περνάει οτι κλίμα θέλει. Και ΔΕΝ ήταν μόνο σκουλήκια, ήτανε και δικοί μας. Και το λέω γιατί ήμουν και μπροστά σε ένα καραγκιόζη στην Καλαμαριά και έβλεπα το ματς με τη Σίβας το καλοκαίρι πέρυσι, και τσίριζε και έβριζε το Ζαγόρ επί μία ώρα αν οχι παραπάνω. Και ήταν Παοκτσής. Και όλα τα ΖΩΑ που ήταν εκεί, συμφωνούσανε και είχα αφρίσει. Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που ΕΦΥΓΑ απο μαγαζί που έβλεπα τον ΠΑΟΚ. Ήθελα να πάρω ένα ρόπαλο και να τον μελανιάσω τον αλήτη. Κι όμως, πέρασε κλίμα..
Το αποτέλεσμα όλων αυτών, το είδαμε δύο μήνες μετά με την παραίτηση του Τέο, το βλέπουμε και τώρα.. Και είμαι κάθετος σε αυτό. Πρώτα απο όλους φταίει ο κόσμος, που επιτρέπει σε αυτά τα λιμά να κρίνουν καταστάσεις και να γαμάν το κλίμα. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την πολιτική κατάσταση της χώρας, που όλοι μυξοκλαίμε αλλά δεν κουνάμε το κουλό μας να μαυρίσουμε έστω κάποιον. Εκεί.. στον ύπνο..
Ε λοιπόν αμα εμείς κοιμόμαστε, δεν φταίει ο Ζαγορ που θα φθαρεί.. Δεν είναι ούτε στρατάρχης, ούτε κατάσκοπος να ξέρει να φυλάγεται απο ΟΛΑ αυτά, και παράλληλα να διοικεί και τέλεια.. Ένας ποδοσφαιριστής είναι που απλά αγαπάει την ομάδα.
Δεν υποσχέθηκε και ούτε ΜΠΟΡΕΙ να φέρει στελεχάρες για να γουστάρουμε εμείς που την είδαμε Μπάρτσα..
Και μόνο που έκανε τόσες τρίπλες και με ένα ρόστερ γερασμένο, κόντεψε να σηκώσει πρωτάθλημα ΔΥΟ χρονιές συνεχόμενα (και πρόπερσι το κυνηγήσαμε, μην ξεχνιόμαστε..) ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!!
Έχει δύο χρόνια που μας φωνάζει, φέρτε κάποιον κάντε κάτι εγώ δεν μπορώ να διοικώ αιωνίως και να έχουμε συνέχεια ανοδική πορεία. Δεν μπορώ ! Και εμείς εκεί... "γιατί Ζαγοράκη δεν μπορείς, τί κρύβεις, γιατί κουρεύτηκες; τί βίλα πήρες, γιατί το ένα γιατί το άλλο.. Νισάφι μέχρι κι εγώ κουράστηκα..
rainmaker έγραψε:Ποιά ακριβώς είναι τα ανίκανα στελέχη ρε παλίκαρε; Ποιά ήταν πέρσι το Σεπτέμβρη τα ανίκανα στελέχη; Και στην τελική ποιός σε υποσχέθηκε ικανά στελέχη;; Ήρθε κανένας τεχνοκράτης σπουδαγμένος και τα έκανε θάλασσα; Φτάνει πια! Δεκαπέντε χρόνια είχες ιδιοκτήτες που υποτίθεται οτι είχαν εταιρίες και ξέρανε τί θέσεις πρέπει να καλύψουνε, και όλα ήταν μπουρδέλο! Και με τον Τέο με το που ήρθε σε ένα χρόνο στελεχώθηκε όλη η ΠΑΕ. Χωρίς φράγκα μόνο για την ψυχή της μάνας τους, ποιοί νομίζεις οτι μπορούν να έρθουνε;; Με Φαρλαλή και Μηλιωρίδη θα τη βγάλεις και ΠΟΛΥ σου είναι. Γιατί έχουν και δουλειές να κάνουνε ξέρεις..
Το ότι από θέμα επιλογών σε όλες τις περιπτώσεις πάμε βήμα βήμα προς τα πίσω δε το βλέπεις;
Και εγώ μιλάω για αγωνιστικά θέματα...Αναπληρώθηκε ο Ζήσης; Αναπληρώθηκε ο Σάντος;
Σε καλύπτει ο σβούρας και ο χάβος; Ο σκαουτερ που τον αλλάξαν σε ένα μήνα;
Ο Δερμιτζάκης που έπρεπε να χάσουμε 2 βδομάδες μπας και γίνει το θαύμα στο ΟΑΚΑ;
Δε μίλησα για διοικητικά στελέχη...δε τα ξέρω κιόλας τα ονόματα...δε θα μιλήσω για οργανωτικά επιχείρησης...
Αγωνιστικά όμως σε κάλυψαν οι κινήσεις;
- abc_o_ karpouzas
το ζήτημα είναι οτι αυτός ο παικης καλος η κακος και για πολλους λόγους δεν τον ακουμπάς
για πολλούς είναι σημαία και για την ομάδα είναι δύναμη....
άλλο ειναι να ξέρεις οτι έχεις δίπλα σου τον παύλο και άλλο να μην τον έχεις
και όλοι το ξέρουμε απο πέρσι ότι εκεί στα αριστερά δεν μπορεί...σαν να παίζεις με 10 θα είναι
για μένα κακός το τράβηξε αυτός που το τράβηξε και αυτός δεν ήταν ο γκαρσια
άλλο ειναι να ξέρεις οτι έχεις δίπλα σου τον παύλο και άλλο να μην τον έχεις
και όλοι το ξέρουμε απο πέρσι ότι εκεί στα αριστερά δεν μπορεί...σαν να παίζεις με 10 θα είναι
για μένα κακός το τράβηξε αυτός που το τράβηξε και αυτός δεν ήταν ο γκαρσια
-
2 λαθη νομιζω εχεις με ολο το σεβασμο....εγω οταν εφυγε ο βρυζας πιο πολλα πουλημενε και προδοτη διαβασα παρα ευχαριστουμε και να σαι καλα....οποτε δε νομιζω οτι τον λατρευουν ολοι....και τα εχουμε πει εκατονταδες φορες ο τεο φταιει για το δερμιτζακη ο βρυζας για τον μπερετα αλλα δεν ειναι μονο το θεμα προπονητη εδω εχει να κανει με παικτες και αποδυτηρια......rainmaker έγραψε:Ποιά ακριβώς είναι τα ανίκανα στελέχη ρε παλίκαρε; Ποιά ήταν πέρσι το Σεπτέμβρη τα ανίκανα στελέχη; Και στην τελική ποιός σε υποσχέθηκε ικανά στελέχη;; Ήρθε κανένας τεχνοκράτης σπουδαγμένος και τα έκανε θάλασσα; Φτάνει πια! Δεκαπέντε χρόνια είχες ιδιοκτήτες που υποτίθεται οτι είχαν εταιρίες και ξέρανε τί θέσεις πρέπει να καλύψουνε, και όλα ήταν μπουρδέλο! Και με τον Τέο με το που ήρθε σε ένα χρόνο στελεχώθηκε όλη η ΠΑΕ. Χωρίς φράγκα μόνο για την ψυχή της μάνας τους, ποιοί νομίζεις οτι μπορούν να έρθουνε;; Με Φαρλαλή και Μηλιωρίδη θα τη βγάλεις και ΠΟΛΥ σου είναι. Γιατί έχουν και δουλειές να κάνουνε ξέρεις..
Δεν είναι θέμα προσώπου...
Ο υπηρεσιακός-βοηθός πρωην δεν αναστατώνει την ομάδα...
Παίρνει το σημειωματάριο του και πάει να δώσει οδηγίες στον παραιτηθέντα πως να πάνε σπίτι τους....
3 βδομάδες και λίγο λέω χωρίς προπονητή είμαστε...τι να κάνουν οι παίκτες...σε ποιον να βασιστούν...
πέρισυ οι ίδιοι ήταν αλλά βασίζονταν και αποροφφούσε τους κραδασμούς ο Σάντος...
γιατί την ευθήνη πάντα την έχει ο ανώτερος ....
Παίρνει το σημειωματάριο του και πάει να δώσει οδηγίες στον παραιτηθέντα πως να πάνε σπίτι τους....
3 βδομάδες και λίγο λέω χωρίς προπονητή είμαστε...τι να κάνουν οι παίκτες...σε ποιον να βασιστούν...
πέρισυ οι ίδιοι ήταν αλλά βασίζονταν και αποροφφούσε τους κραδασμούς ο Σάντος...
- ΑποστόληςΑ
Ούτε σημαία, ούτε δύναμη. Αυτά είναι προσωπολατρείες. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης.abg12d34 έγραψε:το ζήτημα είναι οτι αυτός ο παικης καλος η κακος και για πολλους λόγους δεν τον ακουμπάς
Σημαία και όραμα είναι μόνον ο ΠΑΟΚ και αποτελεί ιεροσυλία να ταυτίζουμε τα σύμβολα με οποιονδήποτε παίκτη που σήμερα είναι στον ΠΑΟΚ και αύριο κάπου αλλού.
- ΑποστόληςΑ
Διαφωνούμε ριζικά, εκτός από το ότι την ευθύνη την έχει ο ανώτερος. Εφόσον λοιπόν την ευθύνη την έχει ο Χάβος, οφείλουν να υπακούν όλοι οι παίκτες.teod1980 έγραψε:Δεν είναι θέμα προσώπου...
για μια ακομα φορα προσωπολατρεια ΠΑΟΚ γερος ασσος....δεν ειπε κανεις να φυγει αλλα θα πρεπει να τιμωρηθει και τελος...μην ασχολουμαστε αλλο....
Υπερβολική τοποθέτηση και λάθος σύγκρισεις. Θα ήταν σωστή αν του ζητούσε να παίξει δεξί εξτρέμ ή αριστερό μπακ.zisis the end έγραψε:αλλα ειδατε ποτε την κεφαλη της ομαδας τον ζαγορ οσο ηταν ενεργος ποδοσφαιριστης να παιζει σεντερ φορ?μηπως ειδατε το βρυζα αριστερο μπακ? τον γεωργιαδη τερματοφυλακα? το σαλπιγγιδη λιμπερο?τον κοντερας επιθεση?
Όταν όμως από κέντρο του λέει πάνε κέντρο και αριστερά τότε δεν είναι το ίδιο. Ανάλογες περιπτώσεις στα παραδείγματα που φέρνεις θα ήταν :
Τον Σαλπιγγίδη αντί για κορυφή ή 2ο επιθετικό, δεξιά ή αριστερά; Ναι τον έχω δει.
Τον Κοντρέρας αντί για σέντερ μπακ, δεξί μπακ ; Ναι τον έχω δει.
Τώρα γεωργιάδη τερματοφύλακα και βρύζα αριστερο μπακ είναι υπερβολικά φίλε μου...